- 26 Ocak 2022
- 521
- 844
- 18
- 37
Allah yardımcınız olsun şu mübarek günlerde inşallah, çok zor gerçekten ama metanetli olmaya çalışın, Rabbim hayırlısını göstersin ne geliyorsa O’ndan sabrını da verir inşallahKızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
Çok geçmiş olsun. Allah yardımçın olsun inşa Allah. Hayırlısıyla neyse oda olsun hakkınızdaKızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
Bende cumartesi sabahtan gitcem şeker ölcümüne bakalım nasıl olacak. İlk cocugumda zorlanmıstım basım dönmüstü tanaiyonum oynamıstı umarım bunda olmaz.Herkesin kandili mübarek olsun. Birbirimize dua edelim kolay dogum ve sağlıklı bebeklerimize kavuşalım inşallah
Bugun şeker yüklemesi için hastaneye gittim herhalde en Son giden benimdir burdaSon Dakika yetiştim saat dokuz buçuğa kadar alınıyor muş neyse son dakika içtim ilk aç karnına aldılar ama gece eşim sahur yapmıştı bende dayanamadım yedim bişiler yani sabah çok acıkmamıştım sonra gazoz gibi bişi verdi glikoz gazozuymuş. Gazozu çok sevememe rağmen çok şekerli geldi zor bitirdim. 1 saat bekle dediler. Sonra bir dr geldi isim isim saydı bunlar dedi Doğum haneye gelecek nst lerine bakıcz dedi benim ismimi de söyledi Allahım kimse bana bişi demedi tek gelmişim eşim yok biraz tırstım kuzu kuzu gittik neyse. Doğum haneye girdik bir kadın bağırıp duruyordu gerçekten şoklardayım bugün bitecek mi Allahım dedi tüm kadınlar bi odada toplaştık teker teker aldı başlangıç kilomuzu Son kilomuzu boyumuzu ailemizde şeker hastası var mı falan sordu göbek bölgemizi ölçtü diğeri ultrasonda baktı işlem bitti dedi tekrar 2 ci kan alacaklar oraya gidin dediler gittim sonra orda beklerken hamile bi kadın dedi şekeri yüksek olanları götürmüşler dedi eyvah dedim benim yüksek çıktı ondan götürdüler eee akşam 4-5 bardak gazoz içtim dedim ondan çıkmıştır saat geldi ikinci kanı da aldılar yanımda ki kadını aldılar 2 ciye sonra bütün kadınlar verdi bitti bi ben kaldım. 3cüye kan almaları gerekiyormuş yine bekle bir saat sonra Hemşire ye sordum şekerimiz yüksek çıktı diye mi doktor Bizi götürdü dedim yok dedi dr aradı söyledi ondan gittiniz dedi peki dedim herkesten 2 kez kan aldınız Benden 3 dedim güldü onlar dedi erken geldikleri için dedi daha erken bitti dedi. Kusuruma bakmayın merak ettim dedim komik oldu biraz ne biliyim tam cahilliğime denk geldi
İnşallah şekerim yüksek çıkmaz ama dayanamadım dondurma yedim
Amin canimHepimizin duası seninle. İnşallah çok iyi haberler alacaksın çok yakında.
Amin canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sonrada bu bebislere ne yapacagiMizi konuşuruz inşallahKuzum her duamda burası var. İnşallah h bir şey çıkmaz sağlıcakla alırsınız kucağınıza
Rabbim dayanma gücü versin kuzum hem sana hem eşine Rabbim kolaylaştırsın en azından sonuçlar teknik açıdan temiz gözüküyor amniyosentez de temiz korpus kollosum da yok. Artık onlar ne gördüyseler yanlış görmüşlerdir inşallah. Bol bol sadaka ver kuzum bebeğinin sağlığı niyetiyle Ver. Çapa da daha iyi doktorlar var inşallah bebeğiniz iyidir onlar da öyle söyler siz de rahat bir nefes alırsınız. Rabbim ferahlandırsın.Kızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
Bende öyle düşünüyorum. Kullanmak istemiyorum. Başka bir doktora soracağım ya da bir süre de daha düzenli takip edeceğim.Doktor değilim sonuçta ama ben insülin kullanılacak kadar düzenli bir yükseklik görmedim. İnsülin kararı için erken sanki. Kaldı ki serum yüzündenmiş. İlginç geldi açıkçası. İkinci bir doktor görüşü alırdım muhakkak.
