- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 34
çok şükür temiz çıktı canım darısı senin başına inşallah.Hanımlar fetal DNA testi yaptıranlar sonuclariniz çıktı mı?
Benim 15gun oldu sonuç gelmedi de sizde durum nedir acaba
İyi geldi şükür canım benim sonucum, darısı başına inşallahSonuçlar nasıl geldi iyi gelmiştir insallah
Insallah hayirlisyla temiz sonuclar alirsin sende cok stres yapip bebeginide etkilemeBeni hiç etkilemedi o içecek. Sıkıntıda yaşamadım. Ama akşam yüzümde alerji gibi lekeler çıktı ondan olabilir mi diye düşünmedim değil.Ay bakayım yarın ne çıkacak. Çok stres yaptım. E tamam o zaman dert etme kiloyu boşver. Can boğazdan gelirmiş ye gitsin
Sag saglim dogsunlarda hepsi gecer insallahhhVallahi sağlık olsun ya napalım dengeyi de korumaya çalışarak en azından süreci tamamlıcaz. Doğum sonrası benm bünyem hemen veriyor 45 kiloya düşmüştüm çöp gibi idim sonra da almaya çalıştım işte ikisini de tattigim için irade ile sonrasında halledeceğiz bence
Amşn canım inşallahInsallah hayirlisyla temiz sonuclar alirsin sende cok stres yapip bebeginide etkileme
O su değil akintidir.su birden boşalır emin ol onu anlarsın başıma geldi çünkü.Bana ilk 50gr yüklemede 2 küp şeker miktarında demişti. Ama 100gr gözümü korkutuyor. Israrla sordum Bir sorun olmaz rahat olsun in falan dedi. Ama bilmiyorum.Bu çatı ağrısı şimdiden normal mi? Niye ağrır ki? Bende su sandım korktum. Doktora yazacaktım sonra vazgeçtim buraya Bi sorayım dedim.
Ayyy o ipekevi mahvediyor piyasayi ipek istiyorsan kadrianna erre diye bir marka var ipekeviyle birebir kalitede fresh scrafts guzel oluyor sallari ben simdi gucci ve vakko takiliyorum ama onlarda uçuyor surekli yazin zaten ipek takilmiyor jazz şallar iyi gidiyor yazin eşsrpçikeciören vildan esarp vs var ankarada canim ki kizilay metronun alti aşiri uygunGünaydınnnn.
Şallardan konuşmuştuk ipekevi cidden almış başını gidiyor.
Pekisi şal aldığınız internet siteleri varmı?
Ben ınstagramı kapattım sayfa isimlerini unuttum açmayacağım diye de hırs yaptım
bı freshscrafts var oradan aldım beğendim ama farklı yerler arıyorum.
Offf 5 kilo almişim 5 sabah depresyona girdim eşim diyetisyene basla istersen diyor ay bi de ona para bayilamam suanOruç kilo verdirmiyor maalesef biraz daha dikkat et dicem ama ben her saniye yiyecek bişeyler düşünüyorum çok da mümkün değil
Kiz bende eşime kiziyorum salak salak seyleri almayalim diye ama o da herseye tamam deyip beni deli ediyorBenimde öyle. Eşim töslemese ben her şeyi bitirmiştim çoktan. Maddiyat sıkıntımız yok ama para biriktirelim diye sıkıyor beni. Alamıyorum hiç Bi şey.yoksa çanta çoktan hazırdı. Hediyelik ve kapı süsü de aklımda benim yaptıracağım şeyleri seçtim hep. Ama işte her şey çok pahalı.
Ebebekte 50 tlye var fermuarli ablamda onlan al diyor banaBilmiyorum ki valla ilk olunca gerekli gereksiz dolduruyoruz evi. Belki yine de 1 tane alırım yok dememek için
Formda bazen denk geliyor. Az az gelende varmış da o yüzden endişelendim. Anladım canım teşekkür ederim. Değişik değişik şeyler çıkıyor. İlk olunca insan bilemiyor ne olduğunu ne olacağını.O su değil akintidir.su birden boşalır emin ol onu anlarsın başıma geldi çünkü.
