2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benm ilk defa bu sabah oldu. Magnezyum iciyodum ama bi kac gundur unuttum yine devam edicem magnezinc kullaniyorum.

Herkese hayirli kandiller hepimiz icin duam sureci saglikla bitirip saglikla kavusalim insallah. Dun oglum birden hastalandi atesini dusuremedim. Soguk uygulamalar suruplar duslar nafile. En sonunda aksam acile goturdum kulak ve bogaz enfeksiyonu dedi doktor. Serum vermek istedi tabi yikti hastaneyi istemiyorum nolur takmayin diye. Onceden boyle zor olmazdi smdi hem direniyo hem de bilincle yalvariyo doktorlara tabi zaptedemeyince mecbur kucakladim kolunda damar yolu acikken odasina kucagimda goturdum falan. Bugun biraz agrim var o yuzden siz de bana dua edin oglum iyilessin diger ogluma da saglikla kavusayim

Merhaba teyzeleri, sonunda dün 21+6 da detaylı ultrasona girebildik biz de, herşeyi çok güzel dedi doktor 513 gr 25 cm olmuş 22+4 çıktı biraz ilerden gidiyor bu da güzel dedi, ellerini agzına filan götürüyordu :) plesentam aşağıdaydı yukarı çıkmaya başlamıs dedi doktorum, suyum ve rahim agzı uzunlugu da cok iyiymiş, bi maaşallahınızı alırız, asağıya bizim somurtkanı koydum doktor biraz sinirli herhalde dedi bu zamana kadar emin olamamıştık ne konusulmadığı için ama kesin erkekmiş, ek olarak demire başladım hemoglobin ilk defa bu ay biraz düşmüş, günde 2 den 400 mg progestan haftada bir 50 mg progestan igne oluyordum doktor iğneyi keselim sancıları kontrol edelim güzel ilerlersek progestanı da 1 e düşürüp zamanla tamamen keseceğiz dedi. Magnezyum, d vitamını ve multivitamine devam dedi bir de bunlara demir eklendi :)

Eklentiler

• IMG_20220427_105409.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20220427_105348.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 63
Ay dudaklara bak masallah guzel.haberler almana cok sevindim canim. Saglikla bu sureci tamamlarsin insallah

Maşallah

Geçmiş olsun şifa diliyorum.

geçmiş olsun canım, inşallah .

merhaba ben varım, kolum ağrıdı sadece. sorun olmadı hiç diğer doz ise 6 ay sonra dedi hemşire isteğe bağlı. eğer yaptırırsam 10 sene korurmuş
29 marttta oldum ilkini, 30unda gel demişlerdi ama haftasonuna geliyor diye 28ine gelin dediler. yarın gideceğim bende

Daha regl olursunuz bekleyince gelecek gelmeyecek diye gelmiyor,hamilelikte ovulasyon testi kullandım hamile olduktan sonra iki çizgide kıpkırmızı çıkıyor,biraz daha gelmezse regl,bı kaç gün sonra ovulasyon testi yapın tekrar kirmiziysa olay tamamdır,silikse olmamıştır

Kızlar dün canım istedi acı yedim 3 tane fln hamilelik öncesi de seven biriyim zaten ..burada da dün bi arkadaş hareketlensin diye yemiş cidden daha hareketli oldu Bebişlere bir zararı yok dimi ..acıdan rahatsız olsa diyorum ekşi de yiyoruz sonuçta onda da rahatsız olur
Analık iç güdüsü işte

Bilinen bir zararı yok ama mide dusmani. Masallah miden dayaniyorsa ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…