2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru canım normalde orucun verdiği bir halsizlik oluyor hamilelikte iki kat oluyordur dinlenmeye fırsat da bulamayınca senin halsizlik normal bu aralar benim kız beni çok yoruyor 3 yasa doğru gidiyor her ay ayrı bir sendrom yaşıyoruz ergenliğe kadar kadar daha ne sendromlar yaşayacağız bilmiyorum

Maşallah maşallah büyüsun minnakk benimki artık karnımın yan taraflarında hareket ediyor normalde ilk hareketlerinden itibaren alt taraftaydi yer değiştirdi sonunda benim elbiseler şimdilik oluyor ama sona doğru olmayabilir

Hayırlı kandiller Rabbim şifa versin inşallah biran önce iylesir çok çok geçmiş olsun benim kızımda bu aralar hep kucağımda almazsam çok ağlıyor o yüzden hep ağrım oluyor sağlıkla kavusalim yavrularımıza inşallah

Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Yuvalarımıza huzur versin inşallah Tüm hastalara ve grubumuzdaki hastalara rabbim şifa versin… birbirimize dualarımız kabul olsun inşallah sizler de edin nolur bu ara biraz huzursuzluklarım var. Rabbim bugünlerimizi aratmasın.

Ben kızımda sabah uyanır uyanmaz acı biber yiyordum kızım şimdi çikolata sevmez ama acı turşu sever şimdi oğlumda canım hiç acı istemiyor , yiyemiyorum hatta sarımsaklı yemekleri bile yiyemiyorum

Bilinen bir zararı yok ama mide dusmani. Masallah miden dayaniyorsa ne ala
Ben kızımda sabah uyanır uyanmaz acı biber yiyordum kızım şimdi çikolata sevmez ama acı turşu sever şimdi oğlumda canım hiç acı istemiyor , yiyemiyorum hatta sarımsaklı yemekleri bile yiyemiyorum
Nefis işte o an duramadım hareketler fazla olunca yandı mı ki düşüncesi oldu saçmada olsa içim ferahladı saolun

Benimde yanlara gecti hereketi yaa nerelere dokunuyosa kendimce ölcüm yapiyorum fazla buyuk degil mi diyorum kendimce ayy su mayis 9 gelseydi bi gorseydim hayirlisiyla

Hayırlı kandiller cümleten kızlar
Canım geçmiş olsun hava değişim zamanı ya illa yokluyor ucundan köşesinde yiğenim birkaç gün önce boğaz enfeksiyonu oldu dediğin gibi ne duş, ne calpol falan etki etmedi en son baktık çocuk titriyor aldık acile götürdük iğne yaptılar ateş o ateş oldu çıkmadı. İnşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız

Doktorun halt etmiş sana çok yakışıyor poğaça yanak göğüs konusu benimde aynı bı 85 olmuştur heralde

Tecrübeli annelere uzman sorusu :)

Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk

Onerilerinizi bekliyorum :)

Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk

E bebekten emzirme sütyeni aldım 95 beden kalıpları o kadar küçük ki sanki 90 gibi. Normalde 85 beden kullanıyorum dar gelmeye başlayınca emzirme sütyeni kullanmaya başladım şimdiden ama e bebekten alacaksan 1-2 beden büyük al diğerleri hakkında bir fikrim yok.

Goguslerin buyuduyse yada büyümeye meyilli ise bir beden büyük al canim

Vallahi ayni serumdan sonra sabaha kadar terledi kiyafet degistirdik. Smdi ne ates var ne baska biaey hic cikmadi bugun

Emzirirken ozellikle ilk haftalarda smdikinden biraz daha buyuk oluyo. Ama mesela ben kendi bedenimi kullandim nbb nin sutyeninde. Cunku benm.memelerim genelde de kucuk ve cup u doldurmaz. Suan kullandigin cup tam doluysa ayni olcunun bi buyuk cupunu al. Mesela 85 b tam doluosa 85 c alabilirsin

Herkesin kandili mübarek olsun. Birbirimize dua edelim kolay dogum ve sağlıklı bebeklerimize kavuşalım inşallah
Bugun şeker yüklemesi için hastaneye gittim herhalde en Son giden benimdir burda Son Dakika yetiştim saat dokuz buçuğa kadar alınıyor muş neyse son dakika içtim ilk aç karnına aldılar ama gece eşim sahur yapmıştı bende dayanamadım yedim bişiler yani sabah çok acıkmamıştım sonra gazoz gibi bişi verdi glikoz gazozuymuş. Gazozu çok sevememe rağmen çok şekerli geldi zor bitirdim. 1 saat bekle dediler. Sonra bir dr geldi isim isim saydı bunlar dedi Doğum haneye gelecek nst lerine bakıcz dedi benim ismimi de söyledi Allahım kimse bana bişi demedi tek gelmişim eşim yok biraz tırstım kuzu kuzu gittik neyse. Doğum haneye girdik bir kadın bağırıp duruyordu gerçekten şoklardayım bugün bitecek mi Allahım dedi tüm kadınlar bi odada toplaştık teker teker aldı başlangıç kilomuzu Son kilomuzu boyumuzu ailemizde şeker hastası var mı falan sordu göbek bölgemizi ölçtü diğeri ultrasonda baktı işlem bitti dedi tekrar 2 ci kan alacaklar oraya gidin dediler gittim sonra orda beklerken hamile bi kadın dedi şekeri yüksek olanları götürmüşler dedi eyvah dedim benim yüksek çıktı ondan götürdüler eee akşam 4-5 bardak gazoz içtim dedim ondan çıkmıştır saat geldi ikinci kanı da aldılar yanımda ki kadını aldılar 2 ciye sonra bütün kadınlar verdi bitti bi ben kaldım. 3cüye kan almaları gerekiyormuş yine bekle bir saat sonra Hemşire ye sordum şekerimiz yüksek çıktı diye mi doktor Bizi götürdü dedim yok dedi dr aradı söyledi ondan gittiniz dedi peki dedim herkesten 2 kez kan aldınız Benden 3 dedim güldü onlar dedi erken geldikleri için dedi daha erken bitti dedi. Kusuruma bakmayın merak ettim dedim komik oldu biraz ne biliyim tam cahilliğime denk geldi
İnşallah şekerim yüksek çıkmaz ama dayanamadım dondurma yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…