Benim de sadece sol kasığım değil her yerim ağırmaya başladı. gerçekten bundan sonra kendimize dikkat etmemiz lazım. 2 dakika iş yapmaya gelmiyor. iş yapmayalım ama biraz yürüsek fena olmaz. Pazartesi gününü iple çekiyorum, 15 gün sonra dışarı çıkabilicem.
Ay ben de bayram geçse de Platese ve yüzmeye devam etsem diye bakıyorum. Benim ilacım spor, sporu bıraktığım an ağrılarım başlıyor. Şimdi hareketsiz kalsam ya da kendimi yorsam ağrılarım çok artıyor, kalçama bıçak saplanıyor falanBel fıtığı var bende ne zaman eğilip kalkacak iş yapsam kopacak gibi ağrılarım oluyor benimde
Tüp bebekte doktorlar tüm riskleri sıfırlamaya çalışıyorlar. Bence haklılar da sonuçta maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Sonuçta planlı programlı bir şey en risksiz zamanda olması daha mantıklı.Benim erken doğum olmasına rağmen tüp bebek kontrol doktorum sezeryanla doğum olduğundan transfer için en az 2 sene beklemek gerekiyor demişti 1 yaşında kızı olan bir kadın gelmişti ikinci transfer için sezeryanla doğum yaptığında yapılmadı ama normal doğum yapanlarda çok problem olmadığını düşünüyorlar hatta bir yakınım oğlu doguz aylıkken hamile kalmıştı ve ikiz kızları oldu bir problem yaşamadı
Amin aminn.İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bu dertler hep unutulur .
Çok sagol canım allah razı olsun. Bugün kayısı aldım suya attım yatmadan icicem. Yarın komtrolüm var yazdırayım doktoraBagirsak yumuşatıcı başka şey ishal yapan ilaçlar başka. Osmolak duphalac gibi ilaçlar kullanmayacaksin cnm. Dulcosoft surup kullanabilirsin, hamile ve bebelerdr kullanıma uygun. İstesen de ishal yapmıyor, sadece bagirsak yumuşatır. Ayrıca kabız ileriki haftalarda ıkınmaya sebep oldugundan daha riskli bir durum. Doktoruna da danisabilirsin, perinatologum Dulcosoft u güvenle veriyor bana da. Kronik kabizim yoksa :)
Sentetik boğaz spreyleri var, gebelikte rahatlıkla kullanılıyor icini ferah tut cnm
Tekrar geçmiş olsun
benim doktor bana söyledi dulcolax içebilirsin diye. Kabız olup ıkınmaktan iyidir :)
Ben 3 aydir kullanıyorum hala vücut alismadi kabız yapıyor bıraktığımda düzeliyor hatta probiyotik kullanıyorum yok bana mısın demiyorkullanmama rağmen ferritinim düşük kontrole gittiğimde doktoruma söylerim zaten faydası yok bana barı kullanmayayim diye kesin kızar ama bir şansımı deneyeyim
Bence de kızarBen 3 aydir kullanıyorum hala vücut alismadi kabız yapıyor bıraktığımda düzeliyor hatta probiyotik kullanıyorum yok bana mısın demiyorkullanmama rağmen ferritinim düşük kontrole gittiğimde doktoruma söylerim zaten faydası yok bana barı kullanmayayim diye kesin kızar ama bir şansımı deneyeyim
Bende daha önce sezaryan olmustum. İnsan ilk bir duyunca ister istemez korkuyor. Allah yardımcımız olsun.kadin olmak ne kadar zor ya valla bu annelerin hakkı ödenmez
Ünsilin kullanmadan akşam tokluk şekerimi düşürmenin mutluluğu ile kendimi minnak bir çikolata ile ödüllendirdim
Sgk veya özel sigorta ödemiyor ne yazık ki, eczaneden alacaksın normalÇok sagol canım allah razı olsun. Bugün kayısı aldım suya attım yatmadan icicem. Yarın komtrolüm var yazdırayım doktora
Aslında çok tatlı seven birisi değilim ama yasaklar cezbedeci geliyor.Aferin, insulinsiz gün sayısıni bire sabitle böyle yapıpzuberin sağlıklı tatli atistirmaliklsrina bak bari, şeker ihtiyacini keser en azindan cnm
Sen zubere bak bi, kesiyor onlar, sağlıklı en azindan cnm :)Aslında çok tatlı seven birisi değilim ama yasaklar cezbedeci geliyor.bugün güya doktora göre ünsilin vurmam gerekiyordu.
Elmalı tarcınlı olanını begeniyorum onunn baya bide cileklisiSen zubere bak bi, kesiyor onlar, sağlıklı en azindan cnm :)
Bakayım ilçeye gidince ama a101 ya da bimde oluyor mu?Sen zubere bak bi, kesiyor onlar, sağlıklı en azindan cnm :)
Bayramdan sonra bir şansımı deneyeyim yineBence de kızarGenelde değerler iyi olsa da depolar fullensin diye veriyorlar.
Ya hepsi çok iyiElmalı tarcınlı olanını begeniyorum onunn baya bide cileklisi
Bakayım ilçeye gidince ama a101 ya da bimde oluyor mu?
İç canım doğum esnasında ve sonrasında çok gerekli inşallah bizimkiler de duzelirValla benim değerlerim iyiydi ona ragmen verdi gerek yoksa içmicem
Tamam canım öyle yapayım çok sağolYa hepsi çok iyi
Marketlerde var cnm olmadı internetten alirsin
Züber Lokma Meyve Topu Fındık Kaplı Fıstık Ezmeli 96 gr x 6 Paket Fiyatı - Trendyol
Züber Lokma Fındık Kaplı Fıstık Ezmeli Meyve Topu 96g X 6 Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bana 10ndk falan demedi benim doktorum rahat sanirim biraz strese sokmayi sevmiyor pekSende de mi var canım.bana 10 dk yürü dedi.aynen benide uyardı. Onlara dikkat ederimde sezeryandan korkuyorum şimdi
Ah fazla da yürümek yasak hergün cikamiyorumdaBenim de sadece sol kasığım değil her yerim ağırmaya başladı. gerçekten bundan sonra kendimize dikkat etmemiz lazım. 2 dakika iş yapmaya gelmiyor. iş yapmayalım ama biraz yürüsek fena olmaz. Pazartesi gününü iple çekiyorum, 15 gün sonra dışarı çıkabilicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?