2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar seker yuklemesi icin kacinci haftada gidiceksiniz
Ben bugün 24+1 oldum, doktorum bu hafta şeker yüklemesi için gelmemi söylemişti bugün randevum, korkuyorum ya çok acıktım midem bulandı 24 hafta olur olmaz çağırdı ama erken mi acaba ya daha kimse yaptırmadı sizlerden galiba

Bana da 24u geçince gel dedi 24/26arasi yaptırılıyordu sanırım hatırladığım kadarıyla
Hareketleri hissedip hissetmeme bebeğin kaçıncı bebeğiniz olduğuna da bağlı ilkinde çok hissedilmiyor hareketler bağırsak hareketin mi acaba diye düşünülüyor,ikincide artık bünye de sen de bildiğin için daha farkında oluyorsun

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik uzun süredir yoktum burda 22+0 olduk ayrıntılı yapıldı sorun yok çok şükür bugün de kendi doktorumda rutin kontrol var hazırlıklar ne alemde merak ettim sizleri

Hayirlisi olsun ya brnim kafama şu takildi MUHAMMET isminin yanina emir ismi oluyorya onun bi sıkıntısı olurmu

Günaydin kizlar aile hekimleri yine iş birakiyormus tarihleri asagida işi olan bu tarihlerden önce halletsin ha bire iş bırakıyorlar sonuç mu alamiyorlar anlamadim ya onlarin işi de zor

Eklentiler

• Screenshot_20220420-081753_Instagram.webp
    43 KB · Görüntüleme: 50
Canım bu bebiş kaçıncı çocuk?
Eşim neden bukadar ilgisiz ya.
3 ilgisiz değil aslinda elinden geleni yapiyor sadece bizim gezme isimiz yok surekli evdeyiz o gunleri konustum arada cocuklari parka goturelim cikaralim hava alsinlar havalar biraz daha isınsın dedi yok demedi arkadaşlar ben kaynanamla birliktim 1 bucuk sene falan olmadi ama olucak iste orda olsaydim hic cocuklari parka bile gotiremezdim ben onlardanda cok cektim ya diyorum ya yasadiklarimi anlatmam icin oturup 3 saat yazi yazmam lazim size

Kizlar bende 25+1 haftalik hamileyim doktorum banada erzuruma gidip geldikten sonra 3 haftaa sinra randevu alip geliyorsun seker yüklemesi yapilicak diyede bugun biz randevu alicaz 3 hafta sonrasina o zamana gec olmuyormu seker yuklemesi birde bilenler varsa nasil oluyor bu seker yuklemesi ac karninami gidiliyor ben ilk defa yaptiricam doktoruma söylemiştim hocam tavsiye ediyormusunuz ben hic yaptirmamistim tabiki yapilsa iyi olur dedi bilgisi olan arkadaslar yazarlarsa sevinirim

Ay sorma,yemesem de çocuğum mahrum mu kalacak acaba soruları var,ilkinde bu kadar almamıştım,bu ikinci bebiş baya yedim bunda,ama doktor yeme diyor
şekeri bırakmaya çalışın, aslında ne bizim nede çocuğumuzun şekere ihtiyacı var. zaten ihtiyaç olan besinlerdeki karbonhidrattan alınıyor. ben size söylüyorum ama bende yapamıyorum canım hep tatlı çekiyor 6 kg almışım

bana 24-25te gel dedi, öncesinde tahlil listesi verdi şeker vs kan değerlerine bakacak ona göre konuşacağız. ben bide kendim 1 aydır şeker ölçümü yapıyorum liste yaptım

Ateşim yok ama kulaklarıma vurdu burun tıkanıklığım. Kulaklarım uğulduyor. Boğazım ağrıyor. Beni tek şaşırtan başta hiçbir semptom olmamasına rağmen 3. günden sonra çıkmaları

Hamilelik başında bu testi yapıyorlar bu risk şuan varsa tekrar sonuçları alıp doktora göstermesi faydalı diye biliyorum.
Evet burdada en başta bir kez yapıyorlar. ben anlattıklarından öyle anladım. ama bilmiyorum keşke doktordan not alıp onu diğer doktora gösterseymiş.

Öksürmekte cok iyi değil. Umarım bi an önce atlatırsın ballı ıhlamur yap iç hayatım öksürüge iyi gelir
Sağ ol ya, çok fena. içiyorum çay. zencefil ve ıhlamur çayı. geçer inşallah artık.

Günaydin kizlar aile hekimleri yine iş birakiyormus tarihleri asagida işi olan bu tarihlerden önce halletsin ha bire iş bırakıyorlar sonuç mu alamiyorlar anlamadim ya onlarin işi de zor
Sağlık sektörü Türkiye'de maalesef kötü durumda çok yıprandı Doktorlar kaçmanın yolunu arıyor Allah yardımcıları olsun ne deyim çok zor işleri. Sen o kadar oku emek ver karşılığını alama yoğun mesai harca bir de şiddet gör hastalardan. Ne deyim.

28. haftada olmuş oluyorsun, geç olabilir. aslında benim de hiçbir bilgim yok ama genelde 24-25. hafta diye duydum. ne kadar erken öğrenirsen şeker durumunu o kadar iyi olabilir belki. açlık-toklukla ilgili de bilgim yok, ama ben zaten evde her gün ölçüm yaptığım için yüklemeyi düşünmüyorum. bu konuyu daha doktorumla konuşmadık, tahlillerimden ve aylık şeker değerlerimden sonra bakacağız duruma.

benimde şekerle ilgili sorum var, her gün şeker ölçümü yapıyorum. açlık şekerini burada bi arkadaş söylemişti sabahları doğru olur diye sadece sabahları ölçüyorum. toklukta kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra ölçüyorum. açlık şekerim100-112 arası çıkıyor. 1. saat tokluk şekerimde 100-120 arası değişiyor. bazen açlık tokluktan daha yüksek bile oluyo :) bu şeker durumu bana ve bebeğe sıkıntı yaşatır mı, bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…