2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onceki asilari yasayinca hicte oyle diyemiyorum valla bakalim nasip kismet

İçtiğim bana normalden biraz fazla şekerli gelmişti. İlk önce normal parmakta şekerimi ölçtü 83 çıktı normal dedi. troid için 1 tüp kan aldı sonra 1 tüpte şeker için kan aldı. İçeceği içirdi. 1 saat sonra tekrar 1 tüp daha kan aldı. 178 çıktı. Ailede ırsi olduğu için yaptıralım demişti.

ben şubatta olmuştum hiç bir etkisi olmadı, bünyeden bünyeye değişiyor tabi.
Ilk 2 asim kotuydu baya etki etki hasta yattim gibi bisey ama ard arda olmustum bunda 6 ay gecince uzerinden hani belki etki etmez o kadar diyorum

Sorma az öz güzel bı hatıra olsun istiyorum aslında eşe dosta ailemize veririz. Siz buraya da atarsınız. Son zamanların trendi ne bilmiyorum inan

kızlar ben gıda mühendisiyim ve üretimde çalışıyorum. ürettiğimiz şeyler hamur işleri poğaça börek simit, dondurma ve şerbetli tatlılar Allahtan şerbetli tatlıları çok sevmem sütlü tatlı yerim, ama her gün dondurma yiyebilirim açlık şekerim yüksek çıktıktan sonra 3 gündür meyve dışında şeker almadım. bugün zor tutuyorum kendimi bende 6 kg almışım normal sanırm. 62yim. hedefim toplamda 13-14 kg almak, inşallah nefsime hakim olabilirim. işyerinde her gün tatlıları görmek biraz zor oluyor ama bide her bölümde biri bir şey ikram ediyor ters çevirmek zor geliyor

Sorma az öz güzel bı hatıra olsun istiyorum aslında eşe dosta ailemize veririz. Siz buraya da atarsınız. Son zamanların trendi ne bilmiyorum inan
Bu ikisinden yaptıracağım kuzum ben. Anahtarlık daha kullanışlı olur dedim hemde uygun fiyatı. O kadar para verip çöpe atılması üzüyor beni.

Eklentiler

• Screenshot_20220422-101300_Instagram.webp
    26 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20220422-101246_Instagram.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 55
Ne guzel hedefin 54 le kaldim suan 67yim doguma kadar kalir miyim 13 kiloyla zor

Benimde ABD ye gitti hoş varması 1 haftayı buldu nerdeyse. Bir endişelendim bende birşey mi oldu acaba diye

Aman AllahımTatlinin her türlüsünü severim. Hamur işi ,günlerde yapılan ne varsa. Eşim diyor aş ermek nedir bilmiyor bizim hatun çünkü her an herşeyi isteğim için. Aynı bu emoji gibiyimm. Allah sabır versin sana arkadaşım hergün bunları görüp frenlemek de kolay değil. Benm de derdim 13 14 leri geçmemek.

Suan kendim kendime diyorum sonra demicem yiyemiyorum ki her canimin istedigini birden yedigimiz icin hazimsizlik oluyo vs oructan sonra Allah ne verdiyse artik
Ya vücut yapıları bir olmuyor her insanın. Bazılarına su içse yarıyor bazılarına dünyaları yese yok yani almıyor. 53 ile hamile kalmıştım 57 kiloyum ben şu anda. Ama alırım kesin Bi 65 falan olacağım.

Ben özel bi kundak almadim muskinle kundaklarim ne gerek var

Bu ikisinden yaptıracağım kuzum ben. Anahtarlık daha kullanışlı olur dedim hemde uygun fiyatı. O kadar para verip çöpe atılması üzüyor beni.
Ay çok hoş ne iyi düşünmüşsün. Kullanışlı olması en mantıklısı. Üzerinde isim vs de yok kullanır insanlar.

Ne guzel hedefin 54 le kaldim suan 67yim doguma kadar kalir miyim 13 kiloyla zor
bu kilo işi bünyeden bünyeye çok değişiyor, yememe hep dikkat ettim dengede tutmaya çalıştım bide işyerinde sürekli hareket halindeyim günde 600kcal'den fazla yakıyorum ama yine de yağlandı vücudum. bebek alsa neyse kollarım bacaklarım yağlandı :) doğumdan sonra hepimiz veririz kiloları, ama insan sağlıklı geçirmek istiyor şu dönemi. yataktan yuvarlanarak kalkmak istemiyorum :)

Ay çok hoş ne iyi düşünmüşsün. Kullanışlı olması en mantıklısı. Üzerinde isim vs de yok kullanır insanlar.
Aynen aynen. O yüzden böyle bir şey yaptırayım dedim. bakalım nasıl olacak. Kapı süsü çok pahalı geliyor bana ama yine de yaptıracağım

Bu saatten sonra gecmezsin sal gitsin sen bende oyle ya tatlinin hamur isinin her turlusu koyumuze gidicem bayramda kaynanaya hemen bi tandir yaktircam burnumda tutuyo

Aynen aynen. O yüzden böyle bir şey yaptırayım dedim. bakalım nasıl olacak. Kapı süsü çok pahalı geliyor bana ama yine de yaptıracağım
Ben aslında kendim yapabilirim makromedir vs ne varsa ama gözüm daha farklı yapamayacağım şeyler de aramıyor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…