Ya öyle çok yemedim. Yaptım ama 2-3 çatal aldım sadece. O kadar bile etki eder mi? Bir de ben her öğlen 3-4 gündür domates çorbası içiyordum normal çıkıyordu şekerim.domates çıkarmış olmasın şekerini? diğer günler yiyor muydun?
çünkü doktorum örnek vermişti bir hastamda domates bile şekerini yükseltiyordu demişti. salatalıkta sanmıyorum çünkü, ben her gün kahvaltıda 1 salatalık, yarım domates, 1 yumurta, yarım avokado, 1,5 dilim ruşeymli ekmek, az süzme peynir yiyorum tokluk şekerim 108-115 çıkıyor
Genelde bakiyolar aclik tokluk kaninda ne verdiysen o cikmistir doktor bi sorun gorse sekerinde onuda belirtirdiKızlar geçen hafta kan tahlili yaptırdım. Bir tık demir ve magnezyum düşük çıktı. Şeker çıksaydı kan tahlilinde belli olur muydu,? Onunla ilgili bir şey demedi doktor
Domateste çok şeker var canımYa öyle çok yemedim. Yaptım ama 2-3 çatal aldım sadece. O kadar bile etki eder mi? Bir de ben her öğlen 3-4 gündür domates çorbası içiyordum normal çıkıyordu şekerim.
domatesi dengeli tüketmeye çalış bence, daha çok yeşillere yönel :) canan karatay'ıda sevmem ama yaz aylarında domatesin fazla tüketilmesi şekeri yükseltir demiş. o da meyve olduğu içinYa öyle çok yemedim. Yaptım ama 2-3 çatal aldım sadece. O kadar bile etki eder mi? Bir de ben her öğlen 3-4 gündür domates çorbası içiyordum normal çıkıyordu şekerim.
Benimde çoğunlukla tansiyonum düşüyor.Benimde nabzim ara ara cok hizli ve yuksek pek bi zarari olmadi suana kadar tansiyonu mu etkiliyo sadece düstügünde hemen anliyorum nabzimdan ölcüyorum ki tansiyonum dusmus oluyo
Sen oruçta tuttun Allah kabul etsinButun isimi bayram sonuna attim havalar malum yagisli duzelene kadar is yapmam su hastane isimide hallediyim parklara bahcelere atacam kendimi işi bataydı
İyi bari. Bende gidince diyeceğim bakalimBenim kardiyoloji doktirunda muayenede 110 çıktı nabzim yinede muaneye de herşey normal dedi.
Çok yemedim hiç. 2 yada 3 çatal aldım bıraktım. Hani tamam yükseltirde 176 ya fırlatması beni şok etti. Hala domates olduğuna inanmıyorum. Biraz önce baktım domates 0.8gr Salatalık 1,7 gr şeker var. Anlamadım vallaDomateste çok şeker var canım
Deneyeyim bakalım. Normalde sadece öğlen çorba olarak içiyordum düşük çıkıyordu öğlen tokluk. Ne zor işlenmiş ya. 2. Saati ölçtüm şimdi 112 çıktı. Tövbe tövbedomatesi dengeli tüketmeye çalış bence, daha çok yeşillere yönel :) canan karatay'ıda sevmem ama yaz aylarında domatesin fazla tüketilmesi şekeri yükseltir demiş. o da meyve olduğu için
Konuşulmuştu burada daha önce yaptıranlar vardı diye biliyorum. Ama en doğrusu doktora sormak benve.kızlar kalıcı ojenin zararı olur mu :) kış aylarında oje sürmüştüm ablam bence sürme kimyasal ne de olsa, vücuduna değmesin demişti. ama ojenin ne tür zararı olabilir ki? yaz ayları geldi, tatile gideceğim 2 haftaya değişiklik yapmak istiyorum
Ayy az da değil yol bizimde annemlere 5 saat. Ben en fazla 3 saate dayanabiliyorum. Fazlası fazla geliyor. Erzurum'da yaşarken ne çok gittik geldik 12 saat yol trene binerdik yataklı en azından uyurduk. Yolculuk sevmiyorum artıkBende yoldayım kv ye gidiyorum 4.5 saat yol vala popom çok ağrıdı ya bende genelde kalça ağrıyor kalça kemiklerim
Doğru diyosun cnm tatlıyı kessem yeter aslında ama dondurmaya düştüm bende bu aralar1 hafta kendi çapında diyet yap kes şekeri bence. Ben yapmadım çok pişmanım.Bende anlamadım yani ne yiyeceğiz. Yumurtayı da hiç sevmem midemi bulandırıyor ama mecbur her sabah zorla yiyorum başka ne yenir ki sabahları.
Amanınn kız ben 6 kilo aldım diye çok dyodum15 kilo aldim takmiyorum artik saldim bidaha ne zmana kilo alicam kihergun okul bahanesiyle yuruyus yaptim ben baya faydasi oluyo ihmal etme
İyi bari göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallahVerir insallah sabir zor3. Gun gelicez iste sabahtan Allahtan esimin isinden dolayi oglaninda okuldan dolayi bugunden giidiyoruz yoksa 1 hafta oncesine damlardik
Ben başından beri kalıcı oje kullaniyorum. Zararlı oldugunu düşünmüyorum.kızlar kalıcı ojenin zararı olur mu :) kış aylarında oje sürmüştüm ablam bence sürme kimyasal ne de olsa, vücuduna değmesin demişti. ama ojenin ne tür zararı olabilir ki? yaz ayları geldi, tatile gideceğim 2 haftaya değişiklik yapmak istiyorum
Sağlıkla gelsinlerde inşallah cnm ama kilolu olursa drekt sezeryan diyolar sanırım o sıkıntıGünaydın kızlar
Ben de 5.5 Kilo doğmuşum eşi. 2.5 Kilo artık kime çeker bilmem
Rabbim bebeğe de anneye de şifa versin anneye sabır versin çok zor bir durum
Sag ol. Yarin gunes acacak gibi gorunuyor. Iyi bayramlar simdiden. Yolda olan herkese kolayliklar dilerim. Belinize kendinize dikkat edin.Gecmis olsun benimde oglum hastaydi 3 gundur bugun biraz daha iyi hava yagmurlu bayram geliyo köy kent isi var bu yagmurdada nasil olcak hic bilmiyorum bayramlar iyice kisa denk geliyo
Sag ol. Simdi corbasiji iciyor. Uutucam ardindan. Uyaninca kendine gelmis olur insallah.Günaydin geçmiş olsun insallah hemen toparlar minikkuş
Konuşulmuştu burada daha önce yaptıranlar vardı diye biliyorum. Ama en doğrusu doktora sormak benve.
Doktora soracagim ama Bende zararli oldugunu dusunmuyorum, sac boyasi gibi derim nufus etmiyor tirnakta kaliyor. Tesekkur ederim:)Ben başından beri kalıcı oje kullaniyorum. Zararlı oldugunu düşünmüyorum.
6-7 saatten düştü 4 saatlere bunada şükür diyorum. Oğluşum başta hiç sevmedi hep tekmeledi şimdi iyi sessiz bende nefret ediyorum eşimin hatrına işteAyy az da değil yol bizimde annemlere 5 saat. Ben en fazla 3 saate dayanabiliyorum. Fazlası fazla geliyor. Erzurum'da yaşarken ne çok gittik geldik 12 saat yol trene binerdik yataklı en azından uyurduk. Yolculuk sevmiyorum artıkhamile iken yataklı trene binmiştim ne korkmuştum her sallantıda gözlerim açılıyordu çocuğa bişe olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?