2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun şu mübarek günlerde inşallah, çok zor gerçekten ama metanetli olmaya çalışın, Rabbim hayırlısını göstersin ne geliyorsa O’ndan sabrını da verir inşallah

Çok geçmiş olsun. Allah yardımçın olsun inşa Allah. Hayırlısıyla neyse oda olsun hakkınızda Corpus collosum agenezisi genelde bildiğim kadarı ile bir kromozom eskikliği veya genetik bir hastalık çerçivesinde oluşmuyor. Beyinde nöral tüp defekti(genelde folat eksikliği)var ki bu grupa dahil değil birde beyin hücrülerinin migrasyon bozukluğu. İkinci grupa dahil o eksiklik. Aikardi diye bir sendrom var o sendromla sık görülen bir şey ama o olsaydı genetik analizde sorun gelirdi. Bebeğiniz kızmı oğlanmı?

Bende cumartesi sabahtan gitcem şeker ölcümüne bakalım nasıl olacak. İlk cocugumda zorlanmıstım basım dönmüstü tanaiyonum oynamıstı umarım bunda olmaz.

Rabbim dayanma gücü versin kuzum hem sana hem eşine Rabbim kolaylaştırsın en azından sonuçlar teknik açıdan temiz gözüküyor amniyosentez de temiz korpus kollosum da yok. Artık onlar ne gördüyseler yanlış görmüşlerdir inşallah. Bol bol sadaka ver kuzum bebeğinin sağlığı niyetiyle Ver. Çapa da daha iyi doktorlar var inşallah bebeğiniz iyidir onlar da öyle söyler siz de rahat bir nefes alırsınız. Rabbim ferahlandırsın.

Bende öyle düşünüyorum. Kullanmak istemiyorum. Başka bir doktora soracağım ya da bir süre de daha düzenli takip edeceğim.
Akşam yediklerinizde farklı ne var? Pilav ekmek patates kullanmayın bakalım düşme olur mu
Ya inan yemiyorum. Kepekli ekmek yiyorum 2 veya 3 dilim sebze yemeği falan. Sadece dün kaçırdım biraz bilmeden. Kısır yedim biraz sonra 2 tane de tam buğday unundan poğaça yapmıştım onu yedim. Başka da bir şey yemedim
Amin canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sonrada bu bebislere ne yapacagiMizi konuşuruz inşallah
İnşallah İnşallah. Sen içini ferah tutmaya çalış. Ne zaman belli olacak sonuçlar?

Çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilmiyorum. İnşallah her şey yolundadır yanılma vardır İnşallah İnşallah

erkek.. doktorlar genetik olarak bır astalık eslik ediyorum diye baktı zaten ondan sıvı aldılar ama genetik hastalık yok corpus kollosum yok buna baglı anomallerı varmıs

Hepiniz sagolun kızlar dualarınız ıcın Allah razı olsun ben herhangı bir mucize olmadgı surece artık buraya girip sızı de istemeden uzmek istemem bu yuzden girip yazmayacağım Allah hepinize sag salım bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin ınsallah kimseyi böyle seylerle sınamasın kalın selametle hosca kalın..

Çok üzgünüm Dilerim hayırla sonuçlanır. Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcın olsun cnm umarım olur o mucize

Günaydın herkese. Bir sorunum var K. Kulübünü Ana ekrana ekledim neyse artık değişik yazıklar çıkıyor bir hata veriyor açamıyorum sadece Google den girebiliyorum. Başına gelen varmı? Kaç kez verilerini silerek tekrar yükledim. Googledan girmek de zor

Allah yardımcınız olsun canım, üzme kendini.

Ovulasyonda pik gördükten kaç gün gecti üzerinden canim

Gercekten cok uzgunum ne diyecegimi bilemiyorum. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Bende grip oldum kızlar vücut kırgınlığı,boğaz ağrısı ve burun akıntısı var malesef. Akşam üzeri bi parol icmek zorunda kaldım
Geçmiş olsun cnm bende dün ateşlenir gibiydim mecburen parol içtim, dün evdeydim bugün işe bir geldim herkes maskeleri atmış artık bol bol hastalık beni bekliyor gibi hissediyorum

15gune insallah

Çok geçmiş olsun canım.
Allah yardımcınız olsun
Sen Allah'a sigin canım.
Birde başka hastane deneseniz.
Genetik değilse ultrasonda ölçüm sonucu kısa filan dendiyse başka bir doktora danissaniz.
Tekrar olcturseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…