Benim eşimde ilk başta öyle yapıyordu. Şimdi doşum parası biriktirelim demeye başladı. Baktı sonu gelmiyorKiz bende eşime kiziyorum salak salak seyleri almayalim diye ama o da herseye tamam deyip beni deli ediyor
Ebebekte 50 tlye var fermuarli ablamda onlan al diyor banavalla bizim gelin eski tip kundakla yigenimi sopa gibi yapardi
kızlar ben gıda mühendisiyim ve üretimde çalışıyorum. ürettiğimiz şeyler hamur işleri poğaça börek simit, dondurma ve şerbetli tatlılarAllahtan şerbetli tatlıları çok sevmem sütlü tatlı yerim, ama her gün dondurma yiyebilirim açlık şekerim yüksek çıktıktan sonra 3 gündür meyve dışında şeker almadım. bugün zor tutuyorum kendimi bende 6 kg almışım normal sanırm. 62yim. hedefim toplamda 13-14 kg almak, inşallah nefsime hakim olabilirim. işyerinde her gün tatlıları görmek biraz zor oluyor ama bide her bölümde biri bir şey ikram ediyor ters çevirmek zor geliyor
Benimde ABD ye gitti hoş varması 1 haftayı buldu nerdeyse. Bir endişelendim bende birşey mi oldu acaba diye
Olumsuz olmak, kötüyü çağırmak ben de istemiyorum da işte aklımdan bir sürü ihtimal geçiyor. Her konuda her ihtimali düşünüp o duruma hazırlıklı olmak gibi kontrol manyaklığım var. Burada bulunan kimseyi de etkilemek istemiyorum. Çok zor bir durum, Allah kimsenin başına vermesin. Ama işte diyorum ya bende vardır böyle takıntılar, bir şeye takmaya göreyim, o şeyin inciğini cinciğini araştırırım, bildiğim tüm dillerde bulduğum tüm makaleleri okurum, araştırırım. Kısacası takıntıyı kendim takıntı haline getiriyorum yani bir yerde. Hadi totem yapıyoruz. Grubumuzdan hiç kimse 30 hafta öncesinde doğum yapmayacak.Senin farkındalığı diğer gebelere göre yüksek ondan başkalarının gormedigi erken doğum hikayelerine denk gelince farkediyorsun. Şahsen benim etrafımda benim dışımda erken doğum hikayesi tanidigim yok. Kaldı ki 2 erken doğum yasadim ne yazık ki. Preeklampsiden tut farkli sorunlar duydum çok ama e.dogum değil bunlar. Bunları neden yazıyorum, aranızda e.dogum noktasında hala en riskli ben.olmama rağmen odagimi kaydirmaya çalışıyorum başka noktaya. Odak neredeyse ve negatifse beden stresi.aninda yükseliyor çünkü. Hazirlik yapmakta sorun yok bence, muhtemelen ben 30 Dan erken yapacağım cantami, inşallah gerek kalmaz erken vakitte kullanmaya. Hepimiz için huzurlu zamanında bir dogum.olsun inşallah
Sen bana bakma. Ben öyle konuşuyorum işte. İnşallah her şey yolunda gidecek. Sadece yatarak 38. haftaya gelen gebeler gördüm. Çok zor bir süreç ama insan olumlu umutlu olunca ve dikkat edince her şey mümkün.Seni çok iyi anlıyorum bendede aynı korku var 18 haftalık erken doğum yaptım.ayni risk gene var sadece şimdi daha dikkatlim.ama korkuyorum elimde degil
sabahları şekerimi ölçme zorunluluğum var o yüzden mecburiyetten geri çeviriyorum, şekerimi ölçmedim filan diyorum :) iyi ki bu mecburiyetim var yoksa saniyesinde yerdimGeri cevirmek gebe bir kadın icin zor olmamali. "Gebeyim, şeker riski var teşekkür ederim" diyeceksin o kadar. Kimse hamile bir kadına bu cumleden sonra bsey demez bence :)
Stres yapma cnm zaten en başta 2 hafta diyorlar kafadan :) iletişime olduğunu bir yok mu soracağın
Once bendeki durumu izah edeyim. Sen karar ver. Ben ilk gebeligimde hic erken dogum uzerine kafa yormadim, hic suphe etmedim, bir riskim de yoktu. Ogrendikce okudukca az rastlanan bir durum olmadigini fark ettim. Surekli karsima bir erken dogum hikayesi cikti. Hatta ben kendim 7 aylik dogmusum. Terapiste ruyalarimq giriyor yeni bir fobim olustu dedim. Diyor bu çok nadir rastlanan bir şey, ki kendisi de oglunu erken dogurmus. Diyorum ben erken dogmusum sen erken dogurmussun neresi nadir. Biraz ben takinti haline getirdim bu korkuyu. Cogu herhangi bir sorunum yoktu, her sey yolumdaydi birden suyum geliverdi yaziyor. Gecen facebooku bi actim burdaki hamilelerin grubunda kadin yazmis 27 haftalik dogum yaptim, bunu yasayan var mi, ne onerirsiniz bana. Algida secicilik midir yoksa gunumuzde gercekten bu kadar cok mu rastlaniyor bilmiyorum ama ben olsam 32den gece birakmam hazirliklari.
