2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah hayirlisyla temiz sonuclar alirsin sende cok stres yapip bebeginide etkileme

Sag saglim dogsunlarda hepsi gecer insallahhh

O su değil akintidir.su birden boşalır emin ol onu anlarsın başıma geldi çünkü.

Ayyy o ipekevi mahvediyor piyasayi ipek istiyorsan kadrianna erre diye bir marka var ipekeviyle birebir kalitede fresh scrafts guzel oluyor sallari ben simdi gucci ve vakko takiliyorum ama onlarda uçuyor surekli yazin zaten ipek takilmiyor jazz şallar iyi gidiyor yazin eşsrpçikeciören vildan esarp vs var ankarada canim ki kizilay metronun alti aşiri uygun
Oruç kilo verdirmiyor maalesef biraz daha dikkat et dicem ama ben her saniye yiyecek bişeyler düşünüyorum çok da mümkün değil
Offf 5 kilo almişim 5 sabah depresyona girdim eşim diyetisyene basla istersen diyor ay bi de ona para bayilamam suan hemen marketten sebze siparis ettim surekli sebze garnitür yapicam ekmek cok yiyorum çünkü
Kiz bende eşime kiziyorum salak salak seyleri almayalim diye ama o da herseye tamam deyip beni deli ediyor
Bilmiyorum ki valla ilk olunca gerekli gereksiz dolduruyoruz evi. Belki yine de 1 tane alırım yok dememek için
Ebebekte 50 tlye var fermuarli ablamda onlan al diyor bana valla bizim gelin eski tip kundakla yigenimi sopa gibi yapardi

O su değil akintidir.su birden boşalır emin ol onu anlarsın başıma geldi çünkü.
Formda bazen denk geliyor. Az az gelende varmış da o yüzden endişelendim. Anladım canım teşekkür ederim. Değişik değişik şeyler çıkıyor. İlk olunca insan bilemiyor ne olduğunu ne olacağını.

Kiz bende eşime kiziyorum salak salak seyleri almayalim diye ama o da herseye tamam deyip beni deli ediyor

Ebebekte 50 tlye var fermuarli ablamda onlan al diyor bana valla bizim gelin eski tip kundakla yigenimi sopa gibi yapardi
Benim eşimde ilk başta öyle yapıyordu. Şimdi doşum parası biriktirelim demeye başladı. Baktı sonu gelmiyor şu kundak meselesini iyicenek düşüneyim ben en iyisi

Geri cevirmek gebe bir kadın icin zor olmamali. "Gebeyim, şeker riski var teşekkür ederim" diyeceksin o kadar. Kimse hamile bir kadına bu cumleden sonra bsey demez bence :)

Benimde ABD ye gitti hoş varması 1 haftayı buldu nerdeyse. Bir endişelendim bende birşey mi oldu acaba diye

Stres yapma cnm zaten en başta 2 hafta diyorlar kafadan :) iletişime olduğunu bir yok mu soracağın

Dün bizde detaylı ultrasona girdik. 2.kez kız annesi olacakmışım Rabbım gönlümüzdekini nasip etti çok şükür bizim hanım azıcık inat tam 4 defa kalbi için yattım kalktım doğru pozisyonu almadı uzun sürdü ama herşeyden emin olduk gayet sağlıklıymış

Benim ilk doğum plesenta ayrılması nedeniyle 35.haftada olmuştu. Kızım 3.gün pnömotoraks geçirdi onu sordum doktora tavsiyeleri neler diye. Tansiyon ölçümü şart özellikle 7.aydan sonra ani yükselmeler oluyor dikkat edin plesenta ayrılmasının en başta gelen nedeni bu dedi. Olası bir erken doğum riskinde ciğer geliştirici iğne için fikrini sordum onaylamadığını söyledi.

Olumsuz olmak, kötüyü çağırmak ben de istemiyorum da işte aklımdan bir sürü ihtimal geçiyor. Her konuda her ihtimali düşünüp o duruma hazırlıklı olmak gibi kontrol manyaklığım var. Burada bulunan kimseyi de etkilemek istemiyorum. Çok zor bir durum, Allah kimsenin başına vermesin. Ama işte diyorum ya bende vardır böyle takıntılar, bir şeye takmaya göreyim, o şeyin inciğini cinciğini araştırırım, bildiğim tüm dillerde bulduğum tüm makaleleri okurum, araştırırım. Kısacası takıntıyı kendim takıntı haline getiriyorum yani bir yerde. Hadi totem yapıyoruz. Grubumuzdan hiç kimse 30 hafta öncesinde doğum yapmayacak.

Seni çok iyi anlıyorum bendede aynı korku var 18 haftalık erken doğum yaptım.ayni risk gene var sadece şimdi daha dikkatlim.ama korkuyorum elimde degil
Sen bana bakma. Ben öyle konuşuyorum işte. İnşallah her şey yolunda gidecek. Sadece yatarak 38. haftaya gelen gebeler gördüm. Çok zor bir süreç ama insan olumlu umutlu olunca ve dikkat edince her şey mümkün.

sabahları şekerimi ölçme zorunluluğum var o yüzden mecburiyetten geri çeviriyorum, şekerimi ölçmedim filan diyorum :) iyi ki bu mecburiyetim var yoksa saniyesinde yerdim

Ben oglumu 36+5 te dogurdum. ama planlı sezeryandı , kan sulandırıcı alıyordum ve onu bıraktırmıstı doktorum , ciğerleri gelişir gelişmezde riske girmek istemedi alalım dedi.

suan plesanta previa var bende ve önümüzdeki haftalarda kontrolde tekrar bakılcak cıkmısmı yukarı diye, Erken dogum riski var aslında yok değil.

ama korkuyorum yinede, ya herşeyini hazırlasam ya olumsuz birşey olsa diye korkuyorum. elim bos kalma korkusu var .

hergün dua ediyorum saglıklı ve zmaanında olsun diye.

Ahhh ah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın cumanın yüzü suyu hürmetine. Duadan başka çaremiz yok. İnşallah zamanında sağlıklı doğarlar

Valla emzik ve kundak candir insallah emzigi tutturabilirim eskilerin kundak tarziyla kundaklamam gerci kalçaya sorun yaratabiliyor falan diyorlar ayaklari çok sıkmadan

Bende de plesenta previa var bende çok korkuyorum bol bol dua ediyorum bende 30. Haftada çantami hazirlayacagim kanama vs olmasinda zamaninda dogsun bebişlerimiz insallah benim bir arkadasim plesenta orevia ile 41. Haftada dogum yapti doktorumda bi gebe daha vardi benim gibi gecenlerde 38. Haftasinda dogum yapti kanama olmadigi sürece sıkıntı yok dedi doktor

Valla emzik ve kundak candir insallah emzigi tutturabilirim eskilerin kundak tarziyla kundaklamam gerci kalçaya sorun yaratabiliyor falan diyorlar ayaklari çok sıkmadan
Kollarını sıkmak yetmez mi? İnşallah benimki de tutar emziği.

ayy inşallah . her akıntıda korkuyla gidiyorum lavobaya , umarım saglıkla gelir bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…