2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende %90 h&m tercih ettim gecen bi iki parca lcwden aldim kalitesi bariz farkli h&m in şu fitilli kumaşlari asla küçülmüyor sihirli gibi yigenimden biliyorum bende o yuzden genel onu tercih ettim sadece 1 tane mavi tulum almisim heo kahve yesil tonlari benimde

Benimde ikinci geçen baktım kıyafetlere yenidoğan herşey sapsarı olmuş. Halbuki hurca yıkayıp ütüleyip koymuştum. Yıkamayı denemedim henüz ama çıkarmı, sarı lekeler neyle çıkar hiç bilmiyorum

çıkar.merak etmeyin durdukça sarariyor kıyafetler yıkanınca bişey kalmiyor

hemen LCW online sitesine girdim müslinlerde sepette indirim vardı aldım :))
Senden görünce bende 2 tane kaptım hemen eli yüzü düzgün bişey gelir inşallah bide trendyoldan 7li pamuklu ağız bezi aldım ama 7 tane yetermi kızlar siz kaç tane aldınız, mülşn örtüyüde 2 tane aldım ama tam neyde kullanırım onuda bilmiyorum

Ay lcwnjn müslinleri cok guzel gecen magazada gormustum ama ölcusu kucuk ben manifaturacidan kestirdim annem omuz örtüsü kundak ne dikerse artik ellerinden öpsün

Ay lcwnjn müslinleri cok guzel gecen magazada gormustum ama ölcusu kucuk ben manifaturacidan kestirdim annem omuz örtüsü kundak ne dikerse artik ellerinden öpsün
100/120 ve 90/100 aldım ama küçükmü olur oda bu işler çok zor geliyor bana ya ne alcamı kaç tane alcağımı bilemiyorum bir türlü

H&Mden born 2022 yazanın 5li set şeklinde olanından ben de aldım bir de h&mden alt üst eşofman gibi biraz kalın takımlar vardı ondan aldım 6-9 ay
Kitikate in renklerini desenlerini çok beğeniyorum ben, yumuşak da, unisex ekru renkleri var çok güzel bakabilirsin.
Cartersın indiriminden uzun kollu body, alt patik, üst tulum veya yelek filan gibi ikili üçlü setlerinden aldım 3-6, 6-9 ay, cartersın kalıpları çok küçük ordan yenidoğan alınmaz gibi geldi bana.
Bir de chakranın kumaşları aşırı yumuşak hiç mağazaya gidip bakmamıştım, geçende baktım çok güzel, ama 1 alana 1 bedava kullanmadan alınmaz 800 küsür hastane çıkışı, iki set alınacaksa bakılabilir

JANNA'NIN önerisi ile nextdirectten çok uygun acayip yumos giysiler sipariş ettim. Parca başı (büyük/kucuk) ortalama 55 TL ye geldi. Ek olarak LCW nin sitesinden ve Carters magazalarinda satilan minycenterdan alışveriş yaptım. Miny center da kaliteli ve yumusacik. Internet şitesinde indirimler var. Su an 0-3, 3-6 ve 6-9 ay giysilerini aldım. Sonraki aylarda dair giysimiz yok Onlar da olur insallah.

Çok sıkıldım evde. Karantina bitsin ben de hastane çantası hazırlığına başlıcam. Kızımda çantayı 34e bırakmıştım , ne cesaret bilmiyorum. Bu sefer 30. haftadan hazır olmasını istiyorum. Yani 5 haftam var yaklaşık.

Bir de arkadaşlar, magnezyum.ve kramp konulari paylasilmaya başlamış. Kramp kaynaklı kasikta ağrı olursa ve gecmeyip devam.ederse doktora görünun mutlaka devaminda. Benim daha önce magnezyum almama rağmen çok kötü bir kramp girmisti bir sabah uyandığımda, aksama kadar gecmedi o ağrı, doktora sorduğumda gel bakalim demişti. Aksam Gittiğimde ciddi kasilmam vardı serum ve fitil verdiler.
Eğer ağrı gectiyse sorun değil ama saatlerce krampin sebep olduğu kasık ağrısı devam ediyorsa aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim. Insallah olmaz

Hilene ye ne oldu ya? Kötü kötü senaryolar yaziyorum. Insallah her sey yolundadir da mesguldur indan giremiyordur

100/120 ve 90/100 aldım ama küçükmü olur oda bu işler çok zor geliyor bana ya ne alcamı kaç tane alcağımı bilemiyorum bir türlü
Vallahi bende anlamiyorum ki benim suan bi penye battaniye bi de iç atlet almam getek liste cikarin bence müslin cok kullaniliyor ben takintiliyim kv falan gittigimde altina sererim diye 4 renk sectim aslinda lcwde mikiliyi cok begendim almamak icin kendimi zor tutuyorm

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı doktora gittim 25+4 deyiz. Bugün şeker yüklemesi yapacaktık doktor bebeğin suyuna ve kiloma baktı gerekli görmedi. Şeker yüklemesi konusu konuşulmuştu geçenlerde yani doktor gerekli görmeyince yapmıyor sanırım fikir olsun diye yazmak istedim. Bu arada bebişin kilosu 890 gr dedi haftasına uyumluymuş

Liste yaptım ama adetleri kestiremiyorum bir türlü 7 tane ağız mendili aldım mesela yetermi hiç bir fikrim yok müslin örtüyü 2 tane aldım, 2 taneden bu 2 yada 3 katlı olanlar var onlardan alcam yeter sanırım zıbınları kısa kollu aldım hep, gece yatmaya tulum alcam ama hep uzun kollu tulumlar ağustosta pişer gibi geliyor çocuk onla napsam diye bakınıyorum bu gidişle saçma sapan şeylerle doldurcam evi diye korkuyorum

Sol kasigima bir ağrı saplandi. Tedirgin oldum oysaki daha öncede olup geçmişti. Bu korkular kaygılar beni çok yoruyor. Kizlar yinede sormadan edemicem varmı böyle kasıklarına ağrılar giren.
Arada oluyor canım dinlenmek iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…