Çok geçmiş olsun canım ya. Dikkat et kendineKizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Benim de şekerim sınıra yakın çıktı, diyete başladım hastanedeki diyetisyene yönlendirdi doktor. şekerimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum.Aslında çok tatlı seven birisi değilim ama yasaklar cezbedeci geliyor.bugün güya doktora göre ünsilin vurmam gerekiyordu.
Saol canim Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım ya. Dikkat et kendine
Ay demeKizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Çok geçmiş olsun cnm beterinden korusun allahKizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Kizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Geçmiş olsun canım.Kizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Bu konuda bir bilgim yok ama benimde 2 yil once kilo alinca cikmisti insülin direnci sonra zayiflayinca gecti doktorum bisey demedi bu konuda annemde şeker hastası ve ben tatli degilde karbonhidrattan uzak duramıyorumKızlar selamlar herkese, size danışmak istediğim bir konu var.
Gebeliğimi öğrendikten sonra yapılan rutin testlerde insülin direncim olduğunu öğrendim, 13. Haftaya kadar glifor kullandım sonra doktorum kesti. En başından beri tatlı yeme konusuna olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama gel gör ki yaz da geldi e dondurmalar piyasaya çıktı
Henüz şeker yüklemesi aşamasına da gelmediğimiz için şekerle ilgili güncel durumumu bilmiyorum, bu zamana kadar da 2 kilo kadar aldım.
Size sormak istediğim şey insülin direnci çıkmış olması kesin kes gebelik şekeri çıkacak demek değil ve bu kadar katı beslenme kuralları uygulamak mı gerekir? Yoksa rutin tatlı yeme düzenime devam edebilir miyim? Yediğim her tatlıdan sonra vicdanım sızlıyor sanki.
Çok geçmiş olsun.Kizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Glifor kullanmama izin verdiler mi? Aaile hekimim bana insülin direncim varken vermişti kullan diye sonra çocuk düşünüyorsanız içmeyin hamilelikte içilmesi tehlikeli demiştiKızlar selamlar herkese, size danışmak istediğim bir konu var.
Gebeliğimi öğrendikten sonra yapılan rutin testlerde insülin direncim olduğunu öğrendim, 13. Haftaya kadar glifor kullandım sonra doktorum kesti. En başından beri tatlı yeme konusuna olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama gel gör ki yaz da geldi e dondurmalar piyasaya çıktı
Henüz şeker yüklemesi aşamasına da gelmediğimiz için şekerle ilgili güncel durumumu bilmiyorum, bu zamana kadar da 2 kilo kadar aldım.
Size sormak istediğim şey insülin direnci çıkmış olması kesin kes gebelik şekeri çıkacak demek değil ve bu kadar katı beslenme kuralları uygulamak mı gerekir? Yoksa rutin tatlı yeme düzenime devam edebilir miyim? Yediğim her tatlıdan sonra vicdanım sızlıyor sanki.
Bende öyleyim asla düzenli beslenen birisi değildim. Bana da zor geliyor ama alışmaya başladım yavaş yavaş. Çok fazla tatlı ihtiyacım da yok. Eğer canım çok isterse evde minik şekerler var Bi tanecik yiyiyorum ki 1 haftadır ilk defa yedim şeker olarak. Şu anda iyi gidiyor bakalım dün akşam şekerimi baya baya düşürdüm. Ünsilin kullanmamaya kararlıyımBenim de şekerim sınıra yakın çıktı, diyete başladım hastanedeki diyetisyene yönlendirdi doktor. şekerimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum.
Bitter çikolata %80 kakao ve üzeri şekeri dengeliyormuş.
Ben normalde çikolata delisiyimdir ve asla bitter yiyemem. Ama bir süre çikolata yemeyince nasıl güzel geldi anlatamam. 1 parça yiyorum günde. %90 kakaolu aldım. Şekeri yok denecek kadar az.
Züber vs gibi şeyleri tavsiye etmedi, onun yerine 2 hurmayı biraz kakaoya batırmak yanında 2 badem yemek olabilir dedi.
5. Günündeyim diyetin, daha öncesinde paketli Gıdaları tam kesememiştim, şimdi bebek için yemiyorum, meyve de sayılı.
Salata, yoğurt vs çok fazla, protein normalde yediğime göre daha fazla.
Bende şeker sınıra yakındı, ailede de diyabet var. Şimdi oldukça iyi gidiyor. İnşallah devam ettirebilirim. Ben ne yazık ki öyle güzel beslenme konusunda istikrarlı biri değildim hayatım boyunca. Zorlanıyorum.
Aaa benim açlık 83 çıkmıştı. Peh ya ben yüklemeden kaybettim tüm tatlıları karbonhidratlarıKızlar şeker yüklemesine geldim. Açlık bile 91 geldisanırım 1 2 saate bana da teşhis konmuş olacak. Ay o içecek ne kadar kötüydü ya çok zor ictim
Senin son durumun ne peki? Kaç kaç cıktı degerlerinAaa benim açlık 83 çıkmıştı. Peh ya ben yüklemeden kaybettim tüm tatlıları karbonhidratlarıgüzeldi tadı aslında ben baya baya zevkle gazoz gibi içmiştim dibine kadar
Maşallah canım.Doktordan cıktık simdi 25+6 yız ama bir iki hafta önden gidiyoruz. 30 cm olmusuz kilo 870 gr. Seker ölcümü yaptırıyoruz. Yüzünü cok göstermediama olsun saglıgı yerinde allahıma sükürler olsunki.
Doktor 6 kilo cıkmadısı bekliyprum bı gidisle diyo gülüyoMaşallah canım.daha önünüzde haftalar var gçsterir inşallah. Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil Bizimde önde kilo boy baya 25+0 da 826gr 32cm çıktı. Doktor sorun değil dedi. Korkuyorum doğana kadar 60cm olacak diye
50 gr yüklemede 178 çıkmıştı. Dahiliye garantiye almak için 100gr daha yükleme yaptı. 1. Saat 189 2. Saat 168 çıktı. Bir kaç gün ölçüm yapmamı söyledi ona göre ünsilin ya da diyet ile devam edeceğiz falan dedi. Sonra zaten benim hastane işi olunca 2 gün hiç dikkat edemedim şeker tavan yaptı. Doktora bunu söylememe rağmen akşamları ünsilin başlayalım dedi. Ama ben başlamadım. Dün düşürdüm akşam şekerimi şu anda bana göre normal gidiyor. Şimdi böyle. Akşam 160 küsür çıkan zamanda 1 tabak kısır 2 poğaça yimiştimSenin son durumun ne peki? Kaç kaç cıktı degerlerin
Kız hem uzun hem kilolu olursa nasıl çıkartcaz. Allahtan sezaryen diye bir şey var. Ben dopuramam iri bebekDoktor 6 kilo cıkmadısı bekliyprum bı gidisle diyo gülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?