2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

geçmiş olsun canım.

bende de vardı canım 2 gün sürdü soda içtim düzeldi.

Çok teşekkür ederim. RI değerim sağda 0,76, solda 0,74. 9 haftalıkken korona oldum. İki farklı doktorla görüştüm. Biri 3 hafta coraspin kullan bırak demişti. Diğeri d-dimer yaptır. Sonuca göre kan sulandırıcıya gerek yok, dedi. D-dimerim iyi çıkınca kan sulandırıcı kullanma diyeni dinledim. Gerçi siz zaten kullanıyormuşsunuz. Ona rağmen olmuş. Umarım benim de normalde döner. 3 hafta önce belli oldu. Belki de dönmüştür. İnşallah öyledir.

Evet o karınca gibi gezinme hissini biliyorum gaz galiba o bi ilacı yada bir çaresi yok mudur bu şişliğin acaba

Kesinlikle. Olumlu düşünüyorum hep ama tabii aklımın bir köşesini kurcalıyor benim de. Size de geçmiş olsun. Sorunsuzca atlatırız umarım bu süreci. Aspirini ne zamana kadar kullanacaksınız?

İnşallah sağlıkla alalım da kucağımıza umarım düzelir ister istemez stres yapıyor insan güzel haberler alırız inşallah
Stres yapma ben sadece erken dogum olursa diye nerdeyse herseyi aldim ufak tefek seyler kaldi32. Haftadan once herseyi cantayi bile hazirlamis olurum sanırım
Edemiyorum ben de kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bazen .
Cok zor ya
Edemiyorum ki. Bi uyanıyorum sırtüstüyüm Bi uyanıyorum sağ tarafımdayım. Valla Allaha emanet uyuyorum. Sürekli bir tarafta yatınca boynum ve omzum tutuluyor kalçam ağrıyor.
Neyse ki tek olmadigima sevindim
Yastik fln koyup donmeni engelleyebilirsin. Ama bence gereksiz. Insan uykuda rahat oldugu pozisyonu buluyor. Kan akimi azalsa rahatsizlik hisseder uyanir sekil degistirir zaten
Ben o yastigi aşarim kesin normalde sirtüstu uzaninca asiri rahatsiz oluyorum ama uykuda uyandigimda rahatsiz gelmiyor ya da rahatsiz oluyorum ve o şekilde tesadufen uyaniyorum belki

Günaydın arkadaşlar. Dün gece yatarken sağ bacağımın üst bölgesinde inanılmaz bir sancı oldu. Önce karnımda sandım çok korktum ama sonra bacağımda olduğunu farkettim. Çok korktum ya inşallah birdaha tekrarlamaz

Magnezyum eksikligindendir canim gün icinde muz 1 maden suyu tüket magnezyum takviseyi varsa iç yoksa doktorundan iste

Sol tarafima yatmaktan sol bacagima aşiri bir agri var ya geceleri kendimi sirtüstü yatarken buluyorum kendinizi nasil kontrol ediyosunuz
Bende sagima dönmüsüm bacagim uyusmus garip bi aci oldu ona uyandim sirt ustu uykuda bile yatamiyorum midem falan bi tuhaf oluyo geri soluma döndüm

Canım bana 13.haftadayapıldı ağrı falan olmadı hiç Özel de yaptırdım 1 gun hastanede yattik

Bendedr oyle bisey oldu ama uzerine yatmisim ondan mi baska bi nedeni var mi bilmem solada surekli yatiyorum oyle bisey olmuyor

Benim ekstra pıhtılaşmam da var ondandır. Bol su için. 3.5 ltyi düşmeyin günde. Mutlaka azalacaktır. Hep en kötüsünü düşünüyoruz maalesef. Allaha emanetler. O gözetsin korusun inşallah. Stres yapmamaya çalışın. Düzelmeyecek bişey değil.

günaydın herkese, güzel bir gün olsun. dün yürüyüş yapmıştım gece uyurken sağ bacağıma kramp girdi, içinden bir şey çekiliyormuş gibi oldu. magnezyum içiyim diyorum iyi gelir herhalde. birde internette gezinirken babymall diye bir siteye denk geldim, ürünlerin fiyatları diğer sitelere göre daha uygun araştırma yaptım :) andy wawa hastane çıkış setleri almıştım, burada aynı ürün daha ucuz. birde bebek giyiminde 3 al 2 öde varmış son 2 günmüş, bilginize.

Benim bebem sakin olacak sanırım ya. bir ara gece tekmeliyor demiştim ama şimdilerde kişiliğini asıl göstermeye başladığı noktadayım sanırım. gece hiç oynamıyor. gündüz de arada oynuyor. sakin bir bebeğe benziyor. inşallah bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…