- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 34
İnşallah canım2. Detayliya gidiyoruz kizlar dua edin plesentam yukari cikmiş olsun sıkıntı çıkmasın
Güzel olacak canım sonuç inşallahKadın arayınca zaten acaba sonuçta birşey mi ciktida yeniden istediler diye korktum hala şoktayım ağlıyorum şimdi
3 kere sordum cihazdan dolayı dedi.
Zaten 15 gündür içimde korkum var şimdi bir 15gun daha.
Ama içime dogmua gibide en başta sordum. Ya birşey olursa yeniden kan vermek gerekir mi diye çok nadir demişti geldi beni buldu.
Sonuç iyi gelsinde artık dayanırım yine. Dua edin iyi sonuç gelsin
Şükür en önemlisi minik kız iyi. Dünden beri hep aklımızdaydın çok merak ettik seni. Bu durumlar 20+haftadan sonra çok olan bir şey hiç endişelenme. Bir arkadaşımda öyleydi. Magnezyum kullandı doğuma kadar, eve çıktıktan sonrada bir süre dinlendi kalkmıyordu. Sonra şükür sağ salim kızını aldı kucağınaEdiyorum da aslında ama büyük ihtimal bir önceki şikayetlerim tetikledi. Karın ağrısı sertleşme falan vardı. Valla insanın evi gibisi yokmuşbizim kız pek nazlı
İyiyim şükür bende canım. Çok geçmiş olsun sanadaMrba canim sukur sen nasilsin .. Ben kilo konusunda cokta tecrubeli degilim aslina bakarsan gelisi guzel yasadigim icin 25.ci haftama kac kiloyla birden giriyorumDikkat edersen cok fazla almazsin canim o haftalardan sonra bebekte almaya basliyor sadece kendi agirligini hesap etme bebek, eşi, suyu sende ödem vs vs birsuru sey var onlarin her biri agirlik o yuzden hepsi kilo olmuyor.. ben cocuklarda hep ayni kiloda kaldim mesela 55le doguma kadar 85 oldum dogumdan ciktim 75dim misal oyle yani
özel olarak gebelikte kullanılacak denmesine gerek var mıdır dozu vs farkeder mi? Başkasına aldıracağım için soruyorum :)çok teşekkür ederim
özel olarak gebelikte kullanılacak denmesine gerek var mıdır dozu vs farkeder mi? Başkasına aldıracağım için soruyorum :)Evet veriyolar canim recete sart degil bu ilaclara
Çok geçmiş olsun canım. Şükür ikinizde iyiyseniz. Artık dinlen hareket etme fazla.Günaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
özel olarak gebelikte kullanılacak denmesine gerek var mıdır dozu vs farkeder mi? Başkasına aldıracağım için soruyorum :)Alirsin reçete ile satilmiyor. Rennie gaviscon tarzı ilaçlar recetesiz
Nasıl yaGen testi için yeniden kan vereceğim. Firma aradı cihazda sorun olmus yeniden alacaklar yeniden gidecek
İnşa Allah sonucun iyi gelir merak etmeAmin inşallah. Tek tesellim sonuç iyi gelmesi olur ozaman.
Zaten 15gundur stresliydin belli etmesemde korkuyordum şimdi bi15gun daha
Olabilir gerçekten çok kötü oldum. Aynen aynen iyi olsunlarda biz bir şekilde atlatırızVajinal spekulumdur o canım, smear testinde kullandiklari. Stresten kartımdan kendini canini hakmis olabilir. Bebekler iyi.olsun da ne yapalim, anne fedakarligina thee ne zaman basliyoruz hamilelikte baksana :)
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimÇok şükür.İyi olmanıza çok sevindim. Bir an evvel bu süreç de geçer inşallah.
