2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm bende dün ateşlenir gibiydim mecburen parol içtim, dün evdeydim bugün işe bir geldim herkes maskeleri atmış artık bol bol hastalık beni bekliyor gibi hissediyorum
Canım sen maske takmaya devam et. Bizim iş yerindede takmiyorlar. Ben takıyorum ama.
Eskiden çift takiyordun kovit sonrası nefes zorluyor diye tek takiyorun

23 haftamizdan beri var bende baldirima bi giriyo kitliyo resmen cocuklarda gec olmustu bnde bunda erken oldu ama dogumu etkiler mi bilmiyorum

Canım sen maske takmaya devam et. Bizim iş yerindede takmiyorlar. Ben takıyorum ama.
Eskiden çift takiyordun kovit sonrası nefes zorluyor diye tek takiyorun
Bende takıyorum cnm, alerjimden dolayı burnum hep tıkanıyor çift takmam çok zor o yüzden benimde, artık ne kadar korursa valla tek maskede

Tecrübeli annelere uzman sorusu :)

Emzirme sutyeni kendi bedenimiz mi bir beden buyuk mu olmali? Internette bazı yorum yapanlar kendi bedeniniz demis bazıları ise bir beden buyuk

Onerilerinizi bekliyorum :)
Bir beden buyuk aldim cunku gebelikteki gogusler dahada buyuyo emzirdikce onuda hesap et suan ki gibi kalmicak dahada cosacak sut geldikce ben normalde 80 kullaniyodum gebelikte 85 oldum emzirirken 90

CipisS Aynen oyle benimde goguslerim ufakti ne doyucak bunla derdim onemli olan ebati buyuklugu degil islevi .. benim cocuklarim dogduktan sonra cok guzel emdiler ve sutumde masallah coktu her ay ayri ayri 2 kilo birden aldilar gelisimleri cok guzeldi hemsiremiz kontrollerinde hep masallah sütün cok guzel yaramis dedi .. buyuk gogusun goruntu var ama süt biseye yaramazsa olmasada olur kucuge raziyim hesabi takilmaya bile gerek yok boyle konulara..

Ya kızlar moralim bozuldu. Dahiliye doktoruma şeker ölçüm değerlerimi attım bana akşamları ünsilin kullanmaya başlayacağız falan dedi. Değerlerim böyleydi.
Canim ben pek anlamam sekerden doktorun oyle dediyse kullanmalisin gebelikte sekeri fazla tehlikeye atmamak lazim senin bebeginin gramida ondeydi demi sekerle alakasi olabilir mi gorustun mu bunu doktorla

Evlatla imtihan cok zor anneyi babayi unutturuyo insana ne diyecegimi hic bilmiyorum elimden bisey gelmiyor dua etmekten baska hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsiniz cikmadik candan umit kesilmez.. sabir dua tek cagremiz guclu olmalisin bize konusmasi kolay ne haldesin bilmiyorum ama Allah dicez verende o alanda o deriz ya oyle

Kızlar ben de ayakkabı sorununu dile getireyim. göğüsler her seferinde büyüyor-küçülüyor,ama ayak numaramiz ikinci hamileliklerde de büyüyecek mi?bilgisi olan var mı ilk hamilelkte 1numara büyüdü ikincide de 1numara buyur mu var mı fikri olan?

Aksamlari yatarken nefessiz kaliyorum gibi hissediyorum. Derin derin nefes aliyorum ama yetmiyor gibi. Vucudun fazla kan depolamasindan dolayi oksijen ihtiyaci artiyor ondan bu nefes darligi hissi biliyorum. Biliyorum ama hic hos bir his degil. Sag yanima yatarken uyuyabiliyorum ancak. Muhtemelen kan akisi daha az oldugu icin daha az oksijen yetiyor.

Amin canım. İnşallah güzel gelir.
Allah kimseyi evladı ile sinamasin
Amin amin
Canim ben pek anlamam sekerden doktorun oyle dediyse kullanmalisin gebelikte sekeri fazla tehlikeye atmamak lazim senin bebeginin gramida ondeydi demi sekerle alakasi olabilir mi gorustun mu bunu doktorla
İnşallah hemizin sütleri bol bol olur da bebiklerimiz güzelce beslenir. annemde dün dedi benimde küçüktü göğüslerim ama sütüm çoktu falan dedi. Dediğiniz gibi büyük küçük önemli değilmiş zaten sütün olup olmaması kişiye bağlıymış.

Evet canım biraz önce haftasına göre. Ama boyuna göre uyumlu kilosu. Bilmiyorum belki bie ilgisi vardır. Bir haftada 126gr alıp 2 cm uzamış. Belkide şekerden dolayı. Benim korkum doğumdan sonra da bende etsikinin kalması. Çok tedirgin oluyorum bu konuda. Bir de o iğneyi nasıl yapacağım iğneden korkan bir insanım. Parmağımı bile zor deliyorum ölçmek için.

Nasıl yani ayak numarası büyüyor mu? Öyle bir şey mi var? Ödemden kaynaklı şişme falan değil mi o büyüme

Benim buyuseydi o zaman 40 olmasi gerekirdi normalde 39 giyiyorum ama 38de cok kullaniyorum suan kullandigim 38 buyume yok sadece sisiyor o kdar

Ne denir gerçekten bilemiyorum bu da rabbimin bir sınaması allah sabır ve kolaylık versin inşallah mutlu haber alırsınız

Benim buyuseydi o zaman 40 olmasi gerekirdi normalde 39 giyiyorum ama 38de cok kullaniyorum suan kullandigim 38 buyume yok sadece sisiyor o kdar
Benim de 36 37 şu anda 36 numara ayakkabım oluyor. Şiş olduğunu hissediyorum ayaklarımın biraz ama sıkmıyor. İlk defa duydum öyle bir şey

Evet senin igne korkunu hatirliyorum onun ucuda cok ince ve kucuk korkma sen bebeginin ve kendi sagligin soz konusu.. olmadi baska doktordanda fikir al oda ayni seyi derse kullancaksin ne gelir elden .. esimin teyzesinde gebeliginde cikti sekeri dogumdan sonra cok farkinda olmadi ama seker sonradan etkiledi dogumunda ve sonrasinda ihmal etti biraz suan seker hastasi tedavi goruyor.. o yuzden doktorun gerekli bilgiyi verir zaten sana simdiden moral bozma sadece gebelik degil sekerdede stres olmamali..

erkek.. doktorlar genetik olarak bır astalık eslik ediyorum diye baktı zaten ondan sıvı aldılar ama genetik hastalık yok corpus kollosum yok buna baglı anomallerı varmıs
Allah yardımçınız olsun Kliniği epilepsilerle seyr eden bir anomali olduğunu biliyorum. Hakkınızda hayırlısı.

Benim de 36 37 şu anda 36 numara ayakkabım oluyor. Şiş olduğunu hissediyorum ayaklarımın biraz ama sıkmıyor. İlk defa duydum öyle bir şey
Bendede şiş var ama daha büyüme yok budamı gelicek başımıza. El parmaklarımda şiş oluyor yüzüğümü takmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…