Ben bekliyordum kendimde ama bende hiç kabul edemedim. Doktor şeker çıkınca çok şaşırdı. Zayıfsın kiloda almamışsın çok fazla falan dedi. Ama benden daha kilolu kişilerin çıkmadı şekeri mesela. Değil bir durum ya. Amin canım valla dayanması çok zor. Özellikle geceleri çok acıkıyorumOf evet oluyorum zaten sonrasında ben kendimde şeker olduğunu bir türlü kabul edemedim ya hiç beklemiyordum ailemde yok normal de de dikkat eden biriydim zayıfım falan ama hiç biriyle ilgisi yokmuş meğer normalde dünyaları yesem 92 gelirdi tokluk şimdi bir lokma reçelle 168 geliyor şekerim olduğu bilincini ciddi anlam da kafam da oturtmam gerek Allah yardımcımız olsun
Evet mesela benim de çevremde ki gebe arkadaşlarım insülin direncim var bende kesin şeker çıkar cok da kilo aldım diyorlardı hepsi turp gibi masallah çıkmadı ben hiç üstünde durmuyordum bende çıktı demek kiloyla hiç ilgisi yokmuş yaniBen bekliyordum kendimde ama bende hiç kabul edemedim. Doktor şeker çıkınca çok şaşırdı. Zayıfsın kiloda almamışsın çok fazla falan dedi. Ama benden daha kilolu kişilerin çıkmadı şekeri mesela. Değil bir durum ya. Amin canım valla dayanması çok zor. Özellikle geceleri çok acıkıyorum
Bende eşimin şekerini ölçtüm karşılaştırdım filan, sabahları uyanır uyanmaz deliyodum parmağını bıktı benden :) streste şeker yapar, en önemli etken zaten. Çok stres yapmayın genel olarak herşeyle ilgiliEvet mesela benim de çevremde ki gebe arkadaşlarım insülin direncim var bende kesin şeker çıkar cok da kilo aldım diyorlardı hepsi turp gibi masallah çıkmadı ben hiç üstünde durmuyordum bende çıktı demek kiloyla hiç ilgisi yokmuş yanibide ben paronoya oldum biraz başlar da özellikle şunu yiyim bakalım etkiler mi şekerimi bunu yiyim etkileyecek mi diyerek saçma sapan bir psikolojiye girdim kabullenemedim resmen bide sürekli eşiminde şekerine bakıyorum cocuk bıktı artık psikolojik boyutu daha fena cidden yedigimiz şeylere göre karşılaştırma yapıyorum falan
Prilam ı doktorum 16.haftada bıraktırdı. Uzun süreli kullanımında hem anneye hem bebeğe yan etkileri olabilirmiş. Onun için her ne kadar mide bulantısı devam ederse etsin artık kullanma demişti. Ben doktorum söylediği gün bıraktım birkaç gün sonra bulantılar azalarak bitti. Siz doktorunuza danışın isterseniz.Aranızda hâlâ benim gibi prilam kullanan var mı kızlar? Bırakınca anında midem kötü oluyor.
Yaa neyse ki yalnız değilmişimBende eşimin şekerini ölçtüm karşılaştırdım filan, sabahları uyanır uyanmaz deliyodum parmağını bıktı benden :) streste şeker yapar, en önemli etken zaten. Çok stres yapmayın genel olarak herşeyle ilgili
Yoldan geldim ara ara bugün oldu anlamadım bendeBenimde oluyor öyle bir ağrı ara sıra. Ama neyden kaynaklı bilmiyorum
Bana 40 hafta kullanabilirsin demiştiPrilam ı doktorum 16.haftada bıraktırdı. Uzun süreli kullanımında hem anneye hem bebeğe yan etkileri olabilirmiş. Onun için her ne kadar mide bulantısı devam ederse etsin artık kullanma demişti. Ben doktorum söylediği gün bıraktım birkaç gün sonra bulantılar azalarak bitti. Siz doktorunuza danışın isterseniz.
Aaa 2. Saati baz alanı ilk kez duydum benim 2. Saatler genel de normale yakın ilk saatler yüksek geliyor acaba önemli olan 2. Saat mi ki.. grrci şeker yüklemesi 75 mg yaptırmıştım tek değer yüksekliği tanı koydurur demişti dr 75 mg yüklemeler icin ben de birinci yüksekti İkinci saatte sınır sayılır 127 gelmişti her hastanenin ve hekimin söyledikleri de farklı
Senin doktorun 2. saati 200 altı mi yoksa 140 altı mi baz alıyorlarYüksek şekerin bebege zarari olduğu için doktorlar 24.haftadan sonra şeker kontrolüne basliyor zaten.cnm.
Ama senin açlık şekeri iyi, tokluk şekerin akşam yemekten sonra çok kötü gitmemis, arada 160 lar var onlar olmamali. Benim doktorum yemek sonrası 2.saati baz alıyordu. Doktorun şeker tanısı koymuş muydu ? Tanı durumu degistirir
Kızım olsaydı Deren koyacaktım adını ya da Ela çok güzel kız isimleri var gerçektenKızlar merhaba yüsra isminin hanına isim.öneriniz varmi 2 isim istiyorum
Benim de öyle oluyordu geçen hafta yine bırakmayı denedim, ilk içmediğim gün bir şey olmadı ikinci gün kötü oldu yine, ben de şimdi bir gün içip bir gün içmemeyi deniyorumAranızda hâlâ benim gibi prilam kullanan var mı kızlar? Bırakınca anında midem kötü oluyor..
Aa benim doktorum içebilirsin bir zararı yok dediPrilam ı doktorum 16.haftada bıraktırdı. Uzun süreli kullanımında hem anneye hem bebeğe yan etkileri olabilirmiş. Onun için her ne kadar mide bulantısı devam ederse etsin artık kullanma demişti. Ben doktorum söylediği gün bıraktım birkaç gün sonra bulantılar azalarak bitti. Siz doktorunuza danışın isterseniz.
Zeyneb Yüsra diye bir arkadaşım vardı lisede o geldi aklıma ben Zeyneb ismini yakıştırıyorum Yüsra isminin yanınaKızlar merhaba yüsra isminin hanına isim.öneriniz varmi 2 isim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?