- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Rica ederim canimTamamdır rahatladım, çok teşekkürleri
25 26. Haftalara denk gelicek galiba bayramdan sonra gel dedi bana ama yukleme yaptirmicamKizlar seker yuklemesi icin kacinci haftada gidiceksiniz
Ayy evet sabirsizlaniyorumYiaaaa kavuşsaaakta koklasakkk. Beklemekte ne zor arkadaş.
Aslinda hiç takip etmem ama alisveriş bagimlisi bir arkadaşim varSen indirimleri iyi takiptesin benceçok iyi ay.
Ben bugün 24+1 oldum, doktorum bu hafta şeker yüklemesi için gelmemi söylemişti bugün randevum, korkuyorum ya çok acıktım midem bulandıKizlar seker yuklemesi icin kacinci haftada gidiceksiniz
Bana da 24u geçince gel dedi 24/26arasi yaptırılıyordu sanırım hatırladığım kadarıylaBen bugün 24+1 oldum, doktorum bu hafta şeker yüklemesi için gelmemi söylemişti bugün randevum, korkuyorum ya çok acıktım midem bulandı24 hafta olur olmaz çağırdı ama erken mi acaba ya daha kimse yaptırmadı sizlerden galiba
Hareketleri hissedip hissetmeme bebeğin kaçıncı bebeğiniz olduğuna da bağlı ilkinde çok hissedilmiyor hareketler bağırsak hareketin mi acaba diye düşünülüyor,ikincide artık bünye de sen de bildiğin için daha farkında oluyorsunHerkese iyi akşamlar. 22+5'teyiz. Çok şükür her şey yolunda ama bebişimin hareketlerini çok nadiren hissediyorum. Arada bir pıt yapıp kaçıyor. Ultrasonda çok hareketli, detaylı ultrasona bakan doktor hissetmememe hayret etti. Neden olabilir sizce?
Ben sormustum burda da 23 24 demislerdi sanirimKizlar seker yuklemesi icin kacinci haftada gidiceksiniz
Hayirlisi olsun ya brnim kafama şu takildi MUHAMMET isminin yanina emir ismi oluyorya onun bi sıkıntısı olurmuBende Muhammed Eren dusunuyorum ama hurmet gerektiren bi isim cok dusunmek lazim .. birde Ali Asaf istiyorum.. oglumun adi Ömer yanina Asafi cok istedim nasip olmadi Asaf ismi hep aklimda Göktuğ Asaf'ta dusunuyorum.. esim Alparslan diyo bakalim olmadi hepsine kura cekilcek..
Amin ALLAH razi olsunAllah yardimcin olsun canım.
3 ilgisiz değil aslinda elinden geleni yapiyor sadece bizim gezme isimiz yok surekli evdeyiz o gunleri konustum arada cocuklari parka goturelim cikaralim hava alsinlar havalar biraz daha isınsın dedi yok demedi arkadaşlar ben kaynanamla birliktim 1 bucuk sene falan olmadi ama olucak iste orda olsaydim hic cocuklari parka bile gotiremezdim ben onlardanda cok cektim ya diyorum ya yasadiklarimi anlatmam icin oturup 3 saat yazi yazmam lazim sizeCanım bu bebiş kaçıncı çocuk?
Eşim neden bukadar ilgisiz ya.
şekeri bırakmaya çalışın, aslında ne bizim nede çocuğumuzun şekere ihtiyacı var. zaten ihtiyaç olan besinlerdeki karbonhidrattan alınıyor. ben size söylüyorum ama bende yapamıyorum canım hep tatlı çekiyorAy sorma,yemesem de çocuğum mahrum mu kalacak acaba soruları var,ilkinde bu kadar almamıştım,bu ikinci bebiş baya yedim bunda,ama doktor yeme diyor
bana 24-25te gel dedi, öncesinde tahlil listesi verdi şeker vs kan değerlerine bakacak ona göre konuşacağız. ben bide kendim 1 aydır şeker ölçümü yapıyorum liste yaptımBen bugün 24+1 oldum, doktorum bu hafta şeker yüklemesi için gelmemi söylemişti bugün randevum, korkuyorum ya çok acıktım midem bulandı24 hafta olur olmaz çağırdı ama erken mi acaba ya daha kimse yaptırmadı sizlerden galiba
Ateşim yok ama kulaklarıma vurdu burun tıkanıklığım. Kulaklarım uğulduyor. Boğazım ağrıyor. Beni tek şaşırtan başta hiçbir semptom olmamasına rağmen 3. günden sonra çıkmalarıCanım ateş yok dimi?
Burun tikali olunca belki geniz akıntısı yapıyordur o öksürüğe yol açıyor.
Birkac günde grip gibi geçer ateş geçtiyse. Olmadı negatife dönünce bir göğüs hastaliklarina gidip sırtını filan. Dinledirsin
Evet burdada en başta bir kez yapıyorlar. ben anlattıklarından öyle anladım. ama bilmiyorum keşke doktordan not alıp onu diğer doktora gösterseymiş.Hamilelik başında bu testi yapıyorlar bu risk şuan varsa tekrar sonuçları alıp doktora göstermesi faydalı diye biliyorum.
Sağ ol ya, çok fena. içiyorum çay. zencefil ve ıhlamur çayı. geçer inşallah artık.Öksürmekte cok iyi değil. Umarım bi an önce atlatırsın ballı ıhlamur yap iç hayatım öksürüge iyi gelir
Sağlık sektörü Türkiye'de maalesef kötü durumda çok yıprandı Doktorlar kaçmanın yolunu arıyorGünaydin kizlar aile hekimleri yine iş birakiyormus tarihleri asagida işi olan bu tarihlerden önce halletsin ha bire iş bırakıyorlar sonuç mu alamiyorlar anlamadim ya onlarin işi de zor
28. haftada olmuş oluyorsun, geç olabilir. aslında benim de hiçbir bilgim yok ama genelde 24-25. hafta diye duydum. ne kadar erken öğrenirsen şeker durumunu o kadar iyi olabilir belki. açlık-toklukla ilgili de bilgim yok, ama ben zaten evde her gün ölçüm yaptığım için yüklemeyi düşünmüyorum. bu konuyu daha doktorumla konuşmadık, tahlillerimden ve aylık şeker değerlerimden sonra bakacağız duruma.Kizlar bende 25+1 haftalik hamileyim doktorum banada erzuruma gidip geldikten sonra 3 haftaa sinra randevu alip geliyorsun seker yüklemesi yapilicak diyede bugun biz randevu alicaz 3 hafta sonrasina o zamana gec olmuyormu seker yuklemesi birde bilenler varsa nasil oluyor bu seker yuklemesi ac karninami gidiliyor ben ilk defa yaptiricam doktoruma söylemiştim hocam tavsiye ediyormusunuz ben hic yaptirmamistim tabiki yapilsa iyi olur dedi bilgisi olan arkadaslar yazarlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?