2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar, güzel sağlıklı pazarlar dilerim.
Bana doktorum kan ilacı başladı sabah aç karnına içtim ve kahvaltıdan 2-3 saat sonra kustum. Nasıl içiyorsunuz, başka bir yöntemi var mi ?
Bahsettiğiniz demir ilacı ise mide bulantısını genellikle aklıma getirmemeye çalışıyorum ben. Sonra unutup gidiyorum.

Ay çok sıkılıyorum ya. 1 Mayıs'a çok var. Resmen dünyada karantinada olan son insanlar biziz. Her yerde kalkmış karantina. Burada da 2 Mayıs'ta tamamen kalkıyormuş. Hayattaki şansıma bakın. Benim karantinam bitiyor, karantina tamamen kalkıyor. evdeyken Nisan annelerinden Ağustos annelerine kadar tüm başlıklara salça oldum. Çok heyecanlı oluyor doğumları başlayan grupları takip etmek. Diyecekler bu kadın normal değil, işsiz güçsüz. Eh haksız da sayılmazlar. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor laflamak dışında.

Merhaba hanımlar, güzel sağlıklı pazarlar dilerim.
Bana doktorum kan ilacı başladı sabah aç karnına içtim ve kahvaltıdan 2-3 saat sonra kustum. Nasıl içiyorsunuz, başka bir yöntemi var mi ?
Eczacı demir ilacının aç içilmesi gerektiğini ama açlık tanımının yemekten 1 saat önce veya 2 saat sonra olabileceğini söyledi. O yüzden ben yatarken içiyorum yemekten 3-4 saat sonra gibi oluyor, aç hissetmesek de yiyeceklerle emiliminin bozulmasını önlemek için yeterli oluyor demek ki 2 saat

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Aklın yolu bir

Kızlar şeker ölçümünde sabah aç değer kaç olmalı en fazla? Bir de yemekten 1. Saat ve 2. Saat değer kaç olmalı biliyor musunuz?

Doktora göre degismekte olup hem perinqtologum hem de endokrinoloji doktorum açlık için sinir 100 (sinira yakın istenmiyor ama), tokluk için dr yemekten 2 .saat sonra 140 max olmalı diyorlardi. Devamlı tokluk şekeri 140 cikiyorsa onu da istemiyorlar, daha alt olmali, devamlı sınırda ise diyetisyen takibi istiyorlar cnm

Sayılı zaman, belki yasadigim kötü hikayelerden, bebeklerimiz iyi olsun da ne yapalim diyorum
Herkesin başka, bendeki reflu iyice kötüleşti, öksürük var devamlı ve kasigima vuruyor cok oksurunce. Rennie tarzı dışında ilaç da yasak, özür dileyerek soyluyorum resmen mide oz suyu agzima kadar geliyor, çok kotuyum ama bebegim iyi olsun diyorum

Sağlıkla neşe içinde geciririz inşallah bu süreci

Anladım teşekkür ederim. Benim nasıl şu anda bilmiyorum. Yeni ölçmeye başladığım için. Doktoruma yarın göndereceğim ölçümleri. İnşallah normal der.

Hanimlae burada bir arkadaşın bebeğinde corpus ile mi ne alakalı bir problem çıkmıştı. O arkadaş buradaysa ne yaptı acaba?aklıma geldi merak ettim

Anladım teşekkür ederim. Benim nasıl şu anda bilmiyorum. Yeni ölçmeye başladığım için. Doktoruma yarın göndereceğim ölçümleri. İnşallah normal der.
Doktorun saat vermedi ise gafta boyunca açlık ve yemekten sonra hem 1 hem 2.saatte ölçüm yapıp kaydedersin cnm. Doktora iletirsin, o değerlendirin zaten

Hanimlae burada bir arkadaşın bebeğinde corpus ile mi ne alakalı bir problem çıkmıştı. O arkadaş buradaysa ne yaptı acaba?aklıma geldi merak ettim
A ayunus tu adi. 12 Nisandan sonra girmemis. Kotu sonuclanmis olabilir. Umutsuz konusuyor doktorlar , degismez diyolar demisti. Allah yar ve yardimcisi olsun.

Aclik sekerimde sorun olmadigindan onu bilmiyorum. Dogrudur. Benim 1. Saat ölçümüm onemli, yüksek çıkıyor. 140 alti olmali. 2. Saat ölçümü de istemiyolar. Onu da bilmiyordum acikcasi
Ben daha önce de yazmıştım. Tek başına 1.veya 2.saat gebelikte asla yeterli değil. Dün karbonhidratı abarttım. İlk saatim 123 yani normal çıkarken 2.saatim 133 çıktı. Yani sınırı geçtim ki bu iyi bir değer bile sayılabilir. 2.saati daha çok fırlatan yiyecekler var.

Kızlar şeker ölçümünde sabah aç değer kaç olmalı en fazla? Bir de yemekten 1. Saat ve 2. Saat değer kaç olmalı biliyor musunuz?
Ölçümünüzü nasıl yapıyorsunuz peki? Saat hesabını ilk lokmadan itibaren yapmanız gerekiyor. Biliyorsunuz değil mi? Birkaç başlıkta yemek bittikten sonra ölçenler olduğunu gördüm de. O doğru bir ölçüm değil.

Yok yok. Dogru diyosun. Onemli olan saglikla gelmeleri. Yemek memek hikaye. Simariklik yapiyorum arada. Diyet yapacak iradem yok napim. 10 yil ictigim sigarayi bile biraktim hamilelik icin. Ama yemeyi birakamiyorum ne nalet sey bu oburluk. Ill hamileligimde benim icim de cok yanmisti. Basindan sonuna cektim. Katlanilmaz oluyordu bazen. Bi aksam sut kalmamis uyuyamadim. Sut rahatlatiyodu sadece. esim gecenin korunde gidip sut almisti.

Valla onu istemiyolar. Istemezler de insallah. 9 kere kan almam gerekir, stripi yetmez glukoz aletinin. Cok da pahalilar benim duzgun yersem sekerim yok ya. Gidip hamur kizartmasi yersem cips yersem meyve tabagi yersem cikiyor. Onlari da yemiyim bi zahmet.

Ben de bunu bilmiyordum. Yemem bitiyordu saate bakiyordum tam 1 saat tutuyordum oyle olcuyordum. Ilk yudumun ardindan 1. saat bakmam gerekiyormus. Gerci ben 5 dkda yuyip bitiriyorum yemegimi zaten. Cok da oynamamistir.

Ben de bunu bilmiyordum. Yemem bitiyordu saate bakiyordum tam 1 saat tutuyordum oyle olcuyordum. Ilk yudumun ardindan 1. saat bakmam gerekiyormus. Gerci ben 5 dkda yuyip bitiriyorum yemegimi zaten. Cok da oynamamistir.
Hızlıca yiyince çok bir fark olmaz ama kimi 20 dk.yarım saatte ancak yer. O zaman sıkıntı.

Zaten bir süre sonra neyin yükseltip yükseltmediğini anlıyoruz aslında. Dikkat ettiğimiz sürece sorun olmaz, doğru.

Benim eşim benden korkak diyor çoçuğa bir şey olucak. Onu bizden çok düşünüyor araştırayım o pozisyonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…