Imzama bak. "Anneler bugünlerde erken doğum belirtileri konusunda endişelenebilir."
Ahhh ah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın cumanın yüzü suyu hürmetine. Duadan başka çaremiz yok. İnşallah zamanında sağlıklı doğarlarBen oglumu 36+5 te dogurdum. ama planlı sezeryandı , kan sulandırıcı alıyordum ve onu bıraktırmıstı doktorum , ciğerleri gelişir gelişmezde riske girmek istemedi alalım dedi.
suan plesanta previa var bende ve önümüzdeki haftalarda kontrolde tekrar bakılcak cıkmısmı yukarı diye, Erken dogum riski var aslında yok değil.
ama korkuyorum yinede, ya herşeyini hazırlasam ya olumsuz birşey olsa diye korkuyorum. elim bos kalma korkusu var .
hergün dua ediyorum saglıklı ve zmaanında olsun diye.
Valla emzik ve kundak candirFormda bazen denk geliyor. Az az gelende varmış da o yüzden endişelendim. Anladım canım teşekkür ederim. Değişik değişik şeyler çıkıyor. İlk olunca insan bilemiyor ne olduğunu ne olacağını.
Benim eşimde ilk başta öyle yapıyordu. Şimdi doşum parası biriktirelim demeye başladı. Baktı sonu gelmiyorşu kundak meselesini iyicenek düşüneyim ben en iyisi
Bende de plesenta previa var bende çok korkuyorum bol bol dua ediyorum bende 30. Haftada çantami hazirlayacagim kanama vs olmasinda zamaninda dogsun bebişlerimiz insallah benim bir arkadasim plesenta orevia ile 41. Haftada dogum yapti doktorumda bi gebe daha vardi benim gibi gecenlerde 38. Haftasinda dogum yapti kanama olmadigi sürece sıkıntı yok dedi doktorBen oglumu 36+5 te dogurdum. ama planlı sezeryandı , kan sulandırıcı alıyordum ve onu bıraktırmıstı doktorum , ciğerleri gelişir gelişmezde riske girmek istemedi alalım dedi.
suan plesanta previa var bende ve önümüzdeki haftalarda kontrolde tekrar bakılcak cıkmısmı yukarı diye, Erken dogum riski var aslında yok değil.
ama korkuyorum yinede, ya herşeyini hazırlasam ya olumsuz birşey olsa diye korkuyorum. elim bos kalma korkusu var .
hergün dua ediyorum saglıklı ve zmaanında olsun diye.
Kollarını sıkmak yetmez mi? İnşallah benimki de tutar emziği.Valla emzik ve kundak candirinsallah emzigi tutturabilirim eskilerin kundak tarziyla kundaklamam gerci kalçaya sorun yaratabiliyor falan diyorlar ayaklari çok sıkmadan
ayy inşallah . her akıntıda korkuyla gidiyorum lavobaya , umarım saglıkla gelir bebeklerimizBende de plesenta previa var bende çok korkuyorum bol bol dua ediyorum bende 30. Haftada çantami hazirlayacagim kanama vs olmasinda zamaninda dogsun bebişlerimiz insallah benim bir arkadasim plesenta orevia ile 41. Haftada dogum yapti doktorumda bi gebe daha vardi benim gibi gecenlerde 38. Haftasinda dogum yapti kanama olmadigi sürece sıkıntı yok dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?