2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım nasılsın? Sen tecrübeli olduğun için sana sorayım dedim. Tahminen 25-30hafta sonra ne kadar kilo alıyor insan dikkat etsede?
Dikkat edersen almayabilirsin. Ben son 3ayı sağlıklı beslenerek diyetle geçirdiğimden 29. haftaya kadar aldığım kilolardan 4 kg geri vermiştim.

ben de baktım ama renkleri çok canlı çok hoşuma gitmedi. beyaz krem rengi sarı şeyleri seviyorum. böyle siteler varsa bildiğiniz burada paylaşır mısınız? ben çok mutlu olurum.

Bende covid oldum bir ay önce ama yaptırmadım hiç , crp yüksekliği belirtisi neler canım?

Ne bileyim korktum gecen hafta yukaridaydi pazartesi doktora gidicez ama icim icimi yiyor bu ara aşiri evhamli ve korkuyorum

Diyetle yolunda olsun da bu süreçte geçer canım

Selamlar, ben de oldum 2 gün önce.
Veriken ilaçlar içinde kasılma önleyici bir ilaç var mıydı peki?
Geçmiş olsun ben şubatta olmuştum sadece antibiyotik verildi o zamanlar geçen hafta kasılma yaşadım hastanede yattım 3 gun önce taburcu oldum dr kasılma için nidicard verdi progestan fitil 4e çıkardı lavabo harici kalkmak yasak dedi yatıyorum bende haftaya kontrolüm var inşallah 30lu haftaları kadar dayanır bebekler

Çok çok geçmiş olsun Umarım diyetle bir şey kalmaz. Bende tokluk kan şekerlerimde bozukluk vardı ama yükleme iyi çıkmıştı, erken haftada yaptırmıştım yüklemeyi. Acaba tekrarenmi yaptırsam Korktum şimdi. Sen galiba çok kiloda almadın

Diyetle geçirmeyi bende düşünüyorum. Peki spor, yürüyüş çokmu yapıyordunuz?
yoo, diyet haricinde özel bir şey yapmıyordum. diyet de öyle kendimden değil tabi ama diyetisyen nasıl verdiyse. çok zoruma gidiyordu boğazıma düşkün biri olarak ama sonucunda gebelik şekerim kontrole alındı ve kilo almadım hatta verdim.

Diyetle yolunda olsun da bu süreçte geçer canım
İnşallah canım.
Teşekkür ederim inşallah kalmaz. Yani bilmiyorum 24-28 hafta arası yapılıyormuş. Evet 4 kilo aldım toplamda. Ama neden yüksek çıkıyor anlamıyorum. Açlık şekerim de sınırda çıkıyor. Doktor gebelik şekeri dedi. Doğumdan sonra bitecekmiş

Size de geçmiş olsun. İnşallah tek temennimiz
Bu kasılmalar tek taraflı kasık ağrısı mi gibi mi? Nasıl bir his, Gerçi ben bu tek taraflı ağrıyı, serklajdan önce de hissediyordum.

Çok çok geçmiş olsun gebelik şekeri hamilelikte olabiliyor endişe etme ama tatlıdan uzak durman gerekiyor bende suyum fazla olduğu için kaç zamandır gönlünce tatlı meyve hamur işi yiyemiyorumm insana zor geliyor ama zaamanla alışıyorsun yeterli minik kuzular iyi olsun sabredicez

Çok teşekkür ederim Ben tatlı tüketmem ki zaten. hamur işi zor gelecek bana biraz. hepsi onlar için zaten iyi olsunlarda başka bir şey istemem. Bir süre dayanacağız dediğin gibi

Selamlar bende 20.haftada suyum fazla olduğu için şeker yüklemesi yaptırdım erken olmasına rağmen ama şeker çıkmadı açlık sekerim de normal... 2 gün önce kontrole gittik minik kız iyiymiş çok şükür suyumda normale dönmüş yani artmamis çok şükür haftasına göre iyi dedi elhamdülillah günlerdir haftalardır süren stresin kaygım biraz azaldı birde ben birkaf gündür hareketlerini az hissediyordum onuda sordum başına gelen olduysa fikir olsun bebeğin ayakları aşağıda olunca hareket daha az hissedilir dedi doktorum gerçekten öyle ayakları yukardayken karnım kıpır kıpırdü24. Haftanın içindeyim inşallah 767gram 30_32cm civarı olduğunu söyledi sizin bebekleriniz nasıl eoeeydir forumu okuyamıyorum büyüdü artık kuzularmz çok şükür
Biz eğer fikir değistirmezsem Masal Sare koyacağız inşallah ismini ,
Sağlıkla büyüsün hayırlı uslu kuzulsr olsun hepsi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…