2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aranızda hâlâ benim gibi prilam kullanan var mı kızlar? Bırakınca anında midem kötü oluyor..
Ben 16 da burda bi arkadaş bagimlilik yaptigini soyleyince kademeli olarak biraktim ben aksamları 2 icip yatiyordum önce 4 5 gün 1 e dusurdüm dozu sonra da 1 gün icip bi gün içmedim derken biraktim ilk zamanlar ögürme hissi cok geliyordu hafif beslendim 1 haftada o da geçti bunu deneyebilirsin çünku ben direk birakmayi denedim çok midem bulandi sonra bu yolu izledim

Günaydin kizlar dün kahvaltiya kvye gittik ordan ailece pikniğe gittik nasıl yorulmuşum anlatamam akşam eve gecmemize izin vermedi kizi geliyodu şehir disindan zorla hepimizi geri eve çıkardı neyse çıktık uzandım dinlendim falan herkes bi salona toplaninca cocuklar büyükler sesler derken eve gitmek istedigim icin mi gergindim yorgunluktan mi bilmiyorum birden nefes alamamaya başladım sanki biri benim gırtlağımı sıkıyordu bi kötü oldum sonra ben kötü olunca eve geldik hemen bahçede biraz nefes alip eve geldim ama hala nefesimi kontrole sokamadim duşa girip uyumuşum şimdi iyiyim acaba bi atak gibi bişey mi geçirdim bu durumu yaşayan var mı?

Her iki saate de bakılması gerektiğini düşünüyorum. Ben hep o şekilde ölçüyorum. Doktorlarım da o şekilde takip ettiler hep. İlk saatim 160'a fırladıktan sonra ikinci saatimi 110 ölçmenin bir kıymeti yok bana göre. Ha, kendiliğinden düşebildiğini gösterir. Bu iyi bir şey tabii ama sadece ikiyi ölçerek ilk saatteki yükselmeyi göz ardı etmenin risk olduğunu düşünüyorum.

Ben yasiyorum ara ara nefesim kalbime yetismiyo olecek gibi hissediyorum. Bacaklarim titriyo gozum karariyo. Sebepsiz durduk yere oluyo sanki bi panik atak krizi. Ama panik atagim falan da yok gebelikle gelisen bisey oldu

Ben yasiyorum ara ara nefesim kalbime yetismiyo olecek gibi hissediyorum. Bacaklarim titriyo gozum karariyo. Sebepsiz durduk yere oluyo sanki bi panik atak krizi. Ama panik atagim falan da yok gebelikle gelisen bisey oldu
Bende de yok oyle bi rahatsizlik ilk defa oldu çok korktum insallah bi daha olmaz

Bende de yok oyle bi rahatsizlik ilk defa oldu çok korktum insallah bi daha olmaz
Olursa da panikleme. Yattigim yerde tv izlerken oliyo mesela benim. Hic pozumu bozmadan derin derin nefes aliyorum geciyo bi iki dkda. Ama ozellikle soldan yorulup sagima falan yatmissam oluyo bi dikkat et bakalim belki oyledir sende de

Günaydınlarrrr
26+0 olduk bugün. Son 3 ayımız kaldı inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız.
Artık gece de zor uyumaya başladım. Zaten uyuyamıyordum iyice acı çekiyorum. Belim sırtım ağrıyor yan yatınca aynı zamanda kızım vuruyor yan taraflarıma. Aşırı rahatsız ediyor. Sırtüstü zaten hayal oldu. Resmen 1 kiloluk baskı hissediyorum sırtüstünde. ağrılarım da devam. Geçen hafta 59.0kg geliyordum bugün 58.3 e düşmüşüm.

Bebeğinide etkilersin ama böyle. Kız eşini ne yapacaksın rahat bıraksana adamı benimde eşim benim darlıyordu. Geçen Bi çemkirdim şimdi sesi çıkmıyor. Başkalarının baskısı da çok etkiliyor bu süreci. Ben alıştım sayılır içinde bulunduğum duruma artık zorlanmıyorım ilk hafta gibi.
Yoldan geldim ara ara bugün oldu anlamadım bende
Anladım canım dikkat et kendine. Dinlen iyice yol yorgunluğu hemen atılmıyor üzerinden.
Benim doktorum ilk saati baz alıyor. Bana bir süre sonra 2. Saati ölçme dedi.

Viskoz yatakta gömüldüğüm için dönmek zor oluyor sert yatak daha iyi olur diye düşünüyordum ama dün gece viskoz yatağın günahını aldığımı anladım dün gece kvde de açılan koltukta yattık belimi desteklemiyo omzum dahil her tarafım ağrıdı. Canım yatağım eve dönünce öpüjem

Günaydın kızlar herkesin bayramı kutlu olsun evlatlarımizla nice guzel bayramlara inşallah dun nete girdim vay anasını herkes gezmelerde bayram kutlamalarında ben evde yatıyomama şükür bin şükür bu günlere yeter ki sağlıkla atlatalım kucagımiza alalım inşallah bizimkiler sonraki bayrama kadar dayanirlarinşallah sonraki bayramda bayram sekerimiz olurlar inşallah
Bizim de isimlerimiz çoktan belli herkes paylasiyorken Bend e paylasayım İLAY ve UMUT olacak inşallah isimleri rabbim hepimize sağ salim kucagımiza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah miniklerimizin

Endişelenmeyin benim 10 sene önce ilk hamileliğimde de olmuştu şimdi de oluyor bi an nefesim kesilecek gibi kan basıncıyla ilgili demişti doktor bebek büyüdükçe pompalanan kan miktarı fazlalaşıyor kalpten o nedenle öyle oluyormuş ben hemen açık havada nefes alıyorum öyle olunca …

Şeker kısmına kafayıok taktım. Bugün sabah tok 1. Saat 127 çıkarken 2. Saat 138 çıktı. Hiç anlamıyorum.

Bunlarda benim ölçülerim, benimki hep dengede gitti, ani düşüş yada yükseliş yok. Tek sıkıntım açlık şekerim yüksek gebeliğe göre. normal insanda 107-110 sınır değer oluyor. Ben çok takmamaya başladım artık, bayramdan sonra diyetisyene gideceğim. Şimdilik Tükettiğim khidratı-şekeri dengeliyorum, meyve yediğimde yanında süt yoğurt tüketiyorum.

Eklentiler

• A2F45DCC-2A9D-41D5-8D13-8AAFAB335BE7.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 40
Benim de açlık 84-104 arası çıkıyor. Doktorlar benim açlığıma hiç takılmıyor. 108 çıktığı da oldu.

Cok hüzel isimler
Bende umay nehir koyacagım. Önce nefes ve minel arasında gidip geldim ama abisi nehir olsun dedi . Umayı da rüyamda görmüstüm.
Bugün hareketleri cok yok endiseleniyorum nırmal mi acaba. Kaç gündür cok hareketliydi o kadar baklava yedim hala hareket etmiyor dogru düzgün. Korkmaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…