Ben bir beden büyük almıştım sikmamasi açısından bir sorun yaşamadım canimBüyüdü cnm ama.hala eski bedenimi giyebiliyorum. Emzirme için bilemedim, sizlere danışayım dedim o yüzden
Canım hamilelikte insanın göğsü büyüyor. Ama doğumdan sonra benim süt dolunca bir okadar daha büyümüştü hatta doğumdan sonra göğüslerim çatladı. Şimdi bunu düşünerek alabilirsin.Tecrübeli annelere uzman sorusu :)
Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk
Onerilerinizi bekliyorum :)
Evet aynen o da o gece terledi hep üst değiştirdik yazmayı unutmuşumVallahi ayni serumdan sonra sabaha kadar terledi kiyafet degistirdik. Smdi ne ates var ne baska biaey hic cikmadi bugun
Sonuçlar hemen çıkmadı mı kuzum?Herkesin kandili mübarek olsun. Birbirimize dua edelim kolay dogum ve sağlıklı bebeklerimize kavuşalım inşallah
Bugun şeker yüklemesi için hastaneye gittim herhalde en Son giden benimdir burdaSon Dakika yetiştim saat dokuz buçuğa kadar alınıyor muş neyse son dakika içtim ilk aç karnına aldılar ama gece eşim sahur yapmıştı bende dayanamadım yedim bişiler yani sabah çok acıkmamıştım sonra gazoz gibi bişi verdi glikoz gazozuymuş. Gazozu çok sevememe rağmen çok şekerli geldi zor bitirdim. 1 saat bekle dediler. Sonra bir dr geldi isim isim saydı bunlar dedi Doğum haneye gelecek nst lerine bakıcz dedi benim ismimi de söyledi Allahım kimse bana bişi demedi tek gelmişim eşim yok biraz tırstım kuzu kuzu gittik neyse. Doğum haneye girdik bir kadın bağırıp duruyordu gerçekten şoklardayım bugün bitecek mi Allahım dedi tüm kadınlar bi odada toplaştık teker teker aldı başlangıç kilomuzu Son kilomuzu boyumuzu ailemizde şeker hastası var mı falan sordu göbek bölgemizi ölçtü diğeri ultrasonda baktı işlem bitti dedi tekrar 2 ci kan alacaklar oraya gidin dediler gittim sonra orda beklerken hamile bi kadın dedi şekeri yüksek olanları götürmüşler dedi eyvah dedim benim yüksek çıktı ondan götürdüler eee akşam 4-5 bardak gazoz içtim dedim ondan çıkmıştır saat geldi ikinci kanı da aldılar yanımda ki kadını aldılar 2 ciye sonra bütün kadınlar verdi bitti bi ben kaldım. 3cüye kan almaları gerekiyormuş yine bekle bir saat sonra Hemşire ye sordum şekerimiz yüksek çıktı diye mi doktor Bizi götürdü dedim yok dedi dr aradı söyledi ondan gittiniz dedi peki dedim herkesten 2 kez kan aldınız Benden 3 dedim güldü onlar dedi erken geldikleri için dedi daha erken bitti dedi. Kusuruma bakmayın merak ettim dedim komik oldu biraz ne biliyim tam cahilliğime denk geldi
İnşallah şekerim yüksek çıkmaz ama dayanamadım dondurma yedim
Abooo benmkileri doğurunca düsünemiyorum o zamanCanım hamilelikte insanın göğsü büyüyor. Ama doğumdan sonra benim süt dolunca bir okadar daha büyümüştü hatta doğumdan sonra göğüslerim çatladı. Şimdi bunu düşünerek alabilirsin.
Benimkiler çok minnak ya. Sütüm de az olacak gibi geliyor küçük diye.Abooo benmkileri doğurunca düsünemiyorum o zaman
sözümona kadının doğasında anne olmak var, bence hep şişirilmiş laflar bunlar. basma kalıp normlar bunlar. ben zaten anne olmanın kadına verilmiş kutsal bir görev olduğunu düşünenlerden değilim ama fiziksel olarak sanki kolay olması gerek ona göre yaratılmışız gibi bir algı var. ben çevremde en kolay geçirenin bile en az bir bel ağrısı olduğuna şahit oldum. instagramdaki ünlülere influencerlara falan bakıyorsan bakma. hep yalan dolan onlar valla.Gerçekten rabnşm çok daha kötü hamilelik geçirenlere sabır versin. Yani çok şükür diğerlerine göre iyiyim bebeğim iyi ama gerçekten zor bir hamilelik geçirdiğimi artık daha iyi anlıyorum. Her konuda çok zorlanıyorum. Eskiden 2. Çocuğu bile düşünürdüm ondan bile vazgeçme evresine geldim. Canım yanıyor. İnsanlara bakıyorum o kadar güzel hamilelik yaşıyorlar ki hiç şikayetleri yok ya da çok az. Ama ben bütün yaşanabilecek her durumu yaşıyorum.Allahım sağlıklı sıhhatli kıcaklarımıza almayı nasip etsin inşallah şu 3.5 ay hayırlısı ile geçsin gitsin
Benimkiler çok minnak ya. Sütüm de az olacak gibi geliyor küçük diye.
