Cogu gitti azi kaldi masallah bitirdik valla darisi bi sonraki ramazanaAllah kolaylık versin sürekli iğne vurulmak da zordur
Elhamdulillah yaa tutuyorum bende çok şükür.
Fazla agirlasmadan biran once insan bitirmek istiyo ben alisverise bayramdan sonra cikarim heralde netteki alisverise pek guvenemiyorum ogluma bi ayakkabi aldik 2 gunluk oldu lisansli guya o yuzden hic sevmiyorum.. gozumle gorup dokunup almak istiyorum cantamida 30lardan sonraya hazirlar koyarim benim suan gozumde buyuyen tek sey besikÇok sıkıldım evde. Karantina bitsin ben de hastane çantası hazırlığına başlıcam. Kızımda çantayı 34e bırakmıştım , ne cesaret bilmiyorum. Bu sefer 30. haftadan hazır olmasını istiyorum. Yani 5 haftam var yaklaşık.
Çok sağol cevabın için. Ben zaten hep yatıyorum riskli olduğum için ona rağmen ağrılar giriyor.Arada oluyor canım dinlenmek iyi geliyor.
Benm oglumdan kalma yaklasik 20 tane var ve kullaniliyo. Muslin 2 tane kucuk vardi baktim cok kucukler kumas alip 100x150 kendim diktim elim ayagim herseyim oldu o buyuk. Benm enn buyuk kurtaricim owli kundakti oglumda. Moro refleksi bitene kadar kullandim yine kullanicam. Geceleri de soguk oluyo tulumla pismez uzerine uncecik bisey ortersen. Ya da kundak yapicaksin tuluma gerek kalmicak. Ben bakindim bugun ama herseyim var ne alicam ki alt acma ortusu bile varListe yaptım ama adetleri kestiremiyorum bir türlü7 tane ağız mendili aldım mesela yetermi hiç bir fikrim yok müslin örtüyü 2 tane aldım, 2 taneden bu 2 yada 3 katlı olanlar var onlardan alcam yeter sanırım zıbınları kısa kollu aldım hep, gece yatmaya tulum alcam ama hep uzun kollu tulumlar ağustosta pişer gibi geliyor çocuk onla napsam diye bakınıyorum bu gidişle saçma sapan şeylerle doldurcam evi diye korkuyorum
Nextin ürünleri geldi mi pekisi foto bekliyoruzzzJANNA'NIN önerisi ile nextdirectten çok uygun acayip yumos giysiler sipariş ettim. Parca başı (büyük/kucuk) ortalama 55 TL ye geldi. Ek olarak LCW nin sitesinden ve Carters magazalarinda satilan minycenterdan alışveriş yaptım. Miny center da kaliteli ve yumusacik. Internet şitesinde indirimler var. Su an 0-3, 3-6 ve 6-9 ay giysilerini aldım. Sonraki aylarda dair giysimiz yokOnlar da olur insallah.
Bende bakarım duruma göre az gelirse elimin altında alabileceğim yerler çok alırım hemen olmadı, tulumu uzun kollu ayağı patiksiz olanlardan alıyım ozaman, eylül ekimdede sernler hava zaten yenidoğan değilde 6 aylık alırım hattaBenm oglumdan kalma yaklasik 20 tane var ve kullaniliyo. Muslin 2 tane kucuk vardi baktim cok kucukler kumas alip 100x150 kendim diktim elim ayagim herseyim oldu o buyuk. Benm enn buyuk kurtaricim owli kundakti oglumda. Moro refleksi bitene kadar kullandim yine kullanicam. Geceleri de soguk oluyo tulumla pismez uzerine uncecik bisey ortersen. Ya da kundak yapicaksin tuluma gerek kalmicak. Ben bakindim bugun ama herseyim var ne alicam ki alt acma ortusu bile var
Bende çok sıkılıyorum iş yoğunluğum çok az. çalışma hastası biri olaraktan boşluğa düştüm. Hamilelik de gitgeller heyheyler filan eşim de çok yoğun şu sıralar evde de bunaldım gezeceğim yerde yok burda ki çıkayımÇok sıkıldım evde. Karantina bitsin ben de hastane çantası hazırlığına başlıcam. Kızımda çantayı 34e bırakmıştım , ne cesaret bilmiyorum. Bu sefer 30. haftadan hazır olmasını istiyorum. Yani 5 haftam var yaklaşık.
