Bence yeterliKollarını sıkmak yetmez mi? İnşallah benimki de tutar emziği.
Sürekli diken üstünde olmak cok kötü aklima dusunce gelince bile kendime kiziyorum kötüyü cagirma diyeayy inşallah . her akıntıda korkuyla gidiyorum lavobaya , umarım saglıkla gelir bebeklerimiz
Benimde beşikti ama ikeadaki beşikleri ben çok beğendim bi bakın derim ben onlardan alacağım muhtemelen. Yeni doğan beşiği aldım da sonrası için 2 kademeli düşünüyorumFazla agirlasmadan biran once insan bitirmek istiyo ben alisverise bayramdan sonra cikarim heralde netteki alisverise pek guvenemiyorum ogluma bi ayakkabi aldik 2 gunluk oldu lisansli guya o yuzden hic sevmiyorum.. gozumle gorup dokunup almak istiyorum cantamida 30lardan sonraya hazirlar koyarim benim suan gozumde buyuyen tek sey besik
Amiin amiinCogu gitti azi kaldi masallah bitirdik valla darisi bi sonraki ramazana
Ayyy kıyamam sıkmam bence de kolları sarılı olması yeterli daha güvende hissettirir.Lady Luck CipisS bence de emzik ve kundak candır İlk hamileliğimde emzik vermicem diye büyük konuşmuştum, yoğun bakımda alıştırmalar. Allah razı olsun ne büyük kolaylıkmış Ama sadece uykuya geçişlerde verdim. Konuşması ya da dişleri etkilenmedi böyle olunca.
Kundak da eski zamanlardaki gibi sopa gibi yapmıyoruzKollarını kendi örtüsü ya da battanisiyle biraz sıkıştırıyoruz o kadar. Yoksa uyurken sıçrayıp hep kendilerini uyandırıyorlar. Kundak zararlı diyenler kalça çıkıklığına sebep olur diyorlar o da bacak kısmını çok sıkarsan.
Hayırlı haberler alın inşallah. Bu mübarek günlerde dualarımız hayırlı sonuç bekleyenlerleHanımlar fetal DNA testi yaptıranlar sonuclariniz çıktı mı?
Benim 15gun oldu sonuç gelmedi de sizde durum nedir acaba
İlkim bebenin mağazası Manisa da. Güzel bir mağazaları var instagramdan beğendiğim şeyleri gidip mağazalarından alıyordum. Başka şehirlerde olan arkadaşlarım internet sitelerinden aldılar bir sıkıntı yaşamadılar.İnstagramda ilkim bebe diye bir sayfa gördüm, instagramdan alışveriş yapmıyorum ben güvenli bulmuyorum ama internet sitesi de var oradan satış yapıyor ve çok güzel şeyler var fiyatları da uygun geldi, daha önce duyan alışveriş yapan var mı acaba bir denesem mi bilemedim
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin nasıl çok geç doğum oldu? Doktor kontrolünde değil miydinizErken doğum muhabbeti geçmiş ben de çok geç doğum yaptım ve 5 günlük bir yoğun bakım maceramız olduErkeni de geçi de ayrı dert. Bebeğinin yoğun bakımda olması bence bir anne için en zor şey Allah'ım hepimize en hayırlı zamanda doğum yapmayı ve evlatlarımızla birlikte taburcu olmak nasip olsun inşallah Eve kucağı boş gelip hastaneden haber beklemek çok zor gerçekten İnşallah hepimiz hem kendimiz hem de bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle kolayca doğumumuzu yapar ve birlikte eve geliriz
İnşallah emzik tutar bebekim.Lady Luck CipisS bence de emzik ve kundak candır İlk hamileliğimde emzik vermicem diye büyük konuşmuştum, yoğun bakımda alıştırmalar. Allah razı olsun ne büyük kolaylıkmış Ama sadece uykuya geçişlerde verdim. Konuşması ya da dişleri etkilenmedi böyle olunca.
Kundak da eski zamanlardaki gibi sopa gibi yapmıyoruzKollarını kendi örtüsü ya da battanisiyle biraz sıkıştırıyoruz o kadar. Yoksa uyurken sıçrayıp hep kendilerini uyandırıyorlar. Kundak zararlı diyenler kalça çıkıklığına sebep olur diyorlar o da bacak kısmını çok sıkarsan.
Amin inşallah daha çıkmamış.Biz 11. haftada yaptırmıştık o zamanlar pek cinsiyet belli olmuyor. Çok şükür güzel haber aldım, darısı başına olsun insallah.
Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Gözünüz aydın.çok şükür temiz çıktı canım darısı senin başına inşallah.
Aminn insallah.gozunuz aydın.İyi geldi şükür canım benim sonucum, darısı başına inşallah
Sordum firmaya canım daha bitmemiş. Bekliyoruz artık dua edin nolur güzel elsin sonucGeri cevirmek gebe bir kadın icin zor olmamali. "Gebeyim, şeker riski var teşekkür ederim" diyeceksin o kadar. Kimse hamile bir kadına bu cumleden sonra bsey demez bence :)
Stres yapma cnm zaten en başta 2 hafta diyorlar kafadan :) iletişime olduğunu bir yok mu soracağın
Aminn insallahHayırlı haberler alın inşallah. Bu mübarek günlerde dualarımız hayırlı sonuç bekleyenlerle
Duydum sepete ekledim ekledim kaldı öyle alamadım bir türlü. Ama biliyorum dediğin siteyi.İnstagramda ilkim bebe diye bir sayfa gördüm, instagramdan alışveriş yapmıyorum ben güvenli bulmuyorum ama internet sitesi de var oradan satış yapıyor ve çok güzel şeyler var fiyatları da uygun geldi, daha önce duyan alışveriş yapan var mı acaba bir denesem mi bilemedim
Geç olsun temiz olsun cnmSordum firmaya canım daha bitmemiş. Bekliyoruz artık dua edin nolur güzel elsin sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?