Allah Allah. Devlet hastanesi mi? Ben özelde yaptırdım aynı gün sonuçları almıştım.Çıkmadı kuzu yani hemşire yarın düşer dedi enabıza
İnsülinin hiçbir zararı yok çekinme. Aksine daha rahat edersin. açıkçası ben de insülin önersinler diye istiyorum, kafam rahat olacak. belli olacak inşallah birkaç haftaya.Ya kızlar moralim bozuldu. Dahiliye doktoruma şeker ölçüm değerlerimi attım bana akşamları ünsilin kullanmaya başlayacağız falan dedi. Değerlerim böyleydi.
Evet hafif ateşiniz var. 2 paracetemol içebilirsiniz 6 saatte 1. Benim 15 saat ateşim vardı 37.7 - 38.7 arasında. Bir şey olmadı, umarım olmamıştır yani.Kızlar 37.3 derece ateş sayılırmı üşüyorum sabahtan beri ateşimde 37 ve 37.4 arası gidip geliyor
Aşırı saçma bir durumdayım evn içinde dolaşıp hareket ediyorum düşüyor 36.9 a, yatağa giriyorum üstümü falanda örtmüyorum ama çıkıyor ateş geri anlamadımEvet hafif ateşiniz var. 2 paracetemol içebilirsiniz 6 saatte 1. Benim 15 saat ateşim vardı 37.7 - 38.7 arasında. Bir şey olmadı, umarım olmamıştır yani.
Ben çok korkuyorum ünsilindenİnsülinin hiçbir zararı yok çekinme. Aksine daha rahat edersin. açıkçası ben de insülin önersinler diye istiyorum, kafam rahat olacak. belli olacak inşallah birkaç haftaya.
Ben suwenden aldım normal bedene göre biraz geniş gibi emzirme sütyenlerinin cupı, 80b giyiyordum normalde pentiden filan, çok sıkmaya başladı hem cup olarak hem çap olarak, 85b aldım cupı biraz büyük geldi ama rahat rahat giyiyorum, emzirme zamanı daha da büyürse yine de olurBüyüdü cnm ama.hala eski bedenimi giyebiliyorum. Emzirme için bilemedim, sizlere danışayım dedim o yüzden
Bende Pentiden almıştım çalışan bayan sırt ve göğüs ölçüsü alarak vermişti banadaTecrübeli annelere uzman sorusu :)
Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk
Onerilerinizi bekliyorum :)
Yaa çok geçmiş olsunBende grip oldum kızlar vücut kırgınlığı,boğaz ağrısı ve burun akıntısı var malesef. Akşam üzeri bi parol icmek zorunda kaldım
Bi kaç değer haric benim de tokluk 124 120 falan 1. Saat neye göre insülin düşündü acaba bişey söyledi mi doktorunuz 187 falan yüksek gelmiş olabilir gerçi sınır 140 sanırımYa kızlar moralim bozuldu. Dahiliye doktoruma şeker ölçüm değerlerimi attım bana akşamları ünsilin kullanmaya başlayacağız falan dedi. Değerlerim böyleydi.
O yüksek kısımlarda hastanedeydim serum yüzünden öyle olmuştu. Söyledim ama yine de kullanmamı istedi. Bu dahiliye doktoru yarın kendi doktorumla konuşacağım bu konuyu.Bi kaç değer haric benim de tokluk 124 120 falan 1. Saat neye göre insülin düşündü acaba bişey söyledi mi doktorunuz 187 falan yüksek gelmiş olabilir gerçi sınır 140 sanırım
Doktor değilim sonuçta ama ben insülin kullanılacak kadar düzenli bir yükseklik görmedim. İnsülin kararı için erken sanki. Kaldı ki serum yüzündenmiş. İlginç geldi açıkçası. İkinci bir doktor görüşü alırdım muhakkak.O yüksek kısımlarda hastanedeydim serum yüzünden öyle olmuştu. Söyledim ama yine de kullanmamı istedi. Bu dahiliye doktoru yarın kendi doktorumla konuşacağım bu konuyu.
Kaç kiloyla hamile kaldınız?Doktorun halt etmiş sana çok yakışıyor poğaça yanakgöğüs konusu benimde aynı bı 85 olmuştur heralde
Geçmiş olsun canım vücut direncinin dusmemesine dikkat etBende grip oldum kızlar vücut kırgınlığı,boğaz ağrısı ve burun akıntısı var malesef. Akşam üzeri bi parol icmek zorunda kaldım
63 ile hamile kaldım şuan 69kg olmuşumKaç kiloyla hamile kaldınız?
Akşam yediklerinizde farklı ne var? Pilav ekmek patates kullanmayın bakalım düşme olur muYa kızlar moralim bozuldu. Dahiliye doktoruma şeker ölçüm değerlerimi attım bana akşamları ünsilin kullanmaya başlayacağız falan dedi. Değerlerim böyleydi.
Amınn cok sagolun Allah razı olsunVala bnm de aklımdasın rüyamda bile bebeğim vardı kafasıyla uğraşıyordum geçenlerde. Sana dua da ediyorum adını bilmeden Rabbim nelere kadir inşallah herşey yoluna girer. Bizleri haberdar et lütfen belki ufacık da olsa yardımımız dokunur etrafımıza sorarız herkes için geçerli tabi bildiğim bir şey varsa söylerim ama 35 yaşında ilk gebeliğim o kadar ilgisizdim ki bebek konusuna meraklı olduğum şeyleri en ayrıntısına kadar öğrenirim normalde bu konuda çok cahilim 95% ini internetten ekitaplardan, uygulamalardan bu forumdan öğrenmeye çalışıyorum.
çok yazmasamda bazen iki günde bir girsemde herşeyi okumaya çalışıyorum bütün hamişlere dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun rahmetle Rabbim kolaylaştırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?