2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşa Allah sonucun iyi gelir merak etme Belkide göndermeden kaybetmişlerdi, yada karışıklık olmuş Dualarımız seninle
Verdikleri takip no ile ellerini ulaşmıştı hatta cuma arayıp sordum hani sonuç ne oldu pazartesi çıkar dediler durum bu yeniden kan.
Amin inşallah iyi gelir dualarınızi esirgemeyin

özel olarak gebelikte kullanılacak denmesine gerek var mıdır dozu vs farkeder mi? Başkasına aldıracağım için soruyorum :)
Canım sen yinede gebelik için de. Hamile kullanacak de. Ben en ufak şeyde hamileyim diyorum. Hani bilsinler öyle yap.
Aldığım vitamini bile her defasında hamileler için dimi diye teyit aliyorum eczaneden

Gen testi için yeniden kan vereceğim. Firma aradı cihazda sorun olmus yeniden alacaklar yeniden gidecek
İnşallah güzel sonuçlar alırsın da bi ferahlanırsın. Ama ara rica et seni önden alsınlar stres yaşıyorum 15 gündür de öne geçirsinler biraz ısrarlı ol eğer kısa sürede çakma gibi bir ihtimal varsa tabi.
kızlar sizde de ödem başladı mı? iki gündür akşamları yemekten sonra şişiyordum yada yürüyüşte, bu sabah şiş uyandım. havalar ısındı diye başladı mı yoksa ödem zamanı
Kalktığımda yüzüm gözüm şiş uyanıyorum normalden biraz daha fazla oluyor.
göbeğim de ağır gelmeye başladı şimdiden yani ekstra ödem olmasak bari ödem atmada tecrübeli arkadaşlar n’aptınız nasıl geçti ödemsiz

Ödemsiz yolu var mı bunun sabah benimde yüzüm gözüm şişti gözlerin küçülmüş dediler işte, göbek zaten büyüdü paytak paytak yürümeye başladım

İnşallah güzel sonuç gelir. Vardır bı hayır bakalım içini ferahlatmaya çalış.

Kızlar gebelik şekeri benimde çıktı. İlk gebelikte de vardı. Evde makine olunca ölçtüm 2gün takip ettim. Şekerim var. Diyet yapmam lazım ama ne yesem diye düşünüyorum. Şekeri olanlar rica etsem neler yediklerini paylaşabilir mi diyetisyene mi gidiyorsunuz evde kendiniz mi yapıyorsunuz fikir olsun herşey yasakmıs gibi geliyor
Öğlen 1kase zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurt ve 1dilim kepekli ekmek vardı bende. Böyle yersem doğuma kadar 10kilo veririm Akşam ne yapsam diye düşüyorum

Ay inşallah güzel sonuçlar alırım canım dua edin. Kan alınsın soyleyecegim

Merhabalar kızlar hamileliğimin 12. Haftasından beri idrar da enfeksiyon sıkıntısı yaşıyorum idrar kültürü temiz geliyor antibiyotik kullanıyorum öbür ay gittiğim de yine çıkıyor bu sefer crp de 35 çıktı kana geçmiş yine antibiyotik kullanacağım bu durum beni çok korkutuyor tecrübesi olan çözümü bilen var mı doktor antibiyotik probiyotiktwn başka bir şey vermiyor günde 3lt su içiyorum yaşayıp atlatan bi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Canım çok çok geçmiş olsun. Bende dün gördüm çok merak ediyordum iyiyiz deyince içim ferahladı şükürler olsun inşallah tekrarı olmaz hepimiz zamanında sağ salim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

Kızlar merhaba bana yardım edebilir misiniz? doktoruma yazdım ama cevap vermedi.
göbek deliğimindort parmak solunda avuç içi kadar bölgede dört gündür sürekli ağrı hissediyorum yatarken kalkarken yürürken her geçen gün de arttı.
Bu sabah bu ağrıya mide bulantısı eşlik ederek uyandım karnımın sol yanı sertlesiyor. bebek hareketlerini hissediyorum çok şükür ama bu yaşadıklarım günlük hayatımın konforunu etkiler hale geldi ciddi bir durum. Var mıdır ne yapmalıyım?

4-5 lt su içiyorum :)
Su da iyi, normal sismeler bu durumda. Ayak bilegine arada masaj yapabilirsin.

Özelden döndüm.cnm

Çok sağol canım. Amin inşallah Allah hepimizin brbişlerini bize bağışlasın

Cok geçmis olsun canım umarım kesilir kanamaların

Ayyyy kaç gündür düşünüp durduğum şeyi yazmışsınız. Bende nasıl kahvaltı yapsam ne yesem onu düşünüyorum

Geçmiş olsun canım benim suyum fazlaydı o yüzden epeydir diyet usulü besleniyorum sana önerim protein ağırlıklı beslenmek et köfte tavuk balık bunlara yüklen.. hamur işi, tatlılar, pirinç patates yemedim ben epeydir ama şimdi biraz daha esnettim normal suyu dedi doktorum çünkü
Ben et sote bulgur pilavı yoğurt salata, yada köfte kısır çiğ köfte hep bu tarz şeyler yedim hem bebek için kilo açısından iyi hem sağlık açısından ilk başta 1 kilo werdim ama sonra normale döndüm tam buğday ekmeği tükettim ama çok nadir yedim genelde yumurta peynir gibi şeyler yedim sabahları da fikir olsun inşallah

Ayyyy kaç gündür düşünüp durduğum şeyi yazmışsınız. Bende nasıl kahvaltı yapsam ne yesem onu düşünüyorum
Ben sadece kahvaltıma dikkat edebiliyorum, çalıştığım için öğle akşam yemeği ne olursa onu yiyorum. Sabahları 1,5 dilim ruşeymli halk ekmeği, 1 iyi pişmiş yumurta, az peynir, domates salatalık yiyorum. Çok aç hissedersem kendimi 4-5 zeytin yiyorum. Kahvaltı baya iyi tutuyor gözümde doyuyor. Genelde ekmek tüketen biriysen ruşeymli ekmeği öneririm diğer ekmeklere göre daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…