- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Masallah dememi beklemeyin benden psikolejimi bozdunuzYa vücut yapıları bir olmuyor her insanın. Bazılarına su içse yarıyor bazılarına dünyaları yese yok yani almıyor. 53 ile hamile kalmıştım 57 kiloyum ben şu anda. Ama alırım kesin Bi 65 falan olacağım.
Bende yapıyorum ama uğraşmak istemiyorum hiç. Nedense yaptırmak istiyorum başka birisine zor geliyor. Şimdi amigurımi sete başladım kaç gün oldu. Normalde tüm seti 3 günde bitiririm ama şimdi yapamıyorum nedense.Ben aslında kendim yapabilirim makromedir vs ne varsa ama gözüm daha farklı yapamayacağım şeyler de aramıyor değil.
Yuvarlanmak mi dibine kadar yasiyorum tısılıyorum resmen yataktan kalkamaz mi insan ben kalkamiyorum esim varsa ondan destek yoksa bacagimi kavriyorum sekilden sekile giriyorum valla cok zor yemeyin az yiyinbu kilo işi bünyeden bünyeye çok değişiyor, yememe hep dikkat ettim dengede tutmaya çalıştım bide işyerinde sürekli hareket halindeyim günde 600kcal'den fazla yakıyorum ama yine de yağlandı vücudum. bebek alsa neyse kollarım bacaklarım yağlandı :) doğumdan sonra hepimiz veririz kiloları, ama insan sağlıklı geçirmek istiyor şu dönemi. yataktan yuvarlanarak kalkmak istemiyorum :)
Tandır diyosun ne diyorsunBu saatten sonra gecmezsin sal gitsin senbende oyle ya tatlinin hamur isinin her turlusu koyumuze gidicem bayramda kaynanaya hemen bi tandir yaktircam burnumda tutuyo
Bende igne oyasi yapiyorum bi kendime bide oglumun ustune ortmeye yazma yapim dedim gozum yemedi baslamiyorum yoksa kalir oyleBende yapıyorum ama uğraşmak istemiyorum hiç. Nedense yaptırmak istiyorum başka birisine zor geliyor. Şimdi amigurımi sete başladım kaç gün oldu. Normalde tüm seti 3 günde bitiririm ama şimdi yapamıyorum nedense.
Hamilelik işte ben de hızlıyımdır normalde ama canım hiç istemiyor boş boş telefon başında oturuyorumBende yapıyorum ama uğraşmak istemiyorum hiç. Nedense yaptırmak istiyorum başka birisine zor geliyor. Şimdi amigurımi sete başladım kaç gün oldu. Normalde tüm seti 3 günde bitiririm ama şimdi yapamıyorum nedense.
Seni çok iyi anlıyorum bendede aynı korku var 18 haftalık erken doğum yaptım.ayni risk gene var sadece şimdi daha dikkatlim.ama korkuyorum elimde degilOnce bendeki durumu izah edeyim. Sen karar ver. Ben ilk gebeligimde hic erken dogum uzerine kafa yormadim, hic suphe etmedim, bir riskim de yoktu. Ogrendikce okudukca az rastlanan bir durum olmadigini fark ettim. Surekli karsima bir erken dogum hikayesi cikti. Hatta ben kendim 7 aylik dogmusum. Terapiste ruyalarimq giriyor yeni bir fobim olustu dedim. Diyor bu çok nadir rastlanan bir şey, ki kendisi de oglunu erken dogurmus. Diyorum ben erken dogmusum sen erken dogurmussun neresi nadir. Biraz ben takinti haline getirdim bu korkuyu. Cogu herhangi bir sorunum yoktu, her sey yolumdaydi birden suyum geliverdi yaziyor. Gecen facebooku bi actim burdaki hamilelerin grubunda kadin yazmis 27 haftalik dogum yaptim, bunu yasayan var mi, ne onerirsiniz bana. Algida secicilik midir yoksa gunumuzde gercekten bu kadar cok mu rastlaniyor bilmiyorum ama ben olsam 32den gece birakmam hazirliklari.
