2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar gece sağa yada sola yatıyoruz ya sizde de kulakta ağrı kolda ağrı oluyor mu?
Benim kalkınca kulaklarım ağrıyor açıyor kolumda bileğe yakın kısımda ağrı başladı

Rahat uyuyamıyorum. Sağa sola dönerken uyanıyorum artık:)

Bende kalçada ve kolda ağrı oluyor ya sırt üstü ve yüz üstü yatmaya alışkınım uyuyamıyorum br türlü bir de bu aralar sağa yatınca tepikliyor kızım mecbur hep sola yatıyorum

Gece alakasız saatlerde uyanıp tekrar uyuyamamaktan muzdaribim zaten 1de yatmıştım, 3te bi uyandım bi daha uyuyamadım, neyse ki bugün çalışmıyorum

Bende kalçada ve kolda ağrı oluyor ya sırt üstü ve yüz üstü yatmaya alışkınım uyuyamıyorum br türlü bir de bu aralar sağa yatınca tepikliyor kızım mecbur hep sola yatıyorum
Benimde sola yatınca
Sola yatmak daha iyi dediler burada diye sola yatıyorum hareket ediyor

Merhaba yaklaşık 2 ay önce covid oldum. Süreci çok zor atlattim. 1 ay evden çıkamadım. Çok şiddetli öksürük vardı. Crp degerim 39 du. Antibiyotik kulllandim. 53e çıktı. 10doz Antibiyotik iğne oldum. Sadece 50ye düştü. Benim gibi crp sini düşüremeyen var mı endiseliyim ama bişey yapamıyorum doktorunuz ne dedi

bacaklarim agriyor kolum agriyor benimde
Hanimr pişik kremi ne aldınız?
Doğal içerikli buldunuz mu?
ben mustelanin setini aldim icinde pisik önleyici var bir arkadaşim bana oksizinc diye bir krem önerdi ona güvenirim bebeklerine temiz icerigi olmayan bisey kullanmaz onu alcam

Kizlar 22+2deyim bebegimin hareketlerini hissediyorum ama tam kasigimda çok aşagida degil mi sizce iki gündür kafayi buna taktim suan resmen sol yumurtaligimin yaninda kipirdiyor gibi

Benm de bazen bi uyaniyorum kulagim duscek gibi agriyo. Uyusuyo muhtemelen ben bu aralar pozisyonu yakalayabilirsem hafif yuzustu yan arasi yatiyorum. Bi rahat bi rahat. Ne bebek eziliyo ne ben rahatsiz oluyorum

Kizlar 22+2deyim bebegimin hareketlerini hissediyorum ama tam kasigimda çok aşagida degil mi sizce iki gündür kafayi buna taktim suan resmen sol yumurtaligimin yaninda kipirdiyor gibi
Ben de kızıma göre çok aşağıda hissediyorum. Üstten de vurduğu oluyor ama alt kısmı tekmeliyor genelde. Sanki nasıl desem mesanemi tekmeliyor gibi, omkıpırdadıkça benim çişim geliyor demek ki pozisyonu öyle.

Gece alakasız saatlerde uyanıp tekrar uyuyamamaktan muzdaribim zaten 1de yatmıştım, 3te bi uyandım bi daha uyuyamadım, neyse ki bugün çalışmıyorum
O bende de var gecenin 3ü uyan 4 5 gibi ancak uyu filan herşey karışık.

Merhaba canım nasılsın? Sen tecrübeli olduğun için sana sorayım dedim. Tahminen 25-30hafta sonra ne kadar kilo alıyor insan dikkat etsede?

Herkese selam
Kabus gibi bir gece geçirdim. Asla uyuyamadım saçma sapan ağrılar vs. Derken. Sabahın 7 sinde hastane için yollara düştük. 100gr yükleme için toplamda 4 tüp kan aldılar. İlk kanı yüklemeden önce diğerlerini de saat başında aldılar. Sonuç ne mi? Yine yüksek değerlerim şeker ölçüm cihazı aldık. 1 hafta takip edecekler diyet yaptırarak. Sevdiğim ne varsa uzak kalacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…