2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel olacak canım sonuç inşallah

Ediyorum da aslında ama büyük ihtimal bir önceki şikayetlerim tetikledi. Karın ağrısı sertleşme falan vardı. Valla insanın evi gibisi yokmuş bizim kız pek nazlı
Şükür en önemlisi minik kız iyi. Dünden beri hep aklımızdaydın çok merak ettik seni. Bu durumlar 20+haftadan sonra çok olan bir şey hiç endişelenme. Bir arkadaşımda öyleydi. Magnezyum kullandı doğuma kadar, eve çıktıktan sonrada bir süre dinlendi kalkmıyordu. Sonra şükür sağ salim kızını aldı kucağına

İyiyim şükür bende canım. Çok geçmiş olsun sanada Bebekler büyüdükce ağırlaşıyoruz baya. Evet kiloya dikkat etmeye çalışıcam. Tatlıdan uzak dura bilsem tabi. Ben kiloyu verememekten korkuyorum malesef(

Çok geçmiş olsun canım. Şükür ikinizde iyiyseniz. Artık dinlen hareket etme fazla.

Vajinal spekulumdur o canım, smear testinde kullandiklari. Stresten kartımdan kendini canini hakmis olabilir. Bebekler iyi.olsun da ne yapalim, anne fedakarligina thee ne zaman basliyoruz hamilelikte baksana :)
Olabilir gerçekten çok kötü oldum. Aynen aynen iyi olsunlarda biz bir şekilde atlatırız
Çok şükür. İyi olmanıza çok sevindim. Bir an evvel bu süreç de geçer inşallah.
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim
çook geçmiş olsun olanları yeni okudum senin için dua edeceğim bol bol inşallah sağlıkla bir an önce biter bu durum zamanında kucağımıza almak nasip olsun hepimizin
Çok teşekkür ederim canım çok sağol Amin inşallah inşallah hayırla sağlıkla alırız kucaklarımıza
İyi olmanıza çok sevindim canım Benimde ilk gebeliğimde bebeğim erken gelecekti ama ilaçla serumla durdurdular. İnşallah seninkide geçecek canım ilaçlar çok etkili oluyor
İnşallah canım. Yani sandım falan da yoktu bir anda oldu. Sadece kaşçam nor alfen çok ağrıyordu dün hi. Yürüyemiyordum. Sonra bi anda kan geldi işte. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza
Çok şükür ya rahatladim yeminederim
yaaaa dün girip çıktım forma hemen. Cevap veremedi kimseye pek iyi olmadığım için ama şimdi iyiyiz çok şükür
Aaa sana da çok geçmiş olsun canım. Amin inşallah biz bir şekilde atlatırız bebeklerimiz iyi olsun yeter. Geçer gider. 3 ayımız kaldı 6 ay sabrettik.
Yok söylemediler hiç bir şey. Nst kağıdını da vermediler hepsini aldılar. Hiç bilmiyorum yani neyden kaynaklı sancı var mı yok mu
Maşallah, çok geçmiş olsun iyi olsun bebiş :)) dikkat et, dinlen
Sağol canım çok teşekkür ederim

kızlar sizde de ödem başladı mı? iki gündür akşamları yemekten sonra şişiyordum yada yürüyüşte, bu sabah şiş uyandım. havalar ısındı diye başladı mı yoksa ödem zamanı

kızlar sizde de ödem başladı mı? iki gündür akşamları yemekten sonra şişiyordum yada yürüyüşte, bu sabah şiş uyandım. havalar ısındı diye başladı mı yoksa ödem zamanı
Benim sag tarafımda var ellerim ayaklarım şişiyor ve agrı oluyor. Bu aralar iştahım açıldı havalar ısındı ona bagladım

Evet doktorum da dedi dün. Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza
Çok geçmiş olsun canım. Şükür ikinizde iyiyseniz. Artık dinlen hareket etme fazla.
Çok sağol canım çok şükür iyiyiz. Artık öyle yapacağım

özel olarak gebelikte kullanılacak denmesine gerek var mıdır dozu vs farkeder mi? Başkasına aldıracağım için soruyorum :)
Yok normalde de kullanilabiliyor, arkadaşını dediği ismi unuttum şimdi P ile basliyordu onu istesin yeter. Standart oluyor asit duzenleyiciler.

Yeteri kadar min 2 lt su içebiliyir musun? Yuruyus susuz tek başına yetersiz olur

İnşallah güzel haberlerle gel canım benim
Çok sukur hersey yolunda
Birazdan o arkadasimla buluşcam ismini sorayim bakalim hatirliyor mu

Kizlar detaylimiz çok şükür güzel 24 cm 500 gr olmuşuz plesenta previa devam rahim agzi hala tamamen kapali duruyor dedi olsun bebegim iyi ya buna şükür cocugum anasi gibi minnak burunlu olacak sanirim babamiz laz burun biraz halbuki ben karadenizliyim eşim 7 göbek ankaralı bu arada ankara alev ateş yaniyor çok sükür yaz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…