2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 dilim çok etkilemese de şüpheli olduğu için söylemek istedim. Nereden kurtarsak kardır.
Teşekkür ederim. Bir de öyle deneyeyim bakalım. Moralim bozuldu bugün ki sonuçlar yüzünden. Sanırım ünsiline başlayacağım artık. Kontrol edemiyorum çünkü.
Deneyeceğim bakalım canım inşallah normale döner. Moralim çok bozuldu bugün. Bakalım yarın nasıl olacak.

Canım değişiyor bazen çok aşırı hareketli bazen çok cılız hareket ediyorlar merak etme sürekli değişiyor hareketleri benim de 2 gündür azdı hareketleri bugün coşmuslarsenin bebeğin de ismi çok güzelmis adıyla büyüsün hepsi inşallah

Arkadaşlar nidicard kullanıp sadece sol kolunda ağrı olan varmı bugün oldu böyle

Ben ruşeymli halk ekmeği yiyorum, sadece kahvaltıda 1,5 dilim yada 1 dilim ekmek yiyorum. Onun dışında çorba harici ekmek yemem. Çorbada bile yarım dilim filan yerim. Zamanında ekmeği bırakmaya çalışmıştım minik minik parçalar Haline getirip yiyordum böyle böyle azalttım. Uzun zamandır bişeyleri banarak yemem menemeni çatalla yerim mesela eşim, arkadaşlarım kızıyor bana ben halimden memnunum ekmeği çıkardım hayatımdan. Patates pirinç bulgurda yemiyorum, haftada 1 bazen fast food yiyorum canım çekiyor tvde filan görünce. Bide şunu okudum bugün, son haftalar kemik gelişimi önemli olduğu için kalsiyum alımı önemliymiş. Süt, yoğurt, peynir eksik etmeyin. Bende bişeyler içmeyi sevdiğim için meyve suyu almıyoruz, onun yerine dolabı açıp süt dikiyorum kafama. Yeni favorim sek günlük laktozsuz süt. Hafif tatlı bide güzel gidiyor

Hem 1 hem 2.saat alinabilir ölçümü, doktor karar verir ne olduğuna artık

Evet hakkaten çelişiyor yani keske netlik olsa ama net olan tek şey şekeri olanların dikkat etmesi gerektiği sanırım saat farketmeksizin

Hem 1 hem 2.saat alinabilir ölçümü, doktor karar verir ne olduğuna artık

Arkadaşlar nidicard kullanıp sadece sol kolunda ağrı olan varmı bugün oldu böyle

Takip et uyusma da olacak mı cnm? Kartal tünel sendromu olabilir, gebelikte çok görülüyor

Benim de cinsiyet erkek, adı da Aslan Ali olacak inşallah

Yaa o söylediğiniz ekmeğin ismini ilk kez duyuyorum fırınlara bi sorayim bulabilirsem bi denerim teşekkürler ya biz normal de eşimle kilo kilo patates yiyen insanlardık iki kişilik Ailemiz de patates yetiştiremiyorduk patatesten banmadan yemek yemekten uzak kalmak cidden zorluyor ama buna da alışılır bi şekilde geçici bi süreç inşallah fast food sonrası kaç geliyor mesela şekeriniz bende diyabet netleştiginden beri canım sıkıldıkça süt ve yoğurt tüketiyorum fazla kalsiyum olmaz umarım vücudumda

Selam arkadaslar ne zamandır girmiyordum bwnim neredeyse 1 hafta oldumu bilmiyorum belkide daha fazla öksüruyorum bir turlu gecmedi ve oksururken karnimda agri oluyor o an ne yapabilirim hic bu kadar oksurmemistim ben ve fark ediyorum karnimda bir taraf sert oluyor bebekmi kendini topluyor oraya bilmiyorum ama bence bebegimde zorlaniyordur kesin ne yapabiirim lutfen yardımcı olun bana

Uyuşmada var ama sadece ilacı içince oluyor başka zaman olmuyor

Mide yanması ve hazımsızlıktan mütevellit uyuyamadım.
Bu kız dışarı açıldı ahahaha
Temmuz topiği gezindim biraz.
Geçen gece sağ bacağıma kramp girdi uyku arası fenaydı. Hala ağrıyor. Bu karın büyüdükçe son 3 ay nasıl geçecek meraktayım. O yüzden temmuz annelerine de bakındım öyle.

Burdan orda aktif olan kizlar var. Ben o kadar umitsizimki 37 38 de doguracagimdan temmuza hiiiic yazamadm.bile. orasi da eglenceli kramp 2 gecedir bende de var. Artk zaman hizli gecse de.dogursak

Yazın doğacağı için uzun kollu tulum alma dediler. Benimde aldığım setlerin için iki üç tane uzun kollu var ekstra almicam.

Selam geçmis olsun ben ventolin bile kullandim gecmedi en son doktora kozalak şurubu icebilrmiyim diye sordum o da günde 1 tatli kaşigini gecmesin dedi ventolin normalde hemen keserdi öksürügümü alerjik astim oldugum icin qma bu sefer kozalak surubu kesti doktoruna sor istersen bi gece yatarken ic ustune de bisey icme

Günaydin bende sabaha kadar 6 7 kere wcye kalktim ya bacaklarim agriyor sağa sola yatmaktan uyuşuyorum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…