2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde beşikti ama ikeadaki beşikleri ben çok beğendim bi bakın derim ben onlardan alacağım muhtemelen. Yeni doğan beşiği aldım da sonrası için 2 kademeli düşünüyorum

Lady Luck CipisS bence de emzik ve kundak candır İlk hamileliğimde emzik vermicem diye büyük konuşmuştum, yoğun bakımda alıştırmalar. Allah razı olsun ne büyük kolaylıkmış Ama sadece uykuya geçişlerde verdim. Konuşması ya da dişleri etkilenmedi böyle olunca.

Kundak da eski zamanlardaki gibi sopa gibi yapmıyoruz Kollarını kendi örtüsü ya da battanisiyle biraz sıkıştırıyoruz o kadar. Yoksa uyurken sıçrayıp hep kendilerini uyandırıyorlar. Kundak zararlı diyenler kalça çıkıklığına sebep olur diyorlar o da bacak kısmını çok sıkarsan.

Ayyy kıyamam sıkmam bence de kolları sarılı olması yeterli daha güvende hissettirir.
Ve emzik candırrrr yoksa emziği ben olurdum. Emiyor ardına hemen emzik veriyordum uykuya devams

S Serhatkars36 geçmişteki mesajları biraz okudum yaşadığın şey psikolojik şiddet. Muhtemelen ekonomik şiddet de uyguluyordur zaten dışarı çıkmıyorsun ki istediğin gibi para harcayasın. Umarım sesini çıkarırsan fiziksel şiddete de başvurmaz. Yani burada da herkes yazmış yaşadığın şey hiç normal değil. Bu zulme uğrayan başka kadınların da olması bu durumu normalleştirmez.
Ama biz ne desek boş, senin bu durumun normal olmadığını kabullenip değiştirmek için bir adım atmaya karar vermen lazım.
Kendin için yapmayacaksan bile çocukların için yap lütfen ve bu zulme boyun eğme. Otur konuş eşinle bundan sonra evden çıkmak istediğinde, çocukları parklar götürmek istediğinde ona merak etmesin diye sadece haber vereceğini söyle. Ne demek izin almak. Ne dinimizde ne örfümüzde böyle bir şey var.

Son olarak narsist bireylerle yaşamak hakkında YouTube da bir sürü video var. Onları seyretmeni tavsiye ederim.

Erken doğum muhabbeti geçmiş ben de çok geç doğum yaptım ve 5 günlük bir yoğun bakım maceramız oldu Erkeni de geçi de ayrı dert. Bebeğinin yoğun bakımda olması bence bir anne için en zor şey Allah'ım hepimize en hayırlı zamanda doğum yapmayı ve evlatlarımızla birlikte taburcu olmak nasip olsun inşallah Eve kucağı boş gelip hastaneden haber beklemek çok zor gerçekten İnşallah hepimiz hem kendimiz hem de bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle kolayca doğumumuzu yapar ve birlikte eve geliriz

İnstagramda ilkim bebe diye bir sayfa gördüm, instagramdan alışveriş yapmıyorum ben güvenli bulmuyorum ama internet sitesi de var oradan satış yapıyor ve çok güzel şeyler var fiyatları da uygun geldi, daha önce duyan alışveriş yapan var mı acaba bir denesem mi bilemedim

İlkim bebenin mağazası Manisa da. Güzel bir mağazaları var instagramdan beğendiğim şeyleri gidip mağazalarından alıyordum. Başka şehirlerde olan arkadaşlarım internet sitelerinden aldılar bir sıkıntı yaşamadılar.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin nasıl çok geç doğum oldu? Doktor kontrolünde değil miydiniz

İnşallah emzik tutar bebekim. sadece kolları sarmak yetiyorsa iyi bari. Öyle yaparım bende

Sordum firmaya canım daha bitmemiş. Bekliyoruz artık dua edin nolur güzel elsin sonuc

Duydum sepete ekledim ekledim kaldı öyle alamadım bir türlü. Ama biliyorum dediğin siteyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…