2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bekliyordum kendimde ama bende hiç kabul edemedim. Doktor şeker çıkınca çok şaşırdı. Zayıfsın kiloda almamışsın çok fazla falan dedi. Ama benden daha kilolu kişilerin çıkmadı şekeri mesela. Değil bir durum ya. Amin canım valla dayanması çok zor. Özellikle geceleri çok acıkıyorum

Evet mesela benim de çevremde ki gebe arkadaşlarım insülin direncim var bende kesin şeker çıkar cok da kilo aldım diyorlardı hepsi turp gibi masallah çıkmadı ben hiç üstünde durmuyordum bende çıktı demek kiloyla hiç ilgisi yokmuş yani bide ben paronoya oldum biraz başlar da özellikle şunu yiyim bakalım etkiler mi şekerimi bunu yiyim etkileyecek mi diyerek saçma sapan bir psikolojiye girdim kabullenemedim resmen bide sürekli eşiminde şekerine bakıyorum cocuk bıktı artık psikolojik boyutu daha fena cidden yedigimiz şeylere göre karşılaştırma yapıyorum falan

Bende eşimin şekerini ölçtüm karşılaştırdım filan, sabahları uyanır uyanmaz deliyodum parmağını bıktı benden :) streste şeker yapar, en önemli etken zaten. Çok stres yapmayın genel olarak herşeyle ilgili

Aranızda hâlâ benim gibi prilam kullanan var mı kızlar? Bırakınca anında midem kötü oluyor.
Prilam ı doktorum 16.haftada bıraktırdı. Uzun süreli kullanımında hem anneye hem bebeğe yan etkileri olabilirmiş. Onun için her ne kadar mide bulantısı devam ederse etsin artık kullanma demişti. Ben doktorum söylediği gün bıraktım birkaç gün sonra bulantılar azalarak bitti. Siz doktorunuza danışın isterseniz.

Yaa neyse ki yalnız değilmişim evet stres önemli biliyorum ama engel de olamıyorum kızıyorum bu konuda kendime ama umarım düzelirim

Bana 40 hafta kullanabilirsin demişti

Evet 2. Saat. Hem perinatologum hem de takibi yapan endokrinoloji doktoru 2.saati baz alıyor ve 2.saatte yüksek olmaması gerekiyor. Hamileler dışında ilk saate bakıyoruz demişti. Her doktorun görüşü farklı, bende hamilelikte oncesi insulin direnci vardi doktor hamile kaldığım.gibi ilacı kesti ama burada 12.haftaya kadar ilaç kullandıran doktor da var tıp bile kendi içinde çelişiyor

Senin doktorun 2. saati 200 altı mi yoksa 140 altı mi baz alıyorlar

Aranızda hâlâ benim gibi prilam kullanan var mı kızlar? Bırakınca anında midem kötü oluyor..
Benim de öyle oluyordu geçen hafta yine bırakmayı denedim, ilk içmediğim gün bir şey olmadı ikinci gün kötü oldu yine, ben de şimdi bir gün içip bir gün içmemeyi deniyorum
Aa benim doktorum içebilirsin bir zararı yok dedi

Bu aralar biraz fazla duygusalım ya düşünüyorum da daha dün Beta sonuçlarını bekliyorduk şimdi her birimiz hareketlerini hissediyoruz hayat ne kadar garip 3. Trimestere girdik ve girmek üzereyiz hepimiz hamileliğin son düzlüğü artık bundan sonrası miss gibi kokularını içimize çekmek inşaallah

Günaydın herkese iyi bayramlar.
Gebelik şekerimin de yüksek çıkmasıyla beraber bayram hoc eğlenceli gecmiyo şeker takibi yapıp haftaya endokrine gidicem ama aklım karıştı 1.mi 2. Saat mi ölçüm almalıyım.

Bide hasta oldum burnum tıkalı geceleri nefes alamıyorum. Nasıl açıcam burnumu çok kötü nefes alamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…