2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece yukarda paylastigim kundagini kullandim

Owli bi marka. Kundaklari bebek yapisina uygun kollari citcitli cift fermuarli cok guzel bisi. Moro refleksi de irkilme benzeri bisi bebekler uyurken irkilip kendilerini uyandiriolar ya o moro refleksi mesela. Kundaklarsan oyle irkilmiolar.
Heee anladim arastirayin owliyi

Kızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Ben kullanıyorum sabah aç karnına içiyorum yarım saat 1 saat sonra zaten kahvaltı yapıyorum

ben kundak olarak bunu aldım yazın kullanması daha rahat olur diye, kimseden duymadım kendi araştırmalarım sonucu buldum

Eklentiler

• 8E5CBB44-B651-4BFA-BDE8-C0AEE008DD16.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 82
Kuzum antalyaya gitmicek misin. 4 kat muslin cok kalin olmaz mi
Evet ama zaten doğumdan 20 gün sonra geri bitlise geleceğiz. Akşam serin oluyor burası. Sadece akşam kundalamayı düşünüyorum bitlisteyken bununla. Diğer günler için öanavgatta dahil tek katlı ince müslinleri kullanırım dedim. Olmaz mı? Ay hiç bilgim yok benim

Donuceksen hemen olur tabi ben bi kac ay kalirsin sandim da

Evet instagramda birinde görmüştüm kullanmıştı yazın bide içinde kiraz çekirdeği var mikrodalgaya atıyorsun gaz çıkarmasına yardımcı oluyo, umarım kullanışlı olur
Bunu kullanmıştım. Isıtıp yatarken koyuyordum hiç gaz olmuyordu. Gayet kullanışlı bir kundak. Müslinle yapılan kundak çabuk açılıyor.

Bir de cekirdekli mi deneyebilirsin her şey kuzucuklar için
Bu çekirdekleri göründe kv birşey anlatmıştı. Eskiden bebekler gaz olmasın diye küçücük taşları ısıtıp bebeğin yatağının altına koyuyorlarmış. Bebek çok rahat uyuyormuş. İşte bu kiraz çekirdekleri de bir nevi modern hali

Aklıma gelmişken ilk bebeği olacak arkadaşlar için göstereyim fikir olsun. Bu esnek kumaşın adı sling. Bebeği içine koyuyorsunuz ve hem bebek hem siz inanılmaz rahat ediyorsunuz. 6 aya kadar çok rahat kullanmıştım. Sonra bebek ağırlaşınca zor oluyor. Şimdi bebekte ilk koyduğum şeylerden biri oldu. Markete giderken, evde yemek yaparken, gazı olduğunda, huysuzlandığında anında sakinleşiyordu

Kuzenim verdi bana kendi bebeğine kullandığı slingi halkalı olandan, bağlaması çok karmaşık görünüyor nasıl yapıcam bilmem

Ben de oğlumda aldım Neko sling. Ama pek kullanışlı gelmedi bana. Üstümde kat kat battaniye varmış gibi hissettim. Oğlum da içinde hiç mutlu olmadı. Kullanamadım. Şansımı bir kez daha deneyeceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…