Suyunun normale dönmesine sevindim gerçekten. iyi şeyler duyunca doktordan insanın keyfi yerine geliyor içi rahatlıyor. biz de iyiyiz bebeşimizle. büyüyoruz inşallah. yarın tam 25 haftalık olacak. o pozisyona göre hissetme meselesini ben de keşfettim. Kızım 26 haftalıkken hissetmiyorum diye acile gitmiştim, ayakları aşağıdaymış pozisyon değiştirmiş sadece. Bir de bilmeyen arkadaşlar olursa diye yazayım, suyu fazla olduğunda da hareketleri daha az hissedilebiliyor. İsmi de çok güzelmiş bu arada. Masumlar apartmanında da kızlarının adını Masal koyacaklar Gülben'le kocası. Bugün izledim aaa ne güzel isim diye düşünmüştüm.Selamlar bende 20.haftada suyum fazla olduğu için şeker yüklemesi yaptırdım erken olmasına rağmen ama şeker çıkmadı açlık sekerim de normal... 2 gün önce kontrole gittik minik kız iyiymiş çok şükür suyumda normale dönmüş yani artmamis çok şükür haftasına göre iyi dedi elhamdülillah günlerdir haftalardır süren stresin kaygım biraz azaldıbirde ben birkaf gündür hareketlerini az hissediyordum onuda sordum başına gelen olduysa fikir olsun bebeğin ayakları aşağıda olunca hareket daha az hissedilir dedi doktorum gerçekten öyle ayakları yukardayken karnım kıpır kıpırdü 24. Haftanın içindeyim inşallah 767gram 30_32cm civarı olduğunu söyledi sizin bebekleriniz nasıl eoeeydir forumu okuyamıyorum büyüdü artık kuzularmz çok şükür
Biz eğer fikir değistirmezsem Masal Sare koyacağız inşallah ismini ,
Sağlıkla büyüsün hayırlı uslu kuzulsr olsun hepsi inşallah
Benimde tek taraflı ama miyom olan tarafım ağrıyor. Hani bebekten mi yoksa miyom dancmi bilemiyorumSize de geçmiş olsun. İnşallah tek temennimiz
Bu kasılmalar tek taraflı kasık ağrısı mi gibi mi? Nasıl bir his, Gerçi ben bu tek taraflı ağrıyı, serklajdan önce de hissediyordum.
Qvalla bende covitgeciridm ama hiç kan tahlili vs demediler bana. Göğüs hastaliklarima gittim öksürük için ciğerlerini dinledi geniz akıntısı dedi ilaç vermedi..Merhaba yaklaşık 2 ay önce covid oldum. Süreci çok zor atlattim. 1 ay evden çıkamadım. Çok şiddetli öksürük vardı. Crp degerim 39 du. Antibiyotik kulllandim. 53e çıktı. 10doz Antibiyotik iğne oldum. Sadece 50ye düştü. Benim gibi crp sini düşüremeyen var mı endiseliyim ama bişey yapamıyorumdoktorunuz ne dedi
Ohh maaşaallah senin paşaya da sağlıkla büyüsün gelsin inşallahSuyunun normale dönmesine sevindim gerçekten. iyi şeyler duyunca doktordan insanın keyfi yerine geliyor içi rahatlıyor. biz de iyiyiz bebeşimizle. büyüyoruz inşallah. yarın tam 25 haftalık olacak. o pozisyona göre hissetme meselesini ben de keşfettim. Kızım 26 haftalıkken hissetmiyorum diye acile gitmiştim, ayakları aşağıdaymış pozisyon değiştirmiş sadece. Bir de bilmeyen arkadaşlar olursa diye yazayım, suyu fazla olduğunda da hareketleri daha az hissedilebiliyor. İsmi de çok güzelmiş bu arada. Masumlar apartmanında da kızlarının adını Masal koyacaklar Gülben'le kocası. Bugün izledim aaa ne güzel isim diye düşünmüştüm.
