Hadi inşallah güzel sonuçlar gelir canım15gune insallah
Canım sen maske takmaya devam et. Bizim iş yerindede takmiyorlar. Ben takıyorum ama.Geçmiş olsun cnm bende dün ateşlenir gibiydim mecburen parol içtim, dün evdeydim bugün işe bir geldim herkes maskeleri atmış artık bol bol hastalık beni bekliyor gibi hissediyorum
Amin canım. İnşallah güzel gelir.Hadi inşallah güzel sonuçlar gelir canım
23 haftamizdan beri var bende baldirima bi giriyo kitliyo resmen cocuklarda gec olmustu bnde bunda erken oldu ama dogumu etkiler mi bilmiyorumGünaydın güzel hanımlar :) hamileliğin 26. haftasında bacak kramplarım başladı. sizde de var mı acaba? her sabah krampla uyanıyorum. gün içinde de bacaklarım karıncalanıyor uyuşuyorönceki gebeliğimde 36. haftada erken doğum başlamış hastanede yatmıştım. bu da öyle mi olacak acaba
Bende takıyorum cnm, alerjimden dolayı burnum hep tıkanıyor çift takmam çok zor o yüzden benimde, artık ne kadar korursa valla tek maskedeCanım sen maske takmaya devam et. Bizim iş yerindede takmiyorlar. Ben takıyorum ama.
Eskiden çift takiyordun kovit sonrası nefes zorluyor diye tek takiyorun
Öncelik verceklermide senin teste cnm gene 2 haftamı bekliceksin yoksaAmin canım. İnşallah güzel gelir.
Allah kimseyi evladı ile sinamasin
Bir beden buyuk aldim cunku gebelikteki gogusler dahada buyuyo emzirdikce onuda hesap et suan ki gibi kalmicak dahada cosacak sut geldikceTecrübeli annelere uzman sorusu :)
Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk
Onerilerinizi bekliyorum :)
Benim normalde kilo aldigimda goguslerim siserdi hemen, hamilelikte en az buyuyen yer memelerim oldu sasirdim :) hala eski sutyenlerimi takiyorum. Bence guzel dusun Canim niye sutumuz az olsun minik olsun ama islevi olsun yeterdiger mesajin icinde kotu seyler dusunme, herkesin icinde dertleri vardir. Olan herseyde hayir var, sen bu anindan hamileliginden zevk almaya, guzel anilar biriktirmeye calis
Canim ben pek anlamam sekerden doktorun oyle dediyse kullanmalisin gebelikte sekeri fazla tehlikeye atmamak lazim senin bebeginin gramida ondeydi demi sekerle alakasi olabilir mi gorustun mu bunu doktorlaYa kızlar moralim bozuldu. Dahiliye doktoruma şeker ölçüm değerlerimi attım bana akşamları ünsilin kullanmaya başlayacağız falan dedi. Değerlerim böyleydi.
Evlatla imtihan cok zor anneyi babayi unutturuyo insana ne diyecegimi hic bilmiyorum elimden bisey gelmiyor dua etmekten baska hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsiniz cikmadik candan umit kesilmez.. sabir dua tek cagremiz guclu olmalisin bize konusmasi kolay ne haldesin bilmiyorum ama Allah dicez verende o alanda o deriz ya oyleKızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
Amin aminAmin canım. İnşallah güzel gelir.
Allah kimseyi evladı ile sinamasin
CipisS Aynen oyle benimde goguslerim ufakti ne doyucak bunla derdim onemli olan ebati buyuklugu degil islevi .. benim cocuklarim dogduktan sonra cok guzel emdiler ve sutumde masallah coktu her ay ayri ayri 2 kilo birden aldilar gelisimleri cok guzeldi hemsiremiz kontrollerinde hep masallah sütün cok guzel yaramis dedi .. buyuk gogusun goruntu var ama süt biseye yaramazsa olmasada olur kucuge raziyim hesabi takilmaya bile gerek yok boyle konulara..
İnşallah hemizin sütleri bol bol olur da bebiklerimiz güzelce beslenir.Canim ben pek anlamam sekerden doktorun oyle dediyse kullanmalisin gebelikte sekeri fazla tehlikeye atmamak lazim senin bebeginin gramida ondeydi demi sekerle alakasi olabilir mi gorustun mu bunu doktorla
Nasıl yani ayak numarası büyüyor mu? Öyle bir şey mi var? Ödemden kaynaklı şişme falan değil mi o büyümeKızlar ben de ayakkabı sorununu dile getireyim. göğüsler her seferinde büyüyor-küçülüyor,ama ayak numaramiz ikinci hamileliklerde de büyüyecek mi?bilgisi olan var mı ilk hamilelkte 1numara büyüdü ikincide de 1numara buyur mu var mı fikri olan?
