2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde beşikti ama ikeadaki beşikleri ben çok beğendim bi bakın derim ben onlardan alacağım muhtemelen. Yeni doğan beşiği aldım da sonrası için 2 kademeli düşünüyorum
Benim 2 tane besik var ya fazla masraf yapmak istemem ki esimde almaz zaten yeter bunlar bana biri sepet besik zaten olmadi onu kurarim

Aynen erkenini bilemem ama geci bende yasadim 41 42den asagi gelmiyo benim cocuklar bu bari erken gelse .. abisi o kadar gec geldi ki poposunda afedersiniz kakasi vardi doktor biraz daha gec gelse kakasini yerdi dedi kizimdada ayni sey olmasin diye 41de zorla dogurdum yoksa kesin 42de oda gelirdi oda ayri bi sorun aman hayirlisyla kazasiz belasiz kurtulalim insallah

Bende aynı öyleyim y keske kafa olarak rahat bir insan olsambunu cok isterdim ama bence şuan bu forumda bulunan herkes zaten araştırmayı seven takıntılı kişiler cünkü etrafımda ki bir cok gebenin enteresan bir şekilde bu forumdan kadınlar kulübünden haberi yok oysa kiben beta yüksekliği görür görmez araştımaya girmiştim bazı konular da Google da burası karşıma çıkmıştı direk demek hiç bir şeyi araştırmıyor cevremdekiler Diye düşünmüyorum degil

Banada az önce reklamı geldi. Bilemedim.

Kızlarrr salı günü tetenoz aşısı oldum. 2 gündür omzum koluma doğru çok şiddetli ağrıyor. Omzum şiş gibi dokununca da çok ağrıyor. Bu şekilde olan var mı? Çok huzursuzum

İlkimi gördüm bende mert baby i merak ediyorum iki takım begendim ordan. Hastane cıkısı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…