- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Aynı dert bende de var. Hamile kıyafetleri hiç güzel değil çok çocuksu kotlar dar.Ay kizlar canim cikti lcwden iki pantolon bir gömlek aldim kaliplari vasat geri iade edicem hamişlere gore hic bir halt yok (özellikle tesettürlülere) hayatimda bu kadar dandik bir pantolon kalibi görmedim h&min hamiş kiyafetleri guzel o da hep yirtik bilmem ne sinir oldum
Ay kizlar canim cikti lcwden iki pantolon bir gömlek aldim kaliplari vasat geri iade edicem hamişlere gore hic bir halt yok (özellikle tesettürlülere) hayatimda bu kadar dandik bir pantolon kalibi görmedim h&min hamiş kiyafetleri guzel o da hep yirtik bilmem ne sinir oldum
Ben geçen sene trendyoldan happinessist. dan ince yazlık viskon pantolanlar almıştım. Allahtan o sene bedenleri geniş almışım. Yazın onlarla gezeceğimAy kizlar canim cikti lcwden iki pantolon bir gömlek aldim kaliplari vasat geri iade edicem hamişlere gore hic bir halt yok (özellikle tesettürlülere) hayatimda bu kadar dandik bir pantolon kalibi görmedim h&min hamiş kiyafetleri guzel o da hep yirtik bilmem ne sinir oldum
Bence ciddiye al ihmal etme diye öyle konuşmuştur. Riskli olsa da çözümü de var sonuçta. En iyi tarafı da şimdi bütün bu risklerin farkında olmanız, ona göre önlemler alınacak ve hiç bir sıkıntı olmayacak inşallahDoktor bana plesenta previara teşhisi koydu ölüme varıncaya kadar birsuru risklerinden bahsetti. 4 kişi hazırla dedi kan için. Birsuru şey için beni tembihledi öyle korktum ki
Ben burun ameliyatı olduğumda kullanmıştım gerçekten efsane bir kit. Bebeklere de şırıngayla aynı işlemi yapıyorlar çok tıkanınca. Burun aspiratörleri yetersiz kalınca iyi olurKızlar bakın burun tıkanıklığıyla ilgili bir çözüm buldum. Kızımın burun tıkanıklığı için çocuk doktoruna götürdük. Hiçbir problem olmadığını küçük çocuklarda ve hamilelerde normal olduğunu söyledi. Çözümü ise günde en az 2 kez serum fizyolojik ile burun temizliği dedi. Nasatol diye bir kit yazdı. Önce suyu hazırlıyorsun ardından her iki deliğe de diğerinden çıkara kadar su veriyorsun. Hamilelerde kullanımı güvenli. 3 gündür hem kızım hem ben nasıl rahatladık anlatamam.
Bugun ben de gezindim hic bisi yok cidden. Iki tisort alip dondum neyse ki pantolonim varAy kizlar canim cikti lcwden iki pantolon bir gömlek aldim kaliplari vasat geri iade edicem hamişlere gore hic bir halt yok (özellikle tesettürlülere) hayatimda bu kadar dandik bir pantolon kalibi görmedim h&min hamiş kiyafetleri guzel o da hep yirtik bilmem ne sinir oldum
Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da çok fazla vücut hem doğum için yenilenmeli hem de ilaç kullanımı için yenilenmeli diye düşünüyorlar daha doğrusu gittiğim merkez Şişli Memorial öyle farklı merkezde de denemelerimiz oldu bir sürü ilaç dayiyorlar kimsenin sağlığı umrunda bile olmuyor ohss olmuşsun arkadaşımın bebeği 9 aylıktı ikizlere hamile kaldı doğum yaptı hiç problem yaşamadı çok şükür spontan hamilelik gerçekten farklı ve güzel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahTüp bebekte doktorlar tüm riskleri sıfırlamaya çalışıyorlar. Bence haklılar da sonuçta maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Sonuçta planlı programlı bir şey en risksiz zamanda olması daha mantıklı.
