Dikkat edersen almayabilirsin. Ben son 3ayı sağlıklı beslenerek diyetle geçirdiğimden 29. haftaya kadar aldığım kilolardan 4 kg geri vermiştim.Merhaba canım nasılsın? Sen tecrübeli olduğun için sana sorayım dedim. Tahminen 25-30hafta sonra ne kadar kilo alıyor insan dikkat etsede?
Sağol canımSelam kızlar sahura kalkmıştım başka bi konuya bakarken aklıma geldiniz umarım herkes iyidir bebişleriniz sağlıklıdırHepinize kolayca geçireceğiniz süreçler diliyorum
ben de baktım ama renkleri çok canlı çok hoşuma gitmedi. beyaz krem rengi sarı şeyleri seviyorum. böyle siteler varsa bildiğiniz burada paylaşır mısınız? ben çok mutlu olurum.İlkim bebenin mağazası Manisa da. Güzel bir mağazaları var instagramdan beğendiğim şeyleri gidip mağazalarından alıyordum. Başka şehirlerde olan arkadaşlarım internet sitelerinden aldılar bir sıkıntı yaşamadılar.
Bende covid oldum bir ay önce ama yaptırmadım hiç , crp yüksekliği belirtisi neler canım?Merhaba yaklaşık 2 ay önce covid oldum. Süreci çok zor atlattim. 1 ay evden çıkamadım. Çok şiddetli öksürük vardı. Crp degerim 39 du. Antibiyotik kulllandim. 53e çıktı. 10doz Antibiyotik iğne oldum. Sadece 50ye düştü. Benim gibi crp sini düşüremeyen var mı endiseliyim ama bişey yapamıyorumdoktorunuz ne dedi
Ne bileyim korktum gecen hafta yukaridaydi pazartesi doktora gidicez ama icim icimi yiyor bu ara aşiri evhamli ve korkuyorumBen de kızıma göre çok aşağıda hissediyorum. Üstten de vurduğu oluyor ama alt kısmı tekmeliyor genelde. Sanki nasıl desem mesanemi tekmeliyor gibi, omkıpırdadıkça benim çişim geliyordemek ki pozisyonu öyle.
Diyetle yolunda olsun da bu süreçte geçer canımHerkese selam
Kabus gibi bir gece geçirdim. Asla uyuyamadım saçma sapan ağrılar vs. Derken. Sabahın 7 sinde hastane için yollara düştük. 100gr yükleme için toplamda 4 tüp kan aldılar. İlk kanı yüklemeden önce diğerlerini de saat başında aldılar. Sonuç ne mi? Yine yüksek değerlerimşeker ölçüm cihazı aldık. 1 hafta takip edecekler diyet yaptırarak. Sevdiğim ne varsa uzak kalacağım.
Geçmiş olsun ben şubatta olmuştum sadece antibiyotik verildi o zamanlar geçen hafta kasılma yaşadım hastanede yattım 3 gun önce taburcu oldum dr kasılma için nidicard verdi progestan fitil 4e çıkardı lavabo harici kalkmak yasak dedi yatıyorum bende haftaya kontrolüm var inşallah 30lu haftaları kadar dayanır bebeklerSelamlar, ben de oldum 2 gün önce.
Veriken ilaçlar içinde kasılma önleyici bir ilaç var mıydı peki?
Bir belirtisi yok öksürügüm geçmediği için doktor kan tahlili istedi ozaman çıktıBende covid oldum bir ay önce ama yaptırmadım hiç , crp yüksekliği belirtisi neler canım?
Diyetle geçirmeyi bende düşünüyorum. Peki spor, yürüyüş çokmu yapıyordunuz?Dikkat edersen almayabilirsin. Ben son 3ayı sağlıklı beslenerek diyetle geçirdiğimden 29. haftaya kadar aldığım kilolardan 4 kg geri vermiştim.
Çok çok geçmiş olsunHerkese selam
Kabus gibi bir gece geçirdim. Asla uyuyamadım saçma sapan ağrılar vs. Derken. Sabahın 7 sinde hastane için yollara düştük. 100gr yükleme için toplamda 4 tüp kan aldılar. İlk kanı yüklemeden önce diğerlerini de saat başında aldılar. Sonuç ne mi? Yine yüksek değerlerimşeker ölçüm cihazı aldık. 1 hafta takip edecekler diyet yaptırarak. Sevdiğim ne varsa uzak kalacağım.
yoo, diyet haricinde özel bir şey yapmıyordum. diyet de öyle kendimden değil tabi ama diyetisyen nasıl verdiyse. çok zoruma gidiyordu boğazıma düşkün biri olarak ama sonucunda gebelik şekerim kontrole alındı ve kilo almadım hatta verdim.Diyetle geçirmeyi bende düşünüyorum. Peki spor, yürüyüş çokmu yapıyordunuz?
İnşallah canım.Diyetle yolunda olsun da bu süreçte geçer canım
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsunUmarım diyetle bir şey kalmaz. Bende tokluk kan şekerlerimde bozukluk vardı ama yükleme iyi çıkmıştı, erken haftada yaptırmıştım yüklemeyi. Acaba tekrarenmi yaptırsam Korktum şimdi. Sen galiba çok kiloda almadın
Size de geçmiş olsun. İnşallah tek temennimizGeçmiş olsun ben şubatta olmuştum sadece antibiyotik verildi o zamanlar geçen hafta kasılma yaşadım hastanede yattım 3 gun önce taburcu oldum dr kasılma için nidicard verdi progestan fitil 4e çıkardı lavabo harici kalkmak yasak dedi yatıyorum bende haftaya kontrolüm var inşallah 30lu haftaları kadar dayanır bebekler
Çok çok geçmiş olsun gebelik şekeri hamilelikte olabiliyor endişe etme ama tatlıdan uzak durman gerekiyor bende suyum fazla olduğu için kaç zamandır gönlünce tatlı meyve hamur işi yiyemiyorumm insana zor geliyor ama zaamanla alışıyorsun yeterli minik kuzular iyi olsun sabredicezHerkese selam
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun gebelik şekeri hamilelikte olabiliyor endişe etme ama tatlıdan uzak durman gerekiyor bende suyum fazla olduğu için kaç zamandır gönlünce tatlı meyve hamur işi yiyemiyorumm insana zor geliyor ama zaamanla alışıyorsun yeterli minik kuzular iyi olsun sabredicez
Bende bakicam da kararsız kaldımbacaklarim agriyor kolum agriyor benimde
ben mustelanin setini aldim icinde pisik önleyici var bir arkadaşim bana oksizinc diye bir krem önerdi ona güvenirim bebeklerine temiz icerigi olmayan bisey kullanmaz onu alcam
Hametan normalde çok güzel ürün ama bbebek için kullanılıyor mu bilemedimValla içeriğini bilmiyorum ama Hametan'ı tek geçerim.
Hametani sormak lazım Dr a .Pisik onleyici mustela kullandim oglumda. Onarici da sari hametan iyi gelmisti bi tek ama icerigini bilmiyorum
Aminn inşallah canım.Allah evlatlarımizla sinamasin canım hep iyi düşün iyi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?