Gunaydin. Bugun karantina bitti. Kahvaltidan sonra disari cikicaz. Kizimin yuz ifadesini cok merak ediyorum. 15 gun sonra parka gidecek yavrucak. Iyi bayramlaar
Teşekkürler. Gerçekten oyle oldu. Biz hadi neyse ama ona çok üzüldük bu süreçte. Anlamayacak kadar küçük. Montunu giydirip kapinin onune gidip ağlamaya başlamıştı. ;(
Günaydın kızlar bende bugün iyileştim artık daha iyiyim. Sadece burnun tıkanıyor genzimden konuşuyor gibiyim. Galiba fark etmeden korona atlatmış bile olabilirim
Sen oruçta tuttun Allah kabul etsinat kendini dışarı gez toz ye oohhh Kocam bey oruç olduğu için bizde hava Güzelken piknik yaptık iftarı çok güzel oldu.
Günaydınnnn
Herkese hayırlı iyi ve çiçek gibi bayramlar olsun inşallah ilk defa bu bayram eşimle yalnız değiliz. Kayınvalidem var yanımızda. Ama insan kendi ailesini çok arıyor böyle zamanlarda. Gurbette olmak heleki uzak olmak çok zor geliyor insana
Teşekkürler. Gerçekten oyle oldu. Biz hadi neyse ama ona çok üzüldük bu süreçte. Anlamayacak kadar küçük. Montunu giydirip kapinin onune gidip ağlamaya başlamıştı. ;(
Üf evet ya. Ama bir şey soracağım benim sürekli yüksek çıkmıyor. Bebeği falan etkilemez bu demi? Şu anda böyle. Sadece 2 gündür sabah ölçümleri tuhaflaştı.