Canım aradınmı doktoru çikmismi sonucHimm aklımda olsun ozaman.
Güzel günlerde kullanın çok güzellerSipariş ettiğim müslinler gelmiş kizlar teyzemiz omuz örtüsü ve kundak dikicek
Ben göğüs hastalıkları uzmanına gittim verilen ilaclari kadin doğum uzmanima gönderip icebilirmiyim diye sordum enfeksiyon tehlikeli oldugu icin antibiyotik kullandiriyorlar4 hafta sürdü öksürüğüm canım senin doktorun baya ilgiliymiş benim doktor başka bölümlere yönlendiriyor direk bende ilaç almak istemediğimden gitmedim, evde geçirdim süreci hala etkisi devam ediyor boğazım hep kapalı canım.
Cok guzeller guzel gunlerde kullansin bebis. Link yok mu linkSipariş ettiğim müslinler gelmiş kizlar teyzemiz omuz örtüsü ve kundak dikicek
Bilmiyordum. İyi oldu bunu öğrendiğim sagolunkullanılıyor canım.
Çok iyi ya. Hametan normalde çok güzel bebekler içinde iyiyse aliriMBenim komşum eczaci hametan kulkanilabiliyor bebeklere
Firmaya sordum çıkmamış daha. Pazartesi belki dediler.dua edin sonuçlar iyi gelsin sorun olmasınCanım aradınmı doktoru çikmismi sonuc
Ben oglumda sudoktem kullansım cok etkili. Hala da kullanıyoruz büyüdü. Yine onu kullanacagım.Hanimr pişik kremi ne aldınız?
Doğal içerikli buldunuz mu?
Ben oglumda sudoktem kullansım cok etkili. Hala da kullanıyoruz büyüdü. Yine onu kullanacagım.
Canim instada ipekmanifatura diye bir sayfa konyada manifaturacilar carsisinda bir dükkan kargosu da uyguna geliyor metresi 37.5 tl eni 1.60 bire bir olcude kundak olucak kalanlariyla omuz mendili olucak hazirlarin olcusu kucuk oluyor ve daha pahaliCok guzeller guzel gunlerde kullansin bebis. Link yok mu linlink
Sudocremin icerigi temiz degil canim ben cok severim sudoyu kendim sivilcelerime süerim hepBen oglumda sudoktem kullansım cok etkili. Hala da kullanıyoruz büyüdü. Yine onu kullanacagım.
Müslinler çok cici oluyor desen desen alasım var en üstte ki modeli set olarak almıştım ben.Sipariş ettiğim müslinler gelmiş kizlar teyzemiz omuz örtüsü ve kundak dikicek
Evet öneriyorlar. Korkulacak bir şey yokmuş risk yok ise kişinin tabi.İyi akşamlar kızlar. Çök özür fileyerek bir şey soracam. Cinsel ilişki ne durumda? Benim karnım büyüdükce korkmaya başladım. Ama bazı yerlerden okuduğum kadarı ile az sıklıkla son haftaya kadar öneriyorlar, normal doğumu kolaylaştırıyo gibisinnen. Bu gidişle biz hir kaç hafta sonra yapmayız
Onun için Instagram'da çok onerilmedigini gordumBen oglumda sudoktem kullansım cok etkili. Hala da kullanıyoruz büyüdü. Yine onu kullanacagım.
Evet zorlaşıyorEvet öneriyorlar. Korkulacak bir şey yokmuş risk yok ise kişinin tabi.
Karnımızın içinde esnek halde o sıkışık yerde dışarıdan az bı sıkışma vs olsa bişey olmaz onlaraAma tabi karın büyüdükçe de zorlaşıyor kendi adıma Sığamıyorum bı yere kendimi şişik hissediyorum. Sekteye uğruyor ilişkiler de artık yapcak bişe yok.
Günaydın. Benim sürekli ağrım olduğu için eşim bir şey olmasından korkuyor. Bir de ilişki sorasında aşırı yanma acı ve ağrı hissediyorum. Öyle olunca benimde isteğim olmuyor. Bizde bitmiş noktasında şu anda.İyi akşamlar kızlar. Çök özür fileyerek bir şey soracam. Cinsel ilişki ne durumda? Benim karnım büyüdükce korkmaya başladım. Ama bazı yerlerden okuduğum kadarı ile az sıklıkla son haftaya kadar öneriyorlar, normal doğumu kolaylaştırıyo gibisinnen. Bu gidişle biz hir kaç hafta sonra yapmayız
Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için son adet tarihinden önceki ilişki sondu bizim için. Doğuma kadar da böyle gider. Sonrası da duruma bağlı tabii. Hiç bir şey bebeklerimden değerli değilİyi akşamlar kızlar. Çök özür fileyerek bir şey soracam. Cinsel ilişki ne durumda? Benim karnım büyüdükce korkmaya başladım. Ama bazı yerlerden okuduğum kadarı ile az sıklıkla son haftaya kadar öneriyorlar, normal doğumu kolaylaştırıyo gibisinnen. Bu gidişle biz hir kaç hafta sonra yapmayız
Bence cok zordur yapmadan durmak. Benim ruyama giriyor en azindan.İyi akşamlar kızlar. Çök özür fileyerek bir şey soracam. Cinsel ilişki ne durumda? Benim karnım büyüdükce korkmaya başladım. Ama bazı yerlerden okuduğum kadarı ile az sıklıkla son haftaya kadar öneriyorlar, normal doğumu kolaylaştırıyo gibisinnen. Bu gidişle biz hir kaç hafta sonra yapmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?