Benimde açlık şekerim var ama dikkat edemiyorum aç olduğumda gözüm dönüyorKızlar gebelik şekeri benimde çıktı. İlk gebelikte de vardı. Evde makine olunca ölçtüm 2gün takip ettim. Şekerim var. Diyet yapmam lazım ama ne yesem diye düşünüyorum. Şekeri olanlar rica etsem neler yediklerini paylaşabilir mi diyetisyene mi gidiyorsunuz evde kendiniz mi yapıyorsunuz fikir olsun herşey yasakmıs gibi geliyor
Öğlen 1kase zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurt ve 1dilim kepekli ekmek vardı bende. Böyle yersem doğuma kadar 10kilo veririmAkşam ne yapsam diye düşüyorum
Zeytin karbonhidrat grubu değil yağ grubu, 5 zeytin veya 2 ceviz gibi yağ grubu yiyebilirsin kahvaltıdaBen sadece kahvaltıma dikkat edebiliyorum, çalıştığım için öğle akşam yemeği ne olursa onu yiyorum. Sabahları 1,5 dilim ruşeymli halk ekmeği, 1 iyi pişmiş yumurta, az peynir, domates salatalık yiyorum. Çok aç hissedersem kendimi 4-5 zeytin yiyorum. Kahvaltı baya iyi tutuyor gözümde doyuyor. Genelde ekmek tüketen biriysen ruşeymli ekmeği öneririm diğer ekmeklere göre daha sağlıklı
Sadece soluma yatmaya kasmıyorum ben çok, sağa da dönüyorum zaten sağa yatmak çok da sakıncalı değil esas sırt üstü yatmak iyi değil ki onu da zaten rahatsız hissedip döneriz diye düşünüyorumgece tek yönde uyumak beni çok zorluyor, başlarda çok umursamamıştım ama geçen gece sağ tarafıma yatarken kolum bacağım uyuşmuştu uyandım kötü oldum, bebekte hareket etti uyuşukluğu farkettiğimde. Şimdi baya kafaya taktım tam dönecekken uyanıyorum gece hiç uyuyamadım darlandım
Çok problem değilse rahat bırakayım bende kendimiSadece soluma yatmaya kasmıyorum ben çok, sağa da dönüyorum zaten sağa yatmak çok da sakıncalı değil esas sırt üstü yatmak iyi değil ki onu da zaten rahatsız hissedip döneriz diye düşünüyorum
Akıntı normal degilmi ya?Kızlar yarın doktoruma gidicem her gün akıntı sorunu yaşıyorum fitil verdi gyno lomexin kullandım 2-3 gün iyi geldi tekrar başladı kabusum oldu ya
birde çok ağrılarım oluyor kas ağrısı vs halsiz kalıyorum ki evdeyim birde bir saat iş yapayım bütün gece her yerim ağrıyor magnezyum istiycem ama sizin önerdiğiniz marka var mı ona da bakıyım.
sarı renkli oluyorAkıntı normal degilmi ya?
Bende de var o
Yok canim zaten gebelikte verilen sruplar yinede belirtin isterseniz gebelikte mide yanmasi diye ayni seylero veriyolar saglik ocaklarida yazsr eger yazdiririm dersnözel olarak gebelikte kullanılacak denmesine gerek var mıdır dozu vs farkeder mi? Başkasına aldıracağım için soruyorum :)
Canım benim var ama sadece 1 gün uyabildim.. Sabah 9 da normal kahvaltımı 2 dilim kepekli ekmek ile yaptım. Doktorum öğlen Yoğurt ceviz ye dedi ama ben doymadığım için 1 dilim ekmekle 1 kasede çorba içtimKızlar gebelik şekeri benimde çıktı. İlk gebelikte de vardı. Evde makine olunca ölçtüm 2gün takip ettim. Şekerim var. Diyet yapmam lazım ama ne yesem diye düşünüyorum. Şekeri olanlar rica etsem neler yediklerini paylaşabilir mi diyetisyene mi gidiyorsunuz evde kendiniz mi yapıyorsunuz fikir olsun herşey yasakmıs gibi geliyor
Öğlen 1kase zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurt ve 1dilim kepekli ekmek vardı bende. Böyle yersem doğuma kadar 10kilo veririmAkşam ne yapsam diye düşüyorum
Haa bende ki beyazımsı ama açık sarida olabilirsarı renkli oluyor
Mesajı yeni gördüm de benimde sizin gibi basımda öyle bir dert var eşim cok anlayışlı ama ben üzülüyorum ona da herhangi bir yöntem veya çare bulabildiniz mi gebelikte hersey kullanılmıyor malum öneriniz varsa bilmek isterimGünaydın. Benim sürekli ağrım olduğu için eşim bir şey olmasından korkuyor. Bir de ilişki sorasında aşırı yanma acı ve ağrı hissediyorum. Öyle olunca benimde isteğim olmuyor. Bizde bitmiş noktasında şu anda.
Benim eşimde öyle şükür asla bu konuda darlamıyor beni. Maalesef hiç bir çözüm bulamadım. Vajinusmus olmuş gibi hissediyorum aksine. Bizde bıraktık artık doğuma kadarMesajı yeni gördüm de benimde sizin gibi basımda öyle bir dert var eşim cok anlayışlı ama ben üzülüyorum ona da herhangi bir yöntem veya çare bulabildiniz mi gebelikte hersey kullanılmıyor malum öneriniz varsa bilmek isterim
Bende hiç çıkmadıSizde de hep bu uyari cikiyor mu? 15 bin kere onay verdim hala çıkıyor
Galiba bende öyle yapıcam isteksizlik vs derken acı ve yanma olunca hiçbir şey olmuyor bu arada basınıza gelen olayı yeni okudum cok geçmiş olsun benimde sizin gibi kanamam olmustu sonradan kesildi dediğiniz gibi cok şükür şuan hiçbir şeyimiz yok sadece kasılmalarım var dediğiniz gibi sertleşmeler ona da magnezyum verdi doktorumBenim eşimde öyle şükür asla bu konuda darlamıyor beni. Maalesef hiç bir çözüm bulamadım. Vajinusmus olmuş gibi hissediyorum aksine. Bizde bıraktık artık doğuma kadar
Aynen öyle. İdare edilecek artık bir süre farklı şekillerde. O yanma ağrı isteksizlik yapıyor zaten. Çok teşekkür ederim canım. Çok şükür sıkıntı yok artık. Doktor bırakmıyor ama kontrol amaçlı tutuyor. Bende nedense bu magnezyum işe yaramıyorGaliba bende öyle yapıcam isteksizlik vs derken acı ve yanma olunca hiçbir şey olmuyor bu arada basınıza gelen olayı yeni okudum cok geçmiş olsun benimde sizin gibi kanamam olmustu sonradan kesildi dediğiniz gibi cok şükür şuan hiçbir şeyimiz yok sadece kasılmalarım var dediğiniz gibi sertleşmeler ona da magnezyum verdi doktorum
Bende vpn acikken cikiyo.vpn kapatinca cikmiyoSizde de hep bu uyari cikiyor mu? 15 bin kere onay verdim hala çıkıyor
İnternette önce sonrasında tuvalete gidin filan yaziyorduMesajı yeni gördüm de benimde sizin gibi basımda öyle bir dert var eşim cok anlayışlı ama ben üzülüyorum ona da herhangi bir yöntem veya çare bulabildiniz mi gebelikte hersey kullanılmıyor malum öneriniz varsa bilmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?