2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun

Direnc icin birkac kez ölçüm yapilmali diye biliyorum. 36. Haftada benimki sinirda çıktı. 2 gun sonra tekrarladik normal cikti. Sinirda ciktigi icin seni doguma alabiliriz gerileme cikarsa deyip tee 36. Haftamda akciger gelistirici igne vurdular. 2. Olcumde normal cikti. Bosuna evham yaptirdilar. Kisacasi o olcumun tekrarlanmasi gerekiyor surekli. Oyle tek seferde tani koyulmuyor diye biliyorum. Olcumden ya da makineden kaynakli 1-2 hafta ileri geri oynayabiliyor aslinda. Insallah haftasiyla uyumlu cikmaya devam eder. Gelisme geriligi - 3 ve -4 hafta ara acildiginda soz konusu olabiliyor

geçmiş olsun canım öksürük kalıcı oluyor ona cok dikkat et.

çok geçmiş olsun canım, inşallah.

Canım geçmiş olsun ben özel hastanede serklaj oldum 15haftalikken hastanede yatirmadilar.ilac olarak antibiyotik birde hala kullandığım progesteron 200mg sabah akşam ağızdan alıyorum.

Sanirim gebelik sekerim basladi... epey de yagli karbonhidratli bir sey yedim gerci ama 1 saat sonra olctugumde 172ydi . 140i gecmemesi gerekiyordu. 24+3'teyim su an. Aglayasim var. Cok uzgunum.

Canım geçmiş olsun ben özel hastanede serklaj oldum 15haftalikken hastanede yatirmadilar.ilac olarak antibiyotik birde hala kullandığım progesteron 200mg sabah akşam ağızdan alıyorum.
çok geçmiş olsun tekrar. Teşekkür ederim cevap için , hazırlıklı olayım dedim. operasyon sonrası yürüme yat dinlen vs denildi mi? Yoksa normal hayatına devam mı ettin?

çok geçmiş olsun tekrar. Teşekkür ederim cevap için , hazırlıklı olayım dedim. operasyon sonrası yürüme yat dinlen vs denildi mi? Yoksa normal hayatına devam mı ettin?
Dinlen kendini yoracak şeyler yapma pek günlük hayatıma donmedim açıkçası evde hep yatıyorum.perinatolagada göründüm ona yat dinlen sadece küçük yuruyusler yap dedi evin içinde.

Dinlen kendini yoracak şeyler yapma pek günlük hayatıma donmedim açıkçası evde hep yatıyorum.perinatolagada göründüm ona yat dinlen sadece küçük yuruyusler yap dedi evin içinde.
Anladım, bundan böyle hep dikkat gerekecek yani , sağlıkla alalım inşallah kucağımıza.

İyi akşamlar hamiş arkadaşlarım ben yine birşey soracaktım iyiki vardınız bu arada yalnız hissetmiyorum kendimi Şimdi akşam yemeğinden sonra özellikle midem davul gibi oluyo sadece bir çorba içsem bile patlıyorum karnım değil üstü şişmiş balon gibi buna nasıl çare buldunuz yada buldunuz mu sizde oluyor mu ben her akşam bu çileyi çekiyorum yemek yemekten cok soğudum bulantım yeni geçti zaten tam yerim derken yine yiyemez oldum

Ben preeklampsi nedeniyle 32.haftada erken doğum yaptım benim şimdiki perinatalogum 18. haftalarda başlamıştır sen farketmemissindir dedi bende de sol tarafta centiklesme oldu bebeğim gayet saglikliyken rahmi besleyen damarda direnç sağlanınca bebek beslenememeye başladı düşük kilolu doğdu haftasına göre yinede iyiydi kızım 1600 kg 45 cm'ti beslenemeyen bebek gerilemeye başlıyor ama bu bende 31.haftada farkedildi benim tansiyonum da hep düşüktü büyük bir üzüntü yaşadıgim icin tansiyonum aşırı yükseldi sonrada dusuremediler 12 gün hastanede yattim şiddetli preeklampsiye dönüyordu hamileliği sonlandirdilar şimdiki hamileliğimde coraspirin kullanıyorum doğuma kadar multivitamin, multimineral, OMEGA 3 kullanicam dikkat etmenizi tavsiye ederim

Bu aksam ben de cok kotu oldum. Az yedim diyemem ama yemekten sonra nefesim daraldi tasikardi basladi. Kendimi eve zor attim. Hala zor nefes aliyorum. Sonu cok guzel gercekten ama hamilelik o kadar zor ki aglican

Gecmis olsun cnm. Benim çok erken haftadaydi 13 te yapıldı. Sadece 1 gün kaldım hastanede o da gözlem amaçlıydi. Çok hafif lekelenmem oldu ve gecti. Günlük hayatıma devam etmistim. Ama dediğim gibi 13 haftalık bebek ile 19 haftalık bebek aynı degil, bebeğin ağırlığı da farklı başta zaten.

Daha önce rahim ağzı ölçülmus muydu ? İlk kez mi olculdu

Aaa aynı sıkıntı bende de var ben hiç bulantı yaşamadım ama bir lokma yesem karnım davul gibi oluyor çok rahatsız ediyor yemek yemeyi istemiyorum birde gece olmasını istemiyorum ben soda içiyorum rahatlatıyor

Bu aksam ben de cok kotu oldum. Az yedim diyemem ama yemekten sonra nefesim daraldi tasikardi basladi. Kendimi eve zor attim. Hala zor nefes aliyorum. Sonu cok guzel gercekten ama hamilelik o kadar zor ki aglican
Aynen katılıyorum bu hamilelik bana da zor geldi bu son benim için artık

Ya geçmiş olsun valla çeken bilir gerçekten içimde şiştikçe şişen balon var gibi beni soda da rahatlatmıyor

Sanirim gebelik sekerim basladi... epey de yagli karbonhidratli bir sey yedim gerci ama 1 saat sonra olctugumde 172ydi . 140i gecmemesi gerekiyordu. 24+3'teyim su an. Aglayasim var. Cok uzgunum.
2.saati de olcmeyi dene.

Evet daha önce bir sorun yoktu. (Kanama şikayeti ile gittim, alttan muayene yapmak istedi öyle çıktı)
Hatta ilk gebeliğimde de yoktu. Öyle bir öyküm olmadığı için, normal doğum sırasında bir komplikasyon olmuştur, sonradan çıkabiliyor dedi perinatolog.

Ya geçmiş olsun valla çeken bilir gerçekten içimde şiştikçe şişen balon var gibi beni soda da rahatlatmıyor
Sağol canım sanada geçmiş olsun herkes bu haftalarda kilo alıyor ben zayifliyorum korkuyorum birşey yemeye Yürüyüş yap istersen yürüyüş rahatlatıyor ama bu sefer acikiyorum sadece salatalık yiyorum bebeğim dogdugunda elinde salatalık olacak

Aynen katılıyorum bu hamilelik bana da zor geldi bu son benim için artık
Benm icin de oyle. Smdiden 9 aylik hamile.gibi agir hissediyorum kendimi her yerim agriyo tık nefes yasiyorum. Kaplumbaga gibiyim ki cok seri bi insanimdir kagni gibi oturup kalkisim. Cok kotu hissediyorum. Saglikla kavusayim su gunler gecsin baska bisey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…