Benim buyuseydi o zaman 40 olmasi gerekirdi normalde 39 giyiyorum ama 38de cok kullaniyorum suan kullandigim 38 buyume yok sadece sisiyor o kdarKızlar ben de ayakkabı sorununu dile getireyim. göğüsler her seferinde büyüyor-küçülüyor,ama ayak numaramiz ikinci hamileliklerde de büyüyecek mi?bilgisi olan var mı ilk hamilelkte 1numara büyüdü ikincide de 1numara buyur mu var mı fikri olan?
Ne denir gerçekten bilemiyorum bu da rabbimin bir sınaması allah sabır ve kolaylık versin inşallah mutlu haber alırsınızKızlar amniyosentez sonucum cıktı capada randevumuz vardı bugun tam o sıradayken mesaj geldi esim gitti Cam sakuradan sonucu aldı geldi buradaki doktora gosterırız en azından bayramdan sonrayı beklemeyelim dıye burdakılerın de dedgı tek sey genetik temiz cıkmıs yanı bu astalık genetik bir hastalık tasımıyor kendiliğinden olmus bız dort gozle B sonucu beklerken hıcbır seye etki etmesini sadece bilinen genetik bir olay olmadgını bebegin kendisinde anormallik oldgunu soyledıler bu sefer de kolunun bacagını olcusunu eksik olctuler kısa dedıler hatta bakarken yanındakine o kadar cok anomali var ki hangisinden baslıcagımı bılemedım bile dedı bakan doktor.. Ve anlamıyorum bız İkili test yatrdk bısey cıkmadı detaylıda kafasındaki corpus kollosum yok dendi ona eyvallah dedik amniyosentez dedıler yaptırdık bısey yok bu sefer de kolu bacagı kısa ne demek bıseyı olsa bu testlerde cıkamaz mı kafayı usutecegız artık cokk yorulduk inanılmaz yorulduk... bizim de ilk bebegımıze bız de bıseyler in tadını cıkarmak ayaklarımı uzatıp canım sunu istiyor bunu istiyor demek istiyorum ama ne halim kaldı ne mecalim yedıgı yemegı bile zorla yıyorum her gunun her hastaneye bı umıtke gıdısm bıraz daha husran oluyor ve hepsı ayrı ayrı seyler soyluyor tek net olan korpus kollosum un beynınde olmaması,.. yarın da yıne capada bızı heyete cagrdılar sabah oraya gıdecegz ne yapacagımızı ne dıyecegımı her seyı sasrmıs bı haldeyim artık dayanamıyorum
Benim de 36 37 şu anda 36 numara ayakkabım oluyor. Şiş olduğunu hissediyorum ayaklarımın biraz ama sıkmıyor. İlk defa duydum öyle bir şeyBenim buyuseydi o zaman 40 olmasi gerekirdi normalde 39 giyiyorum ama 38de cok kullaniyorum suan kullandigim 38 buyume yok sadece sisiyor o kdar
Evet senin igne korkunu hatirliyorum onun ucuda cok ince ve kucuk korkma sen bebeginin ve kendi sagligin soz konusu.. olmadi baska doktordanda fikir al oda ayni seyi derse kullancaksin ne gelir elden .. esimin teyzesinde gebeliginde cikti sekeri dogumdan sonra cok farkinda olmadi ama seker sonradan etkiledi dogumunda ve sonrasinda ihmal etti biraz suan seker hastasi tedavi goruyor.. o yuzden doktorun gerekli bilgiyi verir zaten sana simdiden moral bozma sadece gebelik degil sekerdede stres olmamali..Amin amin
İnşallah hemizin sütleri bol bol olur da bebiklerimiz güzelce beslenir.annemde dün dedi benimde küçüktü göğüslerim ama sütüm çoktu falan dedi. Dediğiniz gibi büyük küçük önemli değilmiş zaten sütün olup olmaması kişiye bağlıymış.
Evet canım biraz önce haftasına göre. Ama boyuna göre uyumlu kilosu. Bilmiyorum belki bie ilgisi vardır. Bir haftada 126gr alıp 2 cm uzamış. Belkide şekerden dolayı. Benim korkum doğumdan sonra da bende etsikinin kalması. Çok tedirgin oluyorum bu konuda. Bir de o iğneyi nasıl yapacağımiğneden korkan bir insanım. Parmağımı bile zor deliyorum ölçmek için.
Allah yardımçınız olsunerkek.. doktorlar genetik olarak bır astalık eslik ediyorum diye baktı zaten ondan sıvı aldılar ama genetik hastalık yok corpus kollosum yok buna baglı anomallerı varmıs
Bendede şiş var ama daha büyüme yokBenim de 36 37 şu anda 36 numara ayakkabım oluyor. Şiş olduğunu hissediyorum ayaklarımın biraz ama sıkmıyor. İlk defa duydum öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?