Salatalıktan olması mümkün değil.Hay Allah ya niye demiyorsunuz Salatalık şekeri yükseltiyor diyenormalde sabah 100-123 arası çıkan şekerim 176 ya fırladı. 1 adet Salatalık yedim diye
Benşm içinde öyleydi. Ama abartmadan yerim. Yoksa dayanamam. Varım istiyor zaten. Dondurma falanda yiyemiyorum.Çokkk aminnyaz geliyor benim için yaz demek yaz meyveleri demek daha yiyemeden şeker çıkarsa kahrolurum
Acaba domatesten mi diye öğlen Domates yedim. 83 çıktı. Bilmiyorum belki kişiye göre değişiyor olabilir o zaman. Ama beni salatalıktan dolayı oldu diye düşünüyorumSalatalıktan olması mümkün değil.Glisemik indeksi çok çok düşük. Hatta sıfır şeker sayılan besinlerden biri. 3 yıldır şekerim var. Diyetimin yazın olmazsa olmaz parçasıdır.
Çok teşekkür ederimKazasız belasız dikkatli gidin
Çok teşekkür ederim çok şükür bittiAy ne güzel ben 6-7 saate bile razıyım. 2 ay sonra bir sıkıntı olmazsa 22 saat yol gideceğim tabi dura dura. Böleceğiz yolu. Hayırlı yolculuklar
Vala bende dört gözle bekliyorum yaz meyveleriniÇokkk aminnyaz geliyor benim için yaz demek yaz meyveleri demek daha yiyemeden şeker çıkarsa kahrolurum
Vallahi çok tırsıyorum hoş ben ilk hamileliğimde de abarttım meyveyi kazan kazan yerdim. Şimdi tatlı çok yiyorum meyveyi de dönüşümlü abartmıyorumÇokkk aminnyaz geliyor benim için yaz demek yaz meyveleri demek daha yiyemeden şeker çıkarsa kahrolurum
Açlık şekeri de sayılıyor mu
Benim daha testim yapılmadı.
Yani illaki kişiden kişiye değişen şeyler var tabii ki ama salatalık da cidden şeker hastaları için en masum sayılan besinlerden. Şaşırdım çok.Benşm içinde öyleydi. Ama abartmadan yerim. Yoksa dayanamam. Varım istiyor zaten. Dondurma falanda yiyemiyorum.doğumdan önce stok yapacağım buzlukta. Alıp alıp koyacağım. Doğurunca hemen başlarım yemeye
Acaba domatesten mi diye öğlen Domates yedim. 83 çıktı. Bilmiyorum belki kişiye göre değişiyor olabilir o zaman. Ama beni salatalıktan dolayı oldu diye düşünüyorum
İnan bende şaşırdım.Yani illaki kişiden kişiye değişen şeyler var tabii ki ama salatalık da cidden şeker hastaları için en masum sayılan besinlerden. Şaşırdım çok.
Sanırım bende
Ben de varım sanırım, tam sınırda çıktı. Diyet yapıyorum şu an, tokluk şekeri takibi yapıyorum.
Benden bı tane daha varmış,herkes bir dirhem bir çekirdek hamilelik geçiriyor gibi geliyordu bana15 kilo aldim takmiyorum artik saldim bidaha ne zmana kilo alicam kihergun okul bahanesiyle yuruyus yaptim ben baya faydasi oluyo ihmal etme
Domates meyve mıymış?domatesi dengeli tüketmeye çalış bence, daha çok yeşillere yönel :) canan karatay'ıda sevmem ama yaz aylarında domatesin fazla tüketilmesi şekeri yükseltir demiş. o da meyve olduğu için
Ben canım direk
bunla ilgili çok yazı var herkesin kafalar karışık :) ama meyve olarak biliniyorDomates meyve mıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?