2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kundağı hangi ölçülerde dilmeği düşünüyorsunuz bende kendim dikeceğim de hangi ölçüler kullanışlı olur bilemedim

Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldığım için son adet tarihinden önceki ilişki sondu bizim için. Doğuma kadar da böyle gider. Sonrası da duruma bağlı tabii. Hiç bir şey bebeklerimden değerli değil
Bizde bacı kardeş takiliyoz isteadam dokunmaya korkuyo dokunsa bisey olacak modunda hoź ben daha beter neyse öyle öyle geçecek bugünler bebekler iyi olsun da herşey onlar için yıllardır yapiyok bi halt olmadı azcık bekleyiversin bebekler iyi olsunlar yeter ki

Ah ah. Ilk oglumda metresini 15 ten almistim

Kızlar şeker ölçümünde sabah aç değer kaç olmalı en fazla? Bir de yemekten 1. Saat ve 2. Saat değer kaç olmalı biliyor musunuz?

Geçmiş olsun değerin kaç geldi ben de 75 mg aynı işlemleri yaptırdım gedtasyonel diyabet tanısı kondu yine de kontrollü gitmek adına şeker ölçüm cihazı sipariş verdim bende dikkat etmek baya zorluyor da bebişler iyi olsunda yeter ki üstelik zayıfım ailem de şeker yok gebelik cok tuhaf bi olay tüm sistemleri etkiliyor

Ben oglumda sudoktem kullansım cok etkili. Hala da kullanıyoruz büyüdü. Yine onu kullanacagım.
Sudokrem antibiyotikli bi krem ilk kizimda almistim bezden sonra suruyodum o sirada yogun bakimdaydi hemsireler uyardi pisigi vs olsa bile 5 ile 7 gun en fazla bunu kullanabilirsiniz kafaniza gore suremezsiniz demisti bende yogun pisikte kullandim sadece

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. İlk 50gr yüklemede 178 çıktı sınır 180miş. İkinci 100 gr yüklemede 1. Saat 189 2. Saat 168 çıktı. Doktorum yüksek olduğunu söyledi diyetle devam edelim dedi. 1 hafta içinde karar verecek bakalım. Evde günde 7 defa ölçüyorum şimdi. Duruma göre azaltacak ya da ünsiline başlayacak. Ama tahminimce diyetle devam ettirecek. Beni eşim çok darlıyor bu konuda. İyice strese soktu. Moralim bozuldu.

Benim de 75 mg a göre birinci saat 190 geldi 2. Saat 127 doktor dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi değerlerin birinin bile referans aralıgı üzerinde olması tanı koyduruyor dedi bakalım dahiliye ne diyecek evet şunu yeme bunu içme gibisine dışardan da müdahale olunca insan daha cok zorlanıyor bende hiç tatlı aramayan sebze protein ağırlıklı beslenen biriyim karbonhidratla aram yoktur ama bu süreç de her şeye karşı iştahım aşırı açıldı en azından yaz aylarına denk geldi sebze sayısı fazla normal yemeklerden önce ve sonra değerlerin ne geldi canım

Kızlar şeker ölçümünde sabah aç değer kaç olmalı en fazla? Bir de yemekten 1. Saat ve 2. Saat değer kaç olmalı biliyor musunuz?
Aclik 100 alti 1. Saat 140 alti olmali diye biliyorum

Normal insanda 100, Gebelikte doktorum 90ı baz alıyoruz dedi
Aclik sekerimde sorun olmadigindan onu bilmiyorum. Dogrudur. Benim 1. Saat ölçümüm onemli, yüksek çıkıyor. 140 alti olmali. 2. Saat ölçümü de istemiyolar. Onu da bilmiyordum acikcasi

Yani aslında o yüklemeye normal yükselmesi. Ben günlük yaşantımda o kadar şeker tüketen birisi değilim. Şu anda ölçtüklerim hep belirlenen değerlerin altında. Ama bana şunu yeme bunu yeme denildikçe yiyesim geliyor. Şahsen çikolata vb. Tarzı şekerli yiyecek yemem çayım hep şekerisizdir ama insanın canı istiyor kısıtlanınca. Ağlayasım geliyor. Normalde bile günlük aldığım şeker bana yüklediklerinin çeyreğinin çeyreği bile değil.

Aclik 100 alti 1. Saat 140 alti olmali diye biliyorum
Canım açlıkta 90 altı, tokluk 1. Saat 140 2. Saat 120 altı olmalı. Ölçtün mü hiç?
Hmm tamam o zaman teşekkür ederim sorun yok şimdilik hep bu değerlerin altında çıkıyor. Öğlen bir şeyler yiyip 1 saat sonra tekrar ölçüm yapacağım.

Bebekte irilik veya su fazlalığı var mıydı

Ben benim sorunu anladım gibi. Çok basit. Çok yersem şekerim çıkıyor, insan gibi yersem çıkmıyor. Hep düzgün ölçülerde yemem lazım. Dün çorba yaptım ama olmasını bekleyemedim, beklerken yogurt yulaf muz yapıp yedim. Bundan yarım saat sonra da koca bir kase çorba yedim bir dilim ekmekle, yüksek çıktı. Ara öğün + asıl öğün kombosu yapmamam gerekiyor, arada belirli bir süre beklemem gerekiyordu ama tutamadım kendimi. Zaten meyve işin içine girince şekeri yükseltiyor. Yemek yemeyi bu kadar seven birinin yemekle sınanması çok zor ya. Bugün tam 25 haftalık olduk, yani 12 hafta kaldı. 12 hafta dikkat edebilirsin yavrum diye kendimi yüreklendirmeye çalışıyorum. İstediğini yiyen ve asla şeker sorunu olmayan tüm hamilelere özeniyorum, hatta biraz kıskanıyorum bilesiniz.

Merhaba hanımlar, güzel sağlıklı pazarlar dilerim.
Bana doktorum kan ilacı başladı sabah aç karnına içtim ve kahvaltıdan 2-3 saat sonra kustum. Nasıl içiyorsunuz, başka bir yöntemi var mi ?

Bana doktorum kan ilacı başladı sabah aç karnına içtim ve kahvaltıdan 2-3 saat sonra kustum. Nasıl içiyorsunuz, başka bir yöntemi var mi ?
Demir ilacı benimde kusturuyordu doktorum devletin karşılamadığı demiron diye bir ilaç verdi hiç yan etkisi yok şuan rahatım isterseniz sorabilirsiniz

hap mi şurup şeklinde mi valla hap bende mide bulantısı yaptı kan değerlerim çok ciddi derecede düştüğü için küçük tüplerde suruba başladık şuan gayet guzel içiyorum yemeklerden yarım saat önce içiyorum. tadı çok kötü değil vişne tadı da geliyo hafiften ama peşine hemen şu iciyorum mecbur icmemmiz lazım kan çok önemli ilacımib adı ferplex

Artık bende kıskanıyorum o kişileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…