Aaa kızımın adaşıOhh maaşaallah senin paşaya da sağlıkla büyüsün gelsin inşallahçok teşekkür ederim çok şükür gerçekten rahatladm biraz hatta haftaların acısını cikarircasina tatlıya abandım bugün kaçamak günü olsun ne yapayım evet ben bilmiyordum doktor diyince ayakları aşağıda ondan diye çok rahatladm bende yarın 25 haftalık oluyorum simdi baktm da seninle aynıyız biz isim içinde çok teşekkür ederim masal tek koyabilirim de yanına Sare ekleyebilirim de ikinci bir isim koyup koymamakta kararsızız tw izlemiyorum ama kızımın adını oralarda duyunca sewindim
Ay ne güzel adaş masallar olucaklar inşallahAaa kızımın adaşıbenimkide masal olucak ben daha bekarken koymuştum adını masal ismini hep çok severdim
Elbetteki elimden geldiğince paylaşırım. Bende henüz alışverişe başlamadım. Bayramdan sonra alışverişi yapıp yavaş yavaş çantayı hazırlarım diye düşünüyorumben de baktım ama renkleri çok canlı çok hoşuma gitmedi. beyaz krem rengi sarı şeyleri seviyorum. böyle siteler varsa bildiğiniz burada paylaşır mısınız? ben çok mutlu olurum.
Maşallah canım sağlıcakla gelsin masal hanım bende hareketleri az hissettim bir kaç gündür açıklaman içimi rahatlattı Allah razı olsunSelamlar bende 20.haftada suyum fazla olduğu için şeker yüklemesi yaptırdım erken olmasına rağmen ama şeker çıkmadı açlık sekerim de normal... 2 gün önce kontrole gittik minik kız iyiymiş çok şükür suyumda normale dönmüş yani artmamis çok şükür haftasına göre iyi dedi elhamdülillah günlerdir haftalardır süren stresin kaygım biraz azaldıbirde ben birkaf gündür hareketlerini az hissediyordum onuda sordum başına gelen olduysa fikir olsun bebeğin ayakları aşağıda olunca hareket daha az hissedilir dedi doktorum gerçekten öyle ayakları yukardayken karnım kıpır kıpırdü 24. Haftanın içindeyim inşallah 767gram 30_32cm civarı olduğunu söyledi sizin bebekleriniz nasıl eoeeydir forumu okuyamıyorum büyüdü artık kuzularmz çok şükür
Biz eğer fikir değistirmezsem Masal Sare koyacağız inşallah ismini ,
Sağlıkla büyüsün hayırlı uslu kuzulsr olsun hepsi inşallah
Cok teşekkür ederim canım benim inşallah bi daha yasamayiz karnım taş gibi oldu sancıdan nefesim kesildi çok ayrilıydi ağırıdab gittim zaten rahim ici sertleşmiş bebekler kipirdayamiyordi hemen yatış yapıldı her ihtimale karşı ciğer geliştirici dr vuruldu inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucagımiza alırızSize de geçmiş olsun. İnşallah tek temennimiz
Bu kasılmalar tek taraflı kasık ağrısı mi gibi mi? Nasıl bir his, Gerçi ben bu tek taraflı ağrıyı, serklajdan önce de hissediyordum.
Bebeklere kullanılıyor. Temiz içerikli. Mühendisinoğlu'nun incelemesinde görmüştüm. Sadece pişik olduğunda kullanılıyor zaten. Pişik önleyici değil. Tedavi edici olarak.Hametan normalde çok güzel ürün ama bbebek için kullanılıyor mu bilemedim
Evet gebelik şekeri deniyor. Ama işte bebeğe zarar vermesin diye diyet bazende insulin veriliyor gebeye. İnşAllah diyetle hall olurİnşallah canım.
