2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet an itibariyle ayvayı yedim. Açlık 90. 1.saat 220, 2.saat 150 cıktı. Bakalım doktorum ne diyecek. Bu kadar yüksek asla beklemiyodum. Napcam insulin mi başlıycam şimdi bide

Evet an itibariyle ayvayı yedim. Açlık 90. 1.saat 220, 2.saat 150 cıktı. Bakalım doktorum ne diyecek. Bu kadar yüksek asla beklemiyodum. Napcam insulin mi başlıycam şimdi bide
Oy cok geçmiş olsun canım dahiliyeye yönlendiriyor oradan diyetisyene ama 200 üzeri insülin ile devam ediyor genel de ailende şeker öyküsü var mıydı bilmiyorum ama benim kaç kuşağım da yok bende çıktı yani galiba çağımızın yeni gebelik sorunsalında şeker de eklendi

Size 75 gramlık yükleme yapıldığı için 1.saatin 180 altı, 2.saatin 140 altı olması gerekiyor. 200 üstü ama çok uçuk değil yani.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.

Size 75 gramlık yükleme yapıldığı için 1.saatin 180 altı, 2.saatin 140 altı olması gerekiyor. 200 üstü ama çok uçuk değil yani.
Şimdi sen öyle deyince eski sonuçlarıma baktım. testin kaç gramlık olduğunu bilmiyordum şimdi baktım 75 gram diyor. Açlık 88, 1. saat 208 2. saat 166 çıkmış. Çok değil, azıcık yüksekmiş di mi?

Temmuz annelerindeki erken doğumu okudum ben de dün, ay acaba bu akıntı normal mi ay sanki ağrım mı var demeye başladım. Okuduklarımızdan etkileniyoruz keşke okumasaydım dedim
ya şimdi sen deyince gördüm. Allah yardımcıları olsun. Çok üzüldüm ya. Çok zor. Bir hamilenin en çok korktuğu şeylerden biri gelmiş başına. Bebeği için dua edelim.

Benim testimde yaziyo ki 2. Saat için 140-200 arası prediyabet, 200 üstü diyabet yaziyo. Ilk saat için bi limit belirlememişler. Doktoruma yazdım ama dönüş yapmadı hala. Heralde dahiliyeye mi yönlendirecek diye düşünüyorum. Diyetle düzelir inşallah. Zaten her gün kan sulandırıcı vuruyorum bi insulin olmasın ya. Peki size doktorunuz ne dedi bu sonuçlarınız icin

Dünden beri kasıklarımda ağrı var geliyor gidiyor deli olacam.gecsin diye sürekli uyudum hala ağrı giriyor daha dün doktordaydim. Allah aşkına böyle olan varmı. Okuduklarimdan mi etkileniyorum anlamadım
Yaa benim de aynı dünden beri, 27.haftaya yeni girdim bende. Sabah korktum baya doktora gitsem mi diye de sonra hareketlerini hissedince durdum bende doktora gudeli 3-4 gün oldu daha

anladım. sağ ol. sonuçlarımız yakınmış. bu sonuçlar ilk gebeliğimden, o zaman diyetle kontrol altına alınmıştı. ne ilaca ne de insüline gerek görmediler. bu gebeliğimdeki şekerimden hala tam emin değilim. ölçüm yapmaya devam ediyorum.

Geçmiş olsun inşallah diyetle devam edersin
Ara ara okudum yazamadım ağrısı olan, hasta olan, düşen arkadaşlara çok geçmiş olsun.
Temmuz annelerini okumadım okuyup okumamakta gidip geliyorum. Bayağı erken doğum olmuş inşallah ikiside iyidir

Gecmis olsun cnm

Eczaneye Arnica kremi sorabilirsin, çok iyi geliyor çocuklarda da kullanılıyor ama hamilelikte bilemiyorum
Geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun cnm beterinden korusun allah
Ay deme Geçmiş olsun dikkat et.

Çok geçmiş olsun.

Bebeğin iyi olmasına sevindim .
Acil servise gitsen doktora hamileyim desen belki kullanabilecegin bir ilaç. Verir.

Çokk çok geçmiş olsun canım Melhem falandamı olmaz sürmek?
Okurken içim sizladi. Cok gecmis olsun.
Kizlarr hepinize ayri ayri tesekkur ederim goremedigim olduysa kusura bakmasin sukur biraz daha iyiyim esimin evde olmasi ayri bi iyi oldu baya yardimi oluyo kantoron bulduk kullaniyorum baya rahatladim dune gore biraz daha iyiyim sukur hepinizden Allah razi olsun

Çok çabuk iyileş canım nazar mı değdi yoksa kız ben nazardan çok korkarım üniversite yıllarımda bir sınavdan sadece sınıftan ben yüksek aldım hepsini hoca bırakmıştı sınıftakilerden birinin nazarı değdi merdivenlerden öyle bir düştüm ki kolumun üzerine düşünce kolum bilekten kırıldı ama ben kahkaha krizine girdim sinirden ertesi günkü sınava kolum alçıda sismis vaziyette ağrıdan uyuyamadıgim için gözler pörtlek şişmiş vaziyette girdim koluma mi üzüleyim herkesin önünde düşüp 1 sene boyunca merdivenlerden uçan kız diye anılmaya mi üzüleyim bilemedim hala arkadaslarim söyleyip güler valla(gülmen için yazdım canım)

Yaa benim de aynı dünden beri, 27.haftaya yeni girdim bende. Sabah korktum baya doktora gitsem mi diye de sonra hareketlerini hissedince durdum bende doktora gudeli 3-4 gün oldu daha
Bende hareketlerini hissediyorum ama erken doğum mu diye korktum.

Bende hareketlerini hissediyorum ama erken doğum mu diye korktum.
Günde 10 kez felan hissediyor olmalısın, erken dogumla alakası yok cnm. Şunu takip edebilirsin, rahimde baskı, dolgunluk hissi oluyor mu? Öyle olunca progestan alıp uzanmak lazim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…