2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah M Mirune 'ye sol kasik agrir diyordum bak yine sanciyor disari ciktim evi supurdum iki iş yapmaya gelmiyor simdi yine disari gidiyorum bu avm işini bi bitireydim
Benim de sadece sol kasığım değil her yerim ağırmaya başladı. gerçekten bundan sonra kendimize dikkat etmemiz lazım. 2 dakika iş yapmaya gelmiyor. iş yapmayalım ama biraz yürüsek fena olmaz. Pazartesi gününü iple çekiyorum, 15 gün sonra dışarı çıkabilicem.

Bel fıtığı var bende ne zaman eğilip kalkacak iş yapsam kopacak gibi ağrılarım oluyor benimde
Ay ben de bayram geçse de Platese ve yüzmeye devam etsem diye bakıyorum. Benim ilacım spor, sporu bıraktığım an ağrılarım başlıyor. Şimdi hareketsiz kalsam ya da kendimi yorsam ağrılarım çok artıyor, kalçama bıçak saplanıyor falan İnşallah spora başlayınca geçer.

Ünsilin kullanmadan akşam tokluk şekerimi düşürmenin mutluluğu ile kendimi minnak bir çikolata ile ödüllendirdim

Tüp bebekte doktorlar tüm riskleri sıfırlamaya çalışıyorlar. Bence haklılar da sonuçta maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Sonuçta planlı programlı bir şey en risksiz zamanda olması daha mantıklı.
Kendiliğinden gelişen hamilelikler de ssvd yurtdışında standart bi bizde aşırı risk varmış gibi davraniyorlar. Şimdi daha bu konuda yeni yeni bilinç artıyor.

Çok sagol canım allah razı olsun. Bugün kayısı aldım suya attım yatmadan icicem. Yarın komtrolüm var yazdırayım doktora

Valla benim değerlerim iyiydi ona ragmen verdi gerek yoksa içmicem

Bence de kızar Genelde değerler iyi olsa da depolar fullensin diye veriyorlar.

Bende daha önce sezaryan olmustum. İnsan ilk bir duyunca ister istemez korkuyor. Allah yardımcımız olsun.kadin olmak ne kadar zor ya valla bu annelerin hakkı ödenmez

Aynen öyle, hamilelik başlı başına belirsiz bir yolculuk. Bu yolculuğun keyfini kaçırma xanim. Hayırlısıyla kucagina alacaksın inşallah

Ünsilin kullanmadan akşam tokluk şekerimi düşürmenin mutluluğu ile kendimi minnak bir çikolata ile ödüllendirdim

Aferin, insulinsiz gün sayısıni bire sabitle böyle yapıp zuberin sağlıklı tatli atistirmaliklsrina bak bari, şeker ihtiyacini keser en azindan cnm

Çok sagol canım allah razı olsun. Bugün kayısı aldım suya attım yatmadan icicem. Yarın komtrolüm var yazdırayım doktora
Sgk veya özel sigorta ödemiyor ne yazık ki, eczaneden alacaksın normal

Aferin, insulinsiz gün sayısıni bire sabitle böyle yapıp zuberin sağlıklı tatli atistirmaliklsrina bak bari, şeker ihtiyacini keser en azindan cnm
Aslında çok tatlı seven birisi değilim ama yasaklar cezbedeci geliyor. bugün güya doktora göre ünsilin vurmam gerekiyordu.

Elmalı tarcınlı olanını begeniyorum onunn baya bide cileklisi
Ya hepsi çok iyi

Bakayım ilçeye gidince ama a101 ya da bimde oluyor mu?

Marketlerde var cnm olmadı internetten alirsin

Sende de mi var canım.bana 10 dk yürü dedi .aynen benide uyardı. Onlara dikkat ederimde sezeryandan korkuyorum şimdi
Bana 10ndk falan demedi benim doktorum rahat sanirim biraz strese sokmayi sevmiyor pek
Ah fazla da yürümek yasak hergün cikamiyorumda

Ay kizlar canim cikti lcwden iki pantolon bir gömlek aldim kaliplari vasat geri iade edicem hamişlere gore hic bir halt yok (özellikle tesettürlülere) hayatimda bu kadar dandik bir pantolon kalibi görmedim h&min hamiş kiyafetleri guzel o da hep yirtik bilmem ne sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…