- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Amin inşallahGüzel olacak canım sonuç inşallah
Kalibrasyon vs dedi. Ben ısrarla sonucra mi problem varda tekrar kan alıyorsunuz dedim de yok cihaz ile alakalı dedi.Nasıl yaİnsanı iki kez boşu boşuna stresse sokuyorlar. Cihazda ne sorunu ola bilirmişki? Zaten yurtdışına göndermiyolarmı?
Verdikleri takip no ile ellerini ulaşmıştı hatta cuma arayıp sordum hani sonuç ne oldu pazartesi çıkar dediler durum bu yeniden kan.İnşa Allah sonucun iyi gelir merak etmeBelkide göndermeden kaybetmişlerdi, yada karışıklık olmuş Dualarımız seninle
Canım sen yinede gebelik için de. Hamile kullanacak de. Ben en ufak şeyde hamileyim diyorum. Hani bilsinler öyle yap.özel olarak gebelikte kullanılacak denmesine gerek var mıdır dozu vs farkeder mi? Başkasına aldıracağım için soruyorum :)
Son olarak reçetede ölçek yazıyor ama ölçek çıkmadı içinden kapak ile ölçüm nasıl yapabilirim fikriniz var mı? Hakkınızı helal edin lütfen aktım netten ama bulamadımEvet veriyolar canim recete sart degil bu ilaclara
İnşallah güzel sonuçlar alırsın da bi ferahlanırsın. Ama ara rica et seni önden alsınlar stres yaşıyorum 15 gündür de öne geçirsinler biraz ısrarlı ol eğer kısa sürede çakma gibi bir ihtimal varsa tabi.Gen testi için yeniden kan vereceğim. Firma aradı cihazda sorun olmus yeniden alacaklar yeniden gidecek
Kalktığımda yüzüm gözüm şiş uyanıyorum normalden biraz daha fazla oluyor.kızlar sizde de ödem başladı mı? iki gündür akşamları yemekten sonra şişiyordum yada yürüyüşte, bu sabah şiş uyandım. havalar ısındı diye başladı mı yoksa ödem zamanı
Ödemsiz yolu var mı bununİnşallah güzel sonuçlar alırsın da bi ferahlanırsın. Ama ara rica et seni önden alsınlar stres yaşıyorum 15 gündür de öne geçirsinler biraz ısrarlı ol eğer kısa sürede çakma gibi bir ihtimal varsa tabi.
Kalktığımda yüzüm gözüm şiş uyanıyorum normalden biraz daha fazla oluyor.
göbeğim de ağır gelmeye başladı şimdiden yani ekstra ödem olmasak bari ödem atmada tecrübeli arkadaşlar n’aptınız nasıl geçti ödemsiz
İnşallah güzel sonuç gelir. Vardır bı hayır bakalım içini ferahlatmaya çalış.Kadın arayınca zaten acaba sonuçta birşey mi ciktida yeniden istediler diye korktum hala şoktayım ağlıyorum şimdi
3 kere sordum cihazdan dolayı dedi.
Zaten 15 gündür içimde korkum var şimdi bir 15gun daha.
Ama içime dogmua gibide en başta sordum. Ya birşey olursa yeniden kan vermek gerekir mi diye çok nadir demişti geldi beni buldu.
Sonuç iyi gelsinde artık dayanırım yine. Dua edin iyi sonuç gelsin
Ay inşallah güzel sonuçlar alırım canım dua edin. Kan alınsın soyleyecegimİnşallah güzel sonuçlar alırsın da bi ferahlanırsın. Ama ara rica et seni önden alsınlar stres yaşıyorum 15 gündür de öne geçirsinler biraz ısrarlı ol eğer kısa sürede çakma gibi bir ihtimal varsa tabi.
Kalktığımda yüzüm gözüm şiş uyanıyorum normalden biraz daha fazla oluyor.
göbeğim de ağır gelmeye başladı şimdiden yani ekstra ödem olmasak bari ödem atmada tecrübeli arkadaşlar n’aptınız nasıl geçti ödemsiz
Öyle canım vardır bir hayır diyelim. Sonuc temiZ sorunsuz gelsin deİnşallah güzel sonuç gelir. Vardır bı hayır bakalım içini ferahlatmaya çalış.
