Sen nasil oldun? Hastanede misin? Bir ara benim de cok ağrım oluyordu. Magnezyum kullandim işe yaramadi. Magnezyumum bitti, dedim belki de az yogurt yiyorumdur kalsiyumum azdir. Daha dikkatli kalsiyum tuketmeye basladim, tum agrilarim bitti. Belki de en basindan beri agrilarin sebebi magnezyum degil de kalsiyummus. Hem diyet icin de iyi. Aklinda olsun senin de.Bende hiç çıkmadı
Evet oncesinde ve sonrasinda muhakkak isemek gerekiyor.Mesajı yeni gördüm de benimde sizin gibi basımda öyle bir dert var eşim cok anlayışlı ama ben üzülüyorum ona da herhangi bir yöntem veya çare bulabildiniz mi gebelikte hersey kullanılmıyor malum öneriniz varsa bilmek isterim
Vallahi cildiricam. Bugun kac kere uazmaya yeltendim 5 dkda bir uyari pirtliyor. Daha neti onaylicam neden kaybolmuyo anlamiyorum.Bende vpn acikken cikiyo.vpn kapatinca cikmiyo
Kazen e yaz bi o biliodurVallahi cildiricam. Bugun kac kere uazmaya yeltendim 5 dkda bir uyari pirtliyor. Daha neti onaylicam neden kaybolmuyo anlamiyorum.
Teşekkür ederim çok iyiyim. Hala hastanedeyim. Damaryolu zorluyor sadece kolum şişti. Bende öyle deneyeyim o zaman. Her öğlen 1 kase yoğurt yiyeceğim belki etki eder. Ama şunu farkettim. Serum taktılar progestan çatı ağrışsrımı yok etti. Yürüyemiyordum ama şimdi çok rahat yürüyorum.Sen nasil oldun? Hastanede misin? Bir ara benim de cok ağrım oluyordu. Magnezyum kullandim işe yaramadi. Magnezyumum bitti, dedim belki de az yogurt yiyorumdur kalsiyumum azdir. Daha dikkatli kalsiyum tuketmeye basladim, tum agrilarim bitti. Belki de en basindan beri agrilarin sebebi magnezyum degil de kalsiyummus. Hem diyet icin de iyi. Aklinda olsun senin de.
Çamaşırında bekleyince de sararabilir, kaşıntı koku yoksa sıkıntı yok dedi benim doktorumsarı renkli oluyor
Annelerimize solunü yat diyen mi olmuş sankiÇok problem değilse rahat bırakayım bende kendimigece hiç uyuyamadım çünkü
Kızlar gebelik şekeri benimde çıktı. İlk gebelikte de vardı. Evde makine olunca ölçtüm 2gün takip ettim. Şekerim var. Diyet yapmam lazım ama ne yesem diye düşünüyorum. Şekeri olanlar rica etsem neler yediklerini paylaşabilir mi diyetisyene mi gidiyorsunuz evde kendiniz mi yapıyorsunuz fikir olsun herşey yasakmıs gibi geliyor
Öğlen 1kase zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurt ve 1dilim kepekli ekmek vardı bende. Böyle yersem doğuma kadar 10kilo veririmAkşam ne yapsam diye düşüyorum
Aynen öyle. İdare edilecek artık bir süre farklı şekillerde. O yanma ağrı isteksizlik yapıyor zaten. Çok teşekkür ederim canım. Çok şükür sıkıntı yok artık. Doktor bırakmıyor ama kontrol amaçlı tutuyor. Bende nedense bu magnezyum işe yaramıyor
Allah Allah Ne alakası varmış acabaİnternette önce sonrasında tuvalete gidin filan yaziyordu
Sonrasında oluyor da öncesinde hiç denemedim deneyeyim insallah işe yarar yoksa kendimde bi tuhaflık oldugunu düşünüyorumEvet oncesinde ve sonrasinda muhakkak isemek gerekiyor.
