2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı dert bende de var. Hamile kıyafetleri hiç güzel değil çok çocuksu kotlar dar.
Bir hamile mağazası buldum orada da boru paça pantolon yok
Kıyafet bulamıyorum.24 hafta izni olacak evde esortman ile geçiririm diyordum oda kalktı işte giymeye kıyafetim kalmadı birşeyler almam lazım ama bulamıyorum

Lcw iyiydi 2 3 sene öncesinde, yeni.sezona bakmadım daha. Sadece üst bakacagim pantolonlarim var

Gebe var aslında ama o da genelde pahalı oluyor hamile markasında. Tesettürlü arkadaslarim oradan giyiyordu

Ben geçen sene trendyoldan happinessist. dan ince yazlık viskon pantolanlar almıştım. Allahtan o sene bedenleri geniş almışım. Yazın onlarla gezeceğim üst olarakta bir şeyler bulurum artık

Doktor bana plesenta previara teşhisi koydu ölüme varıncaya kadar birsuru risklerinden bahsetti. 4 kişi hazırla dedi kan için. Birsuru şey için beni tembihledi öyle korktum ki
Bence ciddiye al ihmal etme diye öyle konuşmuştur. Riskli olsa da çözümü de var sonuçta. En iyi tarafı da şimdi bütün bu risklerin farkında olmanız, ona göre önlemler alınacak ve hiç bir sıkıntı olmayacak inşallah

Ben burun ameliyatı olduğumda kullanmıştım gerçekten efsane bir kit. Bebeklere de şırıngayla aynı işlemi yapıyorlar çok tıkanınca. Burun aspiratörleri yetersiz kalınca iyi olur

Bugun ben de gezindim hic bisi yok cidden. Iki tisort alip dondum neyse ki pantolonim var

Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da çok fazla vücut hem doğum için yenilenmeli hem de ilaç kullanımı için yenilenmeli diye düşünüyorlar daha doğrusu gittiğim merkez Şişli Memorial öyle farklı merkezde de denemelerimiz oldu bir sürü ilaç dayiyorlar kimsenin sağlığı umrunda bile olmuyor ohss olmuşsun arkadaşımın bebeği 9 aylıktı ikizlere hamile kaldı doğum yaptı hiç problem yaşamadı çok şükür spontan hamilelik gerçekten farklı ve güzel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ay vallahi deliricem 2 takimim var geniş ama pantilonda özellikle çok sıkıntıdayim
Lcw iyiydi 2 3 sene öncesinde, yeni.sezona bakmadım daha. Sadece üst bakacagim pantolonlarim var
Şuan vasatinda ötesi
Gebe var aslında ama o da genelde pahalı oluyor hamile markasında. Tesettürlü arkadaslarim oradan giyiyordu
Aa bi bakayim bari
Ben geçen sene trendyoldan happinessist. dan ince yazlık viskon pantolanlar almıştım. Allahtan o sene bedenleri geniş almışım. Yazın onlarla gezeceğim üst olarakta bir şeyler bulurum artık
Ay ne güzel hic biaey yok ya zaten tesettür giyimde b*ka sardi resmen zıpçık gibi kiyafetler bi ölçülü giyim yok

Bugun ben de gezindim hic bisi yok cidden. Iki tisort alip dondum neyse ki pantolonim var
Ay bi kıytırık tişört 100 tl ya iki sene önce lcw 20 tlye tişört satiyordu o salak sulak kaliplarla hoşt ordan diyorum resmen

Ben bunlardan aldım defactodan her rengini, çok beğendim tüm yaz bunları giyeceğim sanırım.

Eklentiler

• 547A46E4-AC2A-4D1C-BF2C-0CE20E24B009.webp
    19 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..

Canim çok geçmiş olsun kantaron yagi askinda ağri kesicidir ama kullanilabiliyormu bilmiyorum dikkat et

Örnek olsun diye attım canım. Modelleri var sade renkleri de var. Ben seviyorum ha renkli giyinmeyi. Elbiselerim falanda renkli tşörtlerimde. Ay bu yaz hiç.birini gidemeyeceğim zaten kısaydılar belden şimdi büstiyer gibi olurlar göbekten
Kizimda benimde kirmiziydi lekelerim
Hadi ya. İnşallah geçer. Sanki kalıcı bir leke gibi duruyorlar.

Yok kalmadi sükür geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…