Ya nebilim benimde kuzenim öyleydi doğum yaptı.bide rahimde benim çok damarlanma varmış insan korkuyor diğer kuzenim sezeryanda iç kanama geçirdi ölümden döndü o da bende korkuya sebep oldu.Benim dr her uktrasonda suyu gayet guzel diyor demek ki görünüyor sorun olsa söylerdi bence
Kiz anaaa ne abartmiş kan grubun ne bende olesenta previayim benim cok yakin arkadasim previayla dogum yapti abartmasin kanama olmadigi sürece sıkıntı yok sadece normal dogum yapamiyorux sezeryan olcak
Canım bana dahiliye ağzına ilk lokmayı attıgın andan itibaren bir saat say dedi verdiği takip kağıdın da önemli olarak yazıyor gebeler de böyleymiş normal şeker hastaların da yedikten sonra bir saatGünaydın kızlar ben bu şeker ölçme işini anlayamadım. Saat 10 da kahvaltı yaptım 10.30 da bitirdim saat kaçta ölçüm yapacağım?
Neko wrap diye bir marka. Trendyoldan almıştım. Başta bağlaması zor gelmişti ama zamanla elim alışıverdi. Hatta kızım 9 aylıkken diş çıkardığı zaman bile aklıma geldi atıverdim slingin içine. Bir anda sakinleşip uyumaya başlamıştıAy markasi neee
Anladım canım çok teşekkür ederim. Öyle ölçüm yaptım bugünCanım bana dahiliye ağzına ilk lokmayı attıgın andan itibaren bir saat say dedi verdiği takip kağıdın da önemli olarak yazıyor gebeler de böyleymiş normal şeker hastaların da yedikten sonra bir saat
Canım hamilelikte oluşan lekelerin çok az bir kısmı gidiyor ama güneş lekesi gitmiyor o yüzden dikkat et muhakkak güneş kremi kullanmalısın hamilelerin kullanabileceği kremi kullan bundan sonrası için tedbirini alKizlar yuruyus yaparken maskemi cikariyorum dun dikkatimi cekti krem falan surmeyi unutmustum maske alti surmuyorumda zaten genelde.. burnumun ustu ve goz altimda kahverengi lekeler olusmus cok sinir oldum
Nasıl gidiyor peki değerler insülin ihtiyacı var mı hala diyetle yani benim dikkat ettiğim sürece iyi ama en ufak bi tatlı attığım anda ağzıma tavan yapıyor ya psikolojim bozuldu şu şeker muhabbetinden Allah başka dert vermesin tabi ama zor ciddenAnladım canım çok teşekkür ederim. Öyle ölçüm yaptım bugün
Simdi baktim onerilere. Yine ergobaby onde gidiyor. Turkiyede var mi bilmiyorum. Ben ergobaby aura wrap alurim sanirim. Kumasina da hava aliyor yazmislar. Bahaneyle ilk defa kanguru nasil takilir ogrenmis oldum.
Masallah 4500 TL TR fiyatiBen başka marka bakayım, ama güzelmiş
Doktor bana plesenta previara teşhisi koydu ölüme varıncaya kadar birsuru risklerinden bahsetti. 4 kişi hazırla dedi kan için. Birsuru şey için beni tembihledi öyle korktum ki
Ya nebilim benimde kuzenim öyleydi doğum yaptı.bide rahimde benim çok damarlanma varmış insan korkuyor diğer kuzenim sezeryanda iç kanama geçirdi ölümden döndü o da bende korkuya sebep oldu.
