2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar moralim bozuldu. Dahiliye doktoruma şeker ölçüm değerlerimi attım bana akşamları ünsilin kullanmaya başlayacağız falan dedi. Değerlerim böyleydi.

Eklentiler

• IMG-20220427-WA0009.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 80
Ya kızlar moralim bozuldu. Dahiliye doktoruma şeker ölçüm değerlerimi attım bana akşamları ünsilin kullanmaya başlayacağız falan dedi. Değerlerim böyleydi.
İnsülinin hiçbir zararı yok çekinme. Aksine daha rahat edersin. açıkçası ben de insülin önersinler diye istiyorum, kafam rahat olacak. belli olacak inşallah birkaç haftaya.

Kızlar 37.3 derece ateş sayılırmı üşüyorum sabahtan beri ateşimde 37 ve 37.4 arası gidip geliyor
Evet hafif ateşiniz var. 2 paracetemol içebilirsiniz 6 saatte 1. Benim 15 saat ateşim vardı 37.7 - 38.7 arasında. Bir şey olmadı, umarım olmamıştır yani.

Evet hafif ateşiniz var. 2 paracetemol içebilirsiniz 6 saatte 1. Benim 15 saat ateşim vardı 37.7 - 38.7 arasında. Bir şey olmadı, umarım olmamıştır yani.
Aşırı saçma bir durumdayım evn içinde dolaşıp hareket ediyorum düşüyor 36.9 a, yatağa giriyorum üstümü falanda örtmüyorum ama çıkıyor ateş geri anlamadım parol var evde oda gebelikte içilir yazıyor nette onu içip uyuyum bari nşallah geçer yarına

İnsülinin hiçbir zararı yok çekinme. Aksine daha rahat edersin. açıkçası ben de insülin önersinler diye istiyorum, kafam rahat olacak. belli olacak inşallah birkaç haftaya.
Ben çok korkuyorum ünsilinden bir de gebelikten sonra etkiler mi bu ilaç normal hayatımı? Kafam çok karıştı

Büyüdü cnm ama.hala eski bedenimi giyebiliyorum. Emzirme için bilemedim, sizlere danışayım dedim o yüzden
Ben suwenden aldım normal bedene göre biraz geniş gibi emzirme sütyenlerinin cupı, 80b giyiyordum normalde pentiden filan, çok sıkmaya başladı hem cup olarak hem çap olarak, 85b aldım cupı biraz büyük geldi ama rahat rahat giyiyorum, emzirme zamanı daha da büyürse yine de olur

Tecrübeli annelere uzman sorusu :)

Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk

Onerilerinizi bekliyorum :)
Bende Pentiden almıştım çalışan bayan sırt ve göğüs ölçüsü alarak vermişti banada

Bi kaç değer haric benim de tokluk 124 120 falan 1. Saat neye göre insülin düşündü acaba bişey söyledi mi doktorunuz 187 falan yüksek gelmiş olabilir gerçi sınır 140 sanırım

Bi kaç değer haric benim de tokluk 124 120 falan 1. Saat neye göre insülin düşündü acaba bişey söyledi mi doktorunuz 187 falan yüksek gelmiş olabilir gerçi sınır 140 sanırım
O yüksek kısımlarda hastanedeydim serum yüzünden öyle olmuştu. Söyledim ama yine de kullanmamı istedi. Bu dahiliye doktoru yarın kendi doktorumla konuşacağım bu konuyu.

O yüksek kısımlarda hastanedeydim serum yüzünden öyle olmuştu. Söyledim ama yine de kullanmamı istedi. Bu dahiliye doktoru yarın kendi doktorumla konuşacağım bu konuyu.
Doktor değilim sonuçta ama ben insülin kullanılacak kadar düzenli bir yükseklik görmedim. İnsülin kararı için erken sanki. Kaldı ki serum yüzündenmiş. İlginç geldi açıkçası. İkinci bir doktor görüşü alırdım muhakkak.

Akşam yediklerinizde farklı ne var? Pilav ekmek patates kullanmayın bakalım düşme olur mu

Amınn cok sagolun Allah razı olsun

Kızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…