2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah dememi beklemeyin benden psikolejimi bozdunuz ya ben 2 cocktada bu aylardan sonra alirdim bunda cook erken basladim sonumu dusunuyorum ama bi yandanda yemeyim mi ölüyüm mü diyorum

Ben aslında kendim yapabilirim makromedir vs ne varsa ama gözüm daha farklı yapamayacağım şeyler de aramıyor değil.
Bende yapıyorum ama uğraşmak istemiyorum hiç. Nedense yaptırmak istiyorum başka birisine zor geliyor. Şimdi amigurımi sete başladım kaç gün oldu. Normalde tüm seti 3 günde bitiririm ama şimdi yapamıyorum nedense.

Yuvarlanmak mi dibine kadar yasiyorum tısılıyorum resmen yataktan kalkamaz mi insan ben kalkamiyorum esim varsa ondan destek yoksa bacagimi kavriyorum sekilden sekile giriyorum valla cok zor yemeyin az yiyin

Bu saatten sonra gecmezsin sal gitsin sen bende oyle ya tatlinin hamur isinin her turlusu koyumuze gidicem bayramda kaynanaya hemen bi tandir yaktircam burnumda tutuyo
Tandır diyosun ne diyorsun Kafayı bozarım bana yeme olsun da herkes yemeyi sevmez mesela ya da aşkla yemez ben resmen yemekle bir bağ kuruyorum tabi böyle dediğime de bakma pilatese abandi idim doğum öncesi sağlam değişim olmuştu baya sıkılaştım. Doğum sonrası devam ederim mutlaka

Bende igne oyasi yapiyorum bi kendime bide oglumun ustune ortmeye yazma yapim dedim gozum yemedi baslamiyorum yoksa kalir oyle

Hamilelik işte ben de hızlıyımdır normalde ama canım hiç istemiyor boş boş telefon başında oturuyorum

Seni çok iyi anlıyorum bendede aynı korku var 18 haftalık erken doğum yaptım.ayni risk gene var sadece şimdi daha dikkatlim.ama korkuyorum elimde degil

Bende cok zayiftim zaten o yuzden iyi oldu Allahtan boy varda patates cuvali gibi durmuyo bu aylarda baslasaydim cok daha iyi olurdu bende severim yemeyi degisik tadlar cok denerim alisilmis seylerden haz almiyorum pek ama bu cocukta tatli olsunda isterse baska bisey olmasin

Masallah dememi beklemeyin benden psikolejimi bozdunuz ya ben 2 cocktada bu aylardan sonra alirdim bunda cook erken basladim sonumu dusunuyorum ama bi yandanda yemeyim mi ölüyüm mü diyorum
Bende igne oyasi yapiyorum bi kendime bide oglumun ustune ortmeye yazma yapim dedim gozum yemedi baslamiyorum yoksa kalir oyle
Haha aman ye gitsin sana ve bebeğine zararı yoksa bence sorunda olmaz. Eskiler kiloya mı bakıyormuş sanki annem 20 25 kilo almış beni doğuracağı zamanlar. Benim kilo takım olmasa umursamam valla yerdim. Ama kendimi biliyorum kızımı doğurur doğurmaz spora başlayıp bu aldıklarımı da vermeye çalışırım. Hatta üstüne ağlarım kiloluyum diye. Baya takıntım var. Ay iğne oyası da çok zor gerçekten. Ben yapamıyorum o tarz şeyleri. Amigurumiye başladım ama bakalım inşallah biter az kaldı

Hamilelik işte ben de hızlıyımdır normalde ama canım hiç istemiyor boş boş telefon başında oturuyorum
Valla bende öyleyim. Çok güzel kitap okuyup örgü örerdim. Şimdi sadece boş bol telefonda geçiriyorum vaktimi. Pişmanım oluyorum ama aynı devam ediyorum

Benimde ailede irsi ama cikmamisti sukur banada fszlasiyla sekerli gelmisti tatliyi yada cayi o jadar sekerli icmeme ragmen zaten kani verene kadar kendimi zor tuttum hemen istirfa ettim tansiyonum falan dustu terlemeye basladim hemen serum verdiler ama ne igrenc biseydi her bunyede bir olmuyo ama bana yaramadi .. kizimdada istemedim sadece aclik tokluk bakti bi sıkıntım olmadi ondada cok kilo almistim mesela bundada bayramdan sonra gel dedi yine istemicem seker yuklemsini

Bende kilo cok kalmiyo o yuzden baya rahatim erken almam tedirgin ediyo sadece spor bile yapmama gerek kalmaz 30 kilo ile doguma girip 10 kilosunu zaten birakiyorum orda şişlikte var haliyle bizdede genetik zayiflik 4 5 aya kalmaz 55 kiloya donerim yine

Beni hiç etkilemedi o içecek. Sıkıntıda yaşamadım. Ama akşam yüzümde alerji gibi lekeler çıktı ondan olabilir mi diye düşünmedim değil. Ay bakayım yarın ne çıkacak. Çok stres yaptım. E tamam o zaman dert etme kiloyu boşver. Can boğazdan gelirmiş ye gitsin

Vallahi sağlık olsun ya napalım dengeyi de korumaya çalışarak en azından süreci tamamlıcaz. Doğum sonrası benm bünyem hemen veriyor 45 kiloya düşmüştüm çöp gibi idim sonra da almaya çalıştım işte ikisini de tattigim için irade ile sonrasında halledeceğiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…