2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hay Allah ya niye demiyorsunuz Salatalık şekeri yükseltiyor diye normalde sabah 100-123 arası çıkan şekerim 176 ya fırladı. 1 adet Salatalık yedim diye
Salatalıktan olması mümkün değil. Glisemik indeksi çok çok düşük. Hatta sıfır şeker sayılan besinlerden biri. 3 yıldır şekerim var. Diyetimin yazın olmazsa olmaz parçasıdır.

Aklıma gelmişken, yediğimiz şeylerin doğranış şekli bile şekerimizi etkiliyor. İri doğranmış bir sebzeyle püre haline getirilmiş bir sebzenin şekeri yükseltişi aynı değil. Ne kadar ufaksa parça, şekeri o kadar hızlı yükseltir.

Çokkk aminn yaz geliyor benim için yaz demek yaz meyveleri demek daha yiyemeden şeker çıkarsa kahrolurum
Benşm içinde öyleydi. Ama abartmadan yerim. Yoksa dayanamam. Varım istiyor zaten. Dondurma falanda yiyemiyorum. doğumdan önce stok yapacağım buzlukta. Alıp alıp koyacağım. Doğurunca hemen başlarım yemeye
Salatalıktan olması mümkün değil. Glisemik indeksi çok çok düşük. Hatta sıfır şeker sayılan besinlerden biri. 3 yıldır şekerim var. Diyetimin yazın olmazsa olmaz parçasıdır.
Acaba domatesten mi diye öğlen Domates yedim. 83 çıktı. Bilmiyorum belki kişiye göre değişiyor olabilir o zaman. Ama beni salatalıktan dolayı oldu diye düşünüyorum

Kazasız belasız dikkatli gidin
Çok teşekkür ederim
Ay ne güzel ben 6-7 saate bile razıyım. 2 ay sonra bir sıkıntı olmazsa 22 saat yol gideceğim tabi dura dura. Böleceğiz yolu. Hayırlı yolculuklar
Çok teşekkür ederim çok şükür bitti
Çokkk aminn yaz geliyor benim için yaz demek yaz meyveleri demek daha yiyemeden şeker çıkarsa kahrolurum
Vala bende dört gözle bekliyorum yaz meyvelerini

Vallahi çok tırsıyorum hoş ben ilk hamileliğimde de abarttım meyveyi kazan kazan yerdim. Şimdi tatlı çok yiyorum meyveyi de dönüşümlü abartmıyorum hepsini aynı anda yüklenmiyorum umarım normal çıkar şeker

Yani illaki kişiden kişiye değişen şeyler var tabii ki ama salatalık da cidden şeker hastaları için en masum sayılan besinlerden. Şaşırdım çok.

Yani illaki kişiden kişiye değişen şeyler var tabii ki ama salatalık da cidden şeker hastaları için en masum sayılan besinlerden. Şaşırdım çok.
İnan bende şaşırdım. neyse yarın yemicem. Standart kahvaltıma devam edeyim bari ben

Gebelik sekeri olan resmi olarak kac kisiyiz? Ben, CipisS C cemre_naz B Bluemom44 G greenbirey ?
Ben de varım sanırım, tam sınırda çıktı. Diyet yapıyorum şu an, tokluk şekeri takibi yapıyorum.
Şimdilik iyi görünüyor. Ama bakalım inşallah şu üç ayı sağlıklı geçiririm.
Eşim iş seyahatinden geldi bir sürü sevdiğim çikolatadan almış. Bir parça yedim yarın yemeyeceğim söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…