Akşamları yüksek çıkıyordu benim ama dün iyi çıktı. Şu an için bir sıkıntım yok bakalım. Daha hiç ağzıma tatlı yağlı sürmedim başladığımdan beri. Ama dayanamıyorum yarın sabah tokluk yine iyi çıkarsa yiyeceğimNasıl gidiyor peki değerler insülin ihtiyacı var mı hala diyetle yani benim dikkat ettiğim sürece iyi ama en ufak bi tatlı attığım anda ağzıma tavan yapıyor ya psikolojim bozuldu şu şeker muhabbetinden Allah başka dert vermesin tabi ama zor cidden
Bende daha önce sezaryan olmustum. İnsan ilk bir duyunca ister istemez korkuyor. Allah yardımcımız olsun.kadin olmak ne kadar zor ya valla bu annelerin hakkı ödenmezCanim geçen sene arkadaşımın 2.gebeliginde aynı teşhis kondu, maşallah minik prensesi ile sağlıklı ikisi de. Doktorun olası riskleri anlatmasını anlıyorum ama senin önlem alamayacağını bir konuda bu kadar korkutmasın ilginç geldi. Sen iyiye odaklan
Herkesin her gebeligi farklı. Başkası ile kıyaslayan stres üretme kendine lütfen. Ben de sezeryan oldum ayrıca erken doğum olduğu için hazirliksizdim, kan sayımım düşüktü, doğumdan önceki hafta doktor takviye vermisti, sezeryan olursan kansızlık riskli anne için dedi ve doğum yaptım. Olasılıklar var ama en kötüyü düşünme, sezeryanda bana bsey olmadı. Milyonlarca kadın sezeryan oluyor öyle düşün
İnsallah iyi çıkar da yersin canım Happy Mom forumun da da okuduğum kadarıyla gebelik diyabeti olanlar açık dondurmanın cok fazla etkilemediğini yazmışlar bende bi denicem yeyip sonra kontrol edicem bakalım insallaj normal gelir senin de aklında olsun denemekten zarar çıkmazAkşamları yüksek çıkıyordu benim ama dün iyi çıktı. Şu an için bir sıkıntım yok bakalım. Daha hiç ağzıma tatlı yağlı sürmedim başladığımdan beri. Ama dayanamıyorum yarın sabah tokluk yine iyi çıkarsa yiyeceğim
Amannn canım boşver. Yukarda Allah var. Sağlıkla gelsinde bebiş.4 tane oglu var kiz diye ölüyolar. O yuzden ilk bebeler oglandi eltimle benm onlara da bi cop bisey almis degil. Bi dogunca taktigi tam altin. Kiza yagdirio
İnşallah canım. Zaten bugün akşam da yüksek çıkarsa yarın ünsiline başlayacağım akşamları. Keşke burada olsa da deneyebilsem ama yok maalesef. Artık doğumdan sonraya saklıyorum. Çok bir şey kalmadı zaten. İnşallah hayırlısı ile yeriz istediğimizi. Yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimizİnsallah iyi çıkar da yersin canım Happy Mom forumun da da okuduğum kadarıyla gebelik diyabeti olanlar açık dondurmanın cok fazla etkilemediğini yazmışlar bende bi denicem yeyip sonra kontrol edicem bakalım insallaj normal gelir senin de aklında olsun denemekten zarar çıkmaz
Ahahaah iyi yırtmışsın vallahi. Eşime diyorum uzun süre yatılı misafir istemiyorumTamamen ayniyiz kesinlikle ben evde birine aliskin degilim ya kendi kendime olmayı aşiri seviyorumsık dişini az kalmiş benimde yigenime son anda yurt cikti da cok sukur yırttım
Korkma canim bol bol dua et dikkat et 45 dk dan fazla yürüme agir kaldirma fazla egilip kalkma doktor bana bunlari soyledi ev işi bile yapma dedi ama bazen yapiyorumYa nebilim benimde kuzenim öyleydi doğum yaptı.bide rahimde benim çok damarlanma varmış insan korkuyor diğer kuzenim sezeryanda iç kanama geçirdi ölümden döndü o da bende korkuya sebep oldu.
O kadar degilim ayAhahaah iyi yırtmışsın vallahi. Eşime diyorum uzun süre yatılı misafir istemiyorumben evde kendi kendime filan konuşurum piskopatim ben ahahah dokunmasınlar bana miss gibi yaşarım.
Kötüyü çağırmayim.Ya nebilim benimde kuzenim öyleydi doğum yaptı.bide rahimde benim çok damarlanma varmış insan korkuyor diğer kuzenim sezeryanda iç kanama geçirdi ölümden döndü o da bende korkuya sebep oldu.
Sende de mi var canım.bana 10 dk yürü dediKorkma canim bol bol dua et dikkat et 45 dk dan fazla yürüme agir kaldirma fazla egilip kalkma doktor bana bunlari soyledi ev işi bile yapma dedi ama bazen yapiyorum
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bu dertler hep unutulur .Kötüyü çağırmayim.
Sağlıkla sorunsuz alacağız diye hayal edin hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?