2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kundak falan almıcam ya. sinirimi bozdu bu görüntüler çocuk patlar bunların içinde
Kundak yaptırmadığım ve sabaha kadar uyumadığı ilk 25 günün sonunda kundakla birlikte gelen uzun uzun gece uykularından sonra anneme anne nolur az daha sıkı yap diyordum kundak bebekten bebeğe değişir belki ama bence muhteşem birşey

Kuzenim verdi bana kendi bebeğine kullandığı slingi halkalı olandan, bağlaması çok karmaşık görünüyor nasıl yapıcam bilmem
Halkalı olanı hiç kullanmadım. Benimki normal kumaş şeklindeydi. YouTube da muhakkak bağlama videosu vardır ben ordan bakarak öğrenmiştim.
Bebekten bebeğe değişebilir belki. Bence yinede bir şans verin derim. Ben slingi taktığımda yürüyüşe bile çıkabiliyordum benim için özgürlük demekte

Kızlar ben kundak falan almıcam ya. sinirimi bozdu bu görüntüler çocuk patlar bunların içinde
Bende ilkinde o düşünce ile almadım çünkü ben bunalıyorum gördükçe kıyamadım ama düşününce anne karnından geliyor sıkışık yere alışık ve uyku daha rahat uyur sanki sarılı olunca diye düşündüm ve şansımı deneyeceğim bu kez

Bende 32 de hazırlayayım diyorum. Geçmi olur ki. 30 dada giysileri hazırlarım dedım

Bende de babasling vArdı kullNamamıstım . Simdi cihocconun kangurusunu aldım cok kullanıslı

Bende tan 34. Hafta da 22 saatlik bir yola çıkacağım. Kafan çok karışık hazır mı bulundurmak gidince mi hazırlasam hiç bilmiyorum. Tez canlı biriyim. Hemen her şeyi bir an önce halledip aradan çıkarmayı seviyorum ama bunda çok kararsız kaldım

Günaydınnnn.
Şallardan konuşmuştuk ipekevi cidden almış başını gidiyor.
Pekisi şal aldığınız internet siteleri varmı?
Ben ınstagramı kapattım sayfa isimlerini unuttum açmayacağım diye de hırs yaptım
bı freshscrafts var oradan aldım beğendim ama farklı yerler arıyorum.

Bende 32 de hazırlayayım diyorum. Geçmi olur ki. 30 dada giysileri hazırlarım dedım
Once bendeki durumu izah edeyim. Sen karar ver. Ben ilk gebeligimde hic erken dogum uzerine kafa yormadim, hic suphe etmedim, bir riskim de yoktu. Ogrendikce okudukca az rastlanan bir durum olmadigini fark ettim. Surekli karsima bir erken dogum hikayesi cikti. Hatta ben kendim 7 aylik dogmusum. Terapiste ruyalarimq giriyor yeni bir fobim olustu dedim. Diyor bu çok nadir rastlanan bir şey, ki kendisi de oglunu erken dogurmus. Diyorum ben erken dogmusum sen erken dogurmussun neresi nadir. Biraz ben takinti haline getirdim bu korkuyu. Cogu herhangi bir sorunum yoktu, her sey yolumdaydi birden suyum geliverdi yaziyor. Gecen facebooku bi actim burdaki hamilelerin grubunda kadin yazmis 27 haftalik dogum yaptim, bunu yasayan var mi, ne onerirsiniz bana. Algida secicilik midir yoksa gunumuzde gercekten bu kadar cok mu rastlaniyor bilmiyorum ama ben olsam 32den gece birakmam hazirliklari.

Imzama bak. "Anneler bugünlerde erken doğum belirtileri konusunda endişelenebilir."

Hanımlar fetal DNA testi yaptıranlar sonuclariniz çıktı mı?
Benim 15gun oldu sonuç gelmedi de sizde durum nedir acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
34.hafta 22saatlik yola nasol gideceksin?
Riskli degilmi?doktoruna danış mutlaka.
Artık 32den sonra erkencdogum riski oluyor diye yolculuk onermiyorlar diye biliyorum

34.hafta 22saatlik yola nasol gideceksin?
Riskli degilmi?doktoruna danış mutlaka.
Artık 32den sonra erkencdogum riski oluyor diye yolculuk onermiyorlar diye biliyorum
Gidilir ya bir şey olmaz. Doktoruma tabiki danışacağım. En kötü uçakla erkenden giderim ama bulunduğum ilde doğum yapmak istemiyorum. Direk 22 saat gitmeyeceğiz zaten. Mola vereceğiz geçtiğimiz illerde.

Kizim Babybjornun kangurusunda buyudu valla. Onu da oneririm. Ama sefer ben de sling bakmayi dusunuyorum. Evde calisirken baglar da calisirim diyorum, bilmiyorum utopik bi dusunce mi. Gorucez.

Kizimin kangurusu buydu ama sattim. Satmasam yine kullanilirdim.

Eklentiler

• Screenshot_20220422-082602_Google.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 47

Senin farkındalığı diğer gebelere göre yüksek ondan başkalarının gormedigi erken doğum hikayelerine denk gelince farkediyorsun. Şahsen benim etrafımda benim dışımda erken doğum hikayesi tanidigim yok. Kaldı ki 2 erken doğum yasadim ne yazık ki. Preeklampsiden tut farkli sorunlar duydum çok ama e.dogum değil bunlar. Bunları neden yazıyorum, aranızda e.dogum noktasında hala en riskli ben.olmama rağmen odagimi kaydirmaya çalışıyorum başka noktaya. Odak neredeyse ve negatifse beden stresi.aninda yükseliyor çünkü. Hazirlik yapmakta sorun yok bence, muhtemelen ben 30 Dan erken yapacağım cantami, inşallah gerek kalmaz erken vakitte kullanmaya. Hepimiz için huzurlu zamanında bir dogum.olsun inşallah

Hanımlar fetal DNA testi yaptıranlar sonuclariniz çıktı mı?
Benim 15gun oldu sonuç gelmedi de sizde durum nedir acaba
Benim fransaya gitmisti 12 veya 13 günde çıkmıştı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…