- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Doğru canım normalde orucun verdiği bir halsizlik oluyor hamilelikte iki kat oluyordur dinlenmeye fırsat da bulamayınca senin halsizlik normal bu aralar benim kız beni çok yoruyor 3 yasa doğru gidiyor her ay ayrı bir sendrom yaşıyoruzAynen canim kizimda ben kağnı gibiydim valla cok agirdim yuruyemezdim resmen bundada cok usengecim aslinda ama oda normal 2 cocuk ev is guc oruc derken iftardan sonra bayiliyorum agirlik coker ya benim bundaki agirlik bu nornalinda cok hafifim sukur
hangi marka magnezyum alıyorsunuz acaba, gnc alıyordum eskiden şimdi bilemedim. bende sorayım dedim
Maşallah maşallah büyüsun minnakkO buyudu masallah belli ediyo nasil sert nasil belirgin vuruyo artik birde gobek deligimden yukarisinda ediyo artik hareketini buyudu sıpam ama bende buyudum hic kiyaferlerim olmuyo bende elbiselere guveniyodum kurtricimdi guya gogusten asagiya inmedi dusun artik 40 beden kiyafetler
Hayırlı kandiller Rabbim şifa versin inşallah biran önce iylesir çok çok geçmiş olsun benim kızımda bu aralar hep kucağımda almazsam çok ağlıyor o yüzden hep ağrım oluyor sağlıkla kavusalim yavrularımıza inşallahHerkese hayirli kandiller hepimiz icin duam sureci saglikla bitirip saglikla kavusalim insallah. Dun oglum birden hastalandi atesini dusuremedim. Soguk uygulamalar suruplar duslar nafile. En sonunda aksam acile goturdum kulak ve bogaz enfeksiyonu dedi doktor. Serum vermek istedi tabi yikti hastaneyi istemiyorum nolur takmayin diye. Onceden boyle zor olmazdi smdi hem direniyo hem de bilincle yalvariyo doktorlaratabi zaptedemeyince mecbur kucakladim kolunda damar yolu acikken odasina kucagimda goturdum falan. Bugun biraz agrim var o yuzden siz de bana dua edin oglum iyilessin diger ogluma da saglikla kavusayim
Ben kızımda sabah uyanır uyanmaz acı biber yiyordumKızlar dün canım istedi acı yedim 3 tane fln hamilelik öncesi de seven biriyim zaten ..burada da dün bi arkadaş hareketlensin diye yemişcidden daha hareketli oldu Bebişlere bir zararı yok dimi ..acıdan rahatsız olsa diyorum ekşi de yiyoruz sonuçta onda da rahatsız olur
Analık iç güdüsü işte
Bilinen bir zararı yok ama mide dusmani. Masallah miden dayaniyorsa ne ala
Nefis işte o an duramadımBen kızımda sabah uyanır uyanmaz acı biber yiyordumkızım şimdi çikolata sevmez ama acı turşu sever şimdi oğlumda canım hiç acı istemiyor , yiyemiyorum hatta sarımsaklı yemekleri bile yiyemiyorum
Maşallah size24+0 olduk bizde cogu gitti azi kaldi sukur.. Bu arada hepinize hayırlı kandiller hanimlar Allah tum dualarinizi kabul eylesin tekrarina eristirsin
Benimde yanlara gecti hereketi yaa nerelere dokunuyosa kendimce ölcüm yapiyorum fazla buyuk degil mi diyorum kendimce ayy su mayis 9 gelseydi bi gorseydim hayirlisiylaMaşallah maşallah büyüsun minnakkbenimki artık karnımın yan taraflarında hareket ediyor normalde ilk hareketlerinden itibaren alt taraftaydi yer değiştirdi sonunda benim elbiseler şimdilik oluyor ama sona doğru olmayabilir
Hayırlı kandiller cümleten kızlarHerkese hayirli kandiller hepimiz icin duam sureci saglikla bitirip saglikla kavusalim insallah. Dun oglum birden hastalandi atesini dusuremedim. Soguk uygulamalar suruplar duslar nafile. En sonunda aksam acile goturdum kulak ve bogaz enfeksiyonu dedi doktor. Serum vermek istedi tabi yikti hastaneyi istemiyorum nolur takmayin diye. Onceden boyle zor olmazdi smdi hem direniyo hem de bilincle yalvariyo doktorlaratabi zaptedemeyince mecbur kucakladim kolunda damar yolu acikken odasina kucagimda goturdum falan. Bugun biraz agrim var o yuzden siz de bana dua edin oglum iyilessin diger ogluma da saglikla kavusayim
Doktorun halt etmiş sana çok yakışıyor poğaça yanakBu arada yüzüm kolum bacaklarım şişmiyor Allahtan. Eğer yüzüm şişseydi ona göre gene beni durduracağını söyledi doktorum o gün. Yanı aldıgım kilo sanki şuan sadece bebeğe ve memelere gidiyor gibi
9 kilonun 4 kilosunun net meme de olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Benim de kontrolüm 9 MayısBenimde yanlara gecti hereketi yaa nerelere dokunuyosa kendimce ölcüm yapiyorum fazla buyuk degil mi diyorum kendimce ayy su mayis 9 gelseydi bi gorseydim hayirlisiyla
E bebekten emzirme sütyeni aldım 95 beden kalıpları o kadar küçük ki sanki 90 gibi. Normalde 85 beden kullanıyorum dar gelmeye başlayınca emzirme sütyeni kullanmaya başladım şimdidenTecrübeli annelere uzman sorusu :)
Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk
Onerilerinizi bekliyorum :)
Goguslerin buyuduyse yada büyümeye meyilli ise bir beden büyük al canimTecrübeli annelere uzman sorusu :)
Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk
Büyüdü cnm ama.hala eski bedenimi giyebiliyorum. Emzirme için bilemedim, sizlere danışayım dedim o yüzdenGoguslerin buyuduyse yada büyümeye meyilli ise bir beden büyük al canim
Vallahi ayni serumdan sonra sabaha kadar terledi kiyafet degistirdik. Smdi ne ates var ne baska biaey hic cikmadi bugunHayırlı kandiller cümleten kızlar
Canım geçmiş olsun hava değişim zamanı ya illa yokluyor ucundan köşesindeyiğenim birkaç gün önce boğaz enfeksiyonu oldu dediğin gibi ne duş, ne calpol falan etki etmedi en son baktık çocuk titriyor aldık acile götürdük iğne yaptılar ateş o ateş oldu çıkmadı. İnşallah sizde en kısa zamanda atlatırsınız
Emzirirken ozellikle ilk haftalarda smdikinden biraz daha buyuk oluyo. Ama mesela ben kendi bedenimi kullandim nbb nin sutyeninde. Cunku benm.memelerim genelde de kucuk ve cup u doldurmaz. Suan kullandigin cup tam doluysa ayni olcunun bi buyuk cupunu al. Mesela 85 b tam doluosa 85 c alabilirsinTecrübeli annelere uzman sorusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?