Aynen. 75 gramın referansına göre az oluyor.Şimdi sen öyle deyince eski sonuçlarıma baktım. testin kaç gramlık olduğunu bilmiyordum şimdi baktım 75 gram diyor. Açlık 88, 1. saat 208 2. saat 166 çıkmış. Çok değil, azıcık yüksekmiş di mi?
Benim de şekerler normal çıktıYalnız idrar testi de vermiştim lökosit yüksek 16 çıkmış gösteremedim de doktora mesai saati bitmişti yarın yola gidicez gösteremicem kafama takıldı nette gebelikte normal yükselebilir diyor ama bu enfeksiyon mu bilemedim anlayan var mı lökositten?
Bdnm doktorum.doguma kadar surcek dedi
Bendede öyle. Ama doktorum ilk haftalara göre azalması lazım demişdide. O yüzden sizlere bir sorayım dedim. TeşekkürlerEvet edıyor oldukcada fazla. Doktorum normal dedi
1 takım aldım sadece. LCW indirimde almıştım. Şık bir takım almadım henüz.Kızlar bişey sorcamm
Bu hastanede giycemiz pijama takımları varya
Aldınız mı
Kız yeme yemeO değil siz şekerden bahsettikçe bı tırstım.Deli gibi tatlı şeyler yiyorum. Yakında kontrolüm var. İnşallah yüksek çıkmaz.
Ben aldım canım bir takım lohusa 2 takım normal pijama takımı aldım.Kızlar bişey sorcamm
Bu hastanede giycemiz pijama takımları varya
Aldınız mı
Bu üssten emzirmek için açılanlar var onlardanmı aldında cnmBen aldım canım bir takım lohusa 2 takım normal pijama takımı aldım.
Ediyor. Ama kanamam olduktan sonra daha da garipleşti. Değişik geliyor daha böyle açık kahve ya da sarımsı hatta bazen kesmik kesmik anlatamadım.Kızlar akıntılarınız hala davam ediyormu? Doktorum azalması lazım demişti bana
Şükür mide bulantısı bitdi bende arada bir çok hızlı yersem o zaman çıkarıyorumKızlar karnım aç ama iştahsızım. Yemek yiyesim gelmiyor midem bulanıyor. Böyle durum yaşayan var mı? Zorla az bir şey yiyorum sonra akşam çok acıkıyorum.
Lohusa takımım öyle. Yani üstten açılmıyor ama emzirmek için rahat Bi şekilde yapmışlar. Kruvaze yaka. İçindeki astarını göğüs kısmını açık bırakmışlarBu üssten emzirmek için açılanlar var onlardanmı aldında cnm
Evet evet o kesmik hali bendede oluyor bazenEdiyor. Ama kanamam olduktan sonra daha da garipleşti. Değişik geliyor daha böyle açık kahve ya da sarımsı hatta bazen kesmik kesmik anlatamadım.
Ya geçti normalde mide bulantım. Ama nedense dünden beri bu şekildeyim. Çok zorluyorum ama yiyemiyorum bir türlü.Şükür mide bulantısı bitdi bende arada bir çok hızlı yersem o zaman çıkarıyorumbelki şekerden dolayı miden bulanıyor, az az yemeye çalış aç bırakma kendini. O zamanda şekerin hızlı düşer
Valla bilmiyorum sanada cok gecmis olsun canim bu arada vallahi güldümÇok çabuk iyileş canımnazar mı değdi yoksa kız ben nazardan çok korkarım üniversite yıllarımda bir sınavdan sadece sınıftan ben yüksek aldım hepsini hoca bırakmıştı sınıftakilerden birinin nazarı değdi merdivenlerden öyle bir düştüm ki kolumun üzerine düşünce kolum bilekten kırıldı ama ben kahkaha krizine girdim sinirden ertesi günkü sınava kolum alçıda sismis vaziyette ağrıdan uyuyamadıgim için gözler pörtlek şişmiş vaziyette girdim koluma mi üzüleyim herkesin önünde düşüp 1 sene boyunca merdivenlerden uçan kız diye anılmaya mi üzüleyim bilemedim hala arkadaslarim söyleyip güler valla(gülmen için yazdım canım)
Üşütmüş ola bilirmisin canım Allah korusun. Halsizlik varmı?Ya geçti normalde mide bulantım. Ama nedense dünden beri bu şekildeyim. Çok zorluyorum ama yiyemiyorum bir türlü.
Mideyi üsütmüş olmayasin canim bende oluyo arada oyle üşütünce yinede sıcak tut kendini havalar o kadarda guzel degilYa geçti normalde mide bulantım. Ama nedense dünden beri bu şekildeyim. Çok zorluyorum ama yiyemiyorum bir türlü.
Aynen benimde öyle. Ben ilk başta fitil akıyor sandım ama fitil mi kalır bu zamanaEvet evet o kesmik hali bendede oluyor bazenAma çoğunlukla su gibi şeffaf akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?