- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Ayy evet çok kötü etki bırakıyor Allah'ım daha kotusunden korusun inşallahkovitin etkileri bunlar maalesef canım.
Akmiyor meret aksa rahatlarim kuru tıkaniklik benimde bogazda balgam var bi türlü atamiyorumHic bilmiyorum valla benim kapali oldugu halde burnu akanlardanim silmekten yara oldu artik ama nefes aliyo musun dersen almiyorum
Ah canim çok dikkat et inşallah zamaninda yavruna kavuşursunDaha önce 18 haftalık erken doğum oldu bunda da 15 haftalık serklaj atıldı yine erken doğum riskim var.evde yürüyorum dışarı çıkmaya cesaretim yok tansiyonum düşük bir kaç kare bayıldım.
İnşallah canım benim sağ salim hayırlısıysa gününde vaktinde kucağımıza alalım inşallahInsallah duzelir canim ne desek bos dikkat ediceksin kendine bebegin ve kendi sagligin icin ihmale gelmez bu tur seyler sag saglim hayirlisiyla kurtulsaydik bi
Ben bayramdan önce gideceğim 26 hafta oluyor yani… ama açlık ve tokluk şekerine bakacak gerek görürse şeker yüklemesi yapacağız dedi doktorumKizlar seker yuklemesi icin kacinci haftada gidiceksiniz
H1b1c de isteyebilirsiniz (3 aylık seker degerin) açlık tokluk iyice bile 3 aylık seker yüksek olabiliyor, kafaniznrahat olurBen bayramdan önce gideceğim 26 hafta oluyor yani… ama açlık ve tokluk şekerine bakacak gerek görürse şeker yüklemesi yapacağız dedi doktorum
Senin her hamilelikte olması daha zor oluyordur canım Ben kızımda kış hamileliği yaşadım böyle olmadım bunda ilk başlarda böyle yaşayınca kovitten dolayı diye düşündümValla ben her hamilelikte yasadim bunu kizdada boyleydim oglana yine 8 sene oldu unuttumda birde allerji olunca malum hepsi ust uste geldi.. bende koronadan sadece koku kaldi burun tikanikligini sanmiyorum
Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallahHerkese merhabalar. Allah yardımcımız olsunBenim de nasipse kızım ağustos sonu eylül başı görünüyor 21+3 teyiz 2. çocuk. Sizler nasıl doğum düşünüyorsunuz ?
Olabilir canim belkide koronadandir bilemeyiz ki normalindede zaten bende sunizit var yazli kisli akar yada tikanir allerjide eklenince bitmisimdir benSenin her hamilelikte olması daha zor oluyordur canım Ben kızımda kış hamileliği yaşadım böyle olmadım bunda ilk başlarda böyle yaşayınca kovitten dolayı diye düşündüm
Çok geçmiş olsun bazen benim de karın sertleşmem oluyor ama yatıp dinlenince geçiyor, sen de inşallah taburcu olduktan sonra bol bol yat dinlen stres yapma kendine, stres de tetikliyor herşeyiKızlar ben 3 gündür hastane de yatıyorum 3 gün önce inanılmaz karın sertleşmesi ve ağrı ile geldim kasılma var sandım dr kasılma görünmüyor ama karnin da rahminde çok sert bebekle büzüs büzüs dedi çok korktum doğum olcak sandım 23 haftayim geçen gittiğim gerizekali perinatolog karında sertlik var ama sıkıntı olmaz demişti dr her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurmalarini söyledi 3 gündür tedavi görüyorum şükür ağrılarım kesildu belki bugün taburcu oluruz inşallah dua edr dua bekleriz teyzeler
inşallah canım içini ferah tut.İnşallah hamileliktendir yani normal bir durumdur. Başka bişey çıkmasında. İlerleyen haftalarda bakalım nasıl olacak.
amin canım tam da vakalar azalırken yakalandım ben.Ayy evet çok kötü etki bırakıyor Allah'ım daha kotusunden korusun inşallah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallahamin canım tam da vakalar azalırken yakalandım ben.
Rabbim yardimcin olsun nasil oldunuzKızlar ben 3 gündür hastane de yatıyorum 3 gün önce inanılmaz karın sertleşmesi ve ağrı ile geldim kasılma var sandım dr kasılma görünmüyor ama karnin da rahminde çok sert bebekle büzüs büzüs dedi çok korktum doğum olcak sandım 23 haftayim geçen gittiğim gerizekali perinatolog karında sertlik var ama sıkıntı olmaz demişti dr her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurmalarini söyledi 3 gündür tedavi görüyorum şükür ağrılarım kesildu belki bugün taburcu oluruz inşallah dua edr dua bekleriz teyzeler
Normalde şekeriniz nasıl çıkıyordu, takip ediyor muydunuz ? Mesela benim açlık şekerim hep 80-90 aradındadırİyi akşamlar kızlar. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. 140-180 arası olması gerekiyormuş benim 50 gr yüklemede 178 çıktı şeker. Kendi doktprum tekrar yükleme Yapmaya gerek görmedi ama dahiliye Doktoru cumartesi tekrar çağırdı 100 gr yükleme yapacakmış garanti olsun diye. . Eğer yine yüksek gelirse 1 haftalık falan diyete sokacak. Yine düşmezse ünsilin başlatacağız dedi. Şeker ciddi sorun falan dedi. Erken doğuma bebek ölümüne neden olabiliyor dedi. İhmal etmeyelim. Kontrol altına alalım dedi. Bebeğim gayet iyiydi. Hiç bir sıkıntısı yokmuş maşallah700 gr 32 cm olmuş. Ultrasonda gülüyordu. Gülmeyi bile öğrenmiş artık.
Etmiyordum. Hemşire açlık ölçtü yüklemeden önce 83 çıkmıştı. Normal demişti. Yüklemeden sonra 178 olduNormalde şekeriniz nasıl çıkıyordu, takip ediyor muydunuz ? Mesela benim açlık şekerim hep 80-90 aradındadır
Selam kızlar bugün ayrıntılımiz vardı bebekler uyuyordu aşırı yakın durmuslarsi yüzlerini hiç göremedi dr organlarına falan baktı herşey normal ama yüzlerini de gormem lazım dedi ara verdik çikolata yedim yürüdüm su içtim ama pozisyon hiç değişmedi yüzyüze yatmislardı dr haftaya gel bi daha bakmam lazım dedi rapor hazirlamadi karnım çok sertmis bu yüzden bebekler çok sıkışık dedi kasılma mi var dedim karın neden sertlesir dedi hayır kasılma olsa serklaj olduğu için cok ağrın olurdu dedi muhtemelen stres yapmışsın yada suyu az icimissin dedi neyse şükür şimdilik herşey normal haftaya yüzlerini gördük mu onda da sıkıntı çıkmazsa içim tam rahat edecek hepimizin kuzusu sağ salim gelsin inşallah
Bebekleri tekrar gorursun haftaya, bu taraftan bak :) Yalnız serklaj ile alakası yok kasilmanin, benim de serklajim var, ultrasonda kasılma çıktığında hiç hissetmediğim oluyor, sifir agri, böyle bir şey ilk kez duyuyorum, perinatologumdan da böyle bir şey duymadım hiç açıkçası. Doktorumun bana dedigi karinda sertlesme, yigilme hissi olursa hemen uzan ve bol su icerek dinlen oluyor.
Haftaya güzel haberlerin gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?