Kendiliğinden gelişen hamilelikler de ssvd yurtdışında standart bi bizde aşırı risk varmış gibi davraniyorlar. Şimdi daha bu konuda yeni yeni bilinç artıyor.
Ay vallahi deliricem 2 takimim var geniş ama pantilonda özellikle çok sıkıntıdayimAynı dert bende de var. Hamile kıyafetleri hiç güzel değil çok çocuksu kotlar dar.
Bir hamile mağazası buldum orada da boru paça pantolon yok
Kıyafet bulamıyorum.24 hafta izni olacak evde esortman ile geçiririm diyordum oda kalktı işte giymeye kıyafetim kalmadıbirşeyler almam lazım ama bulamıyorum
Şuan vasatinda ötesiLcw iyiydi 2 3 sene öncesinde, yeni.sezona bakmadım daha. Sadece üst bakacagim pantolonlarim var
Aa bi bakayim bariGebe var aslında ama o da genelde pahalı oluyor hamile markasında. Tesettürlü arkadaslarim oradan giyiyordu
Ay ne güzel hic biaey yok ya zaten tesettür giyimde b*ka sardi resmen zıpçık gibi kiyafetler bi ölçülü giyim yokBen geçen sene trendyoldan happinessist. dan ince yazlık viskon pantolanlar almıştım. Allahtan o sene bedenleri geniş almışım. Yazın onlarla gezeceğimüst olarakta bir şeyler bulurum artık
Ay bi kıytırık tişört 100 tl ya iki sene önce lcw 20 tlye tişört satiyordu o salak sulak kaliplarla hoşt ordan diyorum resmenBugun ben de gezindim hic bisi yok cidden. Iki tisort alip dondum neyse ki pantolonim var
Happiness İstanbul Kadın Pembe Çiçekli Viskon Palazzo Pantolon BH00386 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLAy vallahi deliricem 2 takimim var geniş ama pantilonda özellikle çok sıkıntıdayim
Şuan vasatinda ötesi
Aa bi bakayim bari
Ay ne güzel hic biaey yok ya zaten tesettür giyimde b*ka sardi resmen zıpçık gibi kiyafetler bi ölçülü giyim yok
Uuu pek allı dallıymış ben böyle şeyler giyememHappiness İstanbul Kadın Pembe Çiçekli Viskon Palazzo Pantolon BH00386 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Böyle bir şeydi. Bak istersen trendyoldan. Hem efil efil çok rahat.
Bunlarda güzelmiş defactiya baktim ama hamiş reyonu yoktu malesefBen bunlardan aldım defactodan her rengini, çok beğendim tüm yaz bunları giyeceğim sanırım. Eki Görüntüle 3058506
Kizimda benimde kirmiziydi lekelerimBençm kırmızı leke oldu yüzüm hemde dışarı çıkmadığım halde.
Canim çok geçmiş olsun kantaron yagi askinda ağri kesicidir ama kullanilabiliyormu bilmiyorum dikkat etKizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Örnek olsun diye attım canım. Modelleri var sade renkleri de var.Uuu pek allı dallıymış ben böyle şeyler giyememben sade düz salaş spor o şekilim ama palazzo pantolon ararsan aleynagiyimankara diye bi sayfa var instada ben hep ordan giyinirim mallari aşiri kaliteli evime de yakın aklinda bulunsun
Hadi ya. İnşallah geçer. Sanki kalıcı bir leke gibi duruyorlar.Kizimda benimde kirmiziydi lekelerim
Saol canim tesekkur ederim uygunsa denerim biCanim çok geçmiş olsun kantaron yagi askinda ağri kesicidir ama kullanilabiliyormu bilmiyorum dikkat et
Yok kalmadi sükür geciyoÖrnek olsun diye attım canım. Modelleri var sade renkleri de var.Ben seviyorum ha renkli giyinmeyi. Elbiselerim falanda renkli tşörtlerimde. Ay bu yaz hiç.birini gidemeyeceğim zaten kısaydılar belden şimdi büstiyer gibi olurlar göbekten
Hadi ya. İnşallah geçer. Sanki kalıcı bir leke gibi duruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?