2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay benimde ağrılarımın sebebi kalsiyum olabilir süt ürünleri neredeyse sıfır dişsiz kalıcam ya Allah korusun yoğurt tüketeyim bende
Olabilir gercekten. Ben çok ağrı çekiyordum. Biraz yurusem kilitleniyordum. Magnezyum kullandim. Magnezyum iceren besinler tukettim hicbiri care olmadi. Dusundum ilk gebeligimde olmuyordu bu agrilar, neyi farkli yapiyordum acaba diye. Mide yanmasindan sütü, gebelik şekerinden de yogurt yedigimi hatirladim. Eskisi gibi kalsiyum almadigimi fark ettim. Duzenli olarak almaya dikkat etmeye basladim, artik eskisi gibi ağrılarim olmuyor valla. Harika.

Son olarak reçetede ölçek yazıyor ama ölçek çıkmadı içinden kapak ile ölçüm nasıl yapabilirim fikriniz var mı? Hakkınızı helal edin lütfen aktım netten ama bulamadım
Ölcek fazla geliyo bana aslinda cocuklarin surup kasigiyla iciyorum genelde ama olceklede en ideali 5 ml yada 7.5 ml olan iyi olur yanginina gore diyelim bide baya koyu kivamli iyice calkala benim midemi cok bulandiriyo tam icerken surubu icince ardina hemen su ile calkaliyorum anca oyle yutuyorum eger sade icemezsen oyle dene canim helal olsun napiyorumda hani gec cevap veriyorum bende sende k bakma..

kanka gibi takılıyoruz eşimle bizde eşlerimiz Allah'tan anlayışlı
Haha aynen bizde öyleyiz gerçekten
Bugün karın kışın kıymetini anladım
Son aylar soğuk havalara denk gelse daha iyiydi
En sıcak zamanlara denk geldik
Allah kolaylık verir inşallah
Verir verir inşallah. İyi olalımda bebiklerimizle

Selam kızlar iyi akşamlar
Bugün ilk defa Ankarada sıcak bir gün
Yanıyorum sıcaktan bunalmaktan çatlıycam
Napcaz biz sıcak günlerde daha nisan ayındayız
Allah yardımcımız olsun
Bugun cok fenaydi yandim yandim bide carsida isim vardi bir yol yurudum anlatamam dilim damagim birbirine yapisti sicaktan dudaklarim yara oldu suan zonkluyo yazinda kisinda hamileligi cok zor ikisinide yasadim

Ekranda sol ust kosede alt alta 3 cizgi var oraya bas en altta uygulamasini kur yaziyor oraya bas indir canim

Canım ben daha yeni gördüm çok geçmiş olsun Rabbım şu süreci de sağlıcakla atlatmayı nasip etsin

Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
ASM' deki hemşirenin böyle bir şey demesi şaşırttı benim pıhtılaşma yok preeklampsi için coraspirin 150 mg kullanıyorum ama perinatalogum verdi canim

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun iyi olmanız çok güzel sağlıkla gelsin kuzucuk

ASM' deki hemşirenin böyle bir şey demesi şaşırttı benim pıhtılaşma yok preeklampsi için coraspirin 150 mg kullanıyorum ama perinatalogum verdi canim
Aynen beni de şaşırtti. Preeklampsi yok bende ya da daha önce getlcirmedim de. Ilginc yani :)

Aynen beni de şaşırtti. Preeklampsi yok bende ya da daha önce getlcirmedim de. Ilginc yani :)
Erken haftalarda bebek kaybı olduğunda da veriyorlar hatta coraspirin ile birlikte iğne de veriliyor ama iğne ve aspirin veriliyor bir o kadarda zararı olabiliyor ben transferden 9 gün sonra başladım ama korkuyordum da çünkü kanama yapıp düşüğe bile sebebiyet veriyor ki sen bunları daha iyi biliyorsundur ayrıca bu testler erken haftalarda ki bebek kaybında ve erken doğumlarda isteniyor perinatalogum söyledi ben bunları tüp bebege başlarken yaptirdigim için tekrar yaptırmadım hatta daha detaylı yaptırdım Antifosfolipid sendrom ile ilgili testler
Anti kardiyolipin Ig G- M
Lupus antikoagulani
Beta 2 mikroglobulin Ig G- M

Herhangi bir şüphe yokken trombofili testi hamilelikte onerilmiyormis doğru çıkma olasılığı dustugunden.

Neyse, Günün sonunda hepimiz sağlıkla bitirelim bu uzuuuuuun bu deriiiiin bu ozveriliiiii yolculuguuuuu

Canim 3. Trimester icin bugun diyetisyen günlük alim miktari verdi bana ama gebelik şekeri olani daha da kısıtliyorlarmiş ekleyecegim simdi ama bende gr porsiyon miktarlari var diye dr sadece sayi olarak yazmiş porsiyonlari netten bakabilirsin
Sizde de hep bu uyari cikiyor mu? 15 bin kere onay verdim hala çıkıyor
Bana hoc cikmadi canim neden cikiyor acaba
Selam kızlar iyi akşamlar
Bugün ilk defa Ankarada sıcak bir gün
Yanıyorum sıcaktan bunalmaktan çatlıycam
Napcaz biz sıcak günlerde daha nisan ayındayız
Allah yardımcımız olsun
Ayyy dehşet bi alev ateşti ama bence arkasi yagmur çok kizdiriyor vallahi sicagi görünce pik ige gittik eve daha simdi girdim

Eklentiler

• IMG-20220425-WA0016.webp
    109,5 KB · Görüntüleme: 50
Herhangi bir şüphe yokken trombofili testi hamilelikte onerilmiyormis doğru çıkma olasılığı dustugunden.

Neyse, Günün sonunda hepimiz sağlıkla bitirelim bu uzuuuuuun bu deriiiiin bu ozveriliiiii yolculuguuuuu
Şişli memorialdeki perinatalog gelirken bunları yaptır gel demişti doktor görüşleri işte ama ben bunları tüp bebeğe başlarken yaptirdigim için tekrar yaptırmadım yeterli görülmüştü

Ayy inşallah sağlıkla yavrularımızı kucagimiza alalım inşallah güzel günlere az kaldı inşallah

Kasılman olabilir bol bol dinlen ce su iç, aman bundan bişey olmaz diyip iş yapma kendini yorma, ben de yasadım o agrıyı tek caresi dinlenmek bence, ayrıca korkulacak birsey değil dinlenip gecmesini sağlarsan, tabi doktoruna bi danış magnezyum veya progestan desteğine ihtiyacın olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…