2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ateşim yok ama kulaklarıma vurdu burun tıkanıklığım. Kulaklarım uğulduyor. Boğazım ağrıyor. Beni tek şaşırtan başta hiçbir semptom olmamasına rağmen 3. günden sonra çıkmaları
Ayy Allah beterinden korusun tek böyle atlatalım da geçsin gitsin sağlıkla..

nasıl oluyo şeker yüklemesi
aç karna mı gitmek gerekiyor
ben bayadır gidemedim doktora haftaya gitcem

Zaten istemedigini belirttigin zaman sadece aclik ve tokluk kanina bakiyor yuklemesiz bi sıkıntı gorurse o zmanda gerekeni soyler ben kizimda yaptirmadim bundada yaptirmicam yukleme normal bakma imkanlari varken ne diye iciyim o kadar sekerli seyi zaten tiksindim iyice sekerden falan kesin istirfa ederim

bana da sağlıksız geliyor, zaten şekerin yararından çok zararı varken niye o kadar şekeri vücuduma alayım.

bana da sağlıksız geliyor, zaten şekerin yararından çok zararı varken niye o kadar şekeri vücuduma alayım.
Aynen banada oyle geliyor ilk cocukta bilmiyordum tecrubesizdim yaptirdim baya salladi ayakta duramadim beni etkiledigi kadar bebegide etkilemistir kesin o yuzden gerek gormuyorum.

nasıl oluyo şeker yüklemesi
aç karna mı gitmek gerekiyor
ben bayadır gidemedim doktora haftaya gitcem
Akşam 12den sonra bir şey yemiyorsun sabah 9da aç karna geliyorsun, önce aç kan alıyorlar sonra şekeri içiriyorlar, fazla şekerli gazoz gibi bir şey beklediğim kadar kötü değil, bir şey yemeden içmeden bekliyorsun, 1 saat sonra kan alıyor, 2 saat sonra kan alıyor. 9.30da ilk kanı verdim, 5 dk içinde içeceği bitir dediler, 10.30da ve 11.30da tekrar kan alacaklar. Efor sarf etme, otur bekle dediler, uykun gelebilir uyuma dediler, kusarsan haber ver test iptal dediler. Şimdilik bu kadar

Bende sizin gibi dusunuyordum ama diyetisyenim icilen glukozla starbucksta bir cikolatali mocha ile ayni kaloride oldugunu söyledi sonra bir kararsiz kaldim henüz doktorumla konusmadik bunu gerçi ama antibiyotik alerji testi verirken kadinlara iciriyorlardi kusmayin diye tembihliyorlardi ama kadinlar hep cikariyordu

Bende cikarmistim ne olursa olsun tadi inan bazi bunye kaldirmiyor o kadar berbat biseydi ki aninda cikardim zaten oyle kana bile bakilmamisti hic biseyde cikmadi sukur .. simdide baktiririm aclik tokluk kana neyin ne oldugu zaten cikar ortaya..

Bende cikarmistim ne olursa olsun tadi inan bazi bunye kaldirmiyor o kadar berbat biseydi ki aninda cikardim zaten oyle kana bile bakilmamisti hic biseyde cikmadi sukur .. simdide baktiririm aclik tokluk kana neyin ne oldugu zaten cikar ortaya..
Ben tatli hiç sevmem nasil içecegim bilmiyorum belki doktor yaptirma der insülin direncim vardi benim pcosa bağli

Kızlar doğum paketim var bi özel hastanede. Haftaya randevum var. Sonra ki hafta kontrol randevusuna gitsem şeker yüklemesi için, yaparlar mı sizce? Yoksa illa Muayene randevusu mu olması lazım?

o kadar şeker dediğiniz 50 gr yani bir dilim baklava :)
ama baklavada başka besin öğeleriyle birlikte alıyorsun şekeri, bunda saf şekeri direk vücuda yüklüyorsun. zararı var veya yok diye bir sürü açıklama var. herkesin kendi kararı, doktorun önermesi tabi. ben kendim evde izleyebildiğim için yapmayı düşünmüyorum.

Canm bak bizim takildigimiz kisim su. Cocuklari parka goturmek icin niye esinden icazet aliyosun. Bu adam sabah cikiyo aksam geliyo. Kahvaltidan sonra tut ellerinden gotur parka her mahallede 10 tane park var artk bu ese danisilmasi gereken bi mesele degil. Attigin her adimda niye o goturup getirsin seni. Erzuruma gunluk gittigine gore kendin gidip isini cozup kuzeninle de gorusup gelebilirdin bana gore. Iki cocuk annesi bi kadin bunlar icin niye esinden izin aliyo bunu kafamizda oturtamiyoruz biz.

Seker yuklemesi soran kizlar. 24 28 hafta arasi yapiliyo. Verilen icecek bi bardak kola kadar bi dilim baklava kadar seker iceriyo bunlari normalde de asla tuketmiorum diyosaniz yaptirmamaniz mantikli tabi. Icecek asitsiz bi gazoz tadinda. Hastanelerin verdiginin tadi cirkin eczanelerde aromalilari var daha kolay icimli. Icmesi falan zor degil ama yurumeni gezmeni hic bisi istemiolar 2 saat oturuyosun bekliyosun arada kan vererek o zor. Bana muhtemelen yapmaz doktor ilkinde yapmisti asiri kilo alimim ailede seker oykum yok

Kızlar doğum paketim var bi özel hastanede. Haftaya randevum var. Sonra ki hafta kontrol randevusuna gitsem şeker yüklemesi için, yaparlar mı sizce? Yoksa illa Muayene randevusu mu olması lazım?
Kontrolde de yapilir ama paket oldigu icin yine de bi danisin hastaneye

Herkesin evde bir şeker aleti bulundurup şekerini takip etmesi çok mümkün bir şey olmadığı için rutin olarak bunu yapıyorlar muhtemelen, ama baştan bana da doktorum istersen alet al kendin takip et deseydi yapardım, tecrübesizlik doktor ne dediyse yapıyorum şu an sorgulamadım pek, doktorum da çok açıklama yapan bir tip değil

Onceki gebeligimde doktor cihaz aldirmisti bana yükleme yerine. Pahalı bir cihaz değil, hala 100 TL ye bulunabiliyor.

Delirella bahsetmiş, 50lik ölçüm çubuklarıyla birlikte 130 liraya alınan bir cihaz pahalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…