- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Sahur ve iftardan sonra bende zorlaniyorum aynenAmiin amiinbeni sadece namazlar zorluyor oda iftardan sonra nefesim daralıyor oda normalmiş sanırım
Benim 2 tane besik var ya fazla masraf yapmak istemem ki esimde almaz zatenBenimde beşikti ama ikeadaki beşikleri ben çok beğendim bi bakın derim ben onlardan alacağım muhtemelen. Yeni doğan beşiği aldım da sonrası için 2 kademeli düşünüyorum
Aynen erkenini bilemem ama geci bende yasadim 41 42den asagi gelmiyo benim cocuklar bu bari erken gelse .. abisi o kadar gec geldi ki poposunda afedersiniz kakasi vardi doktor biraz daha gec gelse kakasini yerdi dedi kizimdada ayni sey olmasin diye 41de zorla dogurdum yoksa kesin 42de oda gelirdi oda ayri bi sorun aman hayirlisyla kazasiz belasiz kurtulalim insallahErken doğum muhabbeti geçmiş ben de çok geç doğum yaptım ve 5 günlük bir yoğun bakım maceramız olduErkeni de geçi de ayrı dert. Bebeğinin yoğun bakımda olması bence bir anne için en zor şey Allah'ım hepimize en hayırlı zamanda doğum yapmayı ve evlatlarımızla birlikte taburcu olmak nasip olsun inşallah Eve kucağı boş gelip hastaneden haber beklemek çok zor gerçekten İnşallah hepimiz hem kendimiz hem de bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle kolayca doğumumuzu yapar ve birlikte eve geliriz
Bende aynı öyleyim y keske kafa olarak rahat bir insan olsambunu cok isterdim ama bence şuan bu forumda bulunan herkes zaten araştırmayı seven takıntılı kişiler cünkü etrafımda ki bir cok gebenin enteresan bir şekilde bu forumdan kadınlar kulübünden haberi yok oysa kiben beta yüksekliği görür görmez araştımaya girmiştim bazı konular da Google da burası karşıma çıkmıştı direk demek hiç bir şeyi araştırmıyor cevremdekiler Diye düşünmüyorum degilOlumsuz olmak, kötüyü çağırmak ben de istemiyorum da işte aklımdan bir sürü ihtimal geçiyor. Her konuda her ihtimali düşünüp o duruma hazırlıklı olmak gibi kontrol manyaklığım var. Burada bulunan kimseyi de etkilemek istemiyorum. Çok zor bir durum, Allah kimsenin başına vermesin. Ama işte diyorum ya bende vardır böyle takıntılar, bir şeye takmaya göreyim, o şeyin inciğini cinciğini araştırırım, bildiğim tüm dillerde bulduğum tüm makaleleri okurum, araştırırım. Kısacası takıntıyı kendim takıntı haline getiriyorum yani bir yerde. Hadi totem yapıyoruz. Grubumuzdan hiç kimse 30 hafta öncesinde doğum yapmayacak.
Amin öyle canım.Geç olsun temiz olsun cnmdualarimiz seninle
Banada az önce reklamı geldi. Bilemedim.İnstagramda ilkim bebe diye bir sayfa gördüm, instagramdan alışveriş yapmıyorum ben güvenli bulmuyorum ama internet sitesi de var oradan satış yapıyor ve çok güzel şeyler var fiyatları da uygun geldi, daha önce duyan alışveriş yapan var mı acaba bir denesem mi bilemedim
İçini ferah tut canımGözünüz aydın.
Amin inşallah duanizi esirgemeyin
Bende sis olmadi ama yatarken sol omuzum aciyorKızlarrr salı günü tetenoz aşısı oldum. 2 gündür omzum koluma doğru çok şiddetli ağrıyor. Omzum şiş gibi dokununca da çok ağrıyor. Bu şekilde olan var mı? Çok huzursuzum
İnşallah hemen geçer insanı çok huzursuz ediyor. Ana olmak kolay değilmişBende sis olmadi ama yatarken sol omuzum aciyor
Ayy maşallah çok sevindim sonucunun güzel gelmesine gözünüz aydınİyi geldi şükür canım benim sonucum, darısı başına inşallah
Çok sevindim canım gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin bebeğinçok şükür temiz çıktı canım darısı senin başına inşallah.
İlkimi gördüm bende mert baby i merak ediyorum iki takım begendim ordan. Hastane cıkısı olarak.İnstagramda ilkim bebe diye bir sayfa gördüm, instagramdan alışveriş yapmıyorum ben güvenli bulmuyorum ama internet sitesi de var oradan satış yapıyor ve çok güzel şeyler var fiyatları da uygun geldi, daha önce duyan alışveriş yapan var mı acaba bir denesem mi bilemedim
İnşallah hemen geçer insanı çok huzursuz ediyor. Ana olmak kolay değilmiş
Hepimizin inşallahÇok sevindim canım gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin bebeğin
Aynı düşünce bende de varGozumu kapatsam acsam 38 olsazaman gecmek bilmiyooo
Son 3 ay ama gercekten cok zorlaniyorum gecmek bilmiyoAynı düşünce bende de varHer akşam takvime bakıyorum sayıyorum tek tek
Sağol canım.İçini ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?