Ya inan yemiyorum. Kepekli ekmek yiyorum 2 veya 3 dilim sebze yemeği falan. Sadece dün kaçırdım biraz bilmeden. Kısır yedim biraz sonra 2 tane de tam buğday unundan poğaça yapmıştım onu yedim. Başka da bir şey yemedimAkşam yediklerinizde farklı ne var? Pilav ekmek patates kullanmayın bakalım düşme olur mu
İnşallah İnşallah. Sen içini ferah tutmaya çalış. Ne zaman belli olacak sonuçlar?Amin canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sonrada bu bebislere ne yapacagiMizi konuşuruz inşallah
Çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilmiyorum. İnşallah her şey yolundadır yanılma vardır İnşallah İnşallahKızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
erkek.. doktorlar genetik olarak bır astalık eslik ediyorum diye baktı zaten ondan sıvı aldılar ama genetik hastalık yok corpus kollosum yok buna baglı anomallerı varmısÇok geçmiş olsun. Allah yardımçın olsun inşa Allah. Hayırlısıyla neyse oda olsun hakkınızdaCorpus collosum agenezisi genelde bildiğim kadarı ile bir kromozom eskikliği veya genetik bir hastalık çerçivesinde oluşmuyor. Beyinde nöral tüp defekti(genelde folat eksikliği)var ki bu grupa dahil değil birde beyin hücrülerinin migrasyon bozukluğu. İkinci grupa dahil o eksiklik. Aikardi diye bir sendrom var o sendromla sık görülen bir şey ama o olsaydı genetik analizde sorun gelirdi. Bebeğiniz kızmı oğlanmı?
Çok üzgünümKızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
Allah yardımcın olsun cnm umarım olur o mucizeHepiniz sagolun kızlar dualarınız ıcın Allah razı olsun ben herhangı bir mucize olmadgı surece artık buraya girip sızı de istemeden uzmek istemem bu yuzden girip yazmayacağım Allah hepinize sag salım bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin ınsallah kimseyi böyle seylerle sınamasın kalın selametle hosca kalın..
Allah yardımcınız olsun canım, üzme kendini.Kızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
Ovulasyonda pik gördükten kaç gün gecti üzerinden canimMerhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu
Gecmis olsunBende grip oldum kızlar vücut kırgınlığı,boğaz ağrısı ve burun akıntısı var malesef. Akşam üzeri bi parol icmek zorunda kaldım
Gercekten cok uzgunum ne diyecegimi bilemiyorum. Allah yar ve yardimciniz olsun.Hepiniz sagolun kızlar dualarınız ıcın Allah razı olsun ben herhangı bir mucize olmadgı surece artık buraya girip sızı de istemeden uzmek istemem bu yuzden girip yazmayacağım Allah hepinize sag salım bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin ınsallah kimseyi böyle seylerle sınamasın kalın selametle hosca kalın..
Geçmiş olsun cnm bende dün ateşlenir gibiydim mecburen parol içtim, dün evdeydim bugün işe bir geldim herkes maskeleri atmış artık bol bol hastalık beni bekliyor gibi hissediyorumBende grip oldum kızlar vücut kırgınlığı,boğaz ağrısı ve burun akıntısı var malesef. Akşam üzeri bi parol icmek zorunda kaldım
15gune insallahBende öyle düşünüyorum. Kullanmak istemiyorum. Başka bir doktora soracağım ya da bir süre de daha düzenli takip edeceğim.
Ya inan yemiyorum. Kepekli ekmek yiyorum 2 veya 3 dilim sebze yemeği falan. Sadece dün kaçırdım biraz bilmeden. Kısır yedim biraz sonra 2 tane de tam buğday unundan poğaça yapmıştım onu yedim. Başka da bir şey yemedim
İnşallah İnşallah. Sen içini ferah tutmaya çalış. Ne zaman belli olacak sonuçlar?
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?