Çok teşekkür ederim canım çok sağolçook geçmiş olsun olanları yeni okudum senin için dua edeceğim bol bol inşallah sağlıkla bir an önce biter bu durum zamanında kucağımıza almak nasip olsun hepimizin
İnşallah canım. Yani sandım falan da yoktu bir anda oldu. Sadece kaşçam nor alfen çok ağrıyordu dün hi. Yürüyemiyordum. Sonra bi anda kan geldi işte. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımızaİyi olmanıza çok sevindim canımBenimde ilk gebeliğimde bebeğim erken gelecekti ama ilaçla serumla durdurdular. İnşallah seninkide geçecek canım ilaçlar çok etkili oluyor
Çok şükür ya rahatladim yeminederim
Aaa sana da çok geçmiş olsun canım.Sag salim gelsinler insallah hepsihaftalar ilerledikçe rahat nefes alırız sanmıştım da ilerledikçe daha cok diken üstünde duruyoruz bende geçen hafta 3 gun hastanede yattım erken doğum riskim var evde full yatış verdi lavabo harici kalkmıyorum bebekler iyi olsunlar da Her şeye katlanoyiruz rabbim kolaylaştirsin sag salim atlatalım inşallah bugünleri hepimiz sag salim kucagımiza alırız inşallah
Yok söylemediler hiç bir şey. Nst kağıdını da vermediler hepsini aldılar. Hiç bilmiyorum yani neyden kaynaklı sancı var mı yok muSukur yaa. Cok merak ettik. Sebebini falan soylemiyolardir devlette muhtemelen. Kendi doktorunun bi fikri var mi. Eline nst kagidini veriolar mi ona baksan anlardik sancin var mi ne sıklıkta falan
Canm agzimizdan cikan kaderimiz olurmus. Sen sonuclarim cabucak ve temiz gelixek diye soyle hep. Aglama tertemiz gelsin insallah
Sağol canım çok teşekkür ederimMaşallah, çok geçmiş olsun iyi olsun bebiş :)) dikkat et, dinlen
Benim sag tarafımda var ellerim ayaklarım şişiyor ve agrı oluyor. Bu aralar iştahım açıldı havalar ısındı ona bagladımkızlar sizde de ödem başladı mı? iki gündür akşamları yemekten sonra şişiyordum yada yürüyüşte, bu sabah şiş uyandım. havalar ısındı diye başladı mı yoksa ödem zamanı
Evet doktorum da dedi dün. Çok teşekkür ederimŞükür en önemlisi minik kız iyi. Dünden beri hep aklımızdaydın çok merak ettik seni. Bu durumlar 20+haftadan sonra çok olan bir şey hiç endişelenme. Bir arkadaşımda öyleydi. Magnezyum kullandı doğuma kadar, eve çıktıktan sonrada bir süre dinlendi kalkmıyordu. Sonra şükür sağ salim kızını aldı kucağına
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım. Şükür ikinizde iyiyseniz. Artık dinlen hareket etme fazla.
Yok normalde de kullanilabiliyor, arkadaşını dediği ismi unuttum şimdi P ile basliyordu onu istesin yeter. Standart oluyor asit duzenleyiciler.özel olarak gebelikte kullanılacak denmesine gerek var mıdır dozu vs farkeder mi? Başkasına aldıracağım için soruyorum :)
Yeteri kadar min 2 lt su içebiliyir musun? Yuruyus susuz tek başına yetersiz olurkızlar sizde de ödem başladı mı? iki gündür akşamları yemekten sonra şişiyordum yada yürüyüşte, bu sabah şiş uyandım. havalar ısındı diye başladı mı yoksa ödem zamanı
Çok sukur hersey yolundaİnşallah güzel haberlerle gel canım benim
Birazdan o arkadasimla buluşcam ismini sorayim bakalim hatirliyor muGen testi dışında ne testi varmış ki acaba?
Canim strese sıkma, geçmişin degistiremiyoruz. Sonu iyi olsun bosver. Kan alimi kolay protocol zaten, icini ferah tut. Bu kez öncelikli sonuclanir belkintestin firma hatasi çünkü.
Buradan bize iyi haberler vereceksin inşallah
4-5 lt su içiyorum :)Yok normalde de kullanilabiliyor, arkadaşını dediği ismi unuttum şimdi P ile basliyordu onu istesin yeter. Standart oluyor asit duzenleyiciler.
Yeteri kadar min 2 lt su içebiliyir musun? Yuruyus susuz tek başına yetersiz olur
bende havalardan dolayı diye düşünmeye başladımBenim sag tarafımda var ellerim ayaklarım şişiyor ve agrı oluyor. Bu aralar iştahım açıldı havalar ısındı ona bagladım
Aminn inşallah.hatadan dolayı en ilk sizin testi işleme alsınlar bari, günlerdir bekletiyorlar sizi. inşallah güzel sonuçları duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?