Canım çok çok geçmiş olsun. Bende dün gördüm çok merak ediyordum iyiyiz deyince içim ferahladı şükürler olsunCanım çok yandı. Vajinal ultrason ile bakmadı başka bir şeydi.ama şükür sorun yok şu anda. İnşallah çıkararak bie sorun olmazsa. Bizim ev çok uzak olduğu için tutuyor hastanede de.
Hemde nasıl nasıl nazlı.hepimiz iyi olalım güzellikle atlatalım bebiklerimize kavuşalım inşallah
Öyleymiş gerçekten hiç kolay değilmiş. İnşallah hep iyi olalım
İnşallah İnşallah canım. Çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim
Su da iyi, normal sismeler bu durumda. Ayak bilegine arada masaj yapabilirsin.4-5 lt su içiyorum :)
Kızlar gebelik şekeri benimde çıktı. İlk gebelikte de vardı. Evde makine olunca ölçtüm 2gün takip ettim. Şekerim var. Diyet yapmam lazım ama ne yesem diye düşünüyorum. Şekeri olanlar rica etsem neler yediklerini paylaşabilir mi diyetisyene mi gidiyorsunuz evde kendiniz mi yapıyorsunuz fikir olsun herşey yasakmıs gibi geliyor
Öğlen 1kase zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurt ve 1dilim kepekli ekmek vardı bende. Böyle yersem doğuma kadar 10kilo veririmAkşam ne yapsam diye düşüyorum
Çok sağol canım. Amin inşallah Allah hepimizin brbişlerini bize bağışlasınCanım çok çok geçmiş olsun. Bende dün gördüm çok merak ediyordum iyiyiz deyince içim ferahladı şükürler olsuninşallah tekrarı olmaz hepimiz zamanında sağ salim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
Cok geçmis olsun canım umarım kesilir kanamalarınGünaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Ayyyy kaç gündür düşünüp durduğum şeyi yazmışsınız. Bende nasıl kahvaltı yapsam ne yesem onu düşünüyorumKızlar gebelik şekeri benimde çıktı. İlk gebelikte de vardı. Evde makine olunca ölçtüm 2gün takip ettim. Şekerim var. Diyet yapmam lazım ama ne yesem diye düşünüyorum. Şekeri olanlar rica etsem neler yediklerini paylaşabilir mi diyetisyene mi gidiyorsunuz evde kendiniz mi yapıyorsunuz fikir olsun herşey yasakmıs gibi geliyor
Öğlen 1kase zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurt ve 1dilim kepekli ekmek vardı bende. Böyle yersem doğuma kadar 10kilo veririmAkşam ne yapsam diye düşüyorum
Geçmiş olsun canım benim suyum fazlaydı o yüzden epeydir diyet usulü besleniyorum sana önerim protein ağırlıklı beslenmekKızlar gebelik şekeri benimde çıktı. İlk gebelikte de vardı. Evde makine olunca ölçtüm 2gün takip ettim. Şekerim var. Diyet yapmam lazım ama ne yesem diye düşünüyorum. Şekeri olanlar rica etsem neler yediklerini paylaşabilir mi diyetisyene mi gidiyorsunuz evde kendiniz mi yapıyorsunuz fikir olsun herşey yasakmıs gibi geliyor
Ben sadece kahvaltıma dikkat edebiliyorum, çalıştığım için öğle akşam yemeği ne olursa onu yiyorum. Sabahları 1,5 dilim ruşeymli halk ekmeği, 1 iyi pişmiş yumurta, az peynir, domates salatalık yiyorum. Çok aç hissedersem kendimi 4-5 zeytin yiyorum. Kahvaltı baya iyi tutuyor gözümde doyuyor. Genelde ekmek tüketen biriysen ruşeymli ekmeği öneririm diğer ekmeklere göre daha sağlıklıAyyyy kaç gündür düşünüp durduğum şeyi yazmışsınız. Bende nasıl kahvaltı yapsam ne yesem onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?