- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Bende kalçada ve kolda ağrı oluyor ya sırt üstü ve yüz üstü yatmaya alışkınım uyuyamıyorum br türlüHanımlar gece sağa yada sola yatıyoruz ya sizde de kulakta ağrı kolda ağrı oluyor mu?
Benim kalkınca kulaklarım ağrıyor açıyor kolumda bileğe yakın kısımda ağrı başladı
Rahat uyuyamıyorum. Sağa sola dönerken uyanıyorum artık:)
Benimde sola yatıncaBende kalçada ve kolda ağrı oluyor ya sırt üstü ve yüz üstü yatmaya alışkınım uyuyamıyorum br türlübir de bu aralar sağa yatınca tepikliyor kızım mecbur hep sola yatıyorum
bacaklarim agriyor kolum agriyor benimdeHanımlar gece sağa yada sola yatıyoruz ya sizde de kulakta ağrı kolda ağrı oluyor mu?
Benim kalkınca kulaklarım ağrıyor açıyor kolumda bileğe yakın kısımda ağrı başladı
ben mustelanin setini aldim icinde pisik önleyici var bir arkadaşim bana oksizinc diye bir krem önerdi ona güvenirim bebeklerine temiz icerigi olmayan bisey kullanmaz onu alcamHanimr pişik kremi ne aldınız?
Doğal içerikli buldunuz mu?
Mustela aldım. İlkimde de hep mustela kullandım ve hiç pişik yaşamadım. Umarım bunda da yaşamayızHanimr pişik kremi ne aldınız?
Benm de bazen bi uyaniyorum kulagim duscek gibi agriyo. Uyusuyo muhtemelenHanımlar gece sağa yada sola yatıyoruz ya sizde de kulakta ağrı kolda ağrı oluyor mu?
Valla içeriğini bilmiyorum ama Hametan'ı tek geçerim.Hanimr pişik kremi ne aldınız?
Ben de kızıma göre çok aşağıda hissediyorum. Üstten de vurduğu oluyor ama alt kısmı tekmeliyor genelde. Sanki nasıl desem mesanemi tekmeliyor gibi, omkıpırdadıkça benim çişim geliyorKizlar 22+2deyim bebegimin hareketlerini hissediyorum ama tam kasigimda çok aşagida degil mi sizce iki gündür kafayi buna taktim suan resmen sol yumurtaligimin yaninda kipirdiyor gibi
Pisik onleyici mustela kullandim oglumda. Onarici da sari hametan iyi gelmisti bi tek ama icerigini bilmiyorumHanimr pişik kremi ne aldınız?
O bende de var gecenin 3ü uyan 4 5 gibi ancak uyu filan herşey karışık.Gece alakasız saatlerde uyanıp tekrar uyuyamamaktan muzdaribimzaten 1de yatmıştım, 3te bi uyandım bi daha uyuyamadım, neyse ki bugün çalışmıyorum
Merhaba canım nasılsın? Sen tecrübeli olduğun için sana sorayım dedim. Tahminen 25-30hafta sonra ne kadar kilo alıyor insan dikkat etsede?Bende cok zayiftim zaten o yuzden iyi oldu Allahtan boy varda patates cuvali gibi durmuyobu aylarda baslasaydim cok daha iyi olurdu bende severim yemeyi degisik tadlar cok denerim alisilmis seylerden haz almiyorum pek ama bu cocukta tatli olsunda isterse baska bisey olmasin
Selamlar, ben de oldum 2 gün önce.Canım bana 13.haftadayapıldı ağrı falan olmadı hiç Özel de yaptırdım 1 gun hastanede yattik
Allah evlatlarımizla sinamasin canım hep iyi düşün iyi olsun inşallahSağol canım.
Ailede bir öykü olunca korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?