Ben hicbir yorum yapmadım sadece sonucu bekledim bu güzel habere de o kadar sevindim ki, rabbim suradaki bütün kadınların bebelerini sağlıkla kucaklarına almayı nasıp etsin. Önemli olan bebişin iyi olması bir daha hiç tekrarlanmaz bu umarım doguma kadar rabbim hepimizi ve bebelerimizi korusun, çok sevindim çok şükür..Günaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Büyük ihtimal magnezyum değil artık onu anladım. M Mirune nin dediği gibi olabilir benim durumum. Kaç ay oldu çünkü. İnşallah sana etki ederSebebi belki magnezyum eksikliği değildir ben yeni başlayacağım bakalım bana etki edecek mi
Çok teşekkür ederimBen hicbir yorum yapmadım sadece sonucu bekledim bu güzel habere de o kadar sevindim ki, rabbim suradaki bütün kadınların bebelerini sağlıkla kucaklarına almayı nasıp etsin. Önemli olan bebişin iyi olması bir daha hiç tekrarlanmaz bu umarım doguma kadar rabbim hepimizi ve bebelerimizi korusun, çok sevindim çok şükür..
hayır bende de yok ama kk nın bir uygulaması olsaydı çok iyi olurdu baktım apple store orda yok yada ben cahilim bilmiyorum forum girip takip etmek lazım internet sayfasından yani cebe forumdan bildirim gelse on numara olurdu pc den bir derece kolay aama üşengeçlikte son noktaSizde de hep bu uyari cikiyor mu? 15 bin kere onay verdim hala çıkıyor
ay benimde ağrılarımın sebebi kalsiyum olabilir süt ürünleri neredeyse sıfır dişsiz kalıcam ya Allah korusun yoğurt tüketeyim bendeSen nasil oldun? Hastanede misin? Bir ara benim de cok ağrım oluyordu. Magnezyum kullandim işe yaramadi. Magnezyumum bitti, dedim belki de az yogurt yiyorumdur kalsiyumum azdir. Daha dikkatli kalsiyum tuketmeye basladim, tum agrilarim bitti. Belki de en basindan beri agrilarin sebebi magnezyum degil de kalsiyummus. Hem diyet icin de iyi. Aklinda olsun senin de.
her zaman sarı olmuyor özellikle üşütürsem ayaklarımından hemen yansıyor zaten evdeyim kurumasına vakit olmuyor ki iki kere en az değiştiriyorum dışarı çıkarsam günlük pet yani böbreğimde taş var çok su içmem lazım hep tuvaletteyim bu durum beni çok yoruyor .Çamaşırında bekleyince de sararabilir, kaşıntı koku yoksa sıkıntı yok dedi benim doktorum
Ben uygulamadan giriyorum ama nasıl indirdim unuttumhayır bende de yok ama kk nın bir uygulaması olsaydı çok iyi olurdu baktım apple store orda yok yada ben cahilim bilmiyorum forum girip takip etmek lazım internet sayfasından yani cebe forumdan bildirim gelse on numara olurdu pc den bir derece kolay aama üşengeçlikte son nokta
ay benimde ağrılarımın sebebi kalsiyum olabilir süt ürünleri neredeyse sıfır dişsiz kalıcam ya Allah korusun yoğurt tüketeyim bende
her zaman sarı olmuyor özellikle üşütürsem ayaklarımından hemen yansıyor zaten evdeyim kurumasına vakit olmuyor ki iki kere en az değiştiriyorum dışarı çıkarsam günlük pet yani böbreğimde taş var çok su içmem lazım hep tuvaletteyim bu durum beni çok yoruyor .
Bizim burda hala kar vR havalar daha serinSelam kızlar iyi akşamlar
Bugün ilk defa Ankarada sıcak bir gün
Yanıyorum sıcaktan bunalmaktan çatlıycam
Napcaz biz sıcak günlerde daha nisan ayındayız
Allah yardımcımız olsun
kanka gibi takılıyoruz eşimle bizdeBenim eşimde öyle şükür asla bu konuda darlamıyor beni. Maalesef hiç bir çözüm bulamadım. Vajinusmus olmuş gibi hissediyorum aksine. Bizde bıraktık artık doğuma kadar
bu konuda bnm de öyle öncesini denemedim sonrası muhakkak yani çok sıkışık oluyorumSonrasında oluyor da öncesinde hiç denemedim deneyeyim insallah işe yarar yoksa kendimde bi tuhaflık oldugunu düşünüyorum
Bugün karın kışın kıymetini anladımBizim burda hala kar vR havalar daha serinama Allah gücünü verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?