2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic bilmiyorum valla benim kapali oldugu halde burnu akanlardanim silmekten yara oldu artik ama nefes aliyo musun dersen almiyorum
Akmiyor meret aksa rahatlarim kuru tıkaniklik benimde bogazda balgam var bi türlü atamiyorum
Daha önce 18 haftalık erken doğum oldu bunda da 15 haftalık serklaj atıldı yine erken doğum riskim var.evde yürüyorum dışarı çıkmaya cesaretim yok tansiyonum düşük bir kaç kare bayıldım.
Ah canim çok dikkat et inşallah zamaninda yavruna kavuşursun

Ben bayramdan önce gideceğim 26 hafta oluyor yani… ama açlık ve tokluk şekerine bakacak gerek görürse şeker yüklemesi yapacağız dedi doktorum
H1b1c de isteyebilirsiniz (3 aylık seker degerin) açlık tokluk iyice bile 3 aylık seker yüksek olabiliyor, kafaniznrahat olur

Valla ben her hamilelikte yasadim bunu kizdada boyleydim oglana yine 8 sene oldu unuttumda birde allerji olunca malum hepsi ust uste geldi.. bende koronadan sadece koku kaldi burun tikanikligini sanmiyorum
Senin her hamilelikte olması daha zor oluyordur canım Ben kızımda kış hamileliği yaşadım böyle olmadım bunda ilk başlarda böyle yaşayınca kovitten dolayı diye düşündüm

İyi akşamlar kızlar. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. 140-180 arası olması gerekiyormuş benim 50 gr yüklemede 178 çıktı şeker. Kendi doktprum tekrar yükleme Yapmaya gerek görmedi ama dahiliye Doktoru cumartesi tekrar çağırdı 100 gr yükleme yapacakmış garanti olsun diye. . Eğer yine yüksek gelirse 1 haftalık falan diyete sokacak. Yine düşmezse ünsilin başlatacağız dedi. Şeker ciddi sorun falan dedi. Erken doğuma bebek ölümüne neden olabiliyor dedi. İhmal etmeyelim. Kontrol altına alalım dedi. Bebeğim gayet iyiydi. Hiç bir sıkıntısı yokmuş maşallah 700 gr 32 cm olmuş. Ultrasonda gülüyordu. Gülmeyi bile öğrenmiş artık.

Herkese merhabalar. Allah yardımcımız olsun Benim de nasipse kızım ağustos sonu eylül başı görünüyor 21+3 teyiz 2. çocuk. Sizler nasıl doğum düşünüyorsunuz ?
Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah benim ilki sezeryan oldu üstelik genel anesteziyle tansiyonum yükseliyordu bunda da nasip olursa inşallah yine sezeryanla çok zor oluyor ama sağlıkla gününde gelsinler de inşallah

Senin her hamilelikte olması daha zor oluyordur canım Ben kızımda kış hamileliği yaşadım böyle olmadım bunda ilk başlarda böyle yaşayınca kovitten dolayı diye düşündüm
Olabilir canim belkide koronadandir bilemeyiz ki normalindede zaten bende sunizit var yazli kisli akar yada tikanir allerjide eklenince bitmisimdir ben

Çok geçmiş olsun bazen benim de karın sertleşmem oluyor ama yatıp dinlenince geçiyor, sen de inşallah taburcu olduktan sonra bol bol yat dinlen stres yapma kendine, stres de tetikliyor herşeyi

amin canım tam da vakalar azalırken yakalandım ben.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ben o kadar çok korkuyordum ki panik atağım dahada kötü oluyordum koca sitede herkes yakalandı bizim iş yerimiz var çalışanlarımızda bizde hiç yakalanmadik artık hickimsede yoktu çalışanlarımız oldu onlardan da eşime ve kızıma bulaştı onların ki ağır geçti bana yine bulaşmadi uzun bir süre sonunda ben tek oldum benimki hafif geçti belki coraspirin kullandigim için agirlasmadim sadece boğazım ağrıdı burnum tıkandi ama hala burnum tıkanıyor

Rabbim yardimcin olsun nasil oldunuz

Kızlar tek tek alintilayamadim taburcu oldum evdeyim dr aynı tedaviyu evde uygula dedi ilaçlar falan verdi erkenn doğum riski hep vardı sende şimdi tek hedefimiz 30. Haftayı görmek30u görelim sırtımız yere gelmez dedi 30u gecersek uzatmalara geçeriz ama çokta bisry bekleme en fazla 32yi görürüz dedi inşallah 30lari sag salim görürüz dr yatak istrahati verdi sadece lavaboya kalkabilirsin dedi inşallah bugünleri de sağ salim atlatiriz

Kızlar bugünn kontrolüm vardı plasenta aşağıda dedi doktorum tam rahim ağzını kapatmıyor ama aşağı konumlanmış yukarı çıkabilir daha dedi böyle bir durum yaşayan ya da duyan var mı eğer çıkmazsa mecburi sezeryan olmak zorunda kalınca

Normalde şekeriniz nasıl çıkıyordu, takip ediyor muydunuz ? Mesela benim açlık şekerim hep 80-90 aradındadır

Selam kızlar. 19+2'de ayrıntılı ultrasonda doktor uterin arterde direnç artışı var, ileride tansiyon problemin çıkabilir, dikkat et, demişti. Çok da açıklama yapmadı. Ben de ardına düşmedim. Tansiyonum zaten yerlerde. Genelde 9/6, 8/5 falan çıkıyor. Dün 22+6'da kendi doktoruma sonuçları götürdüm. Coraspin başlaman lazım, 32.haftaya kadar kullanacaksın, dedi. Uterin arterde çift taraflı direnç artışı varmış. Bebekte gelişim geriliğine ya da preeklampsiye sebep olabiliyormuş. Bebeğim gebeliğin başından beri 2 hafta önden gidiyordu. Dün ilk kez kilo olarak haftasından 2 gün önde çıktı. Kafa çapı da 4 gün geri. Doktorum gelişimi gayet normal. Güzel kilo almış, dedi ama 2 hafta önden giderken şimdi böyle olması normal mi? Daha önceki gebeliğinde böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Merhaba, nasipse iki gun icinde bana da atilacak Serklaj (19 Haftalik tam ) Kisalma varmis rahim agzinda bugun goruldu.
Mumkunse , yapildiktan sonra ne kadar kaliniyor hastanede? Neye dikkat ettiniz. Neler kullandiniz. Ilac verildi mi?

( Gerçi ben devlet hastanesinde olacağım, belki hemen yolluyorlardır eve. ) Deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim. Geçmiş olsun tekrar size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…