2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kilo almadan girdim ama bu yeme ile doğuma kadar sağlam alacağım kesinn. Veririiz doğurunca
Cok erken aldim ben daha 23 haftaligiz onumde kac ay var daha o zmana 90 olurum heralde niyetliyim almamisimdir dedim yine almisim 4 kilo aman yaa

Cok erken aldim ben daha 23 haftaligiz onumde kac ay var daha o zmana 90 olurum heralde niyetliyim almamisimdir dedim yine almisim 4 kilo aman yaa
Oruç kilo verdirmiyor maalesef biraz daha dikkat et dicem ama ben her saniye yiyecek bişeyler düşünüyorum çok da mümkün değil

Doğum çantası için benim canım çok tez herşeyi önceden hazırlamayı severim 30'u görünce yaparım durur kenarda. Pozitif güzel şeyler düşünelim tabi ama hazırlıklı olmakta fayda var

Kızlar yarın tekrar şeker yüklemesi yapacaklar bu sefer 100gr. Doktorum hiç bir sorun olmayacağını falan söyledi ama ben endişeliyim. Kendimi değilde kızımı düşünüyorum. Bir sıkıntı olur mu ona acaba? 100gr çok gibi geldi.

Alt kısmında yürürken ağrı hissediyorum sanki kemikleri ağrıyor. Yaşayan var mı?

Akıntım sanki su gibi geliyor böyle normal ince eşofman altınına bile geçiyor bazen. Böyle bir durum olan var mı?

Şu üç sorumu cevaplayabilir misiniz acaba?

Oruç kilo verdirmiyor maalesef biraz daha dikkat et dicem ama ben her saniye yiyecek bişeyler düşünüyorum çok da mümkün değil
Kilo vermek degil zaten iftardan sonra fazlasiyla yiyorum nasil verim kiloyu cok almamakti amac karnimda asiri buyudu ondanda var sanki biraz kilom sabah aksam yemeyle bu kadar olmaz heralde oturdum bayramdan sonrasini dusunuyorum ben

Doğum çantası için benim canım çok tez herşeyi önceden hazırlamayı severim 30'u görünce yaparım durur kenarda. Pozitif güzel şeyler düşünelim tabi ama hazırlıklı olmakta fayda var
Hahah bende onu yazdım biraz önce. hemen her şey hazır olsun istiyorum. Hazırlarım bende büyük ihtimal her şeyimi önceden. Dursun köşede ne olacak ne zararı var sanki.

100gr fazla tabiki 50 grdan 2 tane sen dusun gerisini .. sekerde sıkıntı gordu ise yaptircaksin mecbur kizina bisey olmaz insallah cokta saglikli degil ama elden bisey gelmiyor. Bendede var cati agrisi gibi ayni ve o sulu akinti bende 19 20 haftamdan beri var hatta bebegin suyu sanmistim sukur degildi normal bunlar

Kilo vermek degil zaten iftardan sonra fazlasiyla yiyorum nasil verim kiloyu cok almamakti amac karnimda asiri buyudu ondanda var sanki biraz kilom sabah aksam yemeyle bu kadar olmaz heralde oturdum bayramdan sonrasini dusunuyorum ben
İftardan sonra fazla yemicen demekki hamileye de az ye denmez tabi de doktorun belki diyet önerir bilmiyorum

İftardan sonra fazla yemicen demekki hamileye de az ye denmez tabi de doktorun belki diyet önerir bilmiyorum
Suan kendim kendime diyorum sonra demicem yiyemiyorum ki her canimin istedigini birden yedigimiz icin hazimsizlik oluyo vs oructan sonra Allah ne verdiyse artik

Bana ilk 50gr yüklemede 2 küp şeker miktarında demişti. Ama 100gr gözümü korkutuyor. Israrla sordum Bir sorun olmaz rahat olsun in falan dedi. Ama bilmiyorum. Bu çatı ağrısı şimdiden normal mi? Niye ağrır ki? Bende su sandım korktum. Doktora yazacaktım sonra vazgeçtim buraya Bi sorayım dedim.

Hahah bende onu yazdım biraz önce. hemen her şey hazır olsun istiyorum. Hazırlarım bende büyük ihtimal her şeyimi önceden. Dursun köşede ne olacak ne zararı var sanki.
Aynen kızımda da öyle yaptım gittim geldim sevdim kıyafetlerini herşey çok önceden hazırdı. Hediyelik filanda eşimle yaptı idik bu kez nasıl bişe yaptırırım bilmiyorum sizleri takipte olcam bu konuda da Ay bı sürü detay var düşününce çok heyecanlıyım canı tezlik işte kafamda 40 tilki .

Suan kendim kendime diyorum sonra demicem yiyemiyorum ki her canimin istedigini birden yedigimiz icin hazimsizlik oluyo vs oructan sonra Allah ne verdiyse artik
Azar azar ama sık yiyorum ben evdeki tartıya çıkayım dur bakım

Bebek buyuyo catiya basi oluyo daha yolun basindayiz biraz daha buyusun sen o zman gor agriyi .. ay yok ben hic inanmiyorum oyle 2 kup sekere falan kimisi 1 dilim baklava diyo onun serbetine 2 kup seker mi dusuyo hikaye ama saglik icin yaptircaksin direk 50 mglik glikozu mu ictin sen yoksa aclik tokluk bakip mi gerek gordu

Benimde öyle. Eşim töslemese ben her şeyi bitirmiştim çoktan. Maddiyat sıkıntımız yok ama para biriktirelim diye sıkıyor beni. Alamıyorum hiç Bi şey. yoksa çanta çoktan hazırdı. Hediyelik ve kapı süsü de aklımda benim yaptıracağım şeyleri seçtim hep. Ama işte her şey çok pahalı.

Kizlar birde aksama randevu aldim 3. Doz asi icin 6 ay gecmis aradan bu vurulcagim asi oncekiler kadar cok sallamaz insallah
Ben covid oldum üzerine 6 ay doğumdan sonraya denk geliyor sanırım ya da doğuma bakmam lazm. İnşallah sallamaz pozitif düşün oooo de aşı de neymiş azıcık kol ağrısı tmm geçecek de sen kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…