Imzama bak. "Anneler bugünlerde erken doğum belirtileri konusunda endişelenebilir."
Benimde ABD ye gitti sonucum 11. gün geldi.Benimde ABD ye gitti hoş varması 1 haftayı buldu nerdeyse. Bir endişelendim bende birşey mi oldu acaba diye
Sonuçlar nasıl geldi iyi gelmiştir insallahAmerikaya gitmişti benim test 13.günde çıkmıştı , iletişim numaraları yokmu cnm bir sor istersen
Ozaman benimkide geldi yada gelmek üzeredir.Benimde ABD ye gitti sonucum 11. gün geldi.
Bende cok zayiftim zaten o yuzden iyi oldu Allahtan boy varda patates cuvali gibi durmuyoTandır diyosun ne diyorsunKafayı bozarım bana yeme olsun da herkes yemeyi sevmez mesela ya da aşkla yemez ben resmen yemekle bir bağ kuruyorum tabi böyle dediğime de bakma pilatese abandi idim doğum öncesi sağlam değişim olmuştu baya sıkılaştım. Doğum sonrası devam ederim mutlaka
Masallah dememi beklemeyin benden psikolejimi bozdunuzya ben 2 cocktada bu aylardan sonra alirdim bunda cook erken basladim sonumu dusunuyorum ama bi yandanda yemeyim mi ölüyüm mü diyorum
Haha aman ye gitsin sana ve bebeğine zararı yoksa bence sorunda olmaz. Eskiler kiloya mı bakıyormuş sanki annem 20 25 kilo almış beni doğuracağı zamanlar. Benim kilo takım olmasa umursamam valla yerdim. Ama kendimi biliyorum kızımı doğurur doğurmaz spora başlayıp bu aldıklarımı da vermeye çalışırım. Hatta üstüne ağlarım kiloluyum diye. Baya takıntım var. Ay iğne oyası da çok zor gerçekten. Ben yapamıyorum o tarz şeyleri. Amigurumiye başladım ama bakalım inşallah biter az kaldıBende igne oyasi yapiyorum bi kendime bide oglumun ustune ortmeye yazma yapim dedim gozum yemedi baslamiyorum yoksa kalir oyle
Valla bende öyleyim. Çok güzel kitap okuyup örgü örerdim. Şimdi sadece boş bol telefonda geçiriyorum vaktimi. Pişmanım oluyorum ama aynı devam ediyorumHamilelik işte ben de hızlıyımdır normalde ama canım hiç istemiyor boş boş telefon başında oturuyorum
Benimde ailede irsi ama cikmamisti sukur banada fszlasiyla sekerli gelmisti tatliyi yada cayi o jadar sekerli icmeme ragmen zaten kani verene kadar kendimi zor tuttum hemen istirfa ettim tansiyonum falan dustu terlemeye basladim hemen serum verdiler ama ne igrenc biseydi her bunyede bir olmuyo ama bana yaramadi .. kizimdada istemedim sadece aclik tokluk bakti bi sıkıntım olmadi ondada cok kilo almistim mesela bundada bayramdan sonra gel dedi yine istemicem seker yuklemsiniİçtiğim bana normalden biraz fazla şekerli gelmişti. İlk önce normal parmakta şekerimi ölçtü 83 çıktı normal dedi. troid için 1 tüp kan aldı sonra 1 tüpte şeker için kan aldı. İçeceği içirdi. 1 saat sonra tekrar 1 tüp daha kan aldı. 178 çıktı. Ailede ırsi olduğu için yaptıralım demişti.
aç karnına canım yemekten iki saat önce veya sonra.Kızlar demir hapı gyno ferrumu kullanan var mı? Tok mu aç karnına mı kullanıyorsunuz? Doktorum sabah tok dedi ama ilaç prospektüsünde tam tersi yazıyor
Sonucu bize firmanın temsilcisi haber verdi, evrakı whatsappdan mesaj attı. Sadece cinsiyet söylemiyorlar, doktorunuza bildirdik ondan öğrenebilirsiniz dediler.Ozaman benimkide geldi yada gelmek üzeredir.
