2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar. Çök özür fileyerek bir şey soracam. Cinsel ilişki ne durumda? Benim karnım büyüdükce korkmaya başladım. Ama bazı yerlerden okuduğum kadarı ile az sıklıkla son haftaya kadar öneriyorlar, normal doğumu kolaylaştırıyo gibisinnen. Bu gidişle biz hir kaç hafta sonra yapmayız

Ben göğüs hastalıkları uzmanına gittim verilen ilaclari kadin doğum uzmanima gönderip icebilirmiyim diye sordum enfeksiyon tehlikeli oldugu icin antibiyotik kullandiriyorlar

Ben oglumda sudoktem kullansım cok etkili. Hala da kullanıyoruz büyüdü. Yine onu kullanacagım.

Sudo etkili evet ama bebeklerden bha içerdiği için onerilmiyor

Cok guzeller guzel gunlerde kullansin bebis. Link yok mu linlink
Canim instada ipekmanifatura diye bir sayfa konyada manifaturacilar carsisinda bir dükkan kargosu da uyguna geliyor metresi 37.5 tl eni 1.60 bire bir olcude kundak olucak kalanlariyla omuz mendili olucak hazirlarin olcusu kucuk oluyor ve daha pahali
Ben oglumda sudoktem kullansım cok etkili. Hala da kullanıyoruz büyüdü. Yine onu kullanacagım.
Sudocremin icerigi temiz degil canim ben cok severim sudoyu kendim sivilcelerime süerim hep

Evet öneriyorlar. Korkulacak bir şey yokmuş risk yok ise kişinin tabi.
Karnımızın içinde esnek halde o sıkışık yerde dışarıdan az bı sıkışma vs olsa bişey olmaz onlara Ama tabi karın büyüdükçe de zorlaşıyor kendi adıma Sığamıyorum bı yere kendimi şişik hissediyorum. Sekteye uğruyor ilişkiler de artık yapcak bişe yok.

Evet zorlaşıyor biz zaten başından beri ara verdik başlayıncada karın büyüdü. Eşimede söylüyörum nasıl doğurcam diye

Günaydın. Benim sürekli ağrım olduğu için eşim bir şey olmasından korkuyor. Bir de ilişki sorasında aşırı yanma acı ve ağrı hissediyorum. Öyle olunca benimde isteğim olmuyor. Bizde bitmiş noktasında şu anda.

Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için son adet tarihinden önceki ilişki sondu bizim için. Doğuma kadar da böyle gider. Sonrası da duruma bağlı tabii. Hiç bir şey bebeklerimden değerli değil

Bence cok zordur yapmadan durmak. Benim ruyama giriyor en azindan. Yani mecbur olunca el mahkum tabi ama farkli yollarla tam beraberlik olmadan da sevisilir. Diger turlu gercekten zor bence. Ilk hamileligimde basindan sonuna son ana kadar sevistik. Hatta 38den sonra dogum baslar diye dusunup her gun sevistik. Bunda gorece nadir oluyor. O da cocugu yedir giydir uyut fln zamanimiz halimiz kalmadigindan. Gebelikte uygun pozisyonlari arastirabilirsiniz internetten, sorun sadece buyuyen karinsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…