Ben malesef çözemedim rapor işini doktorum vermediKızlar hepimiz Ağustos annesiyiz ya,siz kaç haftaliksiniz ki ben daha 24 haftaya ulaşmadim,sizler rapor işini cozdunuz mu??
Bebekler surekli kirletecegi icin kusmugu vs Ben bol almaya calisiyorumSenden görünce bende 2 tane kaptım hemen eli yüzü düzgün bişey gelir inşallahbide trendyoldan 7li pamuklu ağız bezi aldım ama 7 tane yetermi kızlar siz kaç tane aldınız, mülşn örtüyüde 2 tane aldım ama tam neyde kullanırım onuda bilmiyorum
Benim uyurken bacaklarima Gecen senelerde de giriyordu o yuzden bebekle iliskilendirmemistim. Magnezyumda kullanmiyorum ama bugun basliycam yuruyuslere basladigim icin. Sabah uyandigimda krampin agrisi vardi bikac saate gecti. Uyarin icin Tesekkur ederim canim, tekrar olursa doktora soracagimBir de arkadaşlar, magnezyum.ve kramp konulari paylasilmaya başlamış. Kramp kaynaklı kasikta ağrı olursa ve gecmeyip devam.ederse doktora görünun mutlaka devaminda. Benim daha önce magnezyum almama rağmen çok kötü bir kramp girmisti bir sabah uyandığımda, aksama kadar gecmedi o ağrı, doktora sorduğumda gel bakalim demişti. Aksam Gittiğimde ciddi kasilmam vardı serum ve fitil verdiler.
Eğer ağrı gectiyse sorun değil ama saatlerce krampin sebep olduğu kasık ağrısı devam ediyorsa aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim. Insallah olmaz
Ya Bende o kadar uzagim ki bebek esyalarina:)) bi arkadas patiksiz tulumlar filan almis hava sicak olur diye cok mantikli ama ben bilmedigimden hic dikkat etmedim aldiklarim acaba patikli miydi2. çocuğum olmasına rağmen bende neyi kaç tane alsam ileriye dönük alsam mı filan böyle karmaşıklardayımsizi takipteyim 2 parça yenidoğan tulum ve kısa kol uzun kol atletler aldım e bebekten onun dışında muslin seti ve bakım çantası aldım. Eksik çok renk olarak mavi düşünmüyorum toprak tonlar mint tonlar renk renk alırım diye sadece ordan burdan favori yapıyorum.
Ben de başlamak için evde yalnız olmayı ve dışarı çıkabilmeyi istiyorum.Bende çok sıkılıyorum iş yoğunluğum çok az. çalışma hastası biri olaraktan boşluğa düştüm. Hamilelik de gitgeller heyheyler filan eşim de çok yoğun şu sıralar evde de bunaldım gezeceğim yerde yok burda ki çıkayımHastane çantası filan ne varsa beraber başlayalım Bişeylerle meşgul olmam lazm
Gyno ferro sanol kullanıyorum ben aynı hap sanırım dediğin, aç alıyodum ben dr.um öyle demişti, ama bulantı yaptığı için bu aralar gece almaya başladım yarı aç yarı tok oluyorumKızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Bana aç karnına dediKızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Kramptır bana da uyurken oldu inanılmazdı önceki hamileliğimde de yaşamıştım son zamanlarda..Günaydın arkadaşlar. Dün gece yatarken sağ bacağımın üst bölgesinde inanılmaz bir sancı oldu. Önce karnımda sandım çok korktum ama sonra bacağımda olduğunu farkettim. Çok korktum ya inşallah birdaha tekrarlamaz
Bebişe maşallah.Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı doktora gittim25+4 deyiz. Bugün şeker yüklemesi yapacaktık doktor bebeğin suyuna ve kiloma baktı gerekli görmedi. Şeker yüklemesi konusu konuşulmuştu geçenlerde yani doktor gerekli görmeyince yapmıyor sanırım fikir olsun diye yazmak istedim. Bu arada bebişin kilosu 890 gr dedi haftasına uyumluymuş
EkteNextin ürünleri geldi mi pekisi foto bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?