2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen. 75 gramın referansına göre az oluyor.

Kızlar bişey sorcamm
Bu hastanede giycemiz pijama takımları varya
Aldınız mı

İyi akşamlar kızlar şeker yükleme sonuçlarım çıktı güzel gelmiş çok şükür açlık 81, birinci saat 155, ikinci saat 124 gelmiş. Şeker güzel olmuş anamda babamda var korkuyodum çıkarsa diye çıkmadı şükür
Benim de şekerler normal çıktı
Lokosit yüksek çıkmış baktım
Doktor mesaj atmış sonuçlar normal iyi bayramlar diye
Hayır niye yüksek o lokosit

O değil siz şekerden bahsettikçe bı tırstım. Deli gibi tatlı şeyler yiyorum. Yakında kontrolüm var. İnşallah yüksek çıkmaz.

Kızlar karnım aç ama iştahsızım. Yemek yiyesim gelmiyor midem bulanıyor. Böyle durum yaşayan var mı? Zorla az bir şey yiyorum sonra akşam çok acıkıyorum.

Kızlar bir şey soracam. Ziraat banka kartıma yarın para yatırsam hesabıma hemen eklenirmi?

Kızlar akıntılarınız hala davam ediyormu? Doktorum azalması lazım demişti bana
Ediyor. Ama kanamam olduktan sonra daha da garipleşti. Değişik geliyor daha böyle açık kahve ya da sarımsı hatta bazen kesmik kesmik anlatamadım.

Kızlar karnım aç ama iştahsızım. Yemek yiyesim gelmiyor midem bulanıyor. Böyle durum yaşayan var mı? Zorla az bir şey yiyorum sonra akşam çok acıkıyorum.
Şükür mide bulantısı bitdi bende arada bir çok hızlı yersem o zaman çıkarıyorum belki şekerden dolayı miden bulanıyor, az az yemeye çalış aç bırakma kendini. O zamanda şekerin hızlı düşer

Bu üssten emzirmek için açılanlar var onlardanmı aldında cnm
Lohusa takımım öyle. Yani üstten açılmıyor ama emzirmek için rahat Bi şekilde yapmışlar. Kruvaze yaka. İçindeki astarını göğüs kısmını açık bırakmışlar

Ya geçti normalde mide bulantım. Ama nedense dünden beri bu şekildeyim. Çok zorluyorum ama yiyemiyorum bir türlü.

Valla bilmiyorum sanada cok gecmis olsun canim bu arada vallahi güldüm bende inanirim nazara genelde her hamilelikte basima bi is gelmistir kesin kizimdada 7 8 aylikti heralde caydanlik dökülmüstü uzerime yanmistim hala durur izleri oglumdada bi kaza atlattim ama neydi unuttum bak onu

Ya geçti normalde mide bulantım. Ama nedense dünden beri bu şekildeyim. Çok zorluyorum ama yiyemiyorum bir türlü.
Mideyi üsütmüş olmayasin canim bende oluyo arada oyle üşütünce yinede sıcak tut kendini havalar o kadarda guzel degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…