Hamilelikte kilo alıp 69 olmussun hala konusuyorsunEe bende sismanim artik 69 cikiyorum 68 okuyorum sekerle ana alaka yavrum sal gitsin amanatın ölümü arpadan
30 gün sonra olacağım cnm. Ilk doz OK.günaydın kızlar, tetanozda 2. doz olan var mı?
Benm ilk defa bu sabah oldu. Magnezyum iciyodum ama bi kac gundur unuttum yine devam edicem magnezinc kullaniyorum.Günaydın güzel hanımlar :) hamileliğin 26. haftasında bacak kramplarım başladı. sizde de var mı acaba? her sabah krampla uyanıyorum. gün içinde de bacaklarım karıncalanıyor uyuşuyorönceki gebeliğimde 36. haftada erken doğum başlamış hastanede yatmıştım. bu da öyle mi olacak acaba
Ben oldumgünaydın kızlar, tetanozda 2. doz olan var mı?
Ay dudaklara bak masallahMerhaba teyzeleri, sonunda dün 21+6 da detaylı ultrasona girebildik biz de, herşeyi çok güzel dedi doktor 513 gr 25 cm olmuş 22+4 çıktı biraz ilerden gidiyor bu da güzel dedi, ellerini agzına filan götürüyordu :) plesentam aşağıdaydı yukarı çıkmaya başlamıs dedi doktorum, suyum ve rahim agzı uzunlugu da cok iyiymiş, bi maaşallahınızı alırız, asağıya bizim somurtkanı koydum doktor biraz sinirli herhalde dedibu zamana kadar emin olamamıştık ne konusulmadığı için ama kesin erkekmiş, ek olarak demire başladım hemoglobin ilk defa bu ay biraz düşmüş, günde 2 den 400 mg progestan haftada bir 50 mg progestan igne oluyordum doktor iğneyi keselim sancıları kontrol edelim güzel ilerlersek progestanı da 1 e düşürüp zamanla tamamen keseceğiz dedi. Magnezyum, d vitamını ve multivitamine devam dedi bir de bunlara demir eklendi :)
Bence de erkenGünaydin erken degil mi ya
MaşallahMerhaba teyzeleri, sonunda dün 21+6 da detaylı ultrasona girebildik biz de, herşeyi çok güzel dedi doktor 513 gr 25 cm olmuş 22+4 çıktı biraz ilerden gidiyor bu da güzel dedi, ellerini agzına filan götürüyordu :) plesentam aşağıdaydı yukarı çıkmaya başlamıs dedi doktorum, suyum ve rahim agzı uzunlugu da cok iyiymiş, bi maaşallahınızı alırız, asağıya bizim somurtkanı koydum doktor biraz sinirli herhalde dedibu zamana kadar emin olamamıştık ne konusulmadığı için ama kesin erkekmiş, ek olarak demire başladım hemoglobin ilk defa bu ay biraz düşmüş, günde 2 den 400 mg progestan haftada bir 50 mg progestan igne oluyordum doktor iğneyi keselim sancıları kontrol edelim güzel ilerlersek progestanı da 1 e düşürüp zamanla tamamen keseceğiz dedi. Magnezyum, d vitamını ve multivitamine devam dedi bir de bunlara demir eklendi :)
Geçmiş olsun şifa diliyorum.Herkese hayirli kandiller hepimiz icin duam sureci saglikla bitirip saglikla kavusalim insallah. Dun oglum birden hastalandi atesini dusuremedim. Soguk uygulamalar suruplar duslar nafile. En sonunda aksam acile goturdum kulak ve bogaz enfeksiyonu dedi doktor. Serum vermek istedi tabi yikti hastaneyi istemiyorum nolur takmayin diye. Onceden boyle zor olmazdi smdi hem direniyo hem de bilincle yalvariyo doktorlaratabi zaptedemeyince mecbur kucakladim kolunda damar yolu acikken odasina kucagimda goturdum falan. Bugun biraz agrim var o yuzden siz de bana dua edin oglum iyilessin diger ogluma da saglikla kavusayim
Teşekkür ederim dudaklar bana benziyor vallaAy dudaklara bak masallahguzel.haberler almana cok sevindim canim. Saglikla bu sureci tamamlarsin insallah
Hamilelikte kilo alıp 69 olmussun hala konusuyorsunsen kilolu degilsin, kategorisi yanlış anlatma
geçmiş olsun canım, inşallah .Herkese hayirli kandiller hepimiz icin duam sureci saglikla bitirip saglikla kavusalim insallah. Dun oglum birden hastalandi atesini dusuremedim. Soguk uygulamalar suruplar duslar nafile. En sonunda aksam acile goturdum kulak ve bogaz enfeksiyonu dedi doktor. Serum vermek istedi tabi yikti hastaneyi istemiyorum nolur takmayin diye. Onceden boyle zor olmazdi smdi hem direniyo hem de bilincle yalvariyo doktorlaratabi zaptedemeyince mecbur kucakladim kolunda damar yolu acikken odasina kucagimda goturdum falan. Bugun biraz agrim var o yuzden siz de bana dua edin oglum iyilessin diger ogluma da saglikla kavusayim
29 marttta oldum ilkini, 30unda gel demişlerdi ama haftasonuna geliyor diye 28ine gelin dediler. yarın gideceğim bendemerhaba ben varım, kolum ağrıdı sadece. sorun olmadı hiç diğer doz ise 6 ay sonra dedi hemşire isteğe bağlı. eğer yaptırırsam 10 sene korurmuş
evet 30 gün sonraymış, başta yanlış gün söylemişler. yarın gelin dediler yarın yaptıracağım30 gün sonra olacağım cnm. Ilk doz OK.
Daha regl olursunuz bekleyince gelecek gelmeyecek diye gelmiyor,hamilelikte ovulasyon testi kullandım hamile olduktan sonra iki çizgide kıpkırmızı çıkıyor,biraz daha gelmezse regl,bı kaç gün sonra ovulasyon testi yapın tekrar kirmiziysa olay tamamdır,silikse olmamıştırMerhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu
evet 30 gün sonraymış, başta yanlış gün söylemişler. yarın gelin dediler yarın yaptıracağım
Bilinen bir zararı yok ama mide dusmani. Masallah miden dayaniyorsa ne alaKızlar dün canım istedi acı yedim 3 tane fln hamilelik öncesi de seven biriyim zaten ..burada da dün bi arkadaş hareketlensin diye yemişcidden daha hareketli oldu Bebişlere bir zararı yok dimi ..acıdan rahatsız olsa diyorum ekşi de yiyoruz sonuçta onda da rahatsız olur
Analık iç güdüsü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?