Canim bende %90 h&m tercih ettim gecen bi iki parca lcwden aldim kalitesi bariz farkli h&m in şu fitilli kumaşlari asla küçülmüyor sihirli gibiKızlar bebeklere kıyafet neler alıyorsunuz paylaşır mısınız fikir olsun hepimize. Ben mavi renk almamaya çalışıyorum oğluma herşey mavi hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle bana fikir olurilk gebeliğini yaşayan annelerimiz var aramızda bir tavsiyede bulunacağım kızlar. H&M bodyler inanılmazlar. Kumaşları kalitesi çok iyi hiçbir markada yok. Ve okadar uzun süre kullanılıyor ki bedeni küçülse bile oluyor tuhaf şekilde. İlk çocuğumda da tercih etmiştim şimdi bebişede aldım. Zaten LCW bile aşırı pahalılanmış. Neredeyse fiyatlar aynı ama kalite farkı var. Bunlarda benim aldıklarım belki sizlere fikir olur. Sizde paylaşırsanız çok sevinirim çünkü alacak bişey bulamıyorum mavi renk almadığım için
Eki Görüntüle 3052674
Bunlar H&M hepsi yenidoğan kızlar
Eki Görüntüle 3052676
Bunlar LCW üsttekiler yenidoğan alttakiler 1-3ay
Eki Görüntüle 3052677
Bunlar Zara yenidoğan ve 0-3ay
Eki Görüntüle 3052680
Bunlarda müslinler hepsi LCW
Doktoruna 32 de ayrilmak istedigini söyle, ayrılma için de yazı gerekiyorsa verecektir.bizimki o kadar kurumsal değil ki sanmam yani doktordan izin raporu çıkarıp iş yerine mi vereceğim ne kadar öncesi vermem lazım onları bilemiyorum.
Benimde ikinci geçen baktım kıyafetlere yenidoğan herşey sapsarı olmuş. Halbuki hurca yıkayıp ütüleyip koymuştum. Yıkamayı denemedim henüz ama çıkarmı, sarı lekeler neyle çıkar hiç bilmiyorumBence de paylaşın eksiğimiz gedigimiz varsa bilelim. Görsel olmasa da neler gerekli bı onları da yazalım liste gibi.., benim ikinci ama aradan baya geçti, kullanabilecegim ürünler varsa çıkaracagim yoksa yeni alinacak
çıkar.merak etmeyin durdukça sarariyor kıyafetler yıkanınca bişey kalmiyorBenimde ikinci geçen baktım kıyafetlere yenidoğan herşey sapsarı olmuş. Halbuki hurca yıkayıp ütüleyip koymuştum. Yıkamayı denemedim henüz ama çıkarmı, sarı lekeler neyle çıkar hiç bilmiyorum
Senden görünce bende 2 tane kaptım hemen eli yüzü düzgün bişey gelir inşallahhemen LCW online sitesine girdim müslinlerde sepette indirim vardı aldım :))
Ay lcwnjn müslinleri cok guzel gecen magazada gormustum ama ölcusu kucuk ben manifaturacidan kestirdim annem omuz örtüsü kundak ne dikerse artik ellerinden öpsünSenden görünce bende 2 tane kaptım hemen eli yüzü düzgün bişey gelir inşallahbide trendyoldan 7li pamuklu ağız bezi aldım ama 7 tane yetermi kızlar siz kaç tane aldınız, mülşn örtüyüde 2 tane aldım ama tam neyde kullanırım onuda bilmiyorum
100/120 ve 90/100 aldım ama küçükmü olur odaAy lcwnjn müslinleri cok guzel gecen magazada gormustum ama ölcusu kucuk ben manifaturacidan kestirdim annem omuz örtüsü kundak ne dikerse artik ellerinden öpsün
H&Mden born 2022 yazanın 5li set şeklinde olanından ben de aldımKızlar bebeklere kıyafet neler alıyorsunuz paylaşır mısınız fikir olsun hepimize. Ben mavi renk almamaya çalışıyorum oğluma herşey mavi hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle bana fikir olurilk gebeliğini yaşayan annelerimiz var aramızda bir tavsiyede bulunacağım kızlar. H&M bodyler inanılmazlar. Kumaşları kalitesi çok iyi hiçbir markada yok. Ve okadar uzun süre kullanılıyor ki bedeni küçülse bile oluyor tuhaf şekilde. İlk çocuğumda da tercih etmiştim şimdi bebişede aldım. Zaten LCW bile aşırı pahalılanmış. Neredeyse fiyatlar aynı ama kalite farkı var. Bunlarda benim aldıklarım belki sizlere fikir olur. Sizde paylaşırsanız çok sevinirim çünkü alacak bişey bulamıyorum mavi renk almadığım için
Eki Görüntüle 3052674
Eki Görüntüle 3052676
Eki Görüntüle 3052677
Eki Görüntüle 3052680
Kızlar bebeklere kıyafet neler alıyorsunuz paylaşır mısınız fikir olsun hepimize. Ben mavi renk almamaya çalışıyorum oğluma herşey mavi hiç hoşuma gitmiyor. Özellikle bana fikir olurilk gebeliğini yaşayan annelerimiz var aramızda bir tavsiyede bulunacağım kızlar. H&M bodyler inanılmazlar. Kumaşları kalitesi çok iyi hiçbir markada yok. Ve okadar uzun süre kullanılıyor ki bedeni küçülse bile oluyor tuhaf şekilde. İlk çocuğumda da tercih etmiştim şimdi bebişede aldım. Zaten LCW bile aşırı pahalılanmış. Neredeyse fiyatlar aynı ama kalite farkı var. Bunlarda benim aldıklarım belki sizlere fikir olur. Sizde paylaşırsanız çok sevinirim çünkü alacak bişey bulamıyorum mavi renk almadığım için
Eki Görüntüle 3052674
Eki Görüntüle 3052676
Eki Görüntüle 3052677
Eki Görüntüle 3052680
Valla ben bi cozum bulamadım,Evet o karınca gibi gezinme hissini biliyorum gaz galiba o bi ilacı yada bir çaresi yok mudur bu şişliğin acaba
Vallahi bende anlamiyorum ki100/120 ve 90/100 aldım ama küçükmü olur odabu işler çok zor geliyor bana ya ne alcamı kaç tane alcağımı bilemiyorum bir türlü
İnşallah canımGünaydın arkadaşlar. Dün gece yatarken sağ bacağımın üst bölgesinde inanılmaz bir sancı oldu. Önce karnımda sandım çok korktum ama sonra bacağımda olduğunu farkettim. Çok korktum ya inşallah birdaha tekrarlamaz
Liste yaptım ama adetleri kestiremiyorum bir türlüVallahi bende anlamiyorum kibenim suan bi penye battaniye bi de iç atlet almam getek liste cikarin bence müslin cok kullaniliyor ben takintiliyim kv falan gittigimde altina sererim diye 4 renk sectim aslinda lcwde mikiliyi cok begendim almamak icin kendimi zor tutuyorm
Arada oluyor canım dinlenmek iyi geliyor.Sol kasigima bir ağrı saplandi. Tedirgin oldum oysaki daha öncede olup geçmişti. Bu korkular kaygılar beni çok yoruyor. Kizlar yinede sormadan edemicem varmı böyle kasıklarına ağrılar giren.
Allah kolaylık versin sürekli iğne vurulmak da zordurKan sulandirici igne vuruyorum hergün ayni saatte ama denesemde tutamazmisim zaten aşiri acikiyorum çünkü şekerim düşüyor
Elhamdulillah yaa tutuyorum bende çok şükür.Harika gidiyor sen tutuyo musun ? Nasil gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?