Kim söyledi sonucu size?
Nasıl geldi acaba
Bende kilo cok kalmiyo o yuzden baya rahatim erken almam tedirgin ediyo sadece spor bile yapmama gerek kalmaz 30 kilo ile doguma girip 10 kilosunu zaten birakiyorum orda şişlikte var haliyle bizdede genetik zayiflik 4 5 aya kalmaz 55 kiloya donerim yineHaha aman ye gitsin sana ve bebeğine zararı yoksa bence sorunda olmaz. Eskiler kiloya mı bakıyormuş sanki annem 20 25 kilo almış beni doğuracağı zamanlar. Benim kilo takım olmasa umursamam valla yerdim. Ama kendimi biliyorum kızımı doğurur doğurmaz spora başlayıp bu aldıklarımı da vermeye çalışırım. Hatta üstüne ağlarım kiloluyum diye. Baya takıntım var. Ay iğne oyası da çok zor gerçekten. Ben yapamıyorum o tarz şeyleri. Amigurumiye başladım ama bakalım inşallah biter az kaldı
Valla bende öyleyim. Çok güzel kitap okuyup örgü örerdim. Şimdi sadece boş bol telefonda geçiriyorum vaktimi. Pişmanım oluyorum ama aynı devam ediyorum
Biz cinsiyeti biliyoruzSonucu bize firmanın temsilcisi haber verdi, evrakı whatsappdan mesaj attı. Sadece cinsiyet söylemiyorlar, doktorunuza bildirdik ondan öğrenebilirsiniz dediler.
Benimde ailede irsi ama cikmamisti sukur banada fszlasiyla sekerli gelmisti tatliyi yada cayi o jadar sekerli icmeme ragmen zaten kani verene kadar kendimi zor tuttum hemen istirfa ettim tansiyonum falan dustu terlemeye basladim hemen serum verdiler ama ne igrenc biseydi her bunyede bir olmuyo ama bana yaramadi .. kizimdada istemedim sadece aclik tokluk bakti bi sıkıntım olmadi ondada cok kilo almistim mesela bundada bayramdan sonra gel dedi yine istemicem seker yuklemsini
Beni hiç etkilemedi o içecek. Sıkıntıda yaşamadım. Ama akşam yüzümde alerji gibi lekeler çıktı ondan olabilir mi diye düşünmedim değil.Bende kilo cok kalmiyo o yuzden baya rahatim erken almam tedirgin ediyo sadece spor bile yapmama gerek kalmaz 30 kilo ile doguma girip 10 kilosunu zaten birakiyorum orda şişlikte var haliyle bizdede genetik zayiflik 4 5 aya kalmaz 55 kiloya donerim yine
Biz 11. haftada yaptırmıştık o zamanlar pek cinsiyet belli olmuyor. Çok şükür güzel haber aldım, darısı başına olsun insallah.Biz cinsiyeti biliyoruzsorun değil :)
Ay inşallah bende iyi haber alırım içim içimi yiyor
Vallahi sağlık olsun ya napalım dengeyi de korumaya çalışarak en azından süreci tamamlıcaz. Doğum sonrası benm bünyem hemen veriyor 45 kiloya düşmüştüm çöp gibi idim sonra da almaya çalıştım işte ikisini de tattigim için irade ile sonrasında halledeceğiz benceBende cok zayiftim zaten o yuzden iyi oldu Allahtan boy varda patates cuvali gibi durmuyobu aylarda baslasaydim cok daha iyi olurdu bende severim yemeyi degisik tadlar cok denerim alisilmis seylerden haz almiyorum pek ama bu cocukta tatli olsunda isterse baska bisey olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?