2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bende toplamda 6 kilo aldım. Şeker çıkınca doktor baya şaşırdı. Bende şaşırdım ama bekliyordum. Çok fazla karbonhidrat tüketiyordum.

Valla bende toplamda 6 kilo aldım. Şeker çıkınca doktor baya şaşırdı. Bende şaşırdım ama bekliyordum. Çok fazla karbonhidrat tüketiyordum.
Bende öyleyim cnm pirinç makarna özellikle tatlı ayrı bir başlık konusu zaten kesin bendede çıkcak varya emin oldum artık

Evet cok sıkıntılı kilolu bebek annem beni 1 haftada zor doğurmuş hastanede o zaman sezeryan da yok. Başka bir arkadaşım da hamile o önde 2 ay falan 10 kilodan fazla aldı da diyet verdi doğumu zor olur diye fazla Kilolu bebek de iyi değil. Hala anneme söylenirim bende 5 kilo fazlam senin yüzünden diyeşuan bebeğim normal ne önde ne de geride çok şükür bende 6 Kilo aldım en basından beri fazla yemiyorum ama diyette yapmıyorum tabi şeker yüklemesi yaptırdım salı günü araştırma hastanesinde idrar çıktı ennabızda şeker yok sinir oldum ya

Bayram sonrası kontrolüm var. Ozamana kadar bakayım olcerin ara ara belki anlık oldu bilmiyorum dün çok gezdik yorulduk belki ondan. Takip edeyim gidince diyeyim.

Benim rutinde efor sarfetmeden 100+ aktovite varsa normal. Bu noktada dahiliyede kan değerlerim bakılıyor benim iyi çıktı. Tansiyon takibi istedi, o da sorunsuz şu an için. Sorunnolirsa tansiyonda ilaç başlıyorlarmis cnm

Günlük sabah aclik ve yemeklerden 2 saat sonra ra tokluk şekerini günlük yazabilirsin.

Yaz geliyor mısır da fazla tuketme, şeker oranı yüksek.

Pirinç
• Patates
• Beyaz ekmek
• Beyaz undan yapılan gıdalar
• Pirinç
• Haşlanmış havuç
• Bezelye
• Şeker ve şekerli ürünlerden uzak durmalı mümkün olduğunca amalarla aç kalmak yok.

Ayrıca ;
Meyveleri tüketirken
• Dut
• Üzüm
• İncir
• Kavun
• Karpuz
• Muz
• Kuru meyvelerden çok fazla tercih etmemeli

Çünkü bu meyvelerin glisemik indeksi yüksektir, yani kan şekerini hızlı bir şekilde yükseltebilir…

Canım sana bir şey soracağım akşama karnıyarık yapacaktım ama şeker yükseltir mi? Bir fikrin var mı? Emin olamadım. Ünsilini de kullanmak istemiyorum. 2 gündür çok güzel kontrol ediyordum.

6-7 saatten düştü 4 saatlere bunada şükür diyorum. Oğluşum başta hiç sevmedi hep tekmeledi şimdi iyi sessiz bende nefret ediyorum eşimin hatrına işte
Kazasız belasız dikkatli gidin

6-7 saatten düştü 4 saatlere bunada şükür diyorum. Oğluşum başta hiç sevmedi hep tekmeledi şimdi iyi sessiz bende nefret ediyorum eşimin hatrına işte
Ay ne güzel ben 6-7 saate bile razıyım. 2 ay sonra bir sıkıntı olmazsa 22 saat yol gideceğim tabi dura dura. Böleceğiz yolu. Hayırlı yolculuklar

Verir insallah sabir zor 3. Gun gelicez iste sabahtan Allahtan esimin isinden dolayi oglaninda okuldan dolayi bugunden giidiyoruz yoksa 1 hafta oncesine damlardik
Of kabus. Uzak mi ki nie gunlerce gidiosun benimkisi hemen karsi bina kahvaltiyi yapaaaar ben uyyicem der eve gecerim ahahah

Canım sana bir şey soracağım akşama karnıyarık yapacaktım ama şeker yükseltir mi? Bir fikrin var mı? Emin olamadım. Ünsilini de kullanmak istemiyorum. 2 gündür çok güzel kontrol ediyordum.
Sık sık tüketmek önerilmiyor, glisemik indeksi yüksek... Su an şekerin yüksek değilse 1 öğünden ve az porsiyondan bsey olmaz.

Ben başından beri kalıcı oje kullaniyorum. Zararlı oldugunu düşünmüyorum.
Oo
Teşekkürler bilgi için

Salatalık, domates o kadar yükseltmez şekeri ya akşam yediklerin, yediğin saat, açlık süresi vs de etkili oluyor olabilir, canım bence böyle alakasız arada yüksek çıkmaya devam ederse sen doktoru dinle insülin kullan, böyle şekerin ara ara yükselmesi iyi değil

Bana sadece akşam kullanacağız demişti. Yarın akşam sonuçları göndereceğim zaten bakalım ne diyecek. Eğer ısrar ederse bu seferde kullanırım artık ne yapalım

Kaldi 100 gun. Yarin ikili sayilara dusuyorumm
Ooo sen tam zamanli hesapliyorsun. Ben kendimi 37ye kadar hesapliyorum valla. Gerisini 37 geldiginde dusunurum Bugun benim icin tam 11 hafta kaldi. 77 gun. Boyle yapinca zaman daha hizli akiyor.

Ay aynısı bendede oluyor işte geçen hafta benimkide baş asagiymis rahim agzin kapalı sıkıntı yok demişti bende hissediyordum..o kilitlenmes çok kötü yaa oturduğum yerden kalkmak resmen zor

Ooo sen tam zamanli hesapliyorsun. Ben kendimi 37ye kadar hesapliyorum valla. Gerisini 37 geldiginde dusunurum Bugun benim icin tam 11 hafta kaldi. 77 gun. Boyle yapinca zaman daha hizli akiyor.
Ben oglumu 40+1 de dogurdum erken hesaplayip husrana ugramak istemiorum sonra 36 dan sonra her gun uyanip amaan bu gece de olmadi die uzuluyorum 37 de falan olursa baya surpriz olcak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…