Teşekkür ederiminşallah kalmaz. Yani bilmiyorum 24-28 hafta arası yapılıyormuş. Evet 4 kilo aldım toplamda. Ama neden yüksek çıkıyor anlamıyorum. Açlık şekerim de sınırda çıkıyor. Doktor gebelik şekeri dedi. Doğumdan sonra bitecekmiş
ben pişik önleyici krem kullanmadım hiç. sanıyorum ki cildinin phını bozabiliyor çok müdahale etmek. Kızımın sık sık altını değiştiririz, kaka yaptığında kesinlikle yıkarız, kuruladıktan sonra yeni bez takarız. Nadiren oldu bizden kaynaklı pişiği. Kreşteyken oluyordu ya uzun süre tutuyolardı ya düzgün temizlemiyolardı ya da ıslakken yeni bez takıyolardı. defalarca uyardım anlattım sonunda çözüm olarak kreşi değiştirdim. Artık pişik olmuyor.Pişik kremleri ile ilgili bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Ben ilk bebeğimde aman pişik olmasın diye diye bezi bırakana kadar her bez değiştirmede pişik önleyici sürdüm. Pişik sorunumuz hiç olmadı şükür. İkinci bebeğim 1 aylıkken pipisinde minicik kabarcıklar çıktı. Mustela pişik önleyici kullanıyordum. Doktora götürdük. Tedavi için ne kullanalım, dedim. Hiçbir şey, dedi. Pişik önleyici kullanma. Bezini çok uzun süre tutma yeter. O günden sonra bir daha ne kabarma sorunu olmadı. Hiç pişik de olmadı. 28 aylık olmak üzere. 1.aydan sonra bir kez bile pişik önleyici kullanmadım. Çok da lüzumlu bir şey olmadığına kanaat getirdim. Çok nadir kaka sonrası zorlanma yüzünden popo deliği kızarırsa ertesi gün hiçbir şey yapmasam bile yine geçiyor. Bu yüzden bu bebeğimde de kullanmamayı deneyeceğim. Her bebek farklı olabilir tabii. Bakalım aynı şekilde olacak mı?
Himm aklımda olsun ozaman.Bebeklere kullanılıyor. Temiz içerikli. Mühendisinoğlu'nun incelemesinde görmüştüm. Sadece pişik olduğunda kullanılıyor zaten. Pişik önleyici değil. Tedavi edici olarak.
İnşallah canım inşallahEvet gebelik şekeri deniyor. Ama işte bebeğe zarar vermesin diye diyet bazende insulin veriliyor gebeye. İnşAllah diyetle hall olur
Ben de pişik sorunu yaşamadım. Sık altını değiştim. Pamukla ılık su kullandım temizlerken.ben pişik önleyici krem kullanmadım hiç. sanıyorum ki cildinin phını bozabiliyor çok müdahale etmek. Kızımın sık sık altını değiştiririz, kaka yaptığında kesinlikle yıkarız, kuruladıktan sonra yeni bez takarız. Nadiren oldu bizden kaynaklı pişiği. Kreşteyken oluyordu ya uzun süre tutuyolardı ya düzgün temizlemiyolardı ya da ıslakken yeni bez takıyolardı. defalarca uyardım anlattım sonunda çözüm olarak kreşi değiştirdim. Artık pişik olmuyor.
Sürekli sürmemiz gereken lüzumlu bir şeymiş gibi gösteriliyor ya her yerde, ben de öyle düşünüyordum.ben pişik önleyici krem kullanmadım hiç. sanıyorum ki cildinin phını bozabiliyor çok müdahale etmek. Kızımın sık sık altını değiştiririz, kaka yaptığında kesinlikle yıkarız, kuruladıktan sonra yeni bez takarız. Nadiren oldu bizden kaynaklı pişiği. Kreşteyken oluyordu ya uzun süre tutuyolardı ya düzgün temizlemiyolardı ya da ıslakken yeni bez takıyolardı. defalarca uyardım anlattım sonunda çözüm olarak kreşi değiştirdim. Artık pişik olmuyor.
4 hafta sürdü öksürüğüm canım senin doktorun baya ilgiliymiş benim doktor başka bölümlere yönlendiriyor direk bende ilaç almak istemediğimden gitmedim, evde geçirdim süreci hala etkisi devam ediyor boğazım hep kapalı canım.Bir belirtisi yok öksürügüm geçmediği için doktor kan tahlili istedi ozaman çıktı
kullanılıyor canım.Hametan normalde çok güzel ürün ama bbebek için kullanılıyor mu bilemedim
Benim komşum eczaci hametan kulkanilabiliyor bebeklereHametan normalde çok güzel ürün ama bbebek için kullanılıyor mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?