2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hiç çıkmadı
Sen nasil oldun? Hastanede misin? Bir ara benim de cok ağrım oluyordu. Magnezyum kullandim işe yaramadi. Magnezyumum bitti, dedim belki de az yogurt yiyorumdur kalsiyumum azdir. Daha dikkatli kalsiyum tuketmeye basladim, tum agrilarim bitti. Belki de en basindan beri agrilarin sebebi magnezyum degil de kalsiyummus. Hem diyet icin de iyi. Aklinda olsun senin de.

Evet oncesinde ve sonrasinda muhakkak isemek gerekiyor.

Teşekkür ederim çok iyiyim. Hala hastanedeyim. Damaryolu zorluyor sadece kolum şişti. Bende öyle deneyeyim o zaman. Her öğlen 1 kase yoğurt yiyeceğim belki etki eder. Ama şunu farkettim. Serum taktılar progestan çatı ağrışsrımı yok etti. Yürüyemiyordum ama şimdi çok rahat yürüyorum.

Çok problem değilse rahat bırakayım bende kendimi gece hiç uyuyamadım çünkü
Annelerimize solunü yat diyen mi olmuş sanki
Ben de ister istemez bi tedirgin oluyorum gerçi sırt üstü yatmıyım diye ama yine de o kadar takmaya gerek yok bence

Canımbenim diyet listem bu şekilde ama kişiye özel yapılıyormuş normalde kilo gebelik haftası kan değerlerine göre ama genel hatlarıyla böyle bi incele istersen geçmiş olsun kaç geliyor tokluk şekerin cidden diyet cok zormuş gebelikte bide gebelik bitince bitmişti degil mi şekerin ? Benim ilk gebelik de umarım benimle kalmaz gider doğumdan sonra

Eklentiler

• 429CA159-F1F1-4F51-8D33-FD1C5139D67C.webp
    61 KB · Görüntüleme: 75
  • B74DB1E0-7002-4568-84F5-26194ACAAA92.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 74
Sebebi belki magnezyum eksikliği değildir ben yeni başlayacağım bakalım bana etki edecek mi

Ben hicbir yorum yapmadım sadece sonucu bekledim bu güzel habere de o kadar sevindim ki, rabbim suradaki bütün kadınların bebelerini sağlıkla kucaklarına almayı nasıp etsin. Önemli olan bebişin iyi olması bir daha hiç tekrarlanmaz bu umarım doguma kadar rabbim hepimizi ve bebelerimizi korusun, çok sevindim çok şükür..

Sebebi belki magnezyum eksikliği değildir ben yeni başlayacağım bakalım bana etki edecek mi
Büyük ihtimal magnezyum değil artık onu anladım. M Mirune nin dediği gibi olabilir benim durumum. Kaç ay oldu çünkü. İnşallah sana etki eder
Çok teşekkür ederim amin inşallah hiç birimiz kötü bir şey yaşamadan sağlıcakla kucağımkza alırız bebişleirmizi

Sizde de hep bu uyari cikiyor mu? 15 bin kere onay verdim hala çıkıyor
hayır bende de yok ama kk nın bir uygulaması olsaydı çok iyi olurdu baktım apple store orda yok yada ben cahilim bilmiyorum forum girip takip etmek lazım internet sayfasından yani cebe forumdan bildirim gelse on numara olurdu pc den bir derece kolay aama üşengeçlikte son nokta
ay benimde ağrılarımın sebebi kalsiyum olabilir süt ürünleri neredeyse sıfır dişsiz kalıcam ya Allah korusun yoğurt tüketeyim bende
Çamaşırında bekleyince de sararabilir, kaşıntı koku yoksa sıkıntı yok dedi benim doktorum
her zaman sarı olmuyor özellikle üşütürsem ayaklarımından hemen yansıyor zaten evdeyim kurumasına vakit olmuyor ki iki kere en az değiştiriyorum dışarı çıkarsam günlük pet yani böbreğimde taş var çok su içmem lazım hep tuvaletteyim bu durum beni çok yoruyor .

Ben uygulamadan giriyorum ama nasıl indirdim unuttum

Selam kızlar iyi akşamlar
Bugün ilk defa Ankarada sıcak bir gün
Yanıyorum sıcaktan bunalmaktan çatlıycam
Napcaz biz sıcak günlerde daha nisan ayındayız
Allah yardımcımız olsun

Selam kızlar iyi akşamlar
Bugün ilk defa Ankarada sıcak bir gün
Yanıyorum sıcaktan bunalmaktan çatlıycam
Napcaz biz sıcak günlerde daha nisan ayındayız
Allah yardımcımız olsun
Bizim burda hala kar vR havalar daha serin ama Allah gücünü verir inşallah

Bu arada hiç bişi anlamadım bu şeker testi mi taraması mı yüklemesi mi neyse
Aradım doktorun asistanı
Aç karna gelin dedi
İnternetten de araştırmıştım aç tok farketmez yazıyodu
Bir saat orsa napcaz
Öyle bi saat oturcaz mı

Benim eşimde öyle şükür asla bu konuda darlamıyor beni. Maalesef hiç bir çözüm bulamadım. Vajinusmus olmuş gibi hissediyorum aksine. Bizde bıraktık artık doğuma kadar
kanka gibi takılıyoruz eşimle bizde eşlerimiz Allah'tan anlayışlı
Sonrasında oluyor da öncesinde hiç denemedim deneyeyim insallah işe yarar yoksa kendimde bi tuhaflık oldugunu düşünüyorum
bu konuda bnm de öyle öncesini denemedim sonrası muhakkak yani çok sıkışık oluyorum

Bizim burda hala kar vR havalar daha serin ama Allah gücünü verir inşallah
Bugün karın kışın kıymetini anladım
Son aylar soğuk havalara denk gelse daha iyiydi
En sıcak zamanlara denk geldik
Allah kolaylık verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…