2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar yoldan geldim de sol tarafıma gaz sancısı gibi bir ağrı girdi normal midir bu?
Normaldir ya, yolda yorulmussundur. Çünkü ben yorulunca ne kasik ne bel kaliyor, her yanim sanciyor. 4 saatlik yoldan gelip ultrasona girmistim, doktor kasilman var, su icip dinlen, yorulmussun demisti. Dinlenince gecer. Ben her yoruldugumda oluyor. Misal bugun kres yok, bakici hasta, esim işte. Kizimla ben ilgileniyorum, parkta birkac kez kaydirdim, arabasina bindirip indirdim vs. Belimin acisindan kivraniyorum deyimi yerindeyse su an.

Teşekkürler canım .çok geçmiş olsun sanada.

Uzaninca rahatladi

Üf evet ya. Ama bir şey soracağım benim sürekli yüksek çıkmıyor. Bebeği falan etkilemez bu demi? Şu anda böyle. Sadece 2 gündür sabah ölçümleri tuhaflaştı.

Yüksek şekerin bebege zarari olduğu için doktorlar 24.haftadan sonra şeker kontrolüne basliyor zaten.cnm.

Ama senin açlık şekeri iyi, tokluk şekerin akşam yemekten sonra çok kötü gitmemis, arada 160 lar var onlar olmamali. Benim doktorum yemek sonrası 2.saati baz alıyordu. Doktorun şeker tanısı koymuş muydu ? Tanı durumu degistirir

Gebelik şekeri var dedi bana sadece. Zaten ben düzenli 2 gün ölçebildim ilk zamanlarda sonra bana direk akşam ünsiline başlayalım dedi. Akşamı son günlerde düzene soktum. Daha atmadım değerleri doktoruma. Bugün yemekten sonra göndereceğim bakalım ne diyecek

Dikkatli yiyecek tüketimi yaparak rahatlıkla atlatirsin bu dönemi cnm

Aaa 2. Saati baz alanı ilk kez duydum benim 2. Saatler genel de normale yakın ilk saatler yüksek geliyor acaba önemli olan 2. Saat mi ki.. grrci şeker yüklemesi 75 mg yaptırmıştım tek değer yüksekliği tanı koydurur demişti dr 75 mg yüklemeler icin ben de birinci yüksekti İkinci saatte sınır sayılır 127 gelmişti her hastanenin ve hekimin söyledikleri de farklı

Üf evet ya. Ama bir şey soracağım benim sürekli yüksek çıkmıyor. Bebeği falan etkilemez bu demi? Şu anda böyle. Sadece 2 gündür sabah ölçümleri tuhaflaştı.
Canım benim değerler de böyle geliyor genelde

Eklentiler

• C91506BB-D2DC-49C9-B769-ACD4E195975B.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 52
İyi bayramlar kızlar nasıl geçiyor gebislik benim bugün alt tarafta ağrı oldu ara ara biraz uyuyup dinlendim bol su içtim o zaman geçti fazla oturuncada kalça kemiğim agriyo sizde de oluyor mu böyle şeyler korkuyorum bazen

Canım benim değerler de böyle geliyor genelde
Senin sabah tokluk yüksek canım sen ünsilin kullanıyor musun?
Ya inan bende hepsi var kalça kemiğim ağrıyor. Alt kısmında ağrı var. Her yerim ağrıyor. Bence normal yani. Ben öyle düşünüyorum en azından

Yok canım kullanmıyorum ama sabahları yüksek cıkan zamanlar da dayanamayıp reçel yemiştim patates yemiştim falan insallah gerek kalmaz insüline ya kalmaması icin dikkat etmemiz gerekiyor cidden ama cok zorlanıyorum benim açlıklar düşük geliyor yükselince bi anda yükseliyor o dengesizlik sıkıntı zaten doktorum şekerden şüphelendiğinde de açlık değerim yine düşüktü sen hiç bayılmadın mı titremedin mi falan diyerek sende şeker olabilir demişti

Ay yeme yeme. Valla sonra pişman oluyorsun. Bende zor tutuyorum kendimi gerçekten. Tatlı değilde karbonhidrat çok arıyorum gerçekten. Sabrım kalmıyor bazen ama sabretmeye çalışıyorum. Alışırız yavaş yavaş.

Of evet oluyorum zaten sonrasında ben kendimde şeker olduğunu bir türlü kabul edemedim ya hiç beklemiyordum ailemde yok normal de de dikkat eden biriydim zayıfım falan ama hiç biriyle ilgisi yokmuş meğer normalde dünyaları yesem 92 gelirdi tokluk şimdi bir lokma reçelle 168 geliyor şekerim olduğu bilincini ciddi anlam da kafam da oturtmam gerek Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…