2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya nebilim benimde kuzenim öyleydi doğum yaptı.bide rahimde benim çok damarlanma varmış insan korkuyor diğer kuzenim sezeryanda iç kanama geçirdi ölümden döndü o da bende korkuya sebep oldu.

Günaydın kızlar ben bu şeker ölçme işini anlayamadım. Saat 10 da kahvaltı yaptım 10.30 da bitirdim saat kaçta ölçüm yapacağım?
Canım bana dahiliye ağzına ilk lokmayı attıgın andan itibaren bir saat say dedi verdiği takip kağıdın da önemli olarak yazıyor gebeler de böyleymiş normal şeker hastaların da yedikten sonra bir saat

Canım bana dahiliye ağzına ilk lokmayı attıgın andan itibaren bir saat say dedi verdiği takip kağıdın da önemli olarak yazıyor gebeler de böyleymiş normal şeker hastaların da yedikten sonra bir saat
Anladım canım çok teşekkür ederim. Öyle ölçüm yaptım bugün

Kizlar yuruyus yaparken maskemi cikariyorum dun dikkatimi cekti krem falan surmeyi unutmustum maske alti surmuyorumda zaten genelde.. burnumun ustu ve goz altimda kahverengi lekeler olusmus cok sinir oldum
Canım hamilelikte oluşan lekelerin çok az bir kısmı gidiyor ama güneş lekesi gitmiyor o yüzden dikkat et muhakkak güneş kremi kullanmalısın hamilelerin kullanabileceği kremi kullan bundan sonrası için tedbirini al

Anladım canım çok teşekkür ederim. Öyle ölçüm yaptım bugün
Nasıl gidiyor peki değerler insülin ihtiyacı var mı hala diyetle yani benim dikkat ettiğim sürece iyi ama en ufak bi tatlı attığım anda ağzıma tavan yapıyor ya psikolojim bozuldu şu şeker muhabbetinden Allah başka dert vermesin tabi ama zor cidden

Doktor bana plesenta previara teşhisi koydu ölüme varıncaya kadar birsuru risklerinden bahsetti. 4 kişi hazırla dedi kan için. Birsuru şey için beni tembihledi öyle korktum ki

Canim geçen sene arkadaşımın 2.gebeliginde aynı teşhis kondu, maşallah minik prensesi ile sağlıklı ikisi de. Doktorun olası riskleri anlatmasını anlıyorum ama senin önlem alamayacağını bir konuda bu kadar korkutmasın ilginç geldi. Sen iyiye odaklan

Ya nebilim benimde kuzenim öyleydi doğum yaptı.bide rahimde benim çok damarlanma varmış insan korkuyor diğer kuzenim sezeryanda iç kanama geçirdi ölümden döndü o da bende korkuya sebep oldu.

Herkesin her gebeligi farklı. Başkası ile kıyaslayan stres üretme kendine lütfen. Ben de sezeryan oldum ayrıca erken doğum olduğu için hazirliksizdim, kan sayımım düşüktü, doğumdan önceki hafta doktor takviye vermisti, sezeryan olursan kansızlık riskli anne için dedi ve doğum yaptım. Olasılıklar var ama en kötüyü düşünme, sezeryanda bana bsey olmadı. Milyonlarca kadın sezeryan oluyor öyle düşün

Kızlar güneş kremi hangi marka kullanıyorsunuz içeriği temiz güneş kremi arıyorum öneri verebilcek olan varmı

Akşamları yüksek çıkıyordu benim ama dün iyi çıktı. Şu an için bir sıkıntım yok bakalım. Daha hiç ağzıma tatlı yağlı sürmedim başladığımdan beri. Ama dayanamıyorum yarın sabah tokluk yine iyi çıkarsa yiyeceğim

Bende daha önce sezaryan olmustum. İnsan ilk bir duyunca ister istemez korkuyor. Allah yardımcımız olsun.kadin olmak ne kadar zor ya valla bu annelerin hakkı ödenmez

İnsallah iyi çıkar da yersin canım Happy Mom forumun da da okuduğum kadarıyla gebelik diyabeti olanlar açık dondurmanın cok fazla etkilemediğini yazmışlar bende bi denicem yeyip sonra kontrol edicem bakalım insallaj normal gelir senin de aklında olsun denemekten zarar çıkmaz

İnşallah canım. Zaten bugün akşam da yüksek çıkarsa yarın ünsiline başlayacağım akşamları. Keşke burada olsa da deneyebilsem ama yok maalesef. Artık doğumdan sonraya saklıyorum. Çok bir şey kalmadı zaten. İnşallah hayırlısı ile yeriz istediğimizi. Yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimiz

Tamamen ayniyiz kesinlikle ben evde birine aliskin degilim ya kendi kendime olmayı aşiri seviyorum sık dişini az kalmiş benimde yigenime son anda yurt cikti da cok sukur yırttım
Ahahaah iyi yırtmışsın vallahi. Eşime diyorum uzun süre yatılı misafir istemiyorum ben evde kendi kendime filan konuşurum piskopatim ben ahahah dokunmasınlar bana miss gibi yaşarım.

Korkma canim bol bol dua et dikkat et 45 dk dan fazla yürüme agir kaldirma fazla egilip kalkma doktor bana bunlari soyledi ev işi bile yapma dedi ama bazen yapiyorum

Kötüyü çağırmayim.
Sağlıkla sorunsuz alacağız diye hayal edin hep

Sabah M Mirune 'ye sol kasik agrir diyordum bak yine sanciyor disari ciktim evi supurdum iki iş yapmaya gelmiyor simdi yine disari gidiyorum bu avm işini bi bitireydim

Korkma canim bol bol dua et dikkat et 45 dk dan fazla yürüme agir kaldirma fazla egilip kalkma doktor bana bunlari soyledi ev işi bile yapma dedi ama bazen yapiyorum
Sende de mi var canım.bana 10 dk yürü dedi .aynen benide uyardı. Onlara dikkat ederimde sezeryandan korkuyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…