Benim normalde kilo aldigimda goguslerim siserdi hemen, hamilelikte en az buyuyen yer memelerim oldu sasirdim :) hala eski sutyenlerimi takiyorum. Bence guzel dusun Canim niye sutumuz az olsun minik olsun ama islevi olsun yeterGerçekten rabnşm çok daha kötü hamilelik geçirenlere sabır versin. Yani çok şükür diğerlerine göre iyiyim bebeğim iyi ama gerçekten zor bir hamilelik geçirdiğimi artık daha iyi anlıyorum. Her konuda çok zorlanıyorum. Eskiden 2. Çocuğu bile düşünürdüm ondan bile vazgeçme evresine geldim. Canım yanıyor. İnsanlara bakıyorum o kadar güzel hamilelik yaşıyorlar ki hiç şikayetleri yok ya da çok az. Ama ben bütün yaşanabilecek her durumu yaşıyorum.Allahım sağlıklı sıhhatli kıcaklarımıza almayı nasip etsin inşallah şu 3.5 ay hayırlısı ile geçsin gitsin
benim de karnım büyüdü. zaten büyüktü ama bu haftalardan sonra hızlı büyüyor. ilk hamileliğimi hatırlıyorum, 25. haftadan sonra zonk diye büyümüştü. çatlamayan yerleri bile çatladı karnımın. 2-3 kere yağlanıyorum. şaştım kaldım bu işe. zaten 9 aylık gibi oldu daha nereye büyüyecek bilmiyorum.Hayırlı kandiller herkese
Bu hafta karnım fazla büyüdü, 24 oldum bizimki başından beri 1 hafta önden gidiyor 25 oldum diye kendimi avutuyorum buyuklugu gorunce. Sizlerinde bu hafta fazla buyudu mu? Bide ne yesem icsem hemen midem sisiyor daha da davul gibi oluyorumagustosa cok var daha ne kadar buyuyecek acaba
Çok geçmiş olsun. İnsanın kalbi sızlıyor çocuğunu hasta görünce. İnşallah bir an önce iyileşir. Senin de ağrıların geçer.Herkese hayirli kandiller hepimiz icin duam sureci saglikla bitirip saglikla kavusalim insallah. Dun oglum birden hastalandi atesini dusuremedim. Soguk uygulamalar suruplar duslar nafile. En sonunda aksam acile goturdum kulak ve bogaz enfeksiyonu dedi doktor. Serum vermek istedi tabi yikti hastaneyi istemiyorum nolur takmayin diye. Onceden boyle zor olmazdi smdi hem direniyo hem de bilincle yalvariyo doktorlaratabi zaptedemeyince mecbur kucakladim kolunda damar yolu acikken odasina kucagimda goturdum falan. Bugun biraz agrim var o yuzden siz de bana dua edin oglum iyilessin diger ogluma da saglikla kavusayim
Alakası yok merak etme canımBenimkiler çok minnak ya. Sütüm de az olacak gibi geliyor küçük diye.
Çok doğru yazmışsın. Gerçekten hiç kolay değilmiş. Eşimde hiç çocuk istemezdi. Daha kızım doğmadan 2. Çocuk planı yapar oldu. Dedim dur orda. Ben Bi şunu doğurayım hayırlısı işe 2 yıldan önce cesaret edemem 2. Ye. Çok zorlanıyorum. Korkutuyor beni şimdiden ikinci.sözümona kadının doğasında anne olmak var, bence hep şişirilmiş laflar bunlar. basma kalıp normlar bunlar. ben zaten anne olmanın kadına verilmiş kutsal bir görev olduğunu düşünenlerden değilim ama fiziksel olarak sanki kolay olması gerek ona göre yaratılmışız gibi bir algı var. ben çevremde en kolay geçirenin bile en az bir bel ağrısı olduğuna şahit oldum. instagramdaki ünlülere influencerlara falan bakıyorsan bakma. hep yalan dolan onlar valla.
bir de şöyle bir şey var. kızıma hamileyken en başından sonuna tüm vücudumda şişlik vardı ve mide yanmam vardı. psikolojik olarak da çok duygusaldım hep sinirliydim ağlıyordum. Diyordum Allahım ben nasıl 2. çocuğa cesaret edicem. Çocuk biraz büyüyünce hemen 2. çocuğu istedim. Dedim maksimum 9 ay daha zorlanıcam ama bir bebeğimiz bir mücizemiz daha olacak. En kötü her gün kusarım, her gün söylenirim. Napalım. Ama bu hamilelikte çoğu olmadı. yani hamileliğe göre de değişiyor, bilemezsin bundan sonraki hamileliğin daha kolay da geçebilir.
Kız annem derki göğsü küçük olanın sütü çok olur der ama ne bileyim şöyle Bi bakınca nasıl süt dolacak minnaklaraBenim normalde kilo aldigimda goguslerim siserdi hemen, hamilelikte en az buyuyen yer memelerim oldu sasirdim :) hala eski sutyenlerimi takiyorum. Bence guzel dusun Canim niye sutumuz az olsun minik olsun ama islevi olsun yeterdiger mesajin icinde kotu seyler dusunme, herkesin icinde dertleri vardir. Olan herseyde hayir var, sen bu anindan hamileliginden zevk almaya, guzel anilar biriktirmeye calis
Hepimizin duası seninle. İnşallah çok iyi haberler alacaksın çok yakında.Kandiliniz mübarek olsun hanımlar.
Allah hepimize sağlık sıhhatli olarak bebeğimizi kucagimiza almayı nasip etsin.
Benim bebeğimde sonuçlarinin iyi gelmesi sağlıklı doğması için dua ederseniz sevinirim
Alakası yok merak etme canım
Kuzum her duamda burası var. İnşallah h bir şey çıkmaz sağlıcakla alırsınız kucağınızaKandiliniz mübarek olsun hanımlar.
Allah hepimize sağlık sıhhatli olarak bebeğimizi kucagimiza almayı nasip etsin.
Benim bebeğimde sonuçlarinin iyi gelmesi sağlıklı doğması için dua ederseniz sevinirim
Çıkmadı kuzu yani hemşire yarın düşer dedi enabızaSonuçlar hemen çıkmadı mı kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?