2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aklıma bişey takıldı bu bebeğin suyuna normal ultrasondamı bakılıyor, benim dr. Suyuyla ilgili bişey söylemedi hiç bu zamana kadar onun için alttanmı muayene etmesi kazım acaba, yoksa üsttende görünüyor sorun yok diyemi bişey demiyor

Abdominal yani karından ultrasonda görünüyor. Sorun olmadığı için bsey dememistir cnm, rahat ol

demir takviyesi için iğne olan var mı hiç? doktorum günde 2ye çıkardı ama günde 1 bile hamilelikten gelen kabızlığıma fena yapmıştı, şimdi 2 hapla çok kötü oldum. kabızlık ilacı içtim fazladan o bile etki etmedi doktorum günaşırı iğne yapalım o zaman dedi. bir sakıncası yoktur diye düşünüyorum ama yapan var mı öğrenmek istedim.

Sling kotu olsa bu kadar oveni olmazdi. Ben denemedim ama yine de oyunu Slingten yana kullaniyorum. Hem çok daha uygun fiyati kanguruya gore. Onun kumasi ona goredir ya, pamukludur. Bebegin anneye temasi olmasi gerektigine inanıyorum kucaga alistirma diyenlerin aksine. Kizimizi o istedigi muddetce optuk kokladik, kucagimiza aldik, kangurudq tuttuk, temas ettik. Sonuc olarak bize guvenen mutlu bir bebek oldu.

Bagirsak yumuşatıcı ilaç ise ishal yapmaz, boşaltmak zaten bağırsakları cnm. Ben de 5 gün B vitamini ampul oldum. Depolarin boşalmamasi lazım:)

Haklisin. Sling de farklı markalar var, kalite farkı var mı acaba

Onada bakmadı hiç valla benim dr.

İhtiyaç da olmaz inşallah

Haklisin. Sling de farklı markalar var, kalite farkı var mı acaba
Simdi baktim onerilere. Yine ergobaby onde gidiyor. Turkiyede var mi bilmiyorum. Ben ergobaby aura wrap alurim sanirim. Kumasina da hava aliyor yazmislar. Bahaneyle ilk defa kanguru nasil takilir ogrenmis oldum.

Soyle bir gonderi buldum. Babybjorn one bakan bir kanguruydu ama bacaklari m seklindeydi boyle salik degildi. Bence ergonomikti, yani bu fotoya katilmiyorum pek.

Bu da bizim kangurumuzdu.

Eklentiler

• 2022-04-29-12-34-51-163.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Doktor bana plesenta previara teşhisi koydu ölüme varıncaya kadar birsuru risklerinden bahsetti. 4 kişi hazırla dedi kan için. Birsuru şey için beni tembihledi öyle korktum ki

Kızlar bakın burun tıkanıklığıyla ilgili bir çözüm buldum. Kızımın burun tıkanıklığı için çocuk doktoruna götürdük. Hiçbir problem olmadığını küçük çocuklarda ve hamilelerde normal olduğunu söyledi. Çözümü ise günde en az 2 kez serum fizyolojik ile burun temizliği dedi. Nasatol diye bir kit yazdı. Önce suyu hazırlıyorsun ardından her iki deliğe de diğerinden çıkara kadar su veriyorsun. Hamilelerde kullanımı güvenli. 3 gündür hem kızım hem ben nasıl rahatladık anlatamam.

kandan almak bana mantıklı geldi hiç karaciğeri bağırsakları da yormam, temiz

ya ben durumu anladim. Totomu temizlerken olmuş bunu yazacagimi dusunmezdim ama sebebi bu. Ayrica egilmeli kalkmali islere ara vermeliyim. Vucudum isyanda. 3. Trimesterda istemesem de durulucam sanirim.
Ahahahhahaha nasil becerdin ki acaba ters bi hareket mi yaptin

Tamamen ayniyiz kesinlikle ben evde birine aliskin degilim ya kendi kendime olmayı aşiri seviyorum sık dişini az kalmiş benimde yigenime son anda yurt cikti da cok sukur yırttım

Doktor bana plesenta previara teşhisi koydu ölüme varıncaya kadar birsuru risklerinden bahsetti. 4 kişi hazırla dedi kan için. Birsuru şey için beni tembihledi öyle korktum ki
Canım konu hakkında bir bilgim yok ama dr.unu dinle inşallah sağlıkla geçirirsin bu süreci, bütün riskleri söylemek zorunda dr. ama olcak anlamına gelmiyor sonuçta, rabbim yardımcın olsun

Lökosit pozitif olunca crp değeriniz nasıl çıkıyor ona bakıyorlar mı
Bakmadılar, sağlık ocağında kan sayımı ve idrar tahlili yapmışlardı, doktor baktı lökosit pozitif çıkmış idrarda, idrar kültürü yapalım dedi, ama onda bir üreme olmadığı için sıkıntı yok dedi

Ay markasi neee

Benim dr her uktrasonda suyu gayet guzel diyor demek ki görünüyor sorun olsa söylerdi bence
Kiz anaaa ne abartmiş kan grubun ne bende olesenta previayim benim cok yakin arkadasim previayla dogum yapti abartmasin kanama olmadigi sürece sıkıntı yok sadece normal dogum yapamiyorux sezeryan olcak

Kiz asıl oğlan olunca soy devam edecek diye sevinmeli daha çok şey yapmalılar sizinki değişikmis.
Aman hepsi aynı biz olsak dört döneriz etrafında çocuğunuzun torunu olacak diye
4 tane oglu var kiz diye ölüyolar. O yuzden ilk bebeler oglandi eltimle benm onlara da bi cop bisey almis degil. Bi dogunca taktigi tam altin. Kiza yagdirio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…