2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fazla agirlasmadan biran once insan bitirmek istiyo ben alisverise bayramdan sonra cikarim heralde netteki alisverise pek guvenemiyorum ogluma bi ayakkabi aldik 2 gunluk oldu lisansli guya o yuzden hic sevmiyorum.. gozumle gorup dokunup almak istiyorum cantamida 30lardan sonraya hazirlar koyarim benim suan gozumde buyuyen tek sey besik

Benm oglumdan kalma yaklasik 20 tane var ve kullaniliyo. Muslin 2 tane kucuk vardi baktim cok kucukler kumas alip 100x150 kendim diktim elim ayagim herseyim oldu o buyuk. Benm enn buyuk kurtaricim owli kundakti oglumda. Moro refleksi bitene kadar kullandim yine kullanicam. Geceleri de soguk oluyo tulumla pismez uzerine uncecik bisey ortersen. Ya da kundak yapicaksin tuluma gerek kalmicak. Ben bakindim bugun ama herseyim var ne alicam ki alt acma ortusu bile var

Nextin ürünleri geldi mi pekisi foto bekliyoruzzz

Bende bakarım duruma göre az gelirse elimin altında alabileceğim yerler çok alırım hemen olmadı, tulumu uzun kollu ayağı patiksiz olanlardan alıyım ozaman, eylül ekimdede sernler hava zaten yenidoğan değilde 6 aylık alırım hatta

Bende çok sıkılıyorum iş yoğunluğum çok az. çalışma hastası biri olaraktan boşluğa düştüm. Hamilelik de gitgeller heyheyler filan eşim de çok yoğun şu sıralar evde de bunaldım gezeceğim yerde yok burda ki çıkayım Hastane çantası filan ne varsa beraber başlayalım Bişeylerle meşgul olmam lazm

2. çocuğum olmasına rağmen bende neyi kaç tane alsam ileriye dönük alsam mı filan böyle karmaşıklardayım sizi takipteyim 2 parça yenidoğan tulum ve kısa kol uzun kol atletler aldım e bebekten onun dışında muslin seti ve bakım çantası aldım. Eksik çok renk olarak mavi düşünmüyorum toprak tonlar mint tonlar renk renk alırım diye sadece ordan burdan favori yapıyorum.

Bebekler surekli kirletecegi icin kusmugu vs Ben bol almaya calisiyorum

Benim uyurken bacaklarima Gecen senelerde de giriyordu o yuzden bebekle iliskilendirmemistim. Magnezyumda kullanmiyorum ama bugun basliycam yuruyuslere basladigim icin. Sabah uyandigimda krampin agrisi vardi bikac saate gecti. Uyarin icin Tesekkur ederim canim, tekrar olursa doktora soracagim

Ya Bende o kadar uzagim ki bebek esyalarina:)) bi arkadas patiksiz tulumlar filan almis hava sicak olur diye cok mantikli ama ben bilmedigimden hic dikkat etmedim aldiklarim acaba patikli miydi annem yanimda yok konusamiyoruz zaten, bi ara kv cagiriyim bana akil versin liste yapayim:) biran once hastane valizini, dolabini hazirlamak istiyorum bayramdan sonraya baslayacagim havalar isininca o gobekle bisey yapamam

Kızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor

Ben de başlamak için evde yalnız olmayı ve dışarı çıkabilmeyi istiyorum. bugün liste çıkardım kendime. sabırsızlanıyorum

Kızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Gyno ferro sanol kullanıyorum ben aynı hap sanırım dediğin, aç alıyodum ben dr.um öyle demişti, ama bulantı yaptığı için bu aralar gece almaya başladım yarı aç yarı tok oluyorum

Kramptır bana da uyurken oldu inanılmazdı önceki hamileliğimde de yaşamıştım son zamanlarda..

Bebişe maşallah.Suyum gayet iyi, boyuma göre de oldukça zayıfım, 24.haftaya girdim, sadece 3 kilo aldım ama şekerim var. Sizin doktorunuz beni takip ediyor olsaydı muhtemelen yanılacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…