2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya öyle çok yemedim. Yaptım ama 2-3 çatal aldım sadece. O kadar bile etki eder mi? Bir de ben her öğlen 3-4 gündür domates çorbası içiyordum normal çıkıyordu şekerim.

Kızlar geçen hafta kan tahlili yaptırdım. Bir tık demir ve magnezyum düşük çıktı. Şeker çıksaydı kan tahlilinde belli olur muydu,? Onunla ilgili bir şey demedi doktor
Genelde bakiyolar aclik tokluk kaninda ne verdiysen o cikmistir doktor bi sorun gorse sekerinde onuda belirtirdi

Bende yoldayım kv ye gidiyorum 4.5 saat yol vala popom çok ağrıdı ya bende genelde kalça ağrıyor kalça kemiklerim

Benim kan şekeri tahlilim hala çıkmadı é nabızda kç gün oldu yok bişi tabi fırsattan istifade yemelere devam

Ya öyle çok yemedim. Yaptım ama 2-3 çatal aldım sadece. O kadar bile etki eder mi? Bir de ben her öğlen 3-4 gündür domates çorbası içiyordum normal çıkıyordu şekerim.
domatesi dengeli tüketmeye çalış bence, daha çok yeşillere yönel :) canan karatay'ıda sevmem ama yaz aylarında domatesin fazla tüketilmesi şekeri yükseltir demiş. o da meyve olduğu için

Benimde nabzim ara ara cok hizli ve yuksek pek bi zarari olmadi suana kadar tansiyonu mu etkiliyo sadece düstügünde hemen anliyorum nabzimdan ölcüyorum ki tansiyonum dusmus oluyo
Benimde çoğunlukla tansiyonum düşüyor.
Baş ağrısı başlayınca evde isen hemen olcuyorum.tuzlu yiyorum. Ama nabizxolcmedim olceyim

Butun isimi bayram sonuna attim havalar malum yagisli duzelene kadar is yapmam su hastane isimide hallediyim parklara bahcelere atacam kendimi işi bataydı
Sen oruçta tuttun Allah kabul etsinat kendini dışarı gez toz ye oohhh Kocam bey oruç olduğu için bizde hava Güzelken piknik yaptık iftarı çok güzel oldu.

kızlar kalıcı ojenin zararı olur mu :) kış aylarında oje sürmüştüm ablam bence sürme kimyasal ne de olsa, vücuduna değmesin demişti. ama ojenin ne tür zararı olabilir ki? yaz ayları geldi, tatile gideceğim 2 haftaya değişiklik yapmak istiyorum

Domateste çok şeker var canım
Çok yemedim hiç. 2 yada 3 çatal aldım bıraktım. Hani tamam yükseltirde 176 ya fırlatması beni şok etti. Hala domates olduğuna inanmıyorum. Biraz önce baktım domates 0.8gr Salatalık 1,7 gr şeker var. Anlamadım valla
domatesi dengeli tüketmeye çalış bence, daha çok yeşillere yönel :) canan karatay'ıda sevmem ama yaz aylarında domatesin fazla tüketilmesi şekeri yükseltir demiş. o da meyve olduğu için
Deneyeyim bakalım. Normalde sadece öğlen çorba olarak içiyordum düşük çıkıyordu öğlen tokluk. Ne zor işlenmiş ya. 2. Saati ölçtüm şimdi 112 çıktı. Tövbe tövbe

Konuşulmuştu burada daha önce yaptıranlar vardı diye biliyorum. Ama en doğrusu doktora sormak benve.

Bende yoldayım kv ye gidiyorum 4.5 saat yol vala popom çok ağrıdı ya bende genelde kalça ağrıyor kalça kemiklerim
Ayy az da değil yol bizimde annemlere 5 saat. Ben en fazla 3 saate dayanabiliyorum. Fazlası fazla geliyor. Erzurum'da yaşarken ne çok gittik geldik 12 saat yol trene binerdik yataklı en azından uyurduk. Yolculuk sevmiyorum artık hamile iken yataklı trene binmiştim ne korkmuştum her sallantıda gözlerim açılıyordu çocuğa bişe olur diye

Doğru diyosun cnm tatlıyı kessem yeter aslında ama dondurmaya düştüm bende bu aralar gebelikten önce hep diyet spor modundaydım gözüm döndü hamile kalınca ona rağmen şimdilik 6 kilo aldım bunada şükür
15 kilo aldim takmiyorum artik saldim bidaha ne zmana kilo alicam ki hergun okul bahanesiyle yuruyus yaptim ben baya faydasi oluyo ihmal etme
Amanınn kız ben 6 kilo aldım diye çok dyodum son aylar çok alınıyor diye korkutuyolar beni hep ya
Verir insallah sabir zor 3. Gun gelicez iste sabahtan Allahtan esimin isinden dolayi oglaninda okuldan dolayi bugunden giidiyoruz yoksa 1 hafta oncesine damlardik
İyi bari göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah

Ben başından beri kalıcı oje kullaniyorum. Zararlı oldugunu düşünmüyorum.

Günaydın kızlar

Ben de 5.5 Kilo doğmuşum eşi. 2.5 Kilo artık kime çeker bilmem

Rabbim bebeğe de anneye de şifa versin anneye sabır versin çok zor bir durum
Sağlıkla gelsinlerde inşallah cnm ama kilolu olursa drekt sezeryan diyolar sanırım o sıkıntı

Gecmis olsun benimde oglum hastaydi 3 gundur bugun biraz daha iyi hava yagmurlu bayram geliyo köy kent isi var bu yagmurdada nasil olcak hic bilmiyorum bayramlar iyice kisa denk geliyo
Sag ol. Yarin gunes acacak gibi gorunuyor. Iyi bayramlar simdiden. Yolda olan herkese kolayliklar dilerim. Belinize kendinize dikkat edin.

Konuşulmuştu burada daha önce yaptıranlar vardı diye biliyorum. Ama en doğrusu doktora sormak benve.
Ben başından beri kalıcı oje kullaniyorum. Zararlı oldugunu düşünmüyorum.
Doktora soracagim ama Bende zararli oldugunu dusunmuyorum, sac boyasi gibi derim nufus etmiyor tirnakta kaliyor. Tesekkur ederim:)

6-7 saatten düştü 4 saatlere bunada şükür diyorum. Oğluşum başta hiç sevmedi hep tekmeledi şimdi iyi sessiz bende nefret ediyorum eşimin hatrına işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…