2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benim eşim ve görümcem 5.5 kilo doğmuşlar çok korkuyorum bende o tarafa benzer diye
Aman yarabbi valla bende eşimde 3 3.5 arası doğmuşuz. Almoşumdan da onu bekliyorum. kız 5.5 ne. Tövbe tövbe düşünemiyorum bile

Bana 75 gr yüklediler bakalım ne çıkacak. Umarım yüksek çıkmaz da diyetle devam edersin ve ederim

Çokk çok geçmiş olsun canım Melhem falandamı olmaz sürmek?

Spor yapabiliyorsan ne güzel. Benim yapabildiğim sadece yürüyüş o da bu hamilelikte hayale döndü 2-3 gündür iyiyim diyordum yürüdüm ettim dün gece bacak ağrısından zorla uyudum

Okurken içim sizladi. Cok gecmis olsun.

Glifor kullanmama izin verdiler mi? Aaile hekimim bana insülin direncim varken vermişti kullan diye sonra çocuk düşünüyorsanız içmeyin hamilelikte içilmesi tehlikeli demişti
Evet doktorum bizzat kendisi yazdı 13. Haftaya kadar kullandım, gebelikte kullanan çok kişi gördüm burda da.
13. Hafta itibariyle de bıraktım.

2020 Agustos annelerinde şekerle bogusan 2 qnne adayiydik. Simdi soyle bakiyorum her aydan 3-5 anne cikiyor. Dusundugumden yqygin bir durummus. Bir suru sey bildigimi zannediyordum, simdi sizden yeni yeni seyler ogreniyorum. Valla ne yala soyliyim utaniyorum beslenme sekillerinizi okuyunca. Ben cok duskunum yemeye icmeye. o kadar dikkatli beslensem çok iyi olur, hic yukselmez sanirim şekerim. Sizi ornek alicam kendime.

Dünden beri kasıklarımda ağrı var geliyor gidiyor deli olacam.gecsin diye sürekli uyudum hala ağrı giriyor daha dün doktordaydim. Allah aşkına böyle olan varmı. Okuduklarimdan mi etkileniyorum anlamadım

Cok gecmis olsun canim bebegin iyi olmasina sevindim. Kantaron gebeyken kullanilir ve cok guzel iyilestirip keser agriyi. Bulabilirsen onu kullan

Benm insulin direncim vardi oglumdayken amdi durumu bilmiyorum. Ama seker yklemesinde bisi cikmamisti. Akupunktrla cozmustum o zaman insulin direnci sorununu.

Dünden beri kasıklarımda ağrı var geliyor gidiyor deli olacam.gecsin diye sürekli uyudum hala ağrı giriyor daha dün doktordaydim. Allah aşkına böyle olan varmı. Okuduklarimdan mi etkileniyorum anlamadım
Benm her gun bi yerim agriyo.bazen sag kasik bazen sol bazen gobek deligimin etrafi. Bazen adet sancisi gibi sanci cekiorum. Ama dogum sancisini bildigim icin bunlarin o olmadigini biliorum. Normal olabilecek agrilar

Benm her gun bi yerim agriyo.bazen sag kasik bazen sol bazen gobek deligimin etrafi. Bazen adet sancisi gibi sanci cekiorum. Ama dogum sancisini bildigim icin bunlarin o olmadigini biliorum. Normal olabilecek agrilar
Bende sağ kasık sol kasık bunlar tamamda.bugun alt karinda bir sızı var daha öncede olmuştu ama şimdi uzun sürünce korktum dün ayaklarimi usuttum acaba ondan mı diyorum çünkü ayak usutmesinden hemen etkileniyorum.

Temmuz annelerindeki erken doğumu okudum ben de dün, ay acaba bu akıntı normal mi ay sanki ağrım mı var demeye başladım. Okuduklarımızdan etkileniyoruz keşke okumasaydım dedim

Temmuz annelerindeki erken doğumu okudum ben de dün, ay acaba bu akıntı normal mi ay sanki ağrım mı var demeye başladım. Okuduklarımızdan etkileniyoruz keşke okumasaydım dedim
Aynen ya daha fazla kendimi dinlemeye başladım.normalde de zaten tedirgindim.

Ayy çok üzüldüm valla çok geçmiş olsun en azından bebeğin iyiyimis çok şükür Rabbime parol içebilirsin birde bayram üzerine denk geldigi için doktor unutmuş olabilir ağrin daha artarsa acile git canım inşallah biran önce iylesirsin

Benim de kasıklarımda ara sıra ağrı oluyor çok düşününce de mutsuzluk kaplıyo içimi daha dün doktora gitmişsin doktorun her şey yolunda diyorsa takma kafana benim daha 1 hafta var doktor kontrolüne sabırsızlıkla bekliyorum

Okuduklarimdan etkilendim sanırım belkide normaldir dediğin gibi.sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…