Ay benim eşim ve görümcem 5.5 kilo doğmuşlarKız hem uzun hem kilolu olursa nasıl çıkartcaz. Allahtan sezaryen diye bir şey var. Ben dopuramam iri bebek
Aman yarabbiAy benim eşim ve görümcem 5.5 kilo doğmuşlarçok korkuyorum bende o tarafa benzer diye
Bana 75 gr yüklediler bakalım ne çıkacak. Umarım yüksek çıkmaz da diyetle devam edersin ve ederim50 gr yüklemede 178 çıkmıştı. Dahiliye garantiye almak için 100gr daha yükleme yaptı. 1. Saat 189 2. Saat 168 çıktı. Bir kaç gün ölçüm yapmamı söyledi ona göre ünsilin ya da diyet ile devam edeceğiz falan dedi. Sonra zaten benim hastane işi olunca 2 gün hiç dikkat edemedim şeker tavan yaptı. Doktora bunu söylememe rağmen akşamları ünsilin başlayalım dedi. Ama ben başlamadım. Dün düşürdüm akşam şekerimi şu anda bana göre normal gidiyor. Şimdi böyle. Akşam 160 küsür çıkan zamanda 1 tabak kısır 2 poğaça yimiştim
İnşallah canım.Bana 75 gr yüklediler bakalım ne çıkacak. Umarım yüksek çıkmaz da diyetle devam edersin ve ederim
Sorma valla cnmAman yarabbivalla bende eşimde 3 3.5 arası doğmuşuz. Almoşumdan da onu bekliyorum. kız 5.5 ne. Tövbe tövbe düşünemiyorum bile
Çokk çok geçmiş olsun canımKizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Spor yapabiliyorsan ne güzel. Benim yapabildiğim sadece yürüyüş o da bu hamilelikte hayale döndü 2-3 gündür iyiyim diyordum yürüdüm ettim dün gece bacak ağrısından zorla uyudumAy ben de bayram geçse de Platese ve yüzmeye devam etsem diye bakıyorum. Benim ilacım spor, sporu bıraktığım an ağrılarım başlıyor. Şimdi hareketsiz kalsam ya da kendimi yorsam ağrılarım çok artıyor, kalçama bıçak saplanıyor falanİnşallah spora başlayınca geçer.
Aynen aynen fazlasına gerek yokSorma valla cnmbende 2750 doğmuşum minnacık bşeymişim kızımda 3/3.5 doğsa iyidir bence
Okurken içim sizladi. Cok gecmis olsun.Kizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Evet doktorum bizzat kendisi yazdı 13. Haftaya kadar kullandım, gebelikte kullanan çok kişi gördüm burda da.Glifor kullanmama izin verdiler mi? Aaile hekimim bana insülin direncim varken vermişti kullan diye sonra çocuk düşünüyorsanız içmeyin hamilelikte içilmesi tehlikeli demişti
Cok gecmis olsun canim bebegin iyi olmasina sevindim. Kantaron gebeyken kullanilir ve cok guzel iyilestirip keser agriyi. Bulabilirsen onu kullanKizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Benm insulin direncim vardi oglumdayken amdi durumu bilmiyorum. Ama seker yklemesinde bisi cikmamisti. Akupunktrla cozmustum o zaman insulin direnci sorununu.Kızlar selamlar herkese, size danışmak istediğim bir konu var.
Gebeliğimi öğrendikten sonra yapılan rutin testlerde insülin direncim olduğunu öğrendim, 13. Haftaya kadar glifor kullandım sonra doktorum kesti. En başından beri tatlı yeme konusuna olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama gel gör ki yaz da geldi e dondurmalar piyasaya çıktı
Henüz şeker yüklemesi aşamasına da gelmediğimiz için şekerle ilgili güncel durumumu bilmiyorum, bu zamana kadar da 2 kilo kadar aldım.
Size sormak istediğim şey insülin direnci çıkmış olması kesin kes gebelik şekeri çıkacak demek değil ve bu kadar katı beslenme kuralları uygulamak mı gerekir? Yoksa rutin tatlı yeme düzenime devam edebilir miyim? Yediğim her tatlıdan sonra vicdanım sızlıyor sanki.
Benm her gun bi yerim agriyo.bazen sag kasik bazen sol bazen gobek deligimin etrafi. Bazen adet sancisi gibi sanci cekiorum. Ama dogum sancisini bildigim icin bunlarin o olmadigini biliorum. Normal olabilecek agrilarDünden beri kasıklarımda ağrı var geliyor gidiyor deli olacam.gecsin diye sürekli uyudum hala ağrı giriyor daha dün doktordaydim. Allah aşkına böyle olan varmı. Okuduklarimdan mi etkileniyorum anlamadım
Bende sağ kasık sol kasık bunlar tamamda.bugun alt karinda bir sızı var daha öncede olmuştu ama şimdi uzun sürünce korktum dün ayaklarimi usuttum acaba ondan mı diyorum çünkü ayak usutmesinden hemen etkileniyorum.Benm her gun bi yerim agriyo.bazen sag kasik bazen sol bazen gobek deligimin etrafi. Bazen adet sancisi gibi sanci cekiorum. Ama dogum sancisini bildigim icin bunlarin o olmadigini biliorum. Normal olabilecek agrilar
Temmuz annelerindeki erken doğumu okudum ben de dün, ay acaba bu akıntı normal mi ay sanki ağrım mı var demeye başladım. Okuduklarımızdan etkileniyoruz keşke okumasaydım dedimDünden beri kasıklarımda ağrı var geliyor gidiyor deli olacam.gecsin diye sürekli uyudum hala ağrı giriyor daha dün doktordaydim. Allah aşkına böyle olan varmı. Okuduklarimdan mi etkileniyorum anlamadım
Aynen ya daha fazla kendimi dinlemeye başladım.normalde de zaten tedirgindim.Temmuz annelerindeki erken doğumu okudum ben de dün, ay acaba bu akıntı normal mi ay sanki ağrım mı var demeye başladım. Okuduklarımızdan etkileniyoruz keşke okumasaydım dedim
Ayy çok üzüldüm valla çok geçmiş olsun en azından bebeğin iyiyimis çok şükür Rabbime parol içebilirsin birde bayram üzerine denk geldigi için doktor unutmuş olabilir ağrin daha artarsa acile git canım inşallah biran önce iylesirsinKizlar hic tadim yok halim yok .. dun binada merdivenlerden dustum baya bi basamak indim popumun belimin ustunde ardina hemen goturdu esim hastaneye falan sukur oglum iyi hareketleri falanda guzel ama ben iyi degilim.. omzum, dirsegim, belim baldirim ayak bilegim hep ezilmis agri kesicide fayda etmedi merhem yazacakti doktor unuttu heralde kalabalikti hastane ne kullansam ne yapsam bilemedim sol tarafim bide ustunede yatamadim hic uyuyamadim agridan..
Benim de kasıklarımda ara sıra ağrı oluyor çok düşününce de mutsuzluk kaplıyo içimi daha dün doktora gitmişsin doktorun her şey yolunda diyorsa takma kafana benim daha 1 hafta var doktor kontrolüne sabırsızlıkla bekliyorumDünden beri kasıklarımda ağrı var geliyor gidiyor deli olacam.gecsin diye sürekli uyudum hala ağrı giriyor daha dün doktordaydim. Allah aşkına böyle olan varmı. Okuduklarimdan mi etkileniyorum anlamadım
Okuduklarimdan etkilendim sanırım belkide normaldir dediğin gibi.sagol canimBenim de kasıklarımda ara sıra ağrı oluyor çok düşününce de mutsuzluk kaplıyo içimi daha dün doktora gitmişsin doktorun her şey yolunda diyorsa takma kafana benim daha 1 hafta var doktor kontrolüne sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?