Üzüldüm sizin adınıza evet doktorlar çok tripli,hiç anlayışlı yaklasmiyorlar.bize kaldirip kışa doğru tekrar genelge yayınlanırsa hiç şaşırmam.naptiniz peki başladınız mi?Ben malesef çözemedim rapor işini doktorum vermedi
Çok ciddi şekerim var. mercimek yemeği yedim 2 diliim ekmekle yine 170 çıktı şekerim. Son 3 ayım ciddi diyetle geçecek yine. Sinirden ağlıyorum. Bu sefer daha da kötü görünüyor belki insülin kullanmam gerekecek. çok yıpratıcı bir süreç. burnumdan gelecek yine hamileliğim. ne çektim bi ben biliyorum, lanet olmasın ya bu covide de diyabete de.
Doğru söylüyorsunuz ben sizden daha fazla da kilo almışım üstelikBebişe maşallah.Suyum gayet iyi, boyuma göre de oldukça zayıfım, 24.haftaya girdim, sadece 3 kilo aldım ama şekerim var. Sizin doktorunuz beni takip ediyor olsaydı muhtemelen yanılacaktı.
Bende kullandim ac karnina dedi hem doktor hem eczaci.Kızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Nasıl vermedi ya hamilesiniz en çok sizin ihtiyacınız varBen malesef çözemedim rapor işini doktorum vermedi
Ferro sanol kullanıyorum ben sabah aç karnına kullanıyordum resmen midem dönüyordu şimdi gece yatmadan içiyorum. Bir de içmeden 1 2 saat önce süt ürünlerini kesin direktKızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Mesela ne kadar zamanda geldi ve ne kadar ödedin de kargosu ne tuttu
Vallahi ben 1 yaşa kadar ceyiz dizmişim resmen gecen ay ay ayirdik eşimle baya fazla almişiz artik dur diyelim dedikListe yaptım ama adetleri kestiremiyorum bir türlü7 tane ağız mendili aldım mesela yetermi hiç bir fikrim yok müslin örtüyü 2 tane aldım, 2 taneden bu 2 yada 3 katlı olanlar var onlardan alcam yeter sanırım zıbınları kısa kollu aldım hep, gece yatmaya tulum alcam ama hep uzun kollu tulumlar ağustosta pişer gibi geliyor çocuk onla napsam diye bakınıyorum bu gidişle saçma sapan şeylerle doldurcam evi diye korkuyorum
Alistim artik ama bazen cok aciyorAllah kolaylık versin sürekli iğne vurulmak da zordur
Elhamdulillah yaa tutuyorum bende çok şükür.
Owli kundak ne demek moro refleksi nedir babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendiBenm oglumdan kalma yaklasik 20 tane var ve kullaniliyo. Muslin 2 tane kucuk vardi baktim cok kucukler kumas alip 100x150 kendim diktim elim ayagim herseyim oldu o buyuk. Benm enn buyuk kurtaricim owli kundakti oglumda. Moro refleksi bitene kadar kullandim yine kullanicam. Geceleri de soguk oluyo tulumla pismez uzerine uncecik bisey ortersen. Ya da kundak yapicaksin tuluma gerek kalmicak. Ben bakindim bugun ama herseyim var ne alicam ki alt acma ortusu bile var
Canim demir hapları aç ve c vitamini iceren biseyle alinmali ben kullaniyorum bundan aç midemi bulandiriyor yemekten 2 saat sonra limonlu su ile aliyorunKızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Belki ben istisnayımdır.Doğru söylüyorsunuz ben sizden daha fazla da kilo almışım üstelikbilmiyorum son randevuda şeker yüklemesi yapacağız diye konuştuk şimdi gerek görmedi
Owli bi marka. Kundaklari bebek yapisina uygun kollari citcitli cift fermuarli cok guzel bisi. Moro refleksi de irkilme benzeri bisi bebekler uyurken irkilip kendilerini uyandiriolar ya o moro refleksi mesela. Kundaklarsan oyle irkilmiolar.Owli kundak ne demek moro refleksi nedir babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi
Bende kundak düşünüyorm bu kez sorcaktim buraya da. İlkinde yapmadım ama bunda düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.Owli bi marka. Kundaklari bebek yapisina uygun kollari citcitli cift fermuarli cok guzel bisi. Moro refleksi de irkilme benzeri bisi bebekler uyurken irkilip kendilerini uyandiriolar ya o moro refleksi mesela. Kundaklarsan oyle irkilmiolar.
Demir ilaçları aç içiliyor diye biliyorum bazı yiyecekler emilimini azaltıyor çünkü, kabızlık yapmasın diye C vitaminiyle birlikte alınabilir portakal filan demişti eczacıKızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Yemekten bir saat önce veya iki saat sonrası aç olarak sayılıyormuş eczacı öyle dedi o yüzden ben de yatarken alıyorum bulantı yapmasın diye, çok aç hissetmesem de yemekten iki saatten fazla geçmiş olduğu için aç sayılıyorGyno ferro sanol kullanıyorum ben aynı hap sanırım dediğin, aç alıyodum ben dr.um öyle demişti, ama bulantı yaptığı için bu aralar gece almaya başladım yarı aç yarı tok oluyorum
Benm oglum hem cok hareketli bi bebekti hem de kolikti. Ellerini ince battaniyelerle zaptedemiyoduk acip cikariyodu debelene debelene. Ya yuzustu uyutmaliydim ya kundakla. Yuzustu gunduz yanindayken iyiydi ama gece imkansiz. Hic bi durumda yardim eden kmsem olmadi kolik bi bebegi zapteden tek sey bu kundak oldu. Ben o kadar diyim.Bende kundak düşünüyorm bu kez sorcaktim buraya da. İlkinde yapmadım ama bunda düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.
Oqlinin kışlık kundaklarını gördüm hep ince kumaştan olanı da var mı? Ben uyurken battaniye örtü vs yerine tulum kullanmak istiyorum güvenlik açısından, müslin örtüyle yapılan kundak da açılır mı acaba hazır kundak şeklinde olanları var mı müslinden ince diye baktım ama deux lupin miydi neydi öyle bir markanın gördüm bir tek o da çok pahalıydıOwli bi marka. Kundaklari bebek yapisina uygun kollari citcitli cift fermuarli cok guzel bisi. Moro refleksi de irkilme benzeri bisi bebekler uyurken irkilip kendilerini uyandiriolar ya o moro refleksi mesela. Kundaklarsan oyle irkilmiolar.
0.3 tog benm kullandigim kislik degildi yani. Muslinden var mi bilmiyorum ama muslin esnemez. Bu likralicocuk kolunu cikaramiyo ama icinde hareket edebiliyoOqlinin kışlık kundaklarını gördüm hep ince kumaştan olanı da var mı? Ben uyurken battaniye örtü vs yerine tulum kullanmak istiyorum güvenlik açısından, müslin örtüyle yapılan kundak da açılır mı acaba hazır kundak şeklinde olanları var mı müslinden ince diye baktım ama deux lupin miydi neydi öyle bir markanın gördüm bir tek o da çok pahalıydı
Benm oglumdan kalma yaklasik 20 tane var ve kullaniliyo. Muslin 2 tane kucuk vardi baktim cok kucukler kumas alip 100x150 kendim diktim elim ayagim herseyim oldu o buyuk. Benm enn buyuk kurtaricim owli kundakti oglumda. Moro refleksi bitene kadar kullandim yine kullanicam. Geceleri de soguk oluyo tulumla pismez uzerine uncecik bisey ortersen. Ya da kundak yapicaksin tuluma gerek kalmicak. Ben bakindim bugun ama herseyim var ne alicam ki alt acma ortusu bile var
Delirella 2. saat ölçümü 130
Mesela ne kadar zamanda geldi ve ne kadar ödedin de kargosu ne tuttuBen de biraz karıştırdı idim orayı çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?