2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sagima dönmüsüm bacagim uyusmus garip bi aci oldu ona uyandim sirt ustu uykuda bile yatamiyorum midem falan bi tuhaf oluyo geri soluma döndüm
Gün gectikce heryerimiz agrimaya basliyor artik hayirlisiyla saglikla bebişlerimize kavuşalim insallah
Farkettikce donuyorum. Yoksa her uyandigimda baska yanimda yatarken buluyorum kendimi
Bende ayniyim malesef
Bende cok yuruyunce magnezyum içiyorum agri oluyor yoksa

Merhabalar bayağıdır yoktum hanımlar avize silerken çanağı kırıyordum neredeyse morluklar içinde kaldım Allahtan karın üstü düşmedim. Çok dikkatli olun sizlerde en önemli şey bebişlerimizi yormayalım. Bu süreççte işe gidip gelmek artık beni zorluyor haftanın 6 günü saatlerce oturmak beni aşırı yoruyor. 32. haftam HAziran 15 e denk geliyor izin süreci için deneyimliler bilgi verebilir mi? Özel sektör bu arada

Bende gün içerisinde yorulmasam bile akşam olunca kadıklarım bacaklarım belim heryerim ağrıyor. Hele yorulunca zonkluyor her yerim. Magnezyum içiyorum gece yatmadan 2tane magnimore adında çok iyi geliyor. Birde babymall çok yakınımda büyük mağazası var 3katlı. gitmek aklıma gelmedi iyi hatırlattın canım orayada uğrayayım

Sol kasigima bir ağrı saplandi. Tedirgin oldum oysaki daha öncede olup geçmişti. Bu korkular kaygılar beni çok yoruyor. Kizlar yinede sormadan edemicem varmı böyle kasıklarına ağrılar giren.

Sol kasigima bir ağrı saplandi. Tedirgin oldum oysaki daha öncede olup geçmişti. Bu korkular kaygılar beni çok yoruyor. Kizlar yinede sormadan edemicem varmı böyle kasıklarına ağrılar giren.
Ben kesinlikle, otururken ayağa kalkınca oluyor iki büklüm oluyorum, adım atamıyorum. tam kasığıma bıçak saplanması gibi. Magnezyum kullanıyorum birkaç gündür olmuyor şükür

Sol tarafima yatmaktan sol bacagima aşiri bir agri var ya geceleri kendimi sirtüstü yatarken buluyorum kendinizi nasil kontrol ediyosunuz
Arkadaşlar sola yatmamış oneriliyor fakat uykudayken bunu kontrol etmemiz tabiki zor,genellikle sol bazen sağ yatın deniliyor sırt üstü önerilmiyor fakat, şöyle de bı durum var bebeğe gitmeyen bebeği zor da bırakan bir durum olduğunda bebek sizi uyandiracak kadar tekmeler yani içiniz rahat olsun

Kızlar bebeklere kıyafet neler alıyorsunuz paylaşır mısınız fikir olsun hepimize. Ben mavi renk almamaya çalışıyorum oğluma herşey mavi hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle bana fikir olur ilk gebeliğini yaşayan annelerimiz var aramızda bir tavsiyede bulunacağım kızlar. H&M bodyler inanılmazlar. Kumaşları kalitesi çok iyi hiçbir markada yok. Ve okadar uzun süre kullanılıyor ki bedeni küçülse bile oluyor tuhaf şekilde. İlk çocuğumda da tercih etmiştim şimdi bebişede aldım. Zaten LCW bile aşırı pahalılanmış. Neredeyse fiyatlar aynı ama kalite farkı var. Bunlarda benim aldıklarım belki sizlere fikir olur. Sizde paylaşırsanız çok sevinirim çünkü alacak bişey bulamıyorum mavi renk almadığım için

Bunlar H&M hepsi yenidoğan kızlar

Bunlar LCW üsttekiler yenidoğan alttakiler 1-3ay

Bunlar Zara yenidoğan ve 0-3ay

Bunlarda müslinler hepsi LCW

Ben kesinlikle, otururken ayağa kalkınca oluyor iki büklüm oluyorum, adım atamıyorum. tam kasığıma bıçak saplanması gibi. Magnezyum kullanıyorum birkaç gündür olmuyor şükür
Evet bıçak saplanmasi gibi.bende magnezyum içiyorum ama gene arada oluyor. İnsan korkuyor ya. Ağrıdan mi korkudan mi inan soğuk soğuk terledim

bende kasık ağrısı oluyor arada, adet ağrısı gibi. ama kısa süreli, 15 dk sonra filan geçiyor. kısa süreli olması normal olabilir, ama uzun süre devam ediyorsa doktoruna danışabilirsin canım.

mağazasını bilmiyorum istanbul anadolu yakasında oturuyorum :) ama olsaydı giderdim:) fiyatlar uygun her ürün var

bende kasık ağrısı oluyor arada, adet ağrısı gibi. ama kısa süreli, 15 dk sonra filan geçiyor. kısa süreli olması normal olabilir, ama uzun süre devam ediyorsa doktoruna danışabilirsin canım.
Benimde kısa süreli oluyor ama bugün beni korkuttu.sagol cevabın için insan duydukça rahatlıyor

Bence de paylaşın eksiğimiz gedigimiz varsa bilelim. Görsel olmasa da neler gerekli bı onları da yazalım liste gibi.., benim ikinci ama aradan baya geçti, kullanabilecegim ürünler varsa çıkaracagim yoksa yeni alinacak

hemen LCW online sitesine girdim müslinlerde sepette indirim vardı aldım :))

İnan bende seninle aynıyım,
ama 32 de ayrılmayı dusunmuyorum benımde hazıran 13 e filan denk geliyor ,

dayanabildiğim kadar dayanacagım,
olmadı ücretsiz alrım

Ayy dikkat edin geçmiş olsun ben de Erzurumun buzlu yollarında bile düşmedim geçen nazara mi geldim ne oldu ise içime de doğuyordu zaten. Evin önünde diz üstü düştüm. Allah'tan karnıma düşmedim.

Derisi başıma, akşam uyku vakti başlıyor kiprasmaya. Diyorum evladim, senin annenin calisacak belli sure sonra, alistirma kendini

32 resmi çıkış tarihi, eğer uzatmak istiyorsan tam 32+0 da calisabilir raporualman lazım. 32 de diğer turlu çıkışın yapılıyor. Kurumda kuruma fark var mı bilmiyorum arkadasim uzatsam mi derken 32 de cat diye bilgisayar yetkileri kapandi Gebelik riskim olmasa 37 de çıkmak isterdim ama mecbur 32 de çıkacağım ben.

İnan bende seninle aynıyım,
ama 32 de ayrılmayı dusunmuyorum benımde hazıran 13 e filan denk geliyor ,

dayanabildiğim kadar dayanacagım,
olmadı ücretsiz alrım
Bana şimdiden ağır geliyor inan kilo alamamk için düzgün beslenemiyorum iş yerim eve 1 saat ve servis ile gidip geliyorum. İşin stresini bırakıp artık kızımı güzelce beslemek dinlenerek gebeliği yaşamak istiyorum.

bizimki o kadar kurumsal değil ki sanmam yani doktordan izin raporu çıkarıp iş yerine mi vereceğim ne kadar